gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
αχαχαχχαχαχαχα.εσυ μαλλον μου κανεις πλακα τυπε γιατι εχεις τυφλωθει και δεν βλεπεις. στην περιπτωση ιβιτς δεν κρυφτηκαμε απο τον γιατρο, δεν φυγαμε επειδη ετσι γουσταραμε απο το γηπεδο σε νοσοκομειο της αρεσκειας μας (και χορηγο) ουτε στα δικαστηρια εμφανισαμε απο το πουθενα συμπληρωματικη. στην περιπτωση του γαυρου γινανε ολα παρατυπα ΣΥΝ την πουστια στο δικαστηριο. και ειναι γνωστο οτι 99% λαμβανεται υποψιν ΜΟΝΟ το φυλλο αγωνα, ε στο 1% στο οποιο θα ητανε εις βαρος μας λαβανε υποψιν ΜΟΝΟ την συμπληρωματικη (μα τι συμπτωση!). στην περιπτωση των μεταξυ μας δικαστηριων βεβαια που θεωρουσαμε οτι η συμπληρωματικη θα μας βοηθουσε ΔΕΝ την λαβαν υποψιν (μα τι συμπτωση παλι!). μονος σου τα λες λοιπον. μνημη χρυσοψαρου μπορει να λετε οτι δεν εχετε, εχετε ομως σιγουρα επιλεκτικη μνημη. αρα αν λες για το 10 οτι επαιξε συμπραξη, τοτε το χτεσινο αλληλοτσιμπουκωμα αιωνιων αλλα και προσφατων εχθρων πως το λες? παρτουζα ??
1ον Ο "Ρίνκο" το όπλο του φάνηκε σε 2 περιπτώσεις. Η μία ήταν μετά από μια συνέντευξη του πηγούνια (Γκμοχ) και η άλλη σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι όπου οι Ιταλοόι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ότι απείλησε με το όπλο. ΟΜΩΣ και στις 2 περιπτώσεις εικόνες δεν υπάρχουν ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ.
2ον Εγώ σου μιλάω για ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ (μεγαλομέτοχο της ομάδας σου) και εσύ μου λες ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ της τότε ΕΠΟ. Υποθέτω ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Επίσης στη μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ή ΠΑΟΚ και ΑΕΚ υπόθεση η συμπληρωματική ΔΕΝ ΛΗΦΘΗΚΕ ΥΠΟΨΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. Αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Βέβαια εσείς φωνάζατε όταν στη κόντρα σας με τον ΟΣΦΠ ληφθηκε υπόψι ΑΛΛΑ μετά ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΤΕ ναγ γίνει συμπληρωματική για τη δική μας διαμάχη. Ριζαίοι (όχι από το ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) τελείως
Α! Και για να σου αποδείξω ότι δε τα ξέρεις καλά και δε τα θυμάσαι καλά (ακόμα και χθεσινά γεγονότα) σου παραθέτω τη συνέντευξη του υιού Γκακάτση. Επειδή είπες ότι ΠΡΩΤΗ η ΑΕΚ (αφού εξασφάλισε τις ψήφους) έθεσε υποψήφιο
"Ως ΠΑΟΚ καταθέσαμε πρώτη φορά υποψηφιότητα για την Λίγκα. Όπως γνωρίζετε υπήρξε ιστορική σύμπραξη ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ουσιαστικά ήταν εναντίον της υποψηφιότητας του ΠΑΟΚ. Για να χάσουμε αυτές τις εκλογές έπρεπε να γίνει η σύμπραξη του πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Όπως κι αν έχει είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει ο Μηνάς Λυσάνδρου. Είμαστε συσπειρωμένοι και θα είμαι δίπλα στον κύριο Λυσάνδρου, που όπως σας είπα τον θεωρώ πολύ ικανό. Πιστεύω ότι αρχίζει μια νέα εποχή για τη Super League και επαναλαμβάνω ότι θα είμαι δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί».
Αντί το λοιπόν να βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ θέσατε υποψηφιότητα. Τώρα μπορεί να πεις ότι το έκανε για να πέσουν οι μάσκες. Εγώ λέω ότι το έκανε για να δει ποιες από τις άλλες ομάδες (πλην των 4) είναι ΔΕΜΕΝΕΣ στο άρμα του ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα πράγματα