Ρε μαν, ειλικρινά, πόσο θες να μας τρελάνεις; Κανείς δεν αντιλέγει πως το τρίο έχει μια περίοπτη θέση στις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Καμία σχέση βέβαια με αυτό που παρουσιάζεις εσύ καθώς αν διαβάσεις τα ίδια site με "δημοσκοπήσεις" που λες, στις πρώτες θέσεις είναι άλλες φαντασιώσεις.
Και το ωραίο της υπόθεσης είναι πως άλλες φορές στην κορυφή βλέπουμε φαντασιώσεις του στυλ "λουλουδάκια, κουνελάκια και γουτσου-γουτσου στο ηλιοβασίλεμα", και σε άλλες είναι "βιασμός, ξύλο και σκίσε με, ξεφτιλισέ με και περασέ με στην κορδέλα!".
Πως εξηγείται επιστημονικά τέτοια απόκλιση; Μα φυσικά απο την πασίγνωστη ψυχολογική αρχή του
"ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει τι σκατά εχει μια γυναίκα στο μυαλό της, και όποιος μαλάκας προσπάθησε να τις καταλάβει και να τις τσουβαλιάσει όλες εφαγε τα μούτρα του!"
Νομίζω ο Φρόυντ το είχε πει αυτο
Απο κει και πέρα, αυτό που δεν εννοείς να καταλάβεις ειναι πως ΕΙΔΙΚΑ για μια γυναίκα, αυτό που φαντασιώνεται να κάνει, απέχει έτη φωτός από αυτό που ΘΕΛΕΙ να κάνει. Στο σεξ η γυναίκα δουλευει διαφορετικά απο εμάς, πως να το κάνουμε. Μπορει να βλέπει τον μαλάκα από το Twilight και να χύνει νταμιτζάνες στην ιδέα πως της ανοίγει τον πάτο, και την ίδα ώρα αν τον συνατήσει στο δρόμο και της την πέσει μπορει να του ρίξει χυλόπιτα και να γυρίσει στον χοντρό καραφλό λογιστάκο που την περιμένει σπίτι.
Γιατι; Γιατι είναι ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ και λειτουργουν διαφορετικά.
Αν η γυναίκα μου λοιπόν έχει μέσα της μια "πουτανίτσα που ουρλιάζει", η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ δουλειά είναι να βρω τρόπο να της την βγάλω έξω, και δόξα τον θεό υπάρχουν τρόποι. Αλλά θέλει δουλειά ΠΡΩΤΑ απο εμένα! Αν εγω κάθομαι και απλά της ρίχνω ενα ιεραποστολικό κάθε πάσχα, μετα καλά θα κάνει να ψαχτεί και για παρτούζες, και για τρια, και για μαυρους και για ότι θέλει. Και θα φταίω ΕΓΩ γι'αυτο!
Παίζει και η περίπτωση όμως η γυναίκα μου να είναι από τη φύση της πουτάνα και να μην ικανοποιείται με τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση οκ, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δικό της το σώμα, και δεν μου ανήκει, οπότε αν αυτό την ικανοποιεί ας το κάνει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή η δικιά μου είναι πουτάνα, πως είναι ΟΛΕΣ πουτάνες, και εννοείται πως είναι θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ αξιοπρέπειας αν θα κάνω τον "νταβά" της εν λόγω πουτάνας.