Νέα

swinger-cuckold . κ.ο.κ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bluekiss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Βρε σάπιε τσιμπουκοκεφτε αυτό είπα... οτι εμείς το επιδιόκουμε και αν κάτσει και τυχεα σιγα μη πουμε οχι.. αυτες το εχουν στα πόδια τους αλλα λογο ηθικων αναστολων το αποφευγουν και δε λενε ευκολα ναι.. οσο περνανε τα χρόνια αυτα εξαφανίζονται.. τραχανά ε τραχανά.. άτσε πίστευε εσυ οτι υ γυναίκα που θα παντρευτεις δε θα έχει καμια τέτοια ευκαιρεία στις μερες μας και αν της δοθει η ευκαιρεια με 2 πέδαρους εχεμυθους αν θα σκευτει μη χασει τον αντρα τον σωστο τον μοντερνο σα και του λόγου σου που την καταλαβενει...  ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ?Υποψηφιοι κεραταδες είστε μαγκες..απο του κανονικους που το μαθενουν τελευταιοι και χανουν και την παρτουζα ..και μενουν και χωρίς γκόμενα

Τελικα η γκομενα εισαι η πουστης...

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω σε όλους έχει συμβει αυτό!  :2funny:
Όπως επίσης και το αντίθετο, ε; Σε πόσους δεν έχει συμβεί να κάθεστε με τον κολλητό σας για να πιείτε ενα καφεδάκι, να παίξετε ενα τάβλι, να πείτε μια μαλακία βρε αδελφέ, και να σας τις σπάνε λογής λογής ξέμπαρκες με την, γνωστη πια, ατάκα "Ψιτ, αγόρια; Ψήνεστε για ενα σαντουιτς στα γρήγορα;  ;) "  :2funny: :2funny:

Απλά, καθημερινά πράγματα, βγαλμένα από την ζωη......

Απαντησα στην τσουτσου που είπε τη μαλακια... δε θα απαντήσω και στην παρατρεχάμενη της.. διάβασε την απάντηση

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ?

Αστο αδερφε... όταν θα καταλάβεις πως ΔΕΝ εχουμε τις ίδιες ανάγκες και ΔΕΝ εχουμε τα ίδια γουστα με τις γυναίκες, και το πιο σημαντικό πως αντρας με άντρα και γυναίκα με γυναίκα ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, θα είναι too fucking late!

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καραδοκούν πολλοί μαλακες σαν εσένα που παίζουν το καυλί τους ενώ μπροστά τους η γυναίκα τους ξεκωλιάζεται?
Ωραία!
Θα γαμάμε αιώνια μάγκες. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξέρεις ποια θα γαμάμε?
ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.

ελα ελα next....    :s&m_1:  Επειχηρηματολογία αμοιβάδας... αντε για ξεμπούκομα

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Απαντησα στην τσουτσου που είπε τη μαλακια... δε θα απαντήσω και στην παρατρεχάμενη της.. διάβασε την απάντηση

Τελειωσαν τα επιχειρηματα και το ρίξαμε στην προσβολή, ε;  ;) ;) ;)

www.pemptousia.gr/2013/11/%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC/]Ρε τις άτιμες τις αλεπούδες, που δεν ξέρουν το καλό τους για να κόψουν και αυτες μόνες τους την ουρά τους.....[/url]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλό απόγευμα!

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αστο αδερφε... όταν θα καταλάβεις πως ΔΕΝ εχουμε τις ίδιες ανάγκες και ΔΕΝ εχουμε τα ίδια γουστα με τις γυναίκες, και το πιο σημαντικό πως αντρας με άντρα και γυναίκα με γυναίκα ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, θα είναι too fucking late!

Ναι ε??? Ξερείς εσυ αντρα που δε τον καυλονει παρτουζίτσα με 2 γκομενίτσες δλδ? Γιατι εγω δε ξέρω.. Μαγκα δε διαφέρουμε στο συγκεκριμένο σε τιποτα με τις γυνάικες.. στις ηθικές αναστολες διαφέρουμε για να το κάνουμε πράξη.. οι οποιες αν κοιταξεις γυρο σου μερα με τη μερα καταρέουν στον κόσμο των γυναικων. αυτα ....

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ελα ελα next....    :s&m_1:  Επειχηρηματολογία αμοιβάδας... αντε για ξεμπούκομα

Γιατί ρε φιλε , δεν είμαι αρκετά καλός για να ρίξω ένα πούτσο στην γυναικα σου?
1,90 , φέτες με ψωλή 25 πόντους είμαι και εγώ όπως όλοι στο Μπου.  ;)
Μονο ο Απόλυτος είναι κοντός.  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.655
Πόντοι
1.406
Tυπε bluekiss επειδη εσυ εισαι ανικανος να κρατησεις και να ικανοποιησεις μια γυναικα σε συναισθηματικο-πνευματικο-σεξουαλικο επιπεδο,δεν σημαινει οτι ειναι αδυνατο να γινει...Καλη φαση αυτος ο  ψυχολογικος συμβιβασμος που κανεις που βαφτιζεις την ανεπαρκεια σου σεξουαλικη απελευθερωση ,συναισθηση στις αναγκες της γυναικας σου κτλ,αν δουλευει για σενα παω πασο.Υποθετω το ιδιο κανεις και σε αλλες πτυχες της ζωης σου.Αλλα μη το θεωρεις γενικο κανονα,γιατι δεν ειναι.Αλλοι βλεπεις τα καταφερνουν...

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Tυπε bluekiss επειδη εσυ εισαι ανικανος να κρατησεις και να ικανοποιησεις μια γυναικα σε συναισθηματικο-πνευματικο-σεξουαλικο επιπεδο,δεν σημαινει οτι ειναι αδυνατο να γινει...Καλη φαση αυτος ο  ψυχολογικος συμβιβασμος που κανεις που βαφτιζεις την ανεπαρκεια σου σεξουαλικη απελευθερωση ,συναισθηση στις αναγκες της γυναικας σου κτλ,αν δουλευει για σενα παω πασο.Υποθετω το ιδιο κανεις και σε αλλες πτυχες της ζωης σου.Αλλα μη το θεωρεις γενικο κανονα,γιατι δεν ειναι.Αλλοι βλεπεις τα καταφερνουν...

'Αλαξε πλευρό θα ποιαστείς

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Όπα ρε φιλε το γαμησες λιγο! ΤΟ οτι παω με αλλους ενω ειναι μπροστα ο αντρας μου δεν σημαινει οτι ειμαι πουτανα!
Αν δεν παίρνεις λεφτά δεν εισαι πουτανα.

Καριολα εισαι.Ανοιχτόμυαλη και ειλικρινης με τον γκομενο σου βεβαιως βεβαιως.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Τύπε... η φωτογραφια του πατακου για προφιλ σε αυτο το site  με ξεπερναει...χαχαχαχαχ.  :rockon:  Εχεις γαμήσει γυνάικα στρατιοτικου? Εγω 3 φορές κορη και 1 φορα γυνάικα..οι κόρες προστυχοκαυλα η γυνάικα ομως εκανε να μου δωσει αναπαυση 3 ωρες..δε πιστέυω να είσαι στρατιοτικος???Μη παρεξηγηθούμε.... αλουνου γάμησα .....

Όχι δεν είμαι στρατιωτικός.
Έχω γαμήσει υποαξιοματικό. Δε θέλω να υπερβάλλω, αλλά η γκόμενα είμαι 100% ότι είναι η πιο καύλα πεζικάρια που υπάρχει. Ήτα το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Τρελλή ήταν γιαυτό και γαμιόταν καλά. Αλλά πραγματικά τη θυμάμαι ακόμα.
Για γυναίκα στρατιωτικού νομίζω σίγουρα δεν έχω πηδήξει αν θυμάμαι καλά. Μπάτσου πήδηξα όμως. χαχαχα.

Κόρη δε θυμάμαι. Μπορεί και να ήτανε καμία. άλλωστε δε μαθαίνω τις δουλειές των γονιών τους όταν γνωρίζω μια για τον πούτσο.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Έχω γαμήσει υποαξιοματικό. Δε θέλω να υπερβάλλω, αλλά η γκόμενα είμαι 100% ότι είναι η πιο καύλα πεζικάρια που υπάρχει. Ήτα το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Τρελλή ήταν γιαυτό και γαμιόταν καλά. Αλλά πραγματικά τη θυμάμαι ακόμα.
Για γυναίκα στρατιωτικού νομίζω σίγουρα δεν έχω πηδήξει αν θυμάμαι καλά. Μπάτσου πήδηξα όμως. χαχαχα.

Κόρη δε θυμάμαι. Μπορεί και να ήτανε καμία. άλλωστε δε μαθαίνω τις δουλειές των γονιών τους όταν γνωρίζω μια για τον πούτσο.

Τοσο πολυ γαμας εσυ? μου φερνεις στο μυαλο εναν υπεργαμια του σαιτ που δεν υπαρχει(?) πια. Τον DURACELL.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Αφου εισαι βλακας γιατι το συνεχιζεις?

Προσπαθεις να αποδειξεις οτι δηθεν γαμας και κατι εγινε. Μακαρι να ειχες γαμησει την γυναικα κανενος, αλλα δυσκολο.

Δεν πειραζει ρε φιλε, καλο ειναι το bourdela.com για παρτη σου. Να εχεις να γραφεις και εσυ λιγο για τον δηθεν εαυτο σου.

Ρε αδερφάτο αν προσπαθείς να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη από το σάιτ ατύχησες.
Ούτε μάγκας πάω να στο παίξω από εδώ μέσα, ούτε σου αράδιασα εμπειρίες μου. Και οι λόγοι είναι γιατί δε με ενδιαφέρει να ακούσω παλαμάκια να χτυπάνε. το να αναφέρω ένα περιστατικό συγκριτικά με κάτι δε σημαίνει πως κάνω επίδειξη. Εκτός αν θεωρείς ένα γαμήσι που θα αναφέρω κατόρθωμα γιατί εσύ ακόμα ρουφάς το αυγό σου.

Δε ξέρω τι έχεις ζήσει
Δε ξέρεις τι έχω ζήσει
Δεν έχει νόημα αυτό που ξεκίνησες

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Τοσο πολυ γαμας εσυ? μου φερνεις στο μυαλο εναν υπεργαμια του σαιτ που δεν υπαρχει(?) πια. Τον DURACELL.

Τον θυμάμαι αν λέμε τον ίδιο.
Δεν είχα παράπονο από τις εμπειρίες μου. Αλλά όπως και να έχει, για μία γκόμενα ανέφερα. Που το περίεργο που αμέσως αμσφισβιτήθηκε?

Ηρεμήστε λίγο, δε σημαίνει πως όσοι είναι εδώ μέσα λερώνουν το βρακί τους

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν παίρνεις λεφτά δεν εισαι πουτανα.

Καριολα εισαι.Ανοιχτόμυαλη και ειλικρινης με τον γκομενο σου βεβαιως βεβαιως.

Τύπε προτιμάς τις κλειστόμυαλες η τις υποκρίτριες? Τωρα θα μου πεις υπάρχει και η μέση λύση δλδ η λύση της κοινής Ελληνίδας μικροαστής.Πριν απαντήσεις σκέψου πόσες απο δάυτες έχεις γαμήσει που ήταν είτε παντρεμένες είτε σε σχέση.Αν εξακολουθείς να πιστέυεις οτι η γυνάικα που ονειρέυεσε να ζήσεις μαζί της δε θα είναι μια απο αυτες έχεις πάει κουβα απο τωρα σκίσε το στοιχημά σου..Τύπε ξεκουτουλα ενας πεδαράς ομορφονιός δεν αφήνει καμια ασυγκίνητη... μα καμία ομως..Δεν είναι πουτάνες.. ανθρωποι είναι που είναι επιρεπεις στους πειρασμους οπως και εμεις.

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Τύπε αν γάμησες γυνάικα ματατζή αξίζεις παράσημο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom