Προφορική, ρε μαν, και πολλές φορές ένας χαιρετισμός από το παράθυρο. Σχολή οδηγών στη Γαλλία σημαίνει αίθουσα διδασκαλίας με τους υποψήφιους οδηγούς να κάθονται σαν μαθητούδια στα θρανία (για το θεωρητικό μέρος). Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τώρα βέβαια, λόγω κορονοκατάστασης τα μαθήματα αυτά γίνονται μέσω ιντερνέτ και τα ωράρια της σχολής είναι περιορισμένα, δηλαδή μόνο για εκείνους που δεν το έχουν με την τεχνολογία.η καλημερα συνοδευεται και απο τιποτα αλλο η απλα ειναι προφορικη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παντρεμένοι για κουβέντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Patt11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
πες και την ηλικία που έχουν οι ερωμένες σου να γελάσουμε για μεσημέρι.Ναι, τυχαίνει πότε πότε να συνευρισκόμεθα ερωτικώς. Αλλά τη βλέπω σχεδόν κάθε μέρα. Έχει σχολή οδηγών στα 500 μέτρα και όταν βγαίνω για περπάτημα περνάω από μπροστά και μπαίνω να πω μια καλημέρα.
Ξεκίνα να λες εσύ ή βάλε φώτο και θα πουν κι οι άλλοι.Αντί να λέμε για την καυλιαρα τη γυναίκα μου , λέμε για τη σχολή οδηγών ?
58 εγώ, 45 η βασική και 38 η αναπληρωματική. Γέλα όσο θες.πες και την ηλικία που έχουν οι ερωμένες σου να γελάσουμε για μεσημέρι.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
την ηλικία σου την κάνεις λάστιχο όπως το πτηνόν σου58 εγώ, 45 η βασική και 38 η αναπληρωματική. Γέλα όσο θες.
Γιατί βασική η μεγαλύτερη; Τι προτιμάς σε αυτή;58 εγώ, 45 η βασική και 38 η αναπληρωματική. Γέλα όσο θες.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Στο εσιαξα λίγο88 εγώ, 75 η βασική και 68 η αναπληρωματική. Γέλα όσο θες.
Κοίτα, το 45 ακούγεται κάπως, όταν έχεις να κάνεις την επιλογή αυτή τη στιγμή. Εγώ την επιλογή την έκανα πριν από χρόνια. Η βασική είναι πιο στυλάτη. Δουλεύει στον τουρισμό, έχει κάνει παρουσιάσεις σε εμπορικές εκθέσεις και διαφημίσεις σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Έχει άλλο αέρα. Έχει άριστο χειρισμό της αυτοκυριαρχίας λόγω που έχει να κάνει συνέχεια με κόσμο.Γιατί βασική η μεγαλύτερη; Τι προτιμάς σε αυτή;
Η μικρή είναι πιο λαικό κορίτσι, αξιοθαύμαστη κι αυτή, έφτιασε σχολή οδηγών, πρόσθεσε μαθήματα ιστιοπλοίας και συνεχώς επεκτείνεται (σκοπεύει να βάλει ιππασία, ορειβατικά κλπ ). Είναι πιο όμορφη και πιο καυλιάρα, αλλά και πιο επιπόλαιη.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Πρίγκηπα λες η βασική και η συμπληρωματική να την βρίσκουν με την μικροφαλλια του Καλογε-Ρουλη?την ηλικία σου την κάνεις λάστιχο όπως το πτηνόν σου
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Τυπε τρως παντόφλα (Και όχι μόνο) ε?Κοίτα, το 45 ακούγεται κάπως, όταν έχεις να κάνεις την επιλογή αυτή τη στιγμή. Εγώ την επιλογή την έκανα πριν από χρόνια. Η βασική είναι πιο στυλάτη. Δουλεύει στον τουρισμό, έχει κάνει παρουσιάσεις σε εμπορικές εκθέσεις και διαφημίσεις σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Έχει άλλο αέρα. Έχει άριστο χειρισμό της αυτοκυριαρχίας λόγω που έχει να κάνει συνέχεια με κόσμο.
Η μικρή είναι πιο λαικό κορίτσι, αξιοθαύμαστη κι αυτή, έφτιασε σχολή οδηγών, πρόσθεσε μαθήματα ιστιοπλοίας και συνεχώς επεκτείνεται (σκοπεύει να βάλει ιππασία, ορειβατικά κλπ ). Είναι πιο όμορφη και πιο καυλιάρα, αλλά και πιο επιπόλαιη.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
συζητάμε για την βασική δεξιάν χείραν και την αναπληρωματική αριστερή χείρα?Πρίγκηπα λες η βασική και η συμπληρωματική να την βρίσκουν με την μικροφαλλια του Καλογε-Ρουλη?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Βεβαίως.συζητάμε για την βασική δεξιάν χείραν και την αναπληρωματική αριστερή χείρα?
Τελικά ισχύει ότι τον έχει μόλις 2 πόντους και για αυτό ξεσπάει εδώ μέσα?
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
δεν ξέρω, μένει να μάθουμε και ποιό είναι το βασικόν κωλοδάχτυλοΒεβαίως.
Τελικά ισχύει ότι τον έχει μόλις 2 πόντους και για αυτό ξεσπάει εδώ μέσα?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Λες επειδή την έχει μόλις 2 πόντους για αυτό γουστάρει να τον σοδομιζουν και να τον παίρνει που και που?δεν ξέρω, μένει να μάθουμε και ποιό είναι το βασικόν κωλοδάχτυλο
Πάντως στο σάιτ του μπορεί να βάλει για τεσταρισμα τον Τάκη.
Του είχε τεστάρει την σουφρα στο χωριό,στο σάιτ θα κολλήσει?
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.861
- Πόντοι
- 216
Τύπε δεν πιστεύω να έχεις παρατηρήσει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της γυναίκας σου κατά τη διάρκεια του γάμου;Καλημέρα.τι να πούμε εμείς οι παντρεμένοι; Ότι πηδάμε αβερτα την γυναίκα μας;; Οι παντρεμένοι ξέρουν πως έχει η κατάσταση
αγγελος(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Εγω σε θελω φιλε.Χωρισμενους δεχεστε στην παρεα;
Tool-4-U
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 214
- Πόντοι
- 0
Τι σχέση είναι η ελεύθερη ?Προτείνω ελεύθερη σχέση. Είμαι με μία έτσι 8 χρόνια. Είναι τέλεια.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
όταν δεν κρατάει τσάντες δεν μαγειρεύει και δεν γράφει πληκτρολόγιο, ελεύθερη είναι.Τι σχέση είναι η ελεύθερη ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 3K