Νέα

Παντρεμενες....must, ή no-no?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 564.jpg
    564.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 19

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλοι μου κι εμπειροι συναγωνιστες μου, εδω καλω τα φωτα σας (και τις αποψεις σας, προφανως) για το εξης θεμα...: τις παντρεμενες γυναικες...
Λεει ο λαος 'Παντρεψου να γαμησουμε΄....η εξαρση επισης της MILFολατρειας, εχει οδηγησει πολλους να κοιτανε παντρεμενες γυναικες, με διαφορες αφορμες του τυπου 'παραμελημενη απτον ανδρα της/μονο σεξ κι οχι πολλα-πολλα στα μουλωχτα' κτλπ!
Προσωπικα, το καλυτερο σεξ της ζωης μου το εκανα με παντρεμενη που βρηκα απο γνωστο σαιτ ερωτικων γνωριμιων, πριν απο 3 χρονια πρπ....
Οταν το ελεγα σε φιλους μου, καποιοι αρχισαν τις ηθικοπλαστικες μαλακιες τυπου 'ρε μλκ πως μπορεσες την παντρεμενη, σκεψου οτι εχει οικογενεια' και κατι αδιανοητα...εν τελει τσακοωθηκα με κοσμο προκειμενου να στηριξω οτι το επιχειρημα οτι με μια παντρεμενη εχεις πολυ καλυτερες πιθανοτητες να κανεις καλυτερο σεξ, και να μην μπλεξεις με εξοδους και μλκσ που στοιχιζουν..Τωρα για τις ηθικοπλαστικες μαλακιες...αμα δεν την γαμησω π.χ. θα την γαμησει αλλος...

Σας καλω με χαρα λοιπον, να μοιραστουμε τις οποιες αποψεις και εμπειριες μας με την εν λογω κατηγορια δεσμευμενων γυναικων...
παντρεμενη ή χωρισμενη με παιδια τυπε
τα καλυτερα γαμησια και μινιμουμ πρηξιμο αρχιδιων :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Ένας φίλος μου από την σάπια φρεγάτα το καλοκαίρι γαμούσε σε παραλία κοντά στην Γλυφάδα μια μάνα γυμνάστρια γύρω στα 35,χωρισμένη με 2 παιδιά  :grin: :grin: :rockon: :rockon:,τα οποία παίζανε στην  άμμο κι αυτή την ξεμούνιαζε ο δίοπος μέσα στην θάλασσα :zfuck: :fuck2: :2funny: :2funny:.Το βράδι του έλεγε έλα σπίτι να βάλω τα παιδιά στα μπαμ για ύπνο και να συνεχίσουμε το ξέσκισμα :pipa1: :pipa2: :knockinb:.Η μονή μαλακία ήταν ότι τελικά τον ερωτεύτηκε και μετά τον ήθελε για πατέρα στα παιδιά της οπότε πήρε τ αρχίδια του και γεια σας  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
'Ημουν περίπου στα 35 και κάθε πρωί, πηγαίνοντας την κόρη μου στον παιδικό σταθμό, συναντιόμουν με μία γειτόνισσα, που περίμενε, μαζί με τον γιό της, το σχολικό. Ανταλλάσσαμε κάποια βλέμματα, αλλά πέραν αυτού ουδέν.
'Ένα απόγευμα είμαι μόνος σπίτι και μπαίνω στην τουαλέτα, όπου το παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο είναι ανοικτό. Απέναντι, στα 20 μέτρα περίπου, είναι το παράθυρο της τουαλέτας της λεγάμενης, η οποία έκανε μπάνιο. Καταλαβαίνοντας ότι έχουμε οπτική επαφή, δεν διστάζει να μου επιδείξει το γυμνό στήθος της (το οποίο ήταν τούμπανο).
Αφορμής δοθείσης, λοιπόν, γράφω το τηλέφωνό μου σε ένα κομμάτι χαρτί, της το δείχνω και της κάνω νόημα να με πάρει τηλέφωνο. Δεν πρόλαβα να βγω από την τουαλέτα και το τηλέφωνο χτυπούσε ήδη. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, όταν το σήκωσα, ήταν: "Δεν ξέρω για ποια με πέρασες, αλλά εγώ τον άντρα μου τον αγαπώ".
Την άλλη μέρα το πρωί είχα μια δουλειά εκτός Αθηνών και της είπα ότι, αν ήθελε, μπορούσε να με συνοδεύσει. Δεν πρόλαβα να το πω δεύτερη φορά και αποδέχθηκε αμέσως. Στην διαδρομή με παρακάλαγε να σταματήσουμε κάπου για να πηδηχτούμε.
Για να μην τα πολυλογώ, πέρασα πολύ καλά μαζί της, όσο καιρό βρισκόμασταν. 'Εκανε ένα από τα καλύτερα κρεβάτια που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Ξέχασα να πω ότι ο άντρας της ήταν αξιωματικός του Ε.Ν. και έλειπε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το κακό μ' αυτήν ήταν ότι αποδείχθηκε κατ' επανάληψη, ηθελημένα ή όχι, απρόσεκτη. Τουλάχιστον δύο φορές ο άντρας της, ο οποίος μάλλον ήταν υποψιασμένος, έψαξε το κινητό της και βρήκε κλήσεις και μηνύματα, με αποτέλεσμα να τα χοντροπούμε 1-2 φορές τηλεφωνικά με τον θαλασσοπόρο. 'Εκτοτε, διέκοψα, γιατί δεν ήθελα ούτε το δικό της, ούτε, πολύ περισσότερο, το δικό μου σπίτι να χαλάσω.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
1. Οι παντρεμένες είναι καλή επιλογή για SEX. Συνήθως είναι ώριμες, έμπειρες, ξέρουν τι θέλουν, έχουν απωθημένα, έχουν δοκιμάσει πράγματα και επιθυμούν να δοκιμάσουν περισσότερα.
2. Η περίπτωση που περιγράφω, κατά την γνώμη μου, δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Το θέμα είναι να βρεθείς στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή.
3. Διαγνώστε έγκαιρα αν η παντρεμένη σας φίλη το κάνει από ανάγκη ή από εκδικητικότητα. Στην δική μου περίπτωση, ο απατημένος σύζυγος μάλλον την είχε τρελλάνει στο κέρατο κι εκείνη έψαχνε να αντισταθμίσει. 'Ετσι, μάλλον, εξηγείται και η "αφηρημάδα" της με το τηλέφωνο.
4. Αυτά...

Lucky_Luke68

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καταλαβαίνοντας ότι έχουμε οπτική επαφή, δεν διστάζει να μου επιδείξει το γυμνό στήθος της (το οποίο ήταν τούμπανο).

Το πρώτο πράγμα που μου είπε, όταν το σήκωσα, ήταν: "Δεν ξέρω για ποια με πέρασες, αλλά εγώ τον άντρα μου τον αγαπώ".

Στην διαδρομή με παρακάλαγε να σταματήσουμε κάπου για να πηδηχτούμε.

Εκανε ένα από τα καλύτερα κρεβάτια που έχω συναντήσει στην ζωή μου.

εχει πλακα ετσι οπως διαβαζει κανεις την "κεντρικη ιδεα"  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δυο γκόμενες είχα,σε ταυτόχρονο χρονικό διάστημα αλλά εξ αποστάσεως.Γνώρισα την τρίτη και έστειλα τις
άλλες δυο γιατί με κάλυπτε και δεν ήθελα να κάνω στραβή και να την χάσω.Τελικά χώρισα και απ την τρίτη.
Φαντάσου δλδ τι θα κάνω αν έχω γυναίκα.Με την τρίτη ούτε πουτάνα δεν ήθελα,ακόμα για να χύσω όταν τον
παίζω αυτή σκέφτομαι.

Με ανησυχεί ότι ίσως είμαι μονογαμικός,εγώ δεν θα γάμαγα παντρεμένη αν το ήξερα.Αλλά θα θελα να το ρυθμίσω
ώστε να τις ξεφτύλιζα τις πουτανάρες.Δεν έχεις την ωριμότητα μωρή ώστε να βάλεις μια γραμμή και να πεις
από μόνη μου αφού την περάσω παίρνω ανθρώπους στο λαιμό μου,οι οποίοι έχουν συναισθήματα και ενδεχομένως
πληγώνονται για να φάω εγώ ένα 15 ποντο παπάρι.Καριολάρες.Γι αυτό γουστάρω τις ιερόδουλες τόσα χρόνια.

Τουλάχιστον δεν κοροιδεύουν κανέναν.Το κάνουν για το χρήμα και το ξέρουν όλοι.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
υπάρχει μία κατηγορία παντρεμένων γυναικών που δεν τις γαμάει ο άνδρας τους αυτές τι να κάνουν ......και δεν είναι λίγες εγώ πάντως έχω κάνει και κάνω το ψυχικό

Δυο γκόμενες είχα,σε ταυτόχρονο χρονικό διάστημα αλλά εξ αποστάσεως.Γνώρισα την τρίτη και έστειλα τις
άλλες δυο γιατί με κάλυπτε και δεν ήθελα να κάνω στραβή και να την χάσω.Τελικά χώρισα και απ την τρίτη.
Φαντάσου δλδ τι θα κάνω αν έχω γυναίκα.Με την τρίτη ούτε πουτάνα δεν ήθελα,ακόμα για να χύσω όταν τον
παίζω αυτή σκέφτομαι.

Με ανησυχεί ότι ίσως είμαι μονογαμικός,εγώ δεν θα γάμαγα παντρεμένη αν το ήξερα.Αλλά θα θελα να το ρυθμίσω
ώστε να τις ξεφτύλιζα τις πουτανάρες.Δεν έχεις την ωριμότητα μωρή ώστε να βάλεις μια γραμμή και να πεις
από μόνη μου αφού την περάσω παίρνω ανθρώπους στο λαιμό μου,οι οποίοι έχουν συναισθήματα και ενδεχομένως
πληγώνονται για να φάω εγώ ένα 15 ποντο παπάρι.Καριολάρες.Γι αυτό γουστάρω τις ιερόδουλες τόσα χρόνια.

Τουλάχιστον δεν κοροιδεύουν κανέναν.Το κάνουν για το χρήμα και το ξέρουν όλοι.

OP
OP
ananias

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
το καλο με την παντρεμενη, ειναι οτι κατα κανονα, ενδεικνυται για ξενοδοχειατο πετσωμα, χωρις πολλα-πολλα!
Εαν σου κατσει δηλαδη καλη φαση, δεν θα χεις τα ντραβαλα να πατε για καφεδακια, ποτακια, και μικροαστικες αηδιες!
Τωρα, ειναι απλα να μην μπλεξεις με γνωστη/γειτονισσα κτλπ, οπου σε ξερει και ξερει κα ιτο περιβαλλον σου!
Το ιδανικο ειναι να ναι τοσο απομακρη απο σενα, ωστε να εχεις την ευχερια να μην συστηνεσαι ΚΑΝ με τον πραγματικο σου ονομα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom