Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
η Νο1 ή Νο2 ειναι αυτη ?Προτείνω ελεύθερη σχέση. Είμαι με μία έτσι 8 χρόνια. Είναι τέλεια.
η Νο1 ή Νο2 ειναι αυτη ?Προτείνω ελεύθερη σχέση. Είμαι με μία έτσι 8 χρόνια. Είναι τέλεια.
Προφανώς η Νο 1. Η Νο 2 είναι μία που έγραψα ότι θέλει να γίνει μάνα και έχει καταντήσει υστερικιά.η Νο1 ή Νο2 ειναι αυτη ?
Μερικοί ψάχνουν και γαμιά της γυναίκας τουςμπα μην το λες αρκετοι το εχουν δηλωσει οτι ειναι παντρεμενοι,αλλοι οτι συζουμε κλπ
Φίλε φυσικό είναι. Μην ξεχνάς την βασική μαθηματική ισότητα.Προφανώς η Νο 1. Η Νο 2 είναι μία που έγραψα ότι θέλει να γίνει μάνα και έχει καταντήσει υστερικιά.
Παπάρια θά έλεγα ευσεβείς πόθοι...αν παρατηρείς θά δέις ότι γράφουν εγώ θέλω η γυναίκα το σκέφτεται κλπ.ελατε να ανταλλάξουμε φωτος και απόψεις πως θα την γαμαγατε και τέτοιαΜερικοί ψάχνουν και γαμιά της γυναίκας τους
Τύπε, έκανες μία παράλειψη. Έπρεπε να γράψεις, όχι γκει, αλλοδαποί και έγχρωμοι.Καλημέρα σε όλους !! Επειδή μας έχει φαει η κλεισούρα να μαζευτούμε για κουβεντούλα ; Όχι γκει Παρακαλω
Δν είπα ότι δν έχω γκόμενα. Απλά με τις γυναίκες π έμπλεξα μετά είτε πληρωμένες είτε όχι εκτός από το πολυ σεξ με πρόσεχαν και με περιποιοντουσαν και μ άρεσε πολύ. Απλά με τν δικιά μ δν γίνεται να μείνουμε μαζί και δν μου αρέσει αυτό. Εκτος ότι δν θέλει πολύ σεξ.χωρις γκομενα και εγω δεν την παλευω αλλα για γαμο ουτε το σκεφτηκα ποτε
αυτο το αισθημα οτι εχει αρπαχτει ενα αλλο ατομο απο το λαιμο σου και καθε τι που κανεις την επηρεαζει ειναι οτι χειροτερο
Γιατι είναι μπαζολες;Μερικοί ψάχνουν και γαμιά της γυναίκας τους
Να πούμε πως τις σκίζουμεΚαλημέρα.τι να πούμε εμείς οι παντρεμένοι; Ότι πηδάμε αβερτα την γυναίκα μας;; Οι παντρεμένοι ξέρουν πως έχει η κατάσταση
Μακριά από μένα οι διακρίσεις δικε μουΤύπε, έκανες μία παράλειψη. Έπρεπε να γράψεις, όχι γκει, αλλοδαποί και έγχρωμοι.
Χειρότερη κι από μεγάφωνο, μαν, δεν παλεύεται πια. Και δεν μπορώ και να την ξεφορτωθώ, γιατί είναι ιδιαίτερη η κατάσταση. Την γκόμενα με την οποία έχω ελεύθερη σχέση την κατέβασα από την Σαβοία. Είναι bi κι όταν ήρθε στην περιοχή μου προφανώς έψαχνε και για σχέση με γυναίκα και βρήκε αυτή, η οποία ούτε αυτή είναι από την περιοχή μου. Οι δύο κοπέλες μόνες σε ξένη περιοχή και καθώς τα βρήκαν κι ερωτικώς δέθηκαν πάρα πολύ κι έγιναν αχώριστες.Φίλε φυσικό είναι. Μην ξεχνάς την βασική μαθηματική ισότητα.
Γυναίκα χωρίς παράπονα = Γύφτος χωρίς μεγάφωνα.
????
η γκομενα της γκομενας σου ειναι λεσβια η και αυτη ειναι bi?Χειρότερη κι από μεγάφωνο, μαν, δεν παλεύεται πια. Και δεν μπορώ και να την ξεφορτωθώ, γιατί είναι ιδιαίτερη η κατάσταση. Την γκόμενα με την οποία έχω ελεύθερη σχέση την κατέβασα από την Σαβοία. Είναι bi κι όταν ήρθε στην περιοχή μου προφανώς έψαχνε και για σχέση με γυναίκα και βρήκε αυτή, η οποία ούτε αυτή είναι από την περιοχή μου. Οι δύο κοπέλες μόνες σε ξένη περιοχή και καθώς τα βρήκαν κι ερωτικώς δέθηκαν πάρα πολύ κι έγιναν αχώριστες.
Κάπου στα 2012 αποφάσισα να το προχωρήσω περισσότερο με αυτή από τη Σαβοία, πιστεύοντας ότι η άλλη θα ξεκόλαγε, αλλά έπεσα έξω. Είναι πάντα εδώ σαν τρίτος άνθρωπος στη σχέση και με πρήζει συνέχεια με τις υστερίες της.
Είναι bi και οι δύο.η γκομενα της γκομενας σου ειναι λεσβια η και αυτη ειναι bi?
καθεται η θελει μονο να τριβεται με τη δικια σου?Είναι bi και οι δύο.
Ναι.ανύπαντρος ε ??
Ναι, τυχαίνει πότε πότε να συνευρισκόμεθα ερωτικώς. Αλλά τη βλέπω σχεδόν κάθε μέρα. Έχει σχολή οδηγών στα 500 μέτρα και όταν βγαίνω για περπάτημα περνάω από μπροστά και μπαίνω να πω μια καλημέρα.καθεται η θελει μονο να τριβεται με τη δικια σου?
η καλημερα συνοδευεται και απο τιποτα αλλο η απλα ειναι προφορικη?Ναι, τυχαίνει πότε πότε να συνευρισκόμεθα ερωτικώς. Αλλά τη βλέπω σχεδόν κάθε μέρα. Έχει σχολή οδηγών στα 500 μέτρα και όταν βγαίνω για περπάτημα περνάω από μπροστά και μπαίνω να πω μια καλημέρα.