mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
πάντως η τελευταια σύνδεση του είναι 5/11 ρε μαλακά θα τρελαθω...εγω ακουσα γκογκα ζεις για παντα παοκσης...
πάντως η τελευταια σύνδεση του είναι 5/11 ρε μαλακά θα τρελαθω...εγω ακουσα γκογκα ζεις για παντα παοκσης...
:SΜάγκες το παλικάρι έχει να μπει απο τις 5 Νοέμβρη. Ας ελπίσουμε να ειναι ολα καλα.
δεν ξερω ρε φιλε...τι να πω..πάντως η τελευταια σύνδεση του είναι 5/11 ρε μαλακά θα τρελαθω...
αυτό ηταν το τελευταιο του ποστ....βγηκε εχθες ανακοινωσει για τα εισητηρια με τον βαζελο. Τρεχτε να προλαβεται αναμενετε σολντ αουτ, μπειτε στην σελιδα της παε για ωραριο εκδοτηριων και αλλα.
Αυριο ξεκιναμε κι εμεις το ταξιδακι για τη ιταλια, να ευχηθω με την νικη βεβαια και οσοι παμε τοσοι να γυρισουμε. Διπλο στην ιταλια παοκ ολε ολε..
οδυνηρη ηττα....οσοι γαυροι λεγανε οτι ο βαζελος θα κατσει να χασει κανανε συζητησεις καφενειου....ας μου εξηγησει καποιος γιατι ο αγγελος δεν προστατευει τον δημητρη....μονιμος αρνητικος...θελει ξεκουραση....σπυροπουλε σε τρεις μερες μας μας εχεις στερησει βαθμους με τις μαλακιες σου...αντε ρε ρατς τζαβελλα γινεται καλα και ο σπυροπουλος στην εξεδρα...κιτσιου....εισαι για μπατσες.....αγγελε ασε την παναγια και πιασε την βοηδοπουτσα
κατι καινουριο εχεις να μας πεις;;;;;;;;;;Μπα. Εκτός από Μαρκελόπουτσα ξέρουμε και από βοηδόπουτσα.
αυτά τα λέγαμε φίλος .. Υπομονή πάντως...πληρωνουμε την ελλειψη παγκου
ο ρωσος πρεπει να παρει αποφασεις...η παναγια απο μονη της δεν βοηθα....συν παναγια και χειρα κινει....αυτά τα λέγαμε φίλος .. Υπομονή πάντως...
μην ξεχνάς και την άυλη του που κανει κουμάντο ακομαο ρωσος πρεπει να παρει αποφασεις...η παναγια απο μονη της δεν βοηθα....συν παναγια και χειρα κινει....
ρε Μποκα αν εισαι καλα κανε κανα ποστ γιατι εχουμε φρικαρει ολοι :S
πεεστα ρε φιλε...ρε Μποκα αν εισαι καλα κανε κανα ποστ γιατι εχουμε φρικαρει ολοι :S
γαμησετα ρε φιλε.....εχω ενα κεφακι καζανι :S :S :S :S :S :S :S :Sμην ξεχνάς και την άυλη του που κανει κουμάντο ακομα
μην ξεχνάς και την άυλη του που κανει κουμάντο ακομα
να χάνεις και να ακούς κι αυτό γύρω στο 80 ! Πηγά γκαβλωμενος και γυρισα σανπεεστα ρε φιλε...γαμησετα ρε φιλε.....εχω ενα κεφακι καζανι :S :S :S :S :S :S :S :S
είχε πει ρε συ σε ποιον σύνδεσμο ηταν θυμάσαι τπτ?κανενας ενεργος συνδεσμυτης γαμω την πουτανα μου πουυ να μπαινει στο σαιτ δεν υπαρχει;;;;;;;;;;;;;;;;αστα διαλλα......