Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μου αρεσει που κοροιδευουν τους αρειανους.Με το μεγαλυτερο μπατζετ της ιστοριας τους και απο τα πιο καλα μπατζετ στην ευρωπη και παιζουν σε επιπεδο ομαδουλας πρωτης εθνικης δεκαετιας 80...πολυ μικρη φανελα,αυτη ειναι η αληθεια και ας μη συμφωνουν οι φιλοι μου μπαουγκτζηδες.Ουτως η αλλως για καθε οπαδο η φανελα της ομαδας του ειναι βαρια,και Καμπαλα να εισαι δηλαδη,βαρια φανελα εχεις,δεν το συζηταμε...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μου αρεσει που κοροιδευουν τους αρειανους.Με το μεγαλυτερο μπατζετ της ιστοριας τους και απο τα πιο καλα μπατζετ στην ευρωπη και παιζουν σε επιπεδο ομαδουλας πρωτης εθνικης δεκαετιας 80...πολυ μικρη φανελα,αυτη ειναι η αληθεια και ας μη συμφωνουν οι φιλοι μου μπαουγκτζηδες.Ουτως η αλλως για καθε οπαδο η φανελα της ομαδας του ειναι βαρια,και Καμπαλα να εισαι δηλαδη,βαρια φανελα εχεις,δεν το συζηταμε...
πρωτα κοιταμε το τι γινεται στο δικο μας σπιτι και μετα κρινουμε τους υπολοιπους.....καλη σου μερα.....

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Νομίζω ότι προτιμάτε πρώτος στο χωριό . Μόνο όταν φύγει από αυτή τη νοοτροπία θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πρωτα κοιταμε το τι γινεται στο δικο μας σπιτι και μετα κρινουμε τους υπολοιπους.....καλη σου μερα.....
Καλημερα,εχεις ενα αγχος λιγοτερο απο χθες,το κυπελλο εμεινε να σε αγχωνει,καλα να περναμε λεω εγω...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλημερα,εχεις ενα αγχος λιγοτερο απο χθες,το κυπελλο εμεινε να σε αγχωνει,καλα να περναμε λεω εγω...
φετος δεν εχω αγχος για τιποτα νομιζω ειμαι με διαφορα ο πιο cool παοκσης που γραφει εδω μεσα :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Νομίζω ότι προτιμάτε πρώτος στο χωριό . Μόνο όταν φύγει από αυτή τη νοοτροπία θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό.

Ανεκαθεν αυτο ετρωγε τη Θεσσαλονικη.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φετος δεν εχω αγχος για τιποτα νομιζω ειμαι με διαφορα ο πιο cool παοκσης που γραφει εδω μεσα :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Εισαι απο τους λιγους παοκτσηδες που δεν κατεχουν διπλωμα προπονητη,οχι εδω μεσα αλλα γενικα.Το τι ακουω δε λεγεται...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εισαι απο τους λιγους παοκτσηδες που δεν κατεχουν διπλωμα προπονητη,οχι εδω μεσα αλλα γενικα.Το τι ακουω δε λεγεται...
εχω αποψη για ολα τα αγωνιστικα θεματα....απλα το να τα λεω δημοσια η να δειχνω οτι ξερω για να πουλαω μυαλο......απλα θεωρω οτι δεν προσφερω κατι ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ελα χαλαρωστε λιγο θα τον βρει το δρομο της η ομαδα.Αφου πρωτα φυγουν καμια δεκαρια ατομα απο κει...παικτες,προπονητες κτλ.

Ο τουντουρας εχθες καλυψε τον περπατοφ...λογικο ειναι μια να τους λες μπαλαρινες και μετα οταν κανουν οτι θελουν στο γηπεδο (μηδεν πειθαρχια) να τους καλυπτεις  :S μηπως τελικα δεν ειναι μονο ασχετος αλλα και επικυνδυνος για την ομαδα αυτος ο προπονητης  :)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Έρχονται Ραγδαίες Εξελίξεις !!! σε Αγωνιστικό και Διοικητικό επίπεδο! :orchestra:

6 Παίχτες Έρχονται για βασική ενδεκάδα από τους οποίους οι 4 θα κάνουν [size=50pt]ΠΑΤΑΓΟ[/size] :rockon:
Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι μιλάνε ήδη και  με άλλον προπονητή! :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.292
Πόντοι
5.006
Έρχονται Ραγδαίες Εξελίξεις !!! σε Αγωνιστικό και Διοικητικό επίπεδο! :orchestra:

6 Παίχτες Έρχονται για βασική ενδεκάδα από τους οποίους οι 4 θα κάνουν [size=50pt]ΠΑΤΑΓΟ[/size] :rockon:
ελα πειτε αληθεια...αγωνιστικη σεζον για τον παοκ είναι το κενο διαστημα μεταξυ των μεταγραφικών περιοδων, ετσι.... :grin: :grin: :grin: :grin:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

aκουσα τον μινο στην ερτ κ ελεγε για περπατοφ οτι δεν εχει κινητρο κ μαλλον πουλο.τουντορ στα επομενα ματς αν δεν κερδισει πουλο κ αυτος μαζι με τον αρνεσεν.ετσι δεν τον λενε τον υπευθυνο για τις μεταγραφες? :grin:

Επισκέπτης
Σοκ στον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος υπέστη θλάση β' βαθμού στο ματς με την Καμπάλα και θα απουσιάσει για τουλάχιστον τρεις βδομάδες απ' τις υποχρεώσεις του δικέφαλου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε τον μλκ τον ρωσσοποντιο.Τοσοι περπατοφ κυκλοφορουν στην αγορα,αυτον βρηκε να φερει που τραυματιζεται συνεχεια?Και τον χρυσοπληρωνει κιολας!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ετσι εγινε με περπατοφ... και καλα τραυματιας!  :jerking: τον μπουλο απ την ομαδα και αυτος και ο αλλος που κανει τον προπονητη, αλλιως μην περιμενετε να στρωσει η ομαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom