Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Αν δεν ήσουν μπουγάτσας θα σταμάταγες εκεί.
εσυ που εισαι ακραιος γλυφτης παντως δεν σταματας καθολου. για 5 κακουργηματα διωκεται και εσυ εισαι με την ψωλη στο στομα.. ο καθενας στο στοιχειο του δικε μου. καλυτερα μπουγατσας παρα τσιμπουκας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
οχι ρε τυπε μου το εδωσε ο τσυριζα αφου τυπε το ειπε ο νικολακο. του χρονου που θα ερθει το κουλη θα βαζει γκολ το χασαν και το μαυρο ξυλο σισσε θα μαθει πως κοβουν χαμηλα. ασε που δεν εχουμε και αλλες λιμνες να σπρωξουμε για πρωταθλημα

Θες δε θες αυτό θα σε κυνηγάει, όπως και το πρωτάθλημα του 1985. Αλλά φέτο το πήρες δίκαια, πέρα από φιλικά και δορυφόρους, ήσουν καλύτερος από τους υπόλοιπους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
εσυ που εισαι ακραιος γλυφτης παντως δεν σταματας καθολου. για 5 κακουργηματα διωκεται και εσυ εισαι με την ψωλη στο στομα.. ο καθενας στο στοιχειο του δικε μου. καλυτερα μπουγατσας παρα τσιμπουκας

Ναι ναι, καλά τα λες, έχω και γω 2-3 κακουργήματα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Θες δε θες αυτό θα σε κυνηγάει, όπως και το πρωτάθλημα του 1985. Αλλά φέτο το πήρες δίκαια, πέρα από φιλικά και δορυφόρους, ήσουν καλύτερος από τους υπόλοιπους.
ενω το 85 τυπε καθησε αεκ βαζελα και γαυρος για να τους το παρω εγω ε? χαχαχα ρε μαλακα κοψε αυτα που πινεις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
ενω το 85 τυπε καθησε αεκ βαζελα και γαυρος για να τους το παρω εγω ε? χαχαχα ρε μαλακα κοψε αυτα που πινεις

Δεν ξέρω τύπε, σου τα έχω ξαναγράψει, δεν τα είδα τότε τι έκανες και το πήρες, το μόνο ιστορικό στοιχείο, εκτός από τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης είναι οτι την επόμενη σαιζόν, με την ίδια ομάδα κατέληξες 10ος.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τύπε, σου τα έχω ξαναγράψει, δεν τα είδα τότε τι έκανες και το πήρες, το μόνο ιστορικό στοιχείο, εκτός από τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης είναι οτι την επόμενη σαιζόν, με την ίδια ομάδα κατέληξες 10ος.
σωστα και αυτο ειναι κατι που δεν εχει γινει ποτε ξανα στο ποδοσφαιρο ανα τον κοσμο, 1η φορα με τον ΠΑΟΚ εγινε τυπε. αλλα ειναι γνωστο οτι χαριζουν πρωταθληματα για επετειους 2300(τωρα τι ακριβως λεει ο αριθμος μονο οι ψεκασμενοι ξερετε) χρονων απο κατι.. για την ιστορια (οχι οτι θα το νιωσεις καθως εισαι κλασσικος τυροπιτομυαλος) εκεινη η ομαδα ειχε διαλυθει πριν τηνε πομενη χρονια με την υπουλη φυγη του δημοπουλου πριν τον τελικο κυπελλου. αλλα τσαμπα στα λεμε.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
και συμφωνα με το σκεπτικο σου μιας και τερματισαμε 10οι και 16 βαθμους απο την κορυφη, τοτε η κουλα που το πηρε περσυ και φετος ειναι στους 20+ εδω και μηνες , μαλλον της το δωσανε και αυτηνης τελικα ετσι δεν ειναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
και συμφωνα με το σκεπτικο σου μιας και τερματισαμε 10οι και 16 βαθμους απο την κορυφη, τοτε η κουλα που το πηρε περσυ και φετος ειναι στους 20+ εδω και μηνες , μαλλον της το δωσανε και αυτηνης τελικα ετσι δεν ειναι

Θυμάσαι οτι τότε η νίκη μέτραγε 2 βαθμοί και όχι 3 όπως τώρα;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σωστα και αυτο ειναι κατι που δεν εχει γινει ποτε ξανα στο ποδοσφαιρο ανα τον κοσμο, 1η φορα με τον ΠΑΟΚ εγινε τυπε. αλλα ειναι γνωστο οτι χαριζουν πρωταθληματα για επετειους 2300(τωρα τι ακριβως λεει ο αριθμος μονο οι ψεκασμενοι ξερετε) χρονων απο κατι.. για την ιστορια (οχι οτι θα το νιωσεις καθως εισαι κλασσικος τυροπιτομυαλος) εκεινη η ομαδα ειχε διαλυθει πριν τηνε πομενη χρονια με την υπουλη φυγη του δημοπουλου πριν τον τελικο κυπελλου. αλλα τσαμπα στα λεμε.
Για την ακρίβεια είχες καλή αβάντα τότε. Το ΠΑΣΟΚ δεν άφηνε τίποτα στην τύχη. Αλλά δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να εκμεταλλευτείς την αβάντα πρέπει να έχεις και καλή ομάδα. Και προφανώς είχες καλή ομάδα. Με την ίδια ομάδα αν δεν είχες την αβάντα τίτλο δεν έβλεπες. Όπως δεν είδες και με καλύτερες ομάδες του ΠΑΟΚ από αυτή που πήρε το πρωτάθλημα.
Για το Δημόπουλο που λες, το ίδιο πρόβλημα είχε και η Λάρισα, αφού πριν τον τελικό ο ΠΑΟ πήρε και τον βασικό αριστερό μπακ Πατσαβούρα, που και αυτός δεν έπαιξε όπως ο Δημόπουλος. Είχα δει και μια συνέντευξη των δυο παικτών στην ΤιΒι που έβγαζαν μεγάλη πικρία για την απουσία τους. Μεγάλη αναστάτωση και για τις δύο ομάδες, ειδικά για τη Λάρισα που έπαιζε κλασσικό παιχνίδι αντεπιθέσεων με τα πλάγια μπακ, αλλά στον τελικό έχασε ο ΠΑΟΚ.
Τότε είχε βγει ο Καίσαρης και είχε γράψει στον "αποδυτηριάκια", στήλη στην τελευταία  σελίδα του Φιλάθλου, ότι φέτος το πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΠΑΟΚ λόγω της γιορτής για την ιστορία της πόλης και θα ξαναδεί πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Ο αποδυτηριάκιας τότε ήταν θεσμός.
"Δικαιώθηκε"......

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
επιτελους φτασανε σε πρρωταθληματα τον αρη τον συμπολιτη τους!!!απο 3 κ οι δυο!!οσο για το μπασκετ τους εχει ο αρης πολυ απο κατω οποτε σαν συλογος ειναι μικροτερος απο τον συμπολιτη του!!!απλα κ ρεαλιστικα..!!!επισης το σημα στη φανελα δεν ειναι καν δικο τους ειναι απο την αεκ θεσσαλονικης αυτοι εχουν κανονικα ενα τριφυλι κ ενα πεταλο.κ αυτα δεν αλλαζουν!!ακομη πηγανε με τους γαυρους μαζι παρεα να δουνε το μπαραζ στο βολο κ βγαλανε κ πανο υπερ οσφπ!!!σκοτωσανε φιλαθλο αελ με φωτοβολιδα οι κοτες...!!εγω πλεον δεν ειμαι με καμια ομαδα ,τις εχω ολες γραμμενες στα @@ μου ειναι γελοιοτητες κ ολες ειναι για κλαματα..!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
που τον υπερασπηστικα ακριβως ρε τυπε? ειπα οτι ητανε ο μονος που απαντησε στις μαλακιες του παχυδερμου. κοινη υπερασπιστικη γραμμη στο τι εγινε εχτες εχετε εσεις με τους γαυρους. μονο οι ζελοι κρατησανε παντελονατη σταση, εσεις κοκκινοι και κιτρινοι πανω κατω τις ιδιες πιπες για δικαιολογιες λετε απο χτες. αθωωος ο βαγγελας κατα ταλλα ετσι λενε το παπαραο και το μπαροκ
Το τι λέει ο μπαρόκ και ο κάθε μπαρόκ δε με ενδιαφέρει. Εγώ ξέρω το εξής. Ότι έγινε προσπάθεια να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής (έστω και από το Περιστέρι που είναι στο άρμα του ΠΑΟΚ) και όταν αυτό δεν έγινε δυνατό, ο ΠΑΟΚ για να δημιουργήσει πώλωση κατέβασε τον δικό του. Και επειδή η συμφωνία ήταν για πρόσωπο κοινής αποδοχής και έπαιξε πουστιά ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ είχε ΚΑΘΕ δικαίωμα (όπως όλες οι ομάδες) να κατεβάσει τον δικό της. Και αφού παίξατε πουστιά μετά λέτε για "ΠΟΚ" και αρχίδια μέντολες. Αλλά ΠΟΚ δεν υπήρχε όταν ψηφίσατε με χέρια και με πόδια Μαρινάκη το 2010 (τότε μάλλον ήταν καλώς και άγιος και ο ΟΣΦΠ δεν ήταν "εγκληματική οργάνωση" κτλπ κτλπ.). Και με τον Μπαταγιάννη ψηφίσατε ΠΑΡΩΝ (δηλαδή ουσιαστικά ΝΑΙ) ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ έγινε δεκτό να περάσει αυτό με τους δανεικούς (για να δώσετε καμιά 10αριά παίκτες σε ΠΑΟ, Ατρόμητο και άλλες ομάδες κλειδιά). Για να σε προλάβω ΚΑΚΩΣ που δεν κατέβασε τότε η ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα υποψήφιο. Θεωρώ ότι ήταν θέμα τακτικής από μεριά της ΑΕΚ τουλάχιστον. Και μετά από ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά αφού παίξατε πουστιά και γράψατε στα @@ σας την συμφωνία για πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατεβάσατε ΠΡΩΤΟΙ υποψήφιο (σύμφωνα με δήλωση του ίδιου) κουτάτε και το δάκτυλο. Αλλά την ίδια στιγμή ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ λέει ότι ο Μηνάς είναι "σπάνιος άνθρωπος και ικανός και σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι" κτλπ κτλπ, αλλά δεν τον είδα να έχει τα @@ να πει όταν μαθεύτηκε η υποψήφιά του "ώπα, ο Λυσσανδρος είναι άξιος και σπανίζουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιοι άνθρωποι. Για αυτό το λόγο εγώ κάνω πίσω". Γιατί έτσι όπως το είπε ο υιός Γκαγκάτσης τον Μηνά τον ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ. ΑΡΑ τον ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ και ο ΠΑΟΚ (και οι ομάδες δορυφόροι του). Να το πρόσωπο (Μηνάς) που είναι ΚΟΙΝΗΣ αποδοχής ΚΑΙ από αυτόν που τον ψήφισαν ΚΑΙ από τον αντίπαλό του. Οπότε μια χαρά θα μπορούσε να είχε ψηφιστεί χωρίς πόλωση. Αλλά επειδή πρέπει να περάσετε ΚΑΙ εσείς (όπως παλιότερα και ο γαύρος) το "όλοι τους και μόνοι μας" στα πρόβατά σας, στην άκρη δε κάνατε και κερδίσατε (γιατί αυτό είναι αλήθεια) το επικοινωνιακό παιχνίδι που θέλατε να περάσετε στους δικούς σας (κυρίως).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
[size=30pt]Το τι λέει ο μπαρόκ και ο κάθε μπαρόκ δε με ενδιαφέρει.[/size] Εγώ ξέρω το εξής. Ότι έγινε προσπάθεια να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής (έστω και από το Περιστέρι που είναι στο άρμα του ΠΑΟΚ) και όταν αυτό δεν έγινε δυνατό, ο ΠΑΟΚ για να δημιουργήσει πώλωση κατέβασε τον δικό του. Και επειδή η συμφωνία ήταν για πρόσωπο κοινής αποδοχής και έπαιξε πουστιά ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ είχε ΚΑΘΕ δικαίωμα (όπως όλες οι ομάδες) να κατεβάσει τον δικό της. Και αφού παίξατε πουστιά μετά λέτε για "ΠΟΚ" και αρχίδια μέντολες. Αλλά ΠΟΚ δεν υπήρχε όταν ψηφίσατε με χέρια και με πόδια Μαρινάκη το 2010 (τότε μάλλον ήταν καλώς και άγιος και ο ΟΣΦΠ δεν ήταν "εγκληματική οργάνωση" κτλπ κτλπ.). Και με τον Μπαταγιάννη ψηφίσατε ΠΑΡΩΝ (δηλαδή ουσιαστικά ΝΑΙ) ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ έγινε δεκτό να περάσει αυτό με τους δανεικούς (για να δώσετε καμιά 10αριά παίκτες σε ΠΑΟ, Ατρόμητο και άλλες ομάδες κλειδιά). Για να σε προλάβω ΚΑΚΩΣ που δεν κατέβασε τότε η ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα υποψήφιο. Θεωρώ ότι ήταν θέμα τακτικής από μεριά της ΑΕΚ τουλάχιστον. Και μετά από ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά αφού παίξατε πουστιά και γράψατε στα @@ σας την συμφωνία για πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατεβάσατε ΠΡΩΤΟΙ υποψήφιο (σύμφωνα με δήλωση του ίδιου) κουτάτε και το δάκτυλο. Αλλά την ίδια στιγμή ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ λέει ότι ο Μηνάς είναι "σπάνιος άνθρωπος και ικανός και σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι" κτλπ κτλπ, αλλά δεν τον είδα να έχει τα @@ να πει όταν μαθεύτηκε η υποψήφιά του "ώπα, ο Λυσσανδρος είναι άξιος και σπανίζουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιοι άνθρωποι. Για αυτό το λόγο εγώ κάνω πίσω". Γιατί έτσι όπως το είπε ο υιός Γκαγκάτσης τον Μηνά τον ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ. ΑΡΑ τον ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ και ο ΠΑΟΚ (και οι ομάδες δορυφόροι του). Να το πρόσωπο (Μηνάς) που είναι ΚΟΙΝΗΣ αποδοχής ΚΑΙ από αυτόν που τον ψήφισαν ΚΑΙ από τον αντίπαλό του. Οπότε μια χαρά θα μπορούσε να είχε ψηφιστεί χωρίς πόλωση. Αλλά επειδή πρέπει να περάσετε ΚΑΙ εσείς (όπως παλιότερα και ο γαύρος) το "όλοι τους και μόνοι μας" στα πρόβατά σας, στην άκρη δε κάνατε και κερδίσατε (γιατί αυτό είναι αλήθεια) το επικοινωνιακό παιχνίδι που θέλατε να περάσετε στους δικούς σας (κυρίως).

Τον μπαρόκ θα τον ακούς τιγράκι, ο μπαρόκ είναι σχολείο.  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :grin: :grin:

Κατά τα άλλα τα λες σωστά και όμορφα, για αεκατζής.  :P :P :P :P :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επιτελους φτασανε σε πρρωταθληματα τον αρη τον συμπολιτη τους!!!απο 3 κ οι δυο!!οσο για το μπασκετ τους εχει ο αρης πολυ απο κατω οποτε σαν συλογος ειναι μικροτερος απο τον συμπολιτη του!!!απλα κ ρεαλιστικα..!!!επισης το σημα στη φανελα δεν ειναι καν δικο τους ειναι απο την αεκ θεσσαλονικης αυτοι εχουν κανονικα ενα τριφυλι κ ενα πεταλο.κ αυτα δεν αλλαζουν!!ακομη πηγανε με τους γαυρους μαζι παρεα να δουνε το μπαραζ στο βολο κ βγαλανε κ πανο υπερ οσφπ!!!σκοτωσανε φιλαθλο αελ με φωτοβολιδα οι κοτες...!!εγω πλεον δεν ειμαι με καμια ομαδα ,τις εχω ολες γραμμενες στα @@ μου ειναι γελοιοτητες κ ολες ειναι για κλαματα..!!
1. δεν ειναι ισα τα πρωταθληματα ρε αν βαλεις και τα κλεμμενα (5-6 του παοκ, τα δυο τα εζησα, 0 ή αντε το πολυ 1 του αρη που δεν το θυμαται κανεις)

2. εχουμε και κυπελα περισσοτερα το ξεχασες, 5 περισσοτερα ο παοκ.

3. και μεγαλυτερη ομαδα ειναι αυτη που συνολικα εχει καλυτερες πορειες δηλαδη ο ΠΑΟΚ που κερδισε τον αρη περισσοτερες φορες , 8 φορες παραπανω,παρα το αναποδο και τελειωσε πιο πανω απο τον αρη πολλες περισσοτερες φορες, 23 φορες,

4. και τα σηματα των ομαδων ΑΛΛΑΖΟΥΝ,

εδω η σημαια της χωρας αλλαζει. εχουμε αλλαξει εθνικα συμβολα 10 φορες σε 2.500 χρονια και εσυ μας λες οτι μια ομαδα δεν μπορει να αλλαξει σημα ετσι επειδη το λες εσυ????

γκεγκε σκουληκακι? αντε παλι ουδετερε πισω στην τρυπα σου που θα πεις ιση ομαδα τον αρη με τον παοκ.

[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B9_%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A_-_%CE%86%CF%81%CE%B7%CF%82_(%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF)[/url]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
1. δεν ειναι ισα τα πρωταθληματα ρε αν βαλεις και τα κλεμμενα (5-6 του παοκ, τα δυο τα εζησα, 0 ή αντε το πολυ 1 του αρη που δεν το θυμαται κανεις)

2. εχουμε και κυπελα περισσοτερα το ξεχασες, 5 περισσοτερα ο παοκ.

3. και μεγαλυτερη ομαδα ειναι αυτη που συνολικα εχει καλυτερες πορειες δηλαδη ο ΠΑΟΚ που κερδισε τον αρη περισσοτερες φορες , 8 φορες παραπανω,παρα το αναποδο και τελειωσε πιο πανω απο τον αρη πολλες περισσοτερες φορες, 23 φορες,

4. και τα σηματα των ομαδων ΑΛΛΑΖΟΥΝ,

εδω η σημαια της χωρας αλλαζει. εχουμε αλλαξει εθνικα συμβολα 10 φορες σε 2.500 χρονια και εσυ μας λες οτι μια ομαδα δεν μπορει να αλλαξει σημα ετσι επειδη το λες εσυ????

γκεγκε σκουληκακι? αντε παλι ουδετερε πισω στην τρυπα σου που θα πεις ιση ομαδα τον αρη με τον παοκ.

[URL unfurl="true"]https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%BC%CF%80%CE%B9_%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A_-_%CE%86%CF%81%CE%B7%CF%82_(%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF)[/url]

Τύπε, δεν είπε ίση ομάδα τον Άρη με τον μπαοκ, αυτό έλειπε.

Έχει πολλά χρόνια ο μπαοκ για να φτάσει τους τίτλους του Βασίλαρου του Λυπηρίδη.  :headbaning1:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε, δεν είπε ίση ομάδα τον Άρη με τον μπαοκ, αυτό έλειπε.

Έχει πολλά χρόνια ο μπαοκ για να φτάσει τους τίτλους του Βασίλαρου του Λυπηρίδη.  :headbaning1:
ξεχασες να βαλεις και τους τιτλους στο σοφτ μπολ, και τις τιμητικες διακρισεις που απενειμε η γκεσταπο στην κατοχη, αυτα που τα πας?

αντε ρε τρολ ισα παρα περα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Ανακαλώ, είστε πιο δυνατοί, έχετε και αυτό τον τίτλο.

Ποδηλασία
1 Πρωτάθλημα Ελλάδας ορεινής ποδηλασίας: 2002.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν με στεναχωρησες καθολου.

επαναλαμβανω

τους νικησαμε παραπανω φορες

εχουμε περισσοτερα κυπελα

εχουμε περισοτερους τιτλους

εχουμε τερματησει πιο ψηλα περισσοτερες φορες

εχουμε περισσοτερα πρωταθληματα (φετος και τυπικα ισα, το μοναδικο που ειχαν να λενε ελεω ολυμπιακου και αλλων που μας εκλεψαν τοσους)

για τους ΠΑΡΑΠΑΝΩ 5 ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ 0 ΤΟΥ ΑΡΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

α, ξεχασα εχουμε και περισσοτερους οπαδους, μεγαλυτερο γηπεδο, περισσοτερες εξοδους στην ευρωπη.

χαχαχαχα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
υγ , δεν εχουμε ενδοξες πορειες σε μικρες κατηγοριες σαν τον αυτοκρατορα της ΒΟΥ και ΓΟΥ εθνικης κατηγοριας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Πω ρε τύπε, πραγματικά, είστε τεράστιος σύλλογος.  :happy: :happy: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom