Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η ομαδα ειναι ακομα πρωτη....τιποτα δεν εχει χαθει και δεν υπαρχει κανενας λογος πανικου...χτες παιζαμε χωρις αριστερη πλευρα...ολες οι επιθεσεις αναγκαστικα πηγαν στα δεξια,οποτε ο λαγος προσαρμοστηκε...με αρκετο ταμπουρι πισω και την μπαλα μπροστα με βαθια μπαλια -εκανε το συστημα πας γιαννενα-στον γρηγορο ατζαγκουν εψαξε το γκολ στην αντεπιθεση και το βρηκε...αμυντικα δε η ομαδα μας ειναι τσιρκο...ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΔΡΑ ,η αμυνα ειναι "μπατε σκυλοι"...και για τα 3 γκολ αποκλειστικη ευθυνη ο σπυροπουλος ...ΔΕΝ ΕΧΩ  ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ.....ο κλαους ειχε πυρερτο και ο νο14 δυο δεξια ποδια πραγμα που τον μπερδευει.....για οσους νομισαν οτι ειμαστε ρεαλ με ροστερ 45 παικταραδες το χτεσινο ηταν μια καλη καρπαζια...ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΥΜΝΗ ....ΜΕ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ το καλοκαιρι-μπακ και  εξτρεμ- ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ...και τον πουστη γαυρο στο -7...για οσους πιστευουν οτι θα ακολουθησει και 2ο κλαρινο στην τριπολη ,περαστικα απο τωρα.....ΑΝ η ομαδα παει με ρατς-μακ-σκονδρα και τον φακουντο δεξια αντι του 14 ,το σκορ θα γραψει 0-3....ΠΑΟΚ ΡΕ..
ΥΓ....ΡΕ ΛΑΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ τελικα ΠΑΛΙ Ο γαυρος,τι θα μου λετε τελος της χρονιας?....θα γουσταρετε????ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ????ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΤΣΑΚΑ,ΕΧΤΕΣ ,ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ?

Τυπε μου δεν ειναι μονο θεμα ροστερ ειναι και θεμα νοοτροπιας...Δεν γινεται να πας και να παιρνεις με τις ρεζερβες Χ και παραλιγο διπλο απο την Φιορεντινα των 200 εκατομμυριων μπατζετ στο Γιουροπα που στο κατω κατω χεσμενο το εχει ο συλλογος και στο πρωταθλημα που ειναι ο βασικος σου στοχος να μην καταφερνεις να παρεις ουτε βαθμο παιζοντας με αντιπαλο φανελες του Παναθηναικου(γιατι το φετινο του Ροστερ ειναι απο τα πανερια της Λαικης αν εξαιρεσεις δυο τρεις παιχτες)...κατι παει στραβα, ψαχτειτε  ;)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τυπε μου δεν ειναι μονο θεμα ροστερ ειναι και θεμα νοοτροπιας...Δεν γινεται να πας και να παιρνεις με τις ρεζερβες Χ και παραλιγο διπλο απο την Φιορεντινα των 200 εκατομμυριων μπατζετ στο Γιουροπα που στο κατω κατω χεσμενο το εχει ο συλλογος και στο πρωταθλημα που ειναι ο βασικος σου στοχος να μην καταφερνεις να παρεις ουτε βαθμο παιζοντας με αντιπαλο φανελες του Παναθηναικου(γιατι το φετινο του Ροστερ ειναι απο τα πανερια της Λαικης αν εξαιρεσεις δυο τρεις παιχτες)...κατι παει στραβα, ψαχτειτε  ;)

Η νοοτροπία τους είναι να κερδίσουν τον Ολυμπιακό κάνοντας την Τούμπα κόλαση, να παίξουν οι παίχτες τους βρώμικα χτυπόντας (πάντα μουλωχτά) και όλα ρόδινα.
Χθες φάνηκαν για πολλοστή φορά πούστηδες σε μια έδρα εκκλησία βρίζοντας τον ποα 2-3 φορές και η πρώτη στο 20'  :2funny:
Ούτε σκληρά μαρκαρίσματα, ούτε κάρτες, ούτε τσαμπουκάδες, ούτε πολεμική ατμόσφαιρα.
Είναι και πρόσφατη η 4άρα αλλά τίποτα...
Δεν ξέρω, ο βαζέλας πρέπει να τους κάνει έρωτα και όχι να τους βιάζει όπως εμείς γι'αυτό και τους αρέσει.

Από την άλλη αυτο το κλωτσοσκούφι-ταμπούρι-κωλοφαρδοπαίχνιδο του βαζέλα δεν υπάρχει.
Παρά τις όποιες ελλείψεις ο παοκ μια χαρά το πήγε το ματς και μόνο τυχαίο δεν είναι που είναι πρώτος αυτή τη στιγμή.
Τώρα οι δικοί μας που ακόμα είμαστε στο -2 και έχουν δέσει το πρωτάθλημα... τι να πω, η αλλαζονεία πληρώνεται.
Βαθμούς μαζεύουμε για όσους δεν το έχουν καταλάβει και τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Όσο γραφικό και αν ακούγεται στο γήπεδο πρέπει να πείσουμε όποιον αμφισβητεί και όχι με το ρόστερ.
Άμα ήταν έτσι δεν θα άρχιζε καθόλου το πρωτάθλημα.

Καταλαβαίνω την όποια ξενέρα μπορεί να έχει ο παοκτσής αυτή τη στιγμή αλλά ειλικρινά στη θέση του θα ήμουν αισιόδοξος.
Έχασε όπως έχασε από τον πεθαμένο βαζέλα αλλά δεν σημαίνει πως τελείωσαν όλα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τώρα οι δικοί μας που ακόμα είμαστε στο -2 και έχουν δέσει το πρωτάθλημα... τι να πω, η αλλαζονεία πληρώνεται.
Βαθμούς μαζεύουμε για όσους δεν το έχουν καταλάβει και τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Όσο γραφικό και αν ακούγεται στο γήπεδο πρέπει να πείσουμε όποιον αμφισβητεί και όχι με το ρόστερ.
Άμα ήταν έτσι δεν θα άρχιζε καθόλου το πρωτάθλημα.

:thumbsup:
Εχει πολλα δυσκολα παιχνιδια ακομη....Εκτος αν υπαρχει κανεις που πιστευει οτι θα τερματισει ο οποιος πρωταθλητης με 95 βαθμους να φωναξουμε ψυχιατρο....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ειμαι της αποψης...παιχνιδι που δεν μπορεις να το κερδισεις για διαφορους λογους τουλαχιστον μην το χανεις...ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς με το χκανεις δεν θα εμενε παραπονεμενος....οσο για τις δηλωσεις του αγγελου εχω να πω το εξης....στον τελλη με 3 φασεις κερδισες 0-2....γιατι ο βαζελος με τρεις ευκαιριες να μην βαζει 2 γκολ;;;;στον τελλη το αποτελεσμα ηταν δικαιο και στην τουμπα χτες αδικο;;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Mαγκες ΟΛΑ Κανονισμενα ειναι απο τον ΧΟΝΤΡΟ!!!Το Πρωταθλημα θα το παρει παλι Αυτος...Σας αφηνει μεψρι στιγμης Πρωτους για να εχει λιγο Ενδιαφερον για τον Κοσμο,μπας και πατησει κανεις στο ΑΔΕΙΟ Καραισκακη..Ξερει τι κανει αυτος!!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τι είπε ρε ο άλλος πεθαμενος βαζελας :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Διεκδικητής τίτλου έγινε εχθες με την νική που έκανε.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η νοοτροπία τους είναι να κερδίσουν τον Ολυμπιακό κάνοντας την Τούμπα κόλαση, να παίξουν οι παίχτες τους βρώμικα χτυπόντας (πάντα μουλωχτά) και όλα ρόδινα.
Χθες φάνηκαν για πολλοστή φορά πούστηδες σε μια έδρα εκκλησία βρίζοντας τον ποα 2-3 φορές και η πρώτη στο 20'  :2funny:
Ούτε σκληρά μαρκαρίσματα, ούτε κάρτες, ούτε τσαμπουκάδες, ούτε πολεμική ατμόσφαιρα.
Είναι και πρόσφατη η 4άρα αλλά τίποτα...
Δεν ξέρω, ο βαζέλας πρέπει να τους κάνει έρωτα και όχι να τους βιάζει όπως εμείς γι'αυτό και τους αρέσει.
το φοβερό δεν είναι ότι αυτά τα γράφει κάποιος ανώνυμος σε ένα φόρουμ, αλλά ότι υπάρχουν πολλοί που τα πιστεύουν
το φοβερότερο δε είναι ότι όλοι αυτοί ψηφίζουν.

τελικά οι επόπτες με τον αστέρα παραπέμφθηκαν οριακά;  :headbang: :headbang:
αν δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία θα έπρεπε να πάρουν κυριολεκτικά 0, όσες ήταν και οι σωστές υποδείξεις τους

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειμαι της αποψης...παιχνιδι που δεν μπορεις να το κερδισεις για διαφορους λογους τουλαχιστον μην το χανεις...ετσι οπως εξελιχθηκε το ματς με το χκανεις δεν θα εμενε παραπονεμενος....οσο για τις δηλωσεις του αγγελου εχω να πω το εξης....στον τελλη με 3 φασεις κερδισες 0-2....γιατι ο βαζελος με τρεις ευκαιριες να μην βαζει 2 γκολ;;;;στον τελλη το αποτελεσμα ηταν δικαιο και στην τουμπα χτες αδικο;;;;;
ο αγγελος έχει χάσει λίγο την μπάλα.
ο παλιός άγγελος έκοβε το μάτι του, δεν παιζόταν στη διαχείριση του αγώνα και δεν κόλωνε να κάνει αλλαγή παίκτη στο 20 που  ήταν ανύπαρκτος, χτες δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα  για τη διαχείριση του σχετικά μικρού ρόστερ.
όσο για τις συνεχείς αναφορές στην παναγιά, επειδή δεν μπορεί να είναι τόσο γραφικός ούτε τόσο χαζός, ούτε να μην έχει κάποιον να του πει το αυτονόητο , μάλλον το τραβάει τόσο είτε για να τραβάει πάνω του τα βέλη είτε για να πικάρει όσους τον σχολιάζουν αρνητικά

Επισκέπτης
ο αγγελος έχει χάσει λίγο την μπάλα.
ο παλιός άγγελος έκοβε το μάτι του, δεν παιζόταν στη διαχείριση του αγώνα και δεν κόλωνε να κάνει αλλαγή παίκτη στο 20 που  ήταν ανύπαρκτος, χτες δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα  για τη διαχείριση του σχετικά μικρού ρόστερ.
όσο για τις συνεχείς αναφορές στην παναγιά, επειδή δεν μπορεί να είναι τόσο γραφικός ούτε τόσο χαζός, ούτε να μην έχει κάποιον να του πει το αυτονόητο , μάλλον το τραβάει τόσο είτε για να τραβάει πάνω του τα βέλη είτε για να πικάρει όσους τον σχολιάζουν αρνητικά
Tον αγγελο μερικοι τον εκαναν προπονηταρα με 5 αποτελεσματα που πηρε με πολυ κατωτερες ομαδες απο τον ΠΑΟΚ Εγω ξερω οτι σε κατι τετοια παιχνιδια ξεχωριζει ο καλος προπονητης απο εναν μετριο συν γραφικο προπονητη οπως ειναι ο αναστασιαδη. Καταφερε να χασει δικο του ματσ εχθες με εναν αντιπαλο που σε καμια στιγμη του 90' δεν καταλαβενες τι ηθελε να κανει μες το γηπεδο, και που απ το πρωτο λεπτο εδειξε οτι σαν ομαδουλα που ειναι πεφταν κατω επιζητωντας την διακοπη σε καθε ευκαιρια. Και τελος πως ο αγγελος καταφερνει παντα και αμολαει τοσες κοτσανες στην συνεντευξη τυπου ρε πουστη  :headbang: μιλαμε ο τυπος δεν υπαρχει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Tον αγγελο μερικοι τον εκαναν προπονηταρα με 5 αποτελεσματα που πηρε με πολυ κατωτερες ομαδες απο τον ΠΑΟΚ Εγω ξερω οτι σε κατι τετοια παιχνιδια ξεχωριζει ο καλος προπονητης απο εναν μετριο συν γραφικο προπονητη οπως ειναι ο αναστασιαδη. Καταφερε να χασει δικο του ματσ εχθες με εναν αντιπαλο που σε καμια στιγμη του 90' δεν καταλαβενες τι ηθελε να κανει μες το γηπεδο, και που απ το πρωτο λεπτο εδειξε οτι σαν ομαδουλα που ειναι πεφταν κατω επιζητωντας την διακοπη σε καθε ευκαιρια. Και τελος πως ο αγγελος καταφερνει παντα και αμολαει τοσες κοτσανες στην συνεντευξη τυπου ρε πουστη  :headbang: μιλαμε ο τυπος δεν υπαρχει.

τυπε εισαι καλα?Κατι ακουσε ο Μπουχος για οπαδο μποκα που πεθανε και φρικαραμε και σε ψαχναμε ολοι  :S

Επισκέπτης
τυπε εισαι καλα?Κατι ακουσε ο Μπουχος για οπαδο μποκα που πεθανε και φρικαραμε και σε ψαχναμε ολοι   :S
Λες να γραφω και να μην ειμαι καλα  :grin: ενταξει τα μυαλα μας πονανε, αλλα ΠΑΟΚ εισαι τι να κανουμε  :sunglasses: μηπως μπερδευτηκε και ακουσε οτι πεθανε καποιος οπαδος της μποκα  :think:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Λες να γραφω και να μην ειμαι καλα  :grin: ενταξει τα μυαλα μας πονανε, αλλα ΠΑΟΚ εισαι τι να κανουμε  :sunglasses: μηπως μπερδευτηκε και ακουσε οτι πεθανε καποιος οπαδος της μποκα  :think:
Άντε ρε μλκ έχασα 10 χρονία απο την ζωή μου ! Εκατό τηλ. Εκανα για να μάθω
Παικταρα μου :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Δεν ξερω παντως ενα σοκ το παθαμε  :grin:

Επισκέπτης

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπόχα μάλλον θα λέγαν. :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιατι τι εγινε δεν καταλαβακαι εγω επαθα ενα σοκ τωρα για πειτε

φωναξανε χτες συνθημα στο γηπεδο "Μποκα ζεις για παντα παοκτζης" το ακουσε ο Μπουχος και νομιζε οτι επειδη δεν μπηκες τοσες μερες επαθες κατι και επαιρνε τηλεφωνα στους συνδεσμους να σε βρει....

Επισκέπτης
ρε μλκ άκουσα στην 4 Μπόκα ζεις για παντα παοκτσης .
Μαλλον θα καταναλωσες πολυ ρετσινα εχθες  :grin: κατι φωναξαν για ενα λεπτο περιπου απ την 4α αν δεν κανω λαθος (θα μαθω και θα σε πω σιγουρα) για καποιον γκιουγκα,ζιουγκα,μπορει και ζογκα η γκοκα  :grin:
τεσπα επιδης οπως ειπα μπορει και να κανω λαθος γιατι δεν υμουν και σε καλη φαση εχθες στο γηπεδο  :rolleyes: και ακουγα και εγω διαφορα. Σε ποιο σημειο ησουν εσυ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10516716_717967214953702_33470938102044045_n.jpg

Stories