Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Η ομαδα ειναι ακομα πρωτη....τιποτα δεν εχει χαθει και δεν υπαρχει κανενας λογος πανικου...χτες παιζαμε χωρις αριστερη πλευρα...ολες οι επιθεσεις αναγκαστικα πηγαν στα δεξια,οποτε ο λαγος προσαρμοστηκε...με αρκετο ταμπουρι πισω και την μπαλα μπροστα με βαθια μπαλια -εκανε το συστημα πας γιαννενα-στον γρηγορο ατζαγκουν εψαξε το γκολ στην αντεπιθεση και το βρηκε...αμυντικα δε η ομαδα μας ειναι τσιρκο...ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΔΡΑ ,η αμυνα ειναι "μπατε σκυλοι"...και για τα 3 γκολ αποκλειστικη ευθυνη ο σπυροπουλος ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ.....ο κλαους ειχε πυρερτο και ο νο14 δυο δεξια ποδια πραγμα που τον μπερδευει.....για οσους νομισαν οτι ειμαστε ρεαλ με ροστερ 45 παικταραδες το χτεσινο ηταν μια καλη καρπαζια...ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΓΥΜΝΗ ....ΜΕ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ το καλοκαιρι-μπακ και εξτρεμ- ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ...και τον πουστη γαυρο στο -7...για οσους πιστευουν οτι θα ακολουθησει και 2ο κλαρινο στην τριπολη ,περαστικα απο τωρα.....ΑΝ η ομαδα παει με ρατς-μακ-σκονδρα και τον φακουντο δεξια αντι του 14 ,το σκορ θα γραψει 0-3....ΠΑΟΚ ΡΕ..
ΥΓ....ΡΕ ΛΑΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΑΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ τελικα ΠΑΛΙ Ο γαυρος,τι θα μου λετε τελος της χρονιας?....θα γουσταρετε????ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ????ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΤΣΑΚΑ,ΕΧΤΕΣ ,ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ?
Τυπε μου δεν ειναι μονο θεμα ροστερ ειναι και θεμα νοοτροπιας...Δεν γινεται να πας και να παιρνεις με τις ρεζερβες Χ και παραλιγο διπλο απο την Φιορεντινα των 200 εκατομμυριων μπατζετ στο Γιουροπα που στο κατω κατω χεσμενο το εχει ο συλλογος και στο πρωταθλημα που ειναι ο βασικος σου στοχος να μην καταφερνεις να παρεις ουτε βαθμο παιζοντας με αντιπαλο φανελες του Παναθηναικου(γιατι το φετινο του Ροστερ ειναι απο τα πανερια της Λαικης αν εξαιρεσεις δυο τρεις παιχτες)...κατι παει στραβα, ψαχτειτε ;)