dagreen789
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ωπα, φιλε, εσυ το πηγες μακρια...
Το ερωτημα που ηθελα βασικα να θεσω, δεν ηταν 'γουσταρετε να κυνηγατε παντρεμενες με σκοπο να διαλυσετε σπιτια?' , η π.χ. 'καυλωνετε περισσοτερο εαν γαματε παντρεμενη'-κι αν ετσι νομιζες, γραψε λαθος!
Το ερωτημα στν ουσια ειναι το εξης: 'Θα ειχατε αναστολες να γαμησετε μια παντρεμενη?'
Και δεν μιλαμε για παντρεμενη με φιλο/γνωστο η οτιδηποτε...δεν τον ξερετε τον ανδρα της...μονο αυτην γνωρισατε...
Δε θα πήγαινα με παντρεμένη για λόγους αντρικής αλληλεγγύης. Με χαλάει άσχημα να πάω να σκίσω τη γυναίκα κάποιου, που τραβιέται όλη μέρα στη δουλειά για να τη σπιτώσει, να τη ντύσει και να μεγαλώσει τα παιδιά του. Δεν το λέω από ηθικής πλευράς, γιατί δεν είμαι της ηθικής. Με χαλάει πολύ η ταμπέλα της παντρεμένης. Με φιλενάδες, γκόμενες, αρραβωνιάρες, αδερφες δεν εχω θέμα κανένα αλλά άμα η άλλη παντρευτεί κλείνει για μένα. Όσο μαλάκας κι αν λεει ότι είναι ο δικός της και τα σχετικά. Δε με αφορά και την κάνω αμεσως μολις το καταλάβω. Μικρός όταν ήμουνα είχαμε ένα τυπο στη γειτονια που του πηδούσε τη γυναικα ο ανηψιος του. Αυτός το ήξερε και το είχε ρίξει στο πιοτό, ένα καλό ανθρωπάκι ήτανε δεν ειχε πηραξει μηρμήγκι. Όλη η περιοχή το ήξερε και τον κοιτούσε με λύπηση κάθε βράδυ να σέρνεται στους δρόμους τύφλα για να μη μαζεύεται σπίτι του. Αυτός ο άνθρωπος μου έρχεται πάντα στο μυαλό και μου χαλάει η διάθεση με τις παντρεμένες που ψάχνονται.