Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτη την στιγμη καλυτερα θα παιξουν φιλε. Τα αλλα τα ζωα με το αρχιζωο που κανει τον προπονητη, θα πανε σιγουρα χειροτερα εαν συνεχισουν.

Οχι φιλαρακι μου, ζωα και αρχιμυρωδιας ο προπονητης αλλα με τα πιτσιρικια πας ολοταχως για φουντο, μην ξεχνας εποχη σαρδελας με Σαντος και μην τρως τον προλογο που εφαγαν τα δικα μας τα βοδια "που ειναι τα Ελληνακια, απο τις ακαδημιες που πονανε  :jerking: :jerking: :jerking: τη φανελα".

Φερνεις εναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη, διωχνεις το παλτο απο τη Βουλγαρια να γλιτωσεις τα υπολοιπα ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα, τραβας και μερικα αυτακια στα αποδυτηρια και ετοιμαζεις 3-4 μεταγραφες, μεθαυριο μπαινει Δεκεμβριος, να συμπληρωσεις τις ΚΕΝΑΡΕΣ που εχει πισω και στο κεντρο και πας μεχρι εκει που παει....... Αλλα αυτα θελουν πλανο και μεθοδικοτητα και οχι αρπακολλατζιδικα να κοροιδευουμε τον κοσμο.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μάστορα πως και δεν πας για τίποτα;
έχεις το 2ο μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ελλάδα και αν υποθέσουμε ότι εδώ επικρατεί ο νόμος του γαύρου, τότε στην ευρώπη τι γίνεται;
δυστυχώς και εσείς, όπως και ο βάζελος, έχετε επικεντρωθεί στις σφυρίχτρες και έχετε ξεχάσει να κοιτάξετε ποιους φέρνουν στην ομάδα και ποιοι την οδηγούν.
φετος αγαπητε ειχα πει σε ανυποπτο χρονο....πριν τα παιχνιδια με την μπροντπι οτι φετος ειναι μεταβατικη χρονια και η ομαδα θα εχει πολλα σκαμπανεβασματα.....και επισης οτι δεν παμε για πρωταθλημα....τα τελευταια 3 χρονια εχουνε χιλιαδες λαθη σε ολους τους τομεις....απλα επειδη εχω γραψει εδω μεσα οτι ο ρωσος ειναι πρωτα επιχειρηματιας και μετα ΠΑΟΚ δεν πιστευω οτι θα συνεχισει να πεταει τα λεφτα ετσι αβερτα και να ανεχεται να τον πουλαει μουρη ο χοντρος.....οποτε υπομονη...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Το κακό είναι ότι τα λέτε σωστά στην μέση της σεζόν αλλά τα ξεχνάτε στην αρχή......

Επισκέπτης
σκεψου λιγο πιο πονηρα...το χρονου παμε για μεγαλα πραγματα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ακομα ποσα χρονια αυτο  :2funny: :2funny:

assets_LARGE_t_881_106404434.JPG

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
φετος αγαπητε ειχα πει σε ανυποπτο χρονο....πριν τα παιχνιδια με την μπροντπι οτι φετος ειναι μεταβατικη χρονια και η ομαδα θα εχει πολλα σκαμπανεβασματα.....και επισης οτι δεν παμε για πρωταθλημα....τα τελευταια 3 χρονια εχουνε χιλιαδες λαθη σε ολους τους τομεις....απλα επειδη εχω γραψει εδω μεσα οτι ο ρωσος ειναι πρωτα επιχειρηματιας και μετα ΠΑΟΚ δεν πιστευω οτι θα συνεχισει να πεταει τα λεφτα ετσι αβερτα και να ανεχεται να τον πουλαει μουρη ο χοντρος.....οποτε υπομονη...

Το ειπες ρε συ, το θυμαμαι, απλα μεχρ στιγμης ειστε μονο στο σκαμπα...... ανεβασματα δεν εχετε. Ο Ρωσος ειναι πρωτα επιχειρηματιας οπως σωστα λες οποτε δεν ειναι απιθανο να ετοιμαζεται να κουνησει μαντηλι.  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ακομα ποσα χρονια αυτο  :2funny: :2funny:

assets_LARGE_t_881_106404434.JPG
συνεχισε να κανεις καζουρα αλλα αν υπηρχε ελληνικο κρατος και αν την ουεφα ο πλατινι δεν την ειχε κανει μπουρδελλο ο προεδρος σου θα ηταν φυλακη η ομαδα σου αρχικα θα αποκλειονταν απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις και θα εκανες παρεα τον αρη στηνα χωραφια της γ.....συνεχισε να χαιρεσαι λοιπον :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να φυγουν ολοι ρε..να πανε να γαμηθουν, καλυτερα να παιξουν για το υπολοιπο του πρωταθληματος τα πιτσιρικια.
Ετσι εκανε και η ΑΕΚ το 2013 και βρεθηκε στη Γ Εθνικη.

Αυτο με τα πιτσιρικια ποτέ μου δεν το καταλαβα.
Υπαρχουν παντα καπου καποια φιλοτιμα πιτσιρικια που θα παιξουν καλυτερα και δεν τα προτιμουμε?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Οχι φιλαρακι μου, ζωα και αρχιμυρωδιας ο προπονητης αλλα με τα πιτσιρικια πας ολοταχως για φουντο, μην ξεχνας εποχη σαρδελας με Σαντος και μην τρως τον προλογο που εφαγαν τα δικα μας τα βοδια "που ειναι τα Ελληνακια, απο τις ακαδημιες που πονανε  :jerking: :jerking: :jerking: τη φανελα".

Φερνεις εναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη, διωχνεις το παλτο απο τη Βουλγαρια να γλιτωσεις τα υπολοιπα ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα, τραβας και μερικα αυτακια στα αποδυτηρια και ετοιμαζεις 3-4 μεταγραφες, μεθαυριο μπαινει Δεκεμβριος, να συμπληρωσεις τις ΚΕΝΑΡΕΣ που εχει πισω και στο κεντρο και πας μεχρι εκει που παει....... Αλλα αυτα θελουν πλανο και μεθοδικοτητα και οχι αρπακολλατζιδικα να κοροιδευουμε τον κοσμο.
Αυτα μαξιμε τα ελεγα πριν καιρο, αλλα υπομονη με λεγανε θα στρωσει η ομαδα. :headbang: Δυο πραγματα θα εκανα τωρα αμα ημουν ο ρωσος.Πρωτα θα τους φωναζα ολου στα αποδυτηρια μαζι και τον αρνεσεν, θα κλειδωνα και θα αφηνα μεσα καμια 50 σβερκατους που εχει στην προσωπικη φρουρα, να τους τσακισουν τα πλευρα.Και την επομενη θα εκανα αυτο που λες αφου πρωτα θα αφηνα να παιξουν τα πιτσιρικια μεχρι τις μεταγραφες.

Επισκέπτης
συνεχισε να κανεις καζουρα αλλα αν υπηρχε ελληνικο κρατος και αν την ουεφα ο πλατινι δεν την ειχε κανει μπουρδελλο ο προεδρος σου θα ηταν φυλακη η ομαδα σου αρχικα θα αποκλειονταν απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις και θα εκανες παρεα τον αρη στηνα χωραφια της γ.....συνεχισε να χαιρεσαι λοιπον :grin: :grin: :grin:
οαχοοχοαοχαο προσεχε γιατι εσυ δεν θα το γλυτωνεις το ξεφτυλικι του τοπικου αυτη την φορα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

Υπαρχουν παντα καπου καποια φιλοτιμα πιτσιρικια που θα παιξουν καλυτερα και δεν τα προτιμουμε?
στην αεκ ειχε επιβληθει ποινη να μην μπορει να κανει μεταγραφες....μονο ατομα κατω τον 21 και ελευθερους ππαικτες...ετσι επεσε αγωνιστικα στην β και ο μελλισαν την εριξε στην γ για να σβησουν τα χρεη...ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ιδια περιπτωση με την αεκ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66

Ναι στον ΠΑΟΚ καθε χρονο διεκδηκουν πρωταθλημα, σιγουρα θα επαιζαν καλυτερα απο τα παλτα που εφερε ο αρνεσεν. ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Ειναι η ψευδαισθηση οτι τα πιτσιρικια "πονανε' τη φανελα και θα παιξουν πιο καβλωμενα. Αυτο θα γινει για εναν-δυο αγωνες, μετα θα κλαταρουν γιατι δεν εχουν τις δυναμεις σωματικα για αυτο το επιπεδο.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αυτα μαξιμε τα ελεγα πριν καιρο, αλλα υπομονη με λεγανε θα στρωσει η ομαδα. :headbang: Δυο πραγματα θα εκανα τωρα αμα ημουν ο ρωσος.Πρωτα θα τους φωναζα ολου στα αποδυτηρια μαζι και τον αρνεσεν, θα κλειδωνα και θα αφηνα μεσα καμια 50 σβερκατους που εχει στην προσωπικη φρουρα, να τους τσακισουν τα πλευρα.Και την επομενη θα εκανα αυτο που λες αφου πρωτα θα αφηνα να παιξουν τα πιτσιρικια μεχρι τις μεταγραφες.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οαχοοχοαοχαο προσεχε γιατι εσυ δεν θα το γλυτωνεις το ξεφτυλικι του τοπικου αυτη την φορα
ρε φιλε εγω εχω ξεχρεωσει απο την εφορια...για πεσμου το καραισκακη σε ποιον τραπεζιτη ανηκει ο οποιος ειναι φυλακη;;;;;;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εισαστε ζωσ με βουλα.
εδω τοσα χρονια ψηφιζατε τον καταχραστη δημαρχο,τον ψυχοπαθη κοντο περιφερειαρχη,τον αρχικλεφταρα ακη κ εχετε επισκοπο εναν που ειναι για ψυχιατρειο.παλι σας φταινε οι αλλοι κ οχι η μαλακια που σας δερνει.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εισαστε ζωσ με βουλα.
εδω τοσα χρονια ψηφιζατε τον καταχραστη δημαρχο,τον ψυχοπαθη κοντο περιφερειαρχη,τον αρχικλεφταρα ακη κ εχετε επισκοπο εναν που ειναι για ψυχιατρειο.παλι σας φταινε οι αλλοι κ οχι η μαλακια που σας δερνει.

Τι να σου κανω που εχεις δικιο.....

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ειναι η ψευδαισθηση οτι τα πιτσιρικια "πονανε' τη φανελα και θα παιξουν πιο καβλωμενα. Αυτο θα γινει για εναν-δυο αγωνες, μετα θα κλαταρουν γιατι δεν εχουν τις δυναμεις σωματικα για αυτο το επιπεδο.
Οσο μπορουν θα παιξουν και ακομα παραπανω και ισως τα αποτελεσματα να μην αλλαξουν πολυ στην ομαδα αλλα τουλαχιστον θα βλεπεις καποιους που προσπαθουν και οχι τα μαλακισμενα τυπου περπατοφ που δεν παιζουν ουτε το 30% τον δυνατοτητων τους.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ρε φιλε εγω εχω ξεχρεωσει απο την εφορια...για πεσμου το καραισκακη σε ποιον τραπεζιτη ανηκει ο οποιος ειναι φυλακη;;;;;;
στα παπαρια μας σδ ποιον ανηκει.η παε πληρωνει τιςθ υποχρεωσεις της.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εισαστε ζωσ με βουλα.
ειναι η πρωτη φορα που θα συμφωνησω μαζι σου...ΑΛΛΑ εγω δεν ψηφισα κανεναν απο αυτους που αναφερεις....οσο για τον τραγο με τον σταυρο μας τον φορτωσαν :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom