Νέα

Παντρεμενες....must, ή no-no?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ωπα, φιλε, εσυ το πηγες μακρια...
Το ερωτημα που ηθελα βασικα να θεσω, δεν ηταν 'γουσταρετε να κυνηγατε παντρεμενες με σκοπο να διαλυσετε σπιτια?' , η π.χ. 'καυλωνετε περισσοτερο εαν γαματε παντρεμενη'-κι αν ετσι νομιζες, γραψε λαθος!

Το ερωτημα στν ουσια ειναι το εξης: 'Θα ειχατε αναστολες να γαμησετε μια παντρεμενη?'
Και δεν μιλαμε για παντρεμενη με φιλο/γνωστο η οτιδηποτε...δεν τον ξερετε τον ανδρα της...μονο αυτην γνωρισατε...

Δε θα πήγαινα με παντρεμένη για λόγους αντρικής αλληλεγγύης. Με χαλάει άσχημα να πάω να σκίσω τη γυναίκα κάποιου, που τραβιέται όλη μέρα στη δουλειά για να τη σπιτώσει, να τη ντύσει και να μεγαλώσει τα παιδιά του. Δεν το λέω από ηθικής πλευράς, γιατί δεν είμαι της ηθικής. Με χαλάει πολύ η ταμπέλα της παντρεμένης. Με φιλενάδες, γκόμενες, αρραβωνιάρες, αδερφες δεν εχω θέμα κανένα αλλά άμα η άλλη παντρευτεί κλείνει για μένα. Όσο μαλάκας κι αν λεει ότι είναι ο δικός της και τα σχετικά. Δε με αφορά και την κάνω αμεσως μολις το καταλάβω. Μικρός όταν ήμουνα είχαμε ένα τυπο στη γειτονια που του πηδούσε τη γυναικα ο ανηψιος του. Αυτός το ήξερε και το είχε ρίξει στο πιοτό, ένα καλό ανθρωπάκι ήτανε δεν ειχε πηραξει μηρμήγκι. Όλη η περιοχή το ήξερε και τον κοιτούσε με λύπηση κάθε βράδυ να σέρνεται στους δρόμους τύφλα για να μη μαζεύεται σπίτι του. Αυτός ο άνθρωπος μου έρχεται πάντα στο μυαλό και μου χαλάει η διάθεση με τις παντρεμένες που ψάχνονται.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παντως ρε παιδια, νομιζω πως (δυστυχως) πολλοι απο εδω συμφωνουμε στο γεγονος οτι ο γαμος δεν αναιρει την ξενη πουτσα για πολλες γυναικες κιολας!
Εδω ξερω για περιπτωσεις που ηταν λες και περιμεναν την ωρα να σεφανωφουν προκειμενου ν αρχισουν να γαμιουνται εδω κι εκει!
Η μεγιστη μαλακια σ αυτες τις φασεις, ειναι οτι ο ανδρας της, παιζει και να μην φταιει καθολου! Δηλαδη να βγαινει ο χαμενος της υποθεσης μονο και ονο λογω περιστασεων και συγκυριων!

εγω να ρωτησω κατι αυτοι οι αντρες που φαγανε το κερατο την γαμαγανε καθολου την γυναικα τους η λογω δουλειας παιδιων κτλπ τα ειχανε φορτωσει στον κοκορα?δωσε μου μια απαντηση.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
με τις κερατωμενες που ψαχνονται τι ισχυει?

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
απορια?
γιατ σχεδον παντα ο συζυγος κυνηγαει κ δερνει τον εραστη
την πουτανα που χει για γυναικα δεν του φταιει?

δεν είπα αυτό...
φαντάσου να σου έλεγε η γκόμενα-γυναικά σου ότι ένας μαλάκας της την πέφτει και δεν ξεκολλάει.
τι θα έκανες?
η επιλογή της βιας πιστεύω είναι αναπόφευκτη.
μια σχέση όμως που θα φτάσει ο ένας από τους δύο να γαμιέται σαν μαλάκας δεξιά και αριστερά δεν είναι σχέση αλλά αποτυχία και φταίνε και οι δύο γιατί απλούστατα δεν το κατάλαβαν από την αρχή ότι δεν ολοκληρώνουν ο ένας τον άλλον να μην προχωρήσουν.
άρα το μερίδιο ευθύνης βαραίνει και τους δύο

OP
OP
ananias

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
ενα αλλο συμπερασμα που προκυπτει, ειναι οτι σε γενικο βαθμο, οι γυναικες δεν εχουν τις ιδιες αναγκες που χουμε εμεις! Απο σαρκικης πλευρας, δηλαδη, συνηθως ειναι πιο καλοβολες!
Δηλαδη θα γνωρισεις γυναικα που τρωει τν ιδια πουτσα 20 χρονια και ειναι και χαρουμενη μ αυτο...
Ενω ανδρα που σκιζει το ιδιο μουνι 20 χρονια ναναι χαρουμενος και να μην καυλαντιζει, δυσκολα θα βρεις!
Ειναι το που θα πεσεις, παιδες!
Η παντρεμενη που εθεσα εγω ως παραδειγμα, ετυχε να ειναι πολυ εκφυλανωμαλιαρα-δλδ ειχε μια εμφυτη καυλα να γαμηθει αισχρα, και με παρακαλαε να φερω φιλους μου να την παιρναμε μαζι και τετοια!
Ηταν και η ανεση του οτι ειμασταν ΤΕΛΕΙΩΣ αγνωστοι μεταξυ μας, οποτε και της βγηκε ανετα αυτο!

Πολυ αμφιβαλλω οτι ζητουσε τα ιδια πραγματα απτον ανδρα της...αλλα ποτε δεν ξερεις τιποτα σ αυτον τον κοσμο...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
δεν πιστεύεις ότι ένας άντρας μπορεί να μείνει πιστός ?
τόσο τρελό ακούγετε πια ..  πραγματικά έχουν ξεφύγει όλοι  :P
Δεν πιστευω οτι κανενας μπορει να μεινει πιστος κ αν μη τι αλλο δε νομιζω οτι καποιος πιστος θα ειναι εδω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν πιστευω οτι κανενας μπορει να μεινει πιστος κ αν μη τι αλλο δε νομιζω οτι καποιος πιστος θα ειναι εδω

εγω ειμαι πιστος.......στις μελαμψες και μαυρες κορασιδες

:grin: :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
καλά όταν λέει "εδώ" η τύπισα φαντάζομαι εννοεί πουτάνες  :zfuck: και όχι το τσατ στο site

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom