Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
στα παπαρια μας σδ ποιον ανηκει.η παε πληρωνει τιςθ υποχρεωσεις της.
σε οποιοδηποτε κρατος που λειτουργουσαν οι νομοι θα σου απαγορευονταν να παιξεις στο συγκεκριμενο γηπεδο....λεπτομερειες θα μου πεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αλλα η λεπτομερεια κανει την διαφορα...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
σε οποιοδηποτε κρατος που λειτουργουσαν οι νομοι θα σου απαγορευονταν να παιξεις στο συγκεκριμενο γηπεδο....λεπτομερειες θα μου πεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: αλλα η λεπτομερεια κανει την διαφορα...
πας καλα ρε?θα απαγορευοταν στην παε να νοικιασει απο την θρυλος αε το γηπεδο?γιατι?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ερχεται κουφαλες!!  :cheesy:
12279107_1527482020907543_1955380881137010829_n.jpg

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η διοικηση του ολυμπιακου θα ειχε επιπροσθετα εξοδα γιατι θα πληρωνε ενοικιο για να παιξει στο καραισκακη....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
κυριοι καλα να περνατε....ωρα να την κανω με ελαφρια πηδηματακια....καλο βραδυ σε ολους ;) ;) ;) ;) ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Λαγνε τι εγινε ρε συ?
Ουτε το χωριο απο την Καμπαλα δεν μπορει η υπερομαδα σου να κερδισει?  :2funny:
Μαζευε λεφτα..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
η διοικηση του ολυμπιακου θα ειχε επιπροσθετα εξοδα γιατι θα πληρωνε ενοικιο για να παιξει στο καραισκακη....
να πας σε ψυχιατρο.η παε νοικιαζει το γηπεδο απο την θρυλος αε.λεγε λοιπον πως ισχυουν οι παπαριες που εγραψες πριν?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
σχεδον ολο το καραισκακη δεν ανηκει στον τραπεζιτη της proton bang που ειναι φυλακη;;;;;;τα εσοδα που εχει η ομαδα σου απο τις εγκαταστασεις γιατι δεν δημευονται και πανε στην τσεπη του προεδρου σου;;;;;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
σχεδον ολο το καραισκακη δεν ανηκει στον τραπεζιτη της proton bang που ειναι φυλακη;;;;;;τα εσοδα που εχει η ομαδα σου απο τις εγκαταστασεις γιατι δεν δημευονται και πανε στην τσεπη του προεδρου σου;;;;;;;

Ασε τα νομικα για τον alex και δες την ομαδα σου που δεν μπορει να κερδισει ουτε τα χωρια(Πανθρακικος,Παναιτωλικος,Καμπαλα...)
Και τωρα να δεις τι πουτσα εχει μεσα στο Ντορτμουντ  :2funny:
Πασαλειφτειτε απο τωρα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Ασε τα νομικα για τον alex και δες την ομαδα σου που δεν μπορει να κερδισει ουτε τα χωρια(Πανθρακικος,Παναιτωλικος,Καμπαλα...)
ο φακιρης σε ενημερωσε για το σαβαττο;;;;;;;;;;;;; εσυ την κυριακη με ποιον παιζεις;;;;;;;;;;;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε τραβα ζεστανε κανα τρακτερ και μην μιλας. :grin:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εισαι ασχετος,εισαι κ μαλακας.
Η θρυλος αε ανηκει μισο-μισο στον λαυρεντιαδη κ τον μαρινακη.
Τα οποια δικαιωματα εχει ο λαυρεντιαδης,ειναι δημευμενα απο το κρατος.
Τι δεν καταλαβαινεις ΖΩΟΝ?
Μιλαμε για 2 διαφορετικες ανωνυμες εταιρειες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
ο φακιρης σε ενημερωσε για το σαβαττο;;;;;;;;;;;;; εσυ την κυριακη με ποιον παιζεις;;;;;;;;;;;

Ρε τραβα ζεστανε κανα τρακτερ και μην μιλας. :grin:

Τουλαχιστον εγω κερδιζω και δε λεω οτι εχω την υπερομαδα οπως κανετε εσεις.
Αντε τωρα,μετα την πουτσα και τη φαπα,παντε για υπνο με το μετωπο ψηλα  :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εισαι ασχετος,εισαι κ μαλακας.
Η θρυλος αε ανηκει μισο-μισο στον λαυρεντιαδη κ τον μαρινακη.
Τα οποια δικαιωματα εχει ο λαυρεντιαδης,ειναι δημευμενα απο το κρατος.
Τι δεν καταλαβαινεις ΖΩΟΝ?
Μιλαμε για 2 διαφορετικες ανωνυμες εταιρειες.
το στυλακι σου δεν μου αρεσει...μαζεψε το λιγο....ειπανα δωσω τοπο στην οργη που πριν λιγες μερες εβριζες την μανα μου......αλλα μαλλον εκανα λαθος.....μια φραση να γραψεις χωρις να βρισεις δεν μπορεις;;;;;;;;;;;;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
το στυλακι σου δεν μου αρεσει...μαζεψε το λιγο....ειπανα δωσω τοπο στην οργη που πριν λιγες μερες εβριζες την μανα μου......αλλα μαλλον εκανα λαθος.....μια φραση να γραψεις χωρις να βρισεις δεν μπορεις;;;;;;;;;;;;
οχι οταν καποιος ΒΛΑΚΑΣ σαν εσενα επιμενει στην αρχικη μαλακια που εγραψε,ενω δεν εχει κανενα επθχειρημα,ενω αν ηταν αρσενικος θα παραδεχοταν το λαθος του.λεγε ρε καραγκιοζη.εισαι ή δεν εισαι λαθος?μιλα για την ταμπακιερα κ ασε τα κλαματα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οχι οταν καποιος ΒΛΑΚΑΣ σαν εσενα επιμενει στην αρχικη μαλακια που εγραψε,ενω δεν εχει κανενα επθχειρημα,ενω αν ηταν αρσενικος θα παραδεχοταν το λαθος του.λεγε ρε καραγκιοζη.εισαι ή δεν εισαι λαθος?μιλα για την ταμπακιερα κ ασε τα κλαματα.
επειδη μαλλον δεν επιασες αυτο που σου εγραψα για το υφος και το στυλακι  που εχεις...ειναι το τελευταιο μου ποσταρισμα που απαντω σε σενα....μπορεις να συνεχισεις να με βριζεις......κανενα προβλημα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ...ΤΕΛΟΣ.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
επειδη μαλλον δεν επιασες αυτο που σου εγραψα για το υφος και το στυλακι  που εχεις...ειναι το τελευταιο μου ποσταρισμα που απαντω σε σενα....μπορεις να συνεχισεις να με βριζεις......κανενα προβλημα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ...ΤΕΛΟΣ.
εισαι για φτυσιμο ρε αναρχιδε.
πετας μια παπαρια-συκοφαντια-λασπη κ μετα που τρως το σφολι,δεν παραδεχεσαι το λαθος σου.
τις ιδιες παπαριες λετε για τα παντα κομπλεξαρες.
κοιταχτε την καμπουρα σας κ μην ασχολειστε με τον γαμια σας.
εισαστε οι μονοι που το μπουρδελοκρατος σας χαρισε γπεδο κ εχετε μουτρα να μιλατε?
ποιος σου ειπε οτι μ ενδιαφερει αν μου μιλας?
οταν γραφεις ψεμματα θα τα ακους θες δεν θες.

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Καιρός να πάει ο Μπερμπάτωφ κάπου αλλού?

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι εκανε και η ΑΕΚ το 2013 και βρεθηκε στη Γ Εθνικη.

Αυτο με τα πιτσιρικια ποτέ μου δεν το καταλαβα.
Υπαρχουν παντα καπου καποια φιλοτιμα πιτσιρικια που θα παιξουν καλυτερα και δεν τα προτιμουμε?
ναι αλλά όταν έχεις ξεμείνει από μπακ και σε εύκολο εντός έδρας ματς αντί να δοκιμάσεις το βασικό μπακ ας πούμε της αντε 20 συνεχίζεις με το αποτυχημένο πείραμα με τζιολη, τότε κάτι δεν πάει καλά.
Πόσο χειροτερος6να είναι ο μπακ κιοσε από τον μπακ τζιολη που έχει απολογισμό 10 γκολ σε τρία ματς;
Οι Άγγλοι και οι Ισπανοί χαζοί είναι που το κάνουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom