Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τυπε το ξερεις οτι περυσι ηταν να τον κουβαλησουν σε εμας;Μετα τον Παπα Νικολα θα ειχαμε τον Αγγελο. :grin:
Μοναστηρι θα εχτιζε ο κουροπαλατης αντι για γηπεδο. :grin:

:rockon: :rockon: :rockon:
Αναστασιαδης κοουτς και Κωστενογλου βοηθος προπονητη και δεν μας σταματαει τιποτα  :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
λοιπον....με το χερι στην καρδια...ειλικρινα ,πιο ειλικρινα δεν γινεται...
δεν εχω κανενα προβλημα με το πρωταθλημα...η μαλλον το θελω σαν τρελλος αλλα η αξιοπρεπεια μου δεν με αφηνει να μην πω πως αν καποια αλλη ομαδα (προφανως ο παοκ )το αξιζει ΜΑΚΑΡΙ να το παρει...προσωπικα θα το αποδεχτω και θα τον συγχαρω...
και η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης μου εχει δειξει οτι κατι διαφορετικο γινεται φετος στον παοκ ,κατι μου δειχνει οτι με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ  και ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ  χωρις φανφαρες και τοιτερ και διαμρτυριες παιζει την μπαλλιτσα (σε πολυ καλα επιπεδα για ψωρωκωσταινα) ειναι ουσιαστικος και αν μη τι αλλο αξιος αντιπαλος του θρυλου στο πρωταθλημα...
περναει απο γηπεδα που αλλες φορες κωλωνε (την ωρα που εγω σκονταφτω) και εχει ηδη ενα 7 Χ 7 που επειδη ξερω απο την ομαδα μου ειναι πολυ δυσκολο και αξιζει σεβασμου...
ολα καλα..
ξαναλεω ειλικρινα κανενα προβλημα απο μενα και θα δωσω συγχαρητηρια αν τα καταφερει στο τελος ο παοκ...
η νικη η ηττα η ισοπαλια ειναι μεσα σε ενα παιχνιδι οπως το ποδοσφαιρο...
θα πω κατι ομως που εχει μεγαλη σημασια...
ειπα πριν τις λέξεις ''σοβαροτητα'' και ''ταπεινοτητα΄΄...δεν τις ανεφερα τυχαια...
[size=20pt]κυκλοφορησαν καποιες φωτο με τον κλαους και δυο αλλους που ποζαρουν στον φακο δειχνοντας το 5 και υπονοωντας την διαφορα βαθμων στο πρωταθλημα...
εδω ακριβως ειναι και η ενσταση μου...
θυμαμαι καποτε τον ριβαλντο να δειχνει το 4 και στο τελος να συνομωτει το συμπαν για να παρει τελικα τα αρχιδια μου αυτος αλλα και η ομαδουλα του  να ειναι στημενη στα 4
[/size]...
τι θελω να πω;απλα κατι που εχω πει πολλες φορες...
ο μονος τροπος να νικησεις τον ΓΙΓΑΝΤΑ που λεγεται ολυμπιακος ειναι να τον σεβαστεις και να τον ΄΄κοροιδεψεις΄΄...να τον κοιμησεις και να μην σε παρει χαμπαρι ...
οταν τον ξυπνας ,οταν πας μεσα στη μουρη του και καγχαζεις επειδεικτικα και ειρωνικα το μονο που μπορεις να καταφερεις ειναι να τον ξυπνησεις και
[size=20pt]ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ[/size] ...
αυτα...
καλημερα σας...
θα με ακουτε εμενα...τοσ χρονια δεν το εχετε μαθει αυτο;
τωρα ποσα θα δειχνει με τα δαχτυλα το στρακιπου;
και αντε ακομα θα δειχνει κατι...σε λιγο θα πιανει την σουφρα του  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θα με ακουτε εμενα...τοσ χρονια δεν το εχετε μαθει αυτο;
τωρα ποσα θα δειχνει με τα δαχτυλα το στρακιπου;
και αντε ακομα θα δειχνει κατι...σε λιγο θα πιανει την σουφρα του  ;)

Αμα συγκρινεις τον Ριβαλντο και την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ τι να πουμε  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τουλαχιστον ρε μητρες βγαλατε φωτο την βαθμολογια;συλλεκτικη θα ειναι  :2funny:  :2funny:
Χριστιδη σε ψαχνουν απο το gazzetta.gr για να σε τιμησουν σαν τον πιο φανατικο αναγνωστη του σαιτ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μάγκες, μην το ψάχνετε. Οι περισσότεροι θρήσκοι είναι και θρησκόληπτοι. Όταν τους συμβαίνει κάτι κακό το θεωρούν δοκιμασία από το Θεό, ενώ τα καλά τα θεωρούν δώρα Θεού (ή θαύματα τα πολύ καλά)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καταντησατε γραφικοι καποιοι με αυτό το ''πναγια '' και ''παναγια''. ο ανθρωπος είναι θρησκος εχει τα δικα του πιστευω τι να κανουμε τωρα? εξυπναδεσς ολοι με κάθε ευκαιρια να ειρωνευτείτε.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...

Φιλαράκο και εγώ χριστιανός είμαι αλλά ο δικός σου ανακάτεψε τα θεια. Δεν είχε λόγο να αναφέρεται η Παναγία στο ποδόσφαιρο. Μόλις άκουσα πάλι τον δικό σου να λέει ότι η Παναγιά έβαλε τον ΠΑΟΚ στην πρίζα. Σαν να λέει  ότι είναι ηλεκτρολόγος. Έλεος......

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επιτελους εγινε η προφανης ερωτηση αλλά ο αγγελος ειπε τη μιση αληθεια.
ξεχασε να πει ότι παει συχνά στην εκκλησία και εξομολογειται τακτικα.
ρε συ αγγελε πιο τιμιο θα ήταν να πεις ότι είναι δικη μου ευθύνη και πιστευω ότι προσφέρει  στην  ομαδα ( ασχετα τι νομιζουν όλοι οι υπολοιποι), όχι ότι παιζει επειδη κοιμαται νωρίς

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Μία μπουγάτσα,μία ρετσίνα κ δυο πούτσες απ'την Αθήνα!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 10423876_756146364483201_5565604727198872567_n.jpg
    10423876_756146364483201_5565604727198872567_n.jpg
    58 KB · Εμφανίσεις: 9

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
αδερφε στο προποτζηδικο που εβλεπα τον αγωνα καπνιζαν ακομα και οι γλαστρες :) Δεν εχουμε παγκο έλειπαν  οι 2 καλυτεροι παικτες μας ρακ μακ ενταξει υγεια  :) :) Αν το παρετε το πρωταθλημα το πιο πιθανο χαλαλι σας :) :) :)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Προς τον λαγνο. Άκουσα το σύνθημα " Μπόκα ζεις για παντα ΠΑΟΚ τσης " απο την 4 που ήμουνα.
Εύχομαι να μην είναι ο δικός μας! Μου κόπηκαν τα ποδιά......αν ξέρεις κάτι πανω σε αυτό το θέμα ενημέρωσε..

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προς τον λαγνο. Άκουσα το σύνθημα " Μπόκα ζεις για παντα ΠΑΟΚ τσης " απο την 4 που ήμουνα.
Εύχομαι να μην είναι ο δικός μας! Μου κόπηκαν τα ποδιά......αν ξέρεις κάτι πανω σε αυτό το θέμα ενημέρωσε..
μαλλον δεν ακουσες καλα.
την τελευταια  βδομαδα για καποιον φορη φωναζαν το συνθημα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Toσα ματς, σήμερα βρήκαμε και εμείς να νικήσουμε. Δε μπορούσαμε να νικήσουμε το γάβρο, ή την Αιντχοβεν προχθές.  :headbang:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
μαλλον δεν ακουσες καλα.
την τελευταια  βδομαδα για καποιον φορη φωναζαν το συνθημα
ναι το ξέρω αυτό που λες άλλα σήμερα άκουσα αυτο. Μονο που μου έρχεται στο μυαλό αυτό το άκουσμα τρελάθηκα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλε μου φιλε καλησπερα...μολις γυρισα...ακουσα το συνθημα....ιδεα δεν εχω....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω ακουσα γκογκα ζεις για παντα παοκσης...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μάγκες το παλικάρι έχει να μπει απο τις 5 Νοέμβρη. Ας ελπίσουμε να ειναι ολα καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom