Νέα

swinger-cuckold . κ.ο.κ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bluekiss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
πρόσεχε μην πέσεις σε αντρικό κώλο έτσι όπως τους κυνηγάς..
Μια και σαρέσουν αυτά τα "ανοιχτόμυαλα" σκηνικά...
Σε πειράζει να γαμήσω μια τη γυναίκα σου?
Φιλικά πάντα :uglystupid:

Τύπε... η φωτογραφια του πατακου για προφιλ σε αυτο το site  με ξεπερναει...χαχαχαχαχ.  :rockon:  Εχεις γαμήσει γυνάικα στρατιοτικου? Εγω 3 φορές κορη και 1 φορα γυνάικα..οι κόρες προστυχοκαυλα η γυνάικα ομως εκανε να μου δωσει αναπαυση 3 ωρες..δε πιστέυω να είσαι στρατιοτικος???Μη παρεξηγηθούμε.... αλουνου γάμησα .....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τύπε... η φωτογραφια του πατακου για προφιλ σε αυτο το site  με ξεπερναει...χαχαχαχαχ.  :rockon:  Εχεις γαμήσει γυνάικα στρατιοτικου? Εγω 3 φορές κορη και 1 φορα γυνάικα..οι κόρες προστυχοκαυλα η γυνάικα ομως εκανε να μου δωσει αναπαυση 3 ωρες..δε πιστέυω να είσαι στρατιοτικος???Μη παρεξηγηθούμε.... αλουνου γάμησα .....

Πολύ γαμάει ο φίλος ο bluekiss ..... γυναίκες , κόρες .... ότι βρει.
Κλασικές φανασιώσεις κερατα που του γαμάνε την γυναικα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Και κάτι για όλους....αρσενικά που δε σηκόνετε μυγα στο σπαθί σας και αλλο καυλι στο γατακι της γκόμενας σας..
Αν κατα τη διάρκεια του σεχ γουστάρει να της πειράζετε την πίσω τρυπούλα η σας γλυφει το δαχτυλο μόλις το ακουμπάτε στο στοματάκι της ενω είστε μεσα της και εξακολουθειτε να τρωτε την παραμύθα οτι ξενερωνουν με την ιδεα του τριου καλα θα κανετε να πατε να πατε να σας προσγειωσει κανενας ψυχολογος με το να σας εξηγήσει καλυτερα τη γλωσα του σωματος στο σεξ και τι κρύβουν μερικές κινήσεις...

Κοροιδέυετε τις γυναικες που νομίζουν οτι ο γκόμενος τους δε θα παρτουζονε 2 μουναρες αν του δινότανε η ευκαιρεια χωρις να μαθευτει και απετειτε να μη παρουμε εσας στο ψιλο που εχετε την ιδια εντυποση για τις γκόμενες σας..
Και οι μεν και οι δε το γουσταρουμε το ιδιο με τη διαφορά οτι η γυναικα έχει περισότερες ηθικες αναστολες οι οποίες τεινουν να εξαφανιστουν πλεων.. γιαυτο συμβιβαστειτε στην ιδέα και μπας και το απολάυσετε παρεούλα το τριολε.. αν δε μπορείτε αφηστε τους κεραταδες τους swingers να βγαλουν απο μεσα της την πουτανίτσα που ουρλιαζει...    :rockon:

αυτή τη στιγμή έχεις αντίλογο με άλλα 10 άτομο και είναι μαλακία να γίνω ένας και εγώ 11 αλλά τεσπά κουβεντούλα να γίνετε...

δλδ αν υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο στο παραπάνω ποστ και ότι είναι όλες καυλιάρες "πουτάνες" σημαίνει ταυτόχρονα ότι οι άντρες πρέπει να τις αποδεχθούνε συναισθηματικά και να τις πάρουνε στα σοβαρά σαν συντρόφους ?  :grin:
όχι ρε τύπε αλίμονο ...

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Ρε μαν, ειλικρινά, πόσο θες να μας τρελάνεις; Κανείς δεν αντιλέγει πως το τρίο έχει μια περίοπτη θέση στις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Καμία σχέση βέβαια με αυτό που παρουσιάζεις εσύ καθώς αν διαβάσεις τα ίδια site με "δημοσκοπήσεις"  που λες, στις πρώτες θέσεις είναι άλλες φαντασιώσεις.

Και το ωραίο της υπόθεσης είναι πως άλλες φορές στην κορυφή βλέπουμε φαντασιώσεις του στυλ "λουλουδάκια, κουνελάκια και γουτσου-γουτσου στο ηλιοβασίλεμα", και σε άλλες είναι "βιασμός, ξύλο και σκίσε με, ξεφτιλισέ με και περασέ με στην κορδέλα!".

Πως εξηγείται επιστημονικά τέτοια απόκλιση; Μα φυσικά απο την πασίγνωστη ψυχολογική αρχή του "ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι σκατά εχει μια γυναίκα στο μυαλό της, και όποιος μαλάκας προσπάθησε να τις καταλάβει και να τις τσουβαλιάσει όλες εφαγε τα μούτρα του!"
Νομίζω ο Φρόυντ το είχε πει αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

Απο κει και πέρα, αυτό που δεν εννοείς να καταλάβεις ειναι πως ΕΙΔΙΚΑ για μια γυναίκα, αυτό που φαντασιώνεται να κάνει, απέχει έτη φωτός από αυτό που ΘΕΛΕΙ να κάνει. Στο σεξ η γυναίκα δουλευει διαφορετικά απο εμάς, πως να το κάνουμε. Μπορει να βλέπει τον μαλάκα από το Twilight και να χύνει νταμιτζάνες στην ιδέα πως της ανοίγει τον πάτο, και την ίδα ώρα αν τον συνατήσει στο δρόμο και της την πέσει μπορει να του ρίξει χυλόπιτα και να γυρίσει στον χοντρό καραφλό λογιστάκο που την περιμένει σπίτι.
Γιατι; Γιατι είναι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ και λειτουργουν διαφορετικά.

Αν η γυναίκα μου λοιπόν έχει μέσα της μια "πουτανίτσα που ουρλιάζει", η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ δουλειά είναι να βρω τρόπο να της την βγάλω έξω, και δόξα τον θεό υπάρχουν τρόποι. Αλλά θέλει δουλειά ΠΡΩΤΑ απο εμένα! Αν εγω κάθομαι και απλά της ρίχνω ενα ιεραποστολικό κάθε πάσχα, μετα καλά θα κάνει να ψαχτεί και για παρτούζες, και για τρια, και για μαυρους και για ότι θέλει. Και θα φταίω ΕΓΩ γι'αυτο!

Παίζει και η περίπτωση όμως η γυναίκα μου να είναι από τη φύση της πουτάνα και να μην ικανοποιείται με τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση οκ, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δικό της το σώμα, και δεν μου ανήκει, οπότε αν αυτό την ικανοποιεί ας το κάνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή η δικιά μου είναι πουτάνα, πως είναι ΟΛΕΣ πουτάνες, και εννοείται πως είναι θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ αξιοπρέπειας αν θα κάνω τον "νταβά" της εν λόγω πουτάνας.

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μα αυτό σου εξηγώ, ότι όταν ήμουν ελεύθερο πουλί και δεν έκανα σχέσεις, αντιμετώπιζα όσες γνώριζα πολύ χαλαρά. Τα έλεγα φόρα παρτίδα και προσπαθούσα να την πέισω να φέρω φίλο μου ή φίλες της. Σε πολλές το κατάφερνα και ζούσαμε σκηνικά. Και όταν λέω πολλές, πολλές που δεν το είχαν ξανακάκανει. Και άλλες βέβαια που το έκαναν συνέχεια και πρίν από μένα. Αλλά ρε φίλε υπήρχαν γκόμενες που είχαν κολλήσει μαζί μου, που όταν τους έλεγα να φέρω τον κολλητό μου κλπ κλπ... στενοχωριόντουσαν επειδή δεν ΄τους άρεσε που έβαζα άλλον ανάμεσά μας.
Από την άλλη υπήρχαν και γυναίκε ςπου μου το έλεγαν χύμα, το έχω κάνει και δε μαρέσει.
Άλλες έλεγαν προτειμώ την αίσθηση του ένας με έναν.

Θέλω να καταλήξω πως μάλλον προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου, ότι αυτά που γουστάρει η δικιά σου τα γουστάρουν όλες. Κάνεις λάθος.
Δε γίνεται όλες οι γυναίκες του πλανήτη να γουστάρουν τα ίδια πράγματα. Αν είναι έτσι τότε τον γάμησες τον Φρόυντ που βρήκες επιτέλους το πως σκέφτονται οι γυναίκες..

Τύπε αυτο που θέλω να εξηγησω είναι το εξης και δε γίνεται κατανοητο..
Οι γυνάικες όπως και εμεις έχουμε χιλιάδες πειρασμους γύρο μας.. εμεις ποιό ευκολα ενδίδουμε σε μια παρτουζίτσα με 2 γκόμενες σε ενα μπαρ.. μη σου πω την επιδιόκουμε κιόλας δε πα να είμαστε και παντρεμένοι με 4 παιδια
Η γυνάικα πλέων στις μέρες μας λειτουργέι παρόμοια με εμας.. δε θα επιδιόξει να οργανόσει παρτουζα η γκόμενά σου τύπε αλλα..... σε κια στιγμή αδυναμίας βλέποντας και την ξεπεταγμενη διπλανη της κολητη της που το έχει κάνει να είναι με ενα χαμόγελο μεχρι τα αυτια και να την μπριζόσει και λίγο ( τι καθεσε και σκας με το μαλακα που μαλόσες ζήσε τη ζωη σου ρε αγάπη μου διασκέδασε την οπως κάνει και αυτος) και αλλα πολλα και χειρότερα που θα ακούσει μια γκόμενα απο την καρδιακή της φίλεναδα  δε θέλει και πολλυ να σε σουταρει και να στην σφίξουνε οι κολητοι της κολητης της..η ενας η 2 η ολοι μαζι παρεουλα με την κολητη της..
Αυτο ηταν ενα παραδειγμα τύπε..τε΄λειως ρεαλιστικο και καθημερινό για να στο κανω κερματα για να ξέρεις αν είναι πιστη η δικιά σου θα πρέπει να έισαι μέσα στο μυαλο της στις φαντασιωσεις της και να πέζεις μπαλα μαζι της να νιώθεο προτροπη να ζήσει τη ζωη της οχι αμηχανια να εκφραστει και να σου εξομολογηθει..
Και αυτους τους αμπελοφιλοσοφους του κολου που αραδιαζουν θεωρειες περι διαφορετικότητας σε συγκεκριμένες απολαυσεις εγω τους ακουω βερεσε..
Κραχτε κεραταδες τους swingers...  εκείνοι χυνουν ταμιτζανες και εκτοξευοντε στα ουρανια απο την καυλα τους και εσεις τρεμετε στην ιδεα μη σας γαμηθει πισωπλατα η δικιά σας αν κανει να σας τηλεφωνήσει κανα 2 μερες η σας πουν οτι την ειδανε με αντρα εξω για ποτο..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
υγ . Για σένα που θα ρωτήσεις αν γουστάρω να μου γαμάνε τη γκόμενα σου απαντάω απο τώρα..
Η κάθε γκόμενά μου όπως και η δικιά σου γαμίεται στο κεφάλι της με όποιον θέλει και αν την πιέσω και πολλυ με ζήλειες και καταπίεση θα γαμηθει και χωρίς να το μάθω ποτέ..όπως και η δικιά σου.Προτιμώ λοιπόν να μπώ μεσα στο κεφάλι της και να μοιραστουμε τις φαντασιώσεις μας να βάλουμε την κάυλα μας πάνω απο τους εγωισμούς μας την κτητικότητά μας παρά να ζεί ο καθένας με τις δικές του καυλες και να εκμυστηρέυεται στον άλλον οσα του επιτρέπουν οι ηθικές αρχες του για να μη παρεξηγηθεί...
Οχι λοιπόν δε γουστάρω να μου γαμάνε τη γκόμενα όπως το ενοουν πολοι ...γουστάρω να της χαρίζω την ελευθερεία να εκφραζετε για τους πόθους της και να μοιράζομαι μαζί της την κάυλα της ακόμα και αν αυτό σημένει να της φέρω στο κρεβάτι κάποιον που μου έχει εκμυστηρευτει οτι θέλει να κάνουμε σεξ μαζι.Το ίδιο ισχύει και απο την άλλη πλευρα...

Εγω απο το υστερογραφο καταλαβαινω τυπε οτι δεν το επελεξες το τριο ,σου το επεβαλε εμεσα η αμεσα η δικια σου και στη συνεχεια μαλλον επειδη δεν θες να την χασεις το αποδεχτηκες .
Δεν διαβασα πουθενα οτι την βρισκεις να την βλεπεις να σου την πηδανε...λες γουσταρεις να απολαμβανει ελευθερα αυτο που εχει στο μυαλο της  ;)
Και η φοβερη τυπισα σου εχει περασει οτι αυτο ειναι πολυ μπροστα κατασταση ενω τα κλασσικα σχηματα ειναι παρωχημενες καταστασεις του περασμενου αιωνα...

Γατα η δικια σου της βγαζω το καπελο που σε εκανε εναν υπερηφανο κερατα ....

Ηξερα μια τετοια παλια απο την Δραμα που κατεβηκε Αθηνα να κανει τις σεξουαλικες της φαντασιωσεις πραγματικοτητα και στην ουσια βαφτιζε το κρεας ψαρι προκειμενου να μην παραδεχτει οτι απλα ηταν σεξομανης μητρομανα που οτιδηποτε σε σχεση κατω των τριων ατομων την ξενερωνε σε βαθμο αυτοκτονιας...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πρόσεχε μην πέσεις σε αντρικό κώλο έτσι όπως τους κυνηγάς..
Μια και σαρέσουν αυτά τα "ανοιχτόμυαλα" σκηνικά...
Σε πειράζει να γαμήσω μια τη γυναίκα σου?
Φιλικά πάντα :uglystupid:

Αφου εισαι βλακας γιατι το συνεχιζεις?

Προσπαθεις να αποδειξεις οτι δηθεν γαμας και κατι εγινε. Μακαρι να ειχες γαμησει την γυναικα κανενος, αλλα δυσκολο.

Δεν πειραζει ρε φιλε, καλο ειναι το bourdela.com για παρτη σου. Να εχεις να γραφεις και εσυ λιγο για τον δηθεν εαυτο σου.

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ γαμάει ο φίλος ο bluekiss ..... γυναίκες , κόρες .... ότι βρει.
Κλασικές φανασιώσεις κερατα που του γαμάνε την γυναικα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ασε το πουλακι σου κατω οταν γραφεις ρε τσιριμουσκουλη..   :jerking:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαν, ειλικρινά, πόσο θες να μας τρελάνεις; Κανείς δεν αντιλέγει πως το τρίο έχει μια περίοπτη θέση στις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Καμία σχέση βέβαια με αυτό που παρουσιάζεις εσύ καθώς αν διαβάσεις τα ίδια site με "δημοσκοπήσεις"  που λες, στις πρώτες θέσεις είναι άλλες φαντασιώσεις.

Και το ωραίο της υπόθεσης είναι πως άλλες φορές στην κορυφή βλέπουμε φαντασιώσεις του στυλ "λουλουδάκια, κουνελάκια και γουτσου-γουτσου στο ηλιοβασίλεμα", και σε άλλες είναι "βιασμός, ξύλο και σκίσε με, ξεφτιλισέ με και περασέ με στην κορδέλα!".

Πως εξηγείται επιστημονικά τέτοια απόκλιση; Μα φυσικά απο την πασίγνωστη ψυχολογική αρχή του "ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι σκατά εχει μια γυναίκα στο μυαλό της, και όποιος μαλάκας προσπάθησε να τις καταλάβει και να τις τσουβαλιάσει όλες εφαγε τα μούτρα του!"
Νομίζω ο Φρόυντ το είχε πει αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

Απο κει και πέρα, αυτό που δεν εννοείς να καταλάβεις ειναι πως ΕΙΔΙΚΑ για μια γυναίκα, αυτό που φαντασιώνεται να κάνει, απέχει έτη φωτός από αυτό που ΘΕΛΕΙ να κάνει. Στο σεξ η γυναίκα δουλευει διαφορετικά απο εμάς, πως να το κάνουμε. Μπορει να βλέπει τον μαλάκα από το Twilight και να χύνει νταμιτζάνες στην ιδέα πως της ανοίγει τον πάτο, και την ίδα ώρα αν τον συνατήσει στο δρόμο και της την πέσει μπορει να του ρίξει χυλόπιτα και να γυρίσει στον χοντρό καραφλό λογιστάκο που την περιμένει σπίτι.
Γιατι; Γιατι είναι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ και λειτουργουν διαφορετικά.

Αν η γυναίκα μου λοιπόν έχει μέσα της μια "πουτανίτσα που ουρλιάζει", η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ δουλειά είναι να βρω τρόπο να της την βγάλω έξω, και δόξα τον θεό υπάρχουν τρόποι. Αλλά θέλει δουλειά ΠΡΩΤΑ απο εμένα! Αν εγω κάθομαι και απλά της ρίχνω ενα ιεραποστολικό κάθε πάσχα, μετα καλά θα κάνει να ψαχτεί και για παρτούζες, και για τρια, και για μαυρους και για ότι θέλει. Και θα φταίω ΕΓΩ γι'αυτο!

Παίζει και η περίπτωση όμως η γυναίκα μου να είναι από τη φύση της πουτάνα και να μην ικανοποιείται με τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση οκ, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δικό της το σώμα, και δεν μου ανήκει, οπότε αν αυτό την ικανοποιεί ας το κάνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή η δικιά μου είναι πουτάνα, πως είναι ΟΛΕΣ πουτάνες, και εννοείται πως είναι θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ αξιοπρέπειας αν θα κάνω τον "νταβά" της εν λόγω πουτάνας.

Έλα ρε φιλε που είναι πουτάνα η γυναικα του bluekiss , η γυναικα του τον αγαπάει.
Μην ακούσεις και εσύ ότι μια κάνει παρτούζες , αμεσως να της βγάλεις το όνομα.
Είμαστε πολύ οπισθοδρομικός σαν λαός  :S

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω απο το υστερογραφο καταλαβαινω τυπε οτι δεν το επελεξες το τριο ,σου το επεβαλε εμεσα η αμεσα η δικια σου και στη συνεχεια μαλλον επειδη δεν θες να την χασεις το αποδεχτηκες .
Δεν διαβασα πουθενα οτι την βρισκεις να την βλεπεις να σου την πηδανε...λες γουσταρεις να απολαμβανει ελευθερα αυτο που εχει στο μυαλο της  ;)
Και η φοβερη τυπισα σου εχει περασει οτι αυτο ειναι πολυ μπροστα κατασταση ενω τα κλασσικα σχηματα ειναι παρωχημενες καταστασεις του περασμενου αιωνα...

Γατα η δικια σου της βγαζω το καπελο που σε εκανε εναν υπερηφανο κερατα ....
Ηξερα μια τετοια παλια απο την Δραμα που κατεβηκε Αθηνα να κανει τις σεξουαλικες της φαντασιωσεις πραγματικοτητα και στην ουσια βαφτιζε το κρεας ψαρι προκειμενου να μην παραδεχτει οτι απλα ηταν σεξομανης μητρομανα που οτιδηποτε σε σχεση κατω των τριων ατομων την ξενερωνε σε βαθμο αυτοκτονιας...

Αυτο καυτάλαβες εσυ? Ελα παλι το σεπτεμβρη να ξαναδωσεις..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ακριβως....σου λενε 4,5 ατομα διαφορετικη γνωμη αλλα εσυ επιμενεις οτι σωστη ειναι η δικια σου....
καμια ελπιδα

Απο ποτε ρε καραγκιοζη πουτανας γιε η αποψη και το σωστο ειναι θεμα των πολλων?

Γαμημενο σκουπιδι.

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Έλα ρε φιλε που είναι πουτάνα η γυναικα του bluekiss , η γυναικα του τον αγαπάει.
Μην ακούσεις και εσύ ότι μια κάνει παρτούζες , αμεσως να της βγάλεις το όνομα.
Είμαστε πολύ οπισθοδρομικός σαν λαός  :S

οκ είναι πουτάνα...
Εσυ τι έισαι  όταν ψάχνεις να ξενογαμήσεις κρυφά απο την δικιά σου? καραγκιοζάκος?
Τι είσαι οταν ψάχνεις να γαμήσεις επι πληρωμη?  απελπισμένο μπακουρι?

Πες μου τη θείλα τωρα οτι αλλο εγω ειμαι αντρας... να ξεράσω απο τα μάτια.. αυτες τια μαλακίες τις λεγανε οι μπαμπάδες μας γιατι οι μαμάδες μας ήταν κλεισμένες σε μια κουζίνα και εξω δεν επεζε τίποτα απο πειρασμους οπως σήμερα..απο το 80 και μετα που αλάξανε τα δεδομένα ολα αυτα τα μυαλα τα στολιζε απο πανω ολοκληρη περικοκλαδα απο κερατα.. μαγκες καλα τα λέτε εδω και εμένα να πείσετε οτι είμαι σε λαθος δρόμο δε θα βγλαει πουθενα..... οι γυναικες είναι αυτες που έιναι και χαμπαριαστέιτε να πεξετε μπαλίτσα μαζί τους να σας ανοιχτουν συνεσθηματικα γιατι καραδοκουν πολοι σα και του λογου μου εκει εξω απο το pc  σας....   αντε σκληρα αγόρια  :s&m_2:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τύπε αυτο που θέλω να εξηγησω είναι το εξης και δε γίνεται κατανοητο..
Οι γυνάικες όπως και εμεις έχουμε χιλιάδες πειρασμους γύρο μας.. εμεις ποιό ευκολα ενδίδουμε σε μια παρτουζίτσα με 2 γκόμενες σε ενα μπαρ.. μη σου πω την επιδιόκουμε κιόλας δε πα να είμαστε και παντρεμένοι με 4 παιδια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ενδίδω σε μια παρτούζα σε ένα μπαρ σημαίνει ότι ενώ είμαστε σε ένα μπαρ έρχονται δυο γκόμενες και μας λένε "θες να κάνουμε μια παρτουζίτσα?"
Εσένα δηλαδή αυτό σου συμβαίνει συχνά ε?
Είσαι μεγάλος φιδεμπορας τελικά.

Βρε μαλακοπίτουρα η γυναικα σου μπορεί να βρει δυο τύπους σε ένα μπαρ , εσύ είσαι ο μαλάκας που παίρνει μάτι , ζώο!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
οκ είναι πουτάνα...
Εσυ τι έισαι  όταν ψάχνεις να ξενογαμήσεις κρυφά απο την δικιά σου? καραγκιοζάκος?
Τι είσαι οταν ψάχνεις να γαμήσεις επι πληρωμη?  απελπισμένο μπακουρι?

Πες μου τη θείλα τωρα οτι αλλο εγω ειμαι αντρας... να ξεράσω απο τα μάτια.. αυτες τια μαλακίες τις λεγανε οι μπαμπάδες μας γιατι οι μαμάδες μας ήταν κλεισμένες σε μια κουζίνα και εξω δεν επεζε τίποτα απο πειρασμους οπως σήμερα..απο το 80 και μετα που αλάξανε τα δεδομένα ολα αυτα τα μυαλα τα στολιζε απο πανω ολοκληρη περικοκλαδα απο κερατα.. μαγκες καλα τα λέτε εδω και εμένα να πείσετε οτι είμαι σε λαθος δρόμο δε θα βγλαει πουθενα..... οι γυναικες είναι αυτες που έιναι και χαμπαριαστέιτε να πεξετε μπαλίτσα μαζί τους να σας ανοιχτουν συνεσθηματικα γιατι καραδοκουν πολοι σα και του λογου μου εκει εξω απο το pc  σας....  αντε σκληρα αγόρια  :s&m_2:

Μωρε εγω να ξαναδωσω τον Σεπτεμβρη αλλα κατι μου λεει πως εισαι η κυρια του κυριου και γραφεις εκ μερους του ....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
οκ είναι πουτάνα...
Εσυ τι έισαι  όταν ψάχνεις να ξενογαμήσεις κρυφά απο την δικιά σου? καραγκιοζάκος?
Τι είσαι οταν ψάχνεις να γαμήσεις επι πληρωμη?  απελπισμένο μπακουρι?

Πες μου τη θείλα τωρα οτι αλλο εγω ειμαι αντρας... να ξεράσω απο τα μάτια.. αυτες τια μαλακίες τις λεγανε οι μπαμπάδες μας γιατι οι μαμάδες μας ήταν κλεισμένες σε μια κουζίνα και εξω δεν επεζε τίποτα απο πειρασμους οπως σήμερα..απο το 80 και μετα που αλάξανε τα δεδομένα ολα αυτα τα μυαλα τα στολιζε απο πανω ολοκληρη περικοκλαδα απο κερατα.. μαγκες καλα τα λέτε εδω και εμένα να πείσετε οτι είμαι σε λαθος δρόμο δε θα βγλαει πουθενα..... οι γυναικες είναι αυτες που έιναι και χαμπαριαστέιτε να πεξετε μπαλίτσα μαζί τους να σας ανοιχτουν συνεσθηματικα γιατι καραδοκουν πολοι σα και του λογου μου εκει εξω απο το pc  σας....   αντε σκληρα αγόρια  :s&m_2:

Ρε φιλε εσύ μου θυμίζεις τον Ιππότη σε μερικά πράγματα.
Στο τέλος θα μας βγείς 80 χρονων , ανίκανος , ξεδοντιάρης που του τρέχουν τα σάλια ενώ γραφει μαλακίες στο μπου  :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι τύπος τελικά. :thumbsup:

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ενδίδω σε μια παρτούζα σε ένα μπαρ σημαίνει ότι ενώ είμαστε σε ένα μπαρ έρχονται δυο γκόμενες και μας λένε "θες να κάνουμε μια παρτουζίτσα?"
Είσαι μεγάλος φιδεμπορας τελικά.

Βρε μαλακοπίτουρα η γυναικα σου μπορεί να βρει δυο τύπους σε ένα μπαρ , εσύ είσαι ο μαλάκας που παίρνει μάτι , ζώο!

Βρε σάπιε τσιμπουκοκεφτε αυτό είπα... οτι εμείς το επιδιόκουμε και αν κάτσει και τυχεα σιγα μη πουμε οχι.. αυτες το εχουν στα πόδια τους αλλα λογο ηθικων αναστολων το αποφευγουν και δε λενε ευκολα ναι.. οσο περνανε τα χρόνια αυτα εξαφανίζονται.. τραχανά ε τραχανά.. άτσε πίστευε εσυ οτι υ γυναίκα που θα παντρευτεις δε θα έχει καμια τέτοια ευκαιρεία στις μερες μας και αν της δοθει η ευκαιρεια με 2 πέδαρους εχεμυθους αν θα σκευτει μη χασει τον αντρα τον σωστο τον μοντερνο σα και του λόγου σου που την καταλαβενει...  ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ?Υποψηφιοι κεραταδες είστε μαγκες..απο του κανονικους που το μαθενουν τελευταιοι και χανουν και την παρτουζα ..και μενουν και χωρίς γκόμενα

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1

Νομίζω σε όλους έχει συμβει αυτό!  :2funny:
Όπως επίσης και το αντίθετο, ε; Σε πόσους δεν έχει συμβεί να κάθεστε με τον κολλητό σας για να πιείτε ενα καφεδάκι, να παίξετε ενα τάβλι, να πείτε μια μαλακία βρε αδελφέ, και να σας τις σπάνε λογής λογής ξέμπαρκες με την, γνωστη πια, ατάκα "Ψιτ, αγόρια; Ψήνεστε για ενα σαντουιτς στα γρήγορα;  ;) "  :2funny: :2funny:

Απλά, καθημερινά πράγματα, βγαλμένα από την ζωη......

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Νομίζω σε όλους έχει συμβει αυτό!  :2funny:
Όπως επίσης και το αντίθετο, ε; Σε πόσους δεν έχει συμβεί να κάθεστε με τον κολλητό σας για να πιείτε ενα καφεδάκι, να παίξετε ενα τάβλι, να πείτε μια μαλακία βρε αδελφέ, και να σας τις σπάνε λογής λογής ξέμπαρκες με την, γνωστη πια, ατάκα "Ψιτ, αγόρια; Ψήνεστε για ενα σαντουιτς στα γρήγορα;  ;) "  :2funny: :2funny:

Απλά, καθημερινά πράγματα, βγαλμένα από την ζωη......

και το californication !!!  :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
γιατι καραδοκουν πολοι σα και του λογου μου εκει εξω απο το pc  σας....   αντε σκληρα αγόρια  :s&m_2:

Καραδοκούν πολλοί μαλακες σαν εσένα που παίζουν το καυλί τους ενώ μπροστά τους η γυναίκα τους ξεκωλιάζεται?
Ωραία!
Θα γαμάμε αιώνια μάγκες. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξέρεις ποια θα γαμάμε?
ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε εσύ μου θυμίζεις τον Ιππότη σε μερικά πράγματα.
Στο τέλος θα μας βγείς 80 χρονων , ανίκανος , ξεδοντιάρης που του τρέχουν τα σάλια ενώ γραφει μαλακίες στο μπου  :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι τύπος τελικά. :thumbsup:

:s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom