'Ημουν περίπου στα 35 και κάθε πρωί, πηγαίνοντας την κόρη μου στον παιδικό σταθμό, συναντιόμουν με μία γειτόνισσα, που περίμενε, μαζί με τον γιό της, το σχολικό. Ανταλλάσσαμε κάποια βλέμματα, αλλά πέραν αυτού ουδέν.
'Ένα απόγευμα είμαι μόνος σπίτι και μπαίνω στην τουαλέτα, όπου το παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο είναι ανοικτό. Απέναντι, στα 20 μέτρα περίπου, είναι το παράθυρο της τουαλέτας της λεγάμενης, η οποία έκανε μπάνιο. Καταλαβαίνοντας ότι έχουμε οπτική επαφή, δεν διστάζει να μου επιδείξει το γυμνό στήθος της (το οποίο ήταν τούμπανο).
Αφορμής δοθείσης, λοιπόν, γράφω το τηλέφωνό μου σε ένα κομμάτι χαρτί, της το δείχνω και της κάνω νόημα να με πάρει τηλέφωνο. Δεν πρόλαβα να βγω από την τουαλέτα και το τηλέφωνο χτυπούσε ήδη. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, όταν το σήκωσα, ήταν: "Δεν ξέρω για ποια με πέρασες, αλλά εγώ τον άντρα μου τον αγαπώ".
Την άλλη μέρα το πρωί είχα μια δουλειά εκτός Αθηνών και της είπα ότι, αν ήθελε, μπορούσε να με συνοδεύσει. Δεν πρόλαβα να το πω δεύτερη φορά και αποδέχθηκε αμέσως. Στην διαδρομή με παρακάλαγε να σταματήσουμε κάπου για να πηδηχτούμε.
Για να μην τα πολυλογώ, πέρασα πολύ καλά μαζί της, όσο καιρό βρισκόμασταν. 'Εκανε ένα από τα καλύτερα κρεβάτια που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Ξέχασα να πω ότι ο άντρας της ήταν αξιωματικός του Ε.Ν. και έλειπε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το κακό μ' αυτήν ήταν ότι αποδείχθηκε κατ' επανάληψη, ηθελημένα ή όχι, απρόσεκτη. Τουλάχιστον δύο φορές ο άντρας της, ο οποίος μάλλον ήταν υποψιασμένος, έψαξε το κινητό της και βρήκε κλήσεις και μηνύματα, με αποτέλεσμα να τα χοντροπούμε 1-2 φορές τηλεφωνικά με τον θαλασσοπόρο. 'Εκτοτε, διέκοψα, γιατί δεν ήθελα ούτε το δικό της, ούτε, πολύ περισσότερο, το δικό μου σπίτι να χαλάσω.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
1. Οι παντρεμένες είναι καλή επιλογή για SEX. Συνήθως είναι ώριμες, έμπειρες, ξέρουν τι θέλουν, έχουν απωθημένα, έχουν δοκιμάσει πράγματα και επιθυμούν να δοκιμάσουν περισσότερα.
2. Η περίπτωση που περιγράφω, κατά την γνώμη μου, δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Το θέμα είναι να βρεθείς στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή.
3. Διαγνώστε έγκαιρα αν η παντρεμένη σας φίλη το κάνει από ανάγκη ή από εκδικητικότητα. Στην δική μου περίπτωση, ο απατημένος σύζυγος μάλλον την είχε τρελλάνει στο κέρατο κι εκείνη έψαχνε να αντισταθμίσει. 'Ετσι, μάλλον, εξηγείται και η "αφηρημάδα" της με το τηλέφωνο.
4. Αυτά...