λοιπον....με το χερι στην καρδια...ειλικρινα ,πιο ειλικρινα δεν γινεται...
δεν εχω κανενα προβλημα με το πρωταθλημα...η μαλλον το θελω σαν τρελλος αλλα η αξιοπρεπεια μου δεν με αφηνει να μην πω πως αν καποια αλλη ομαδα (προφανως ο παοκ )το αξιζει ΜΑΚΑΡΙ να το παρει...προσωπικα θα το αποδεχτω και θα τον συγχαρω...
και η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμης μου εχει δειξει οτι κατι διαφορετικο γινεται φετος στον παοκ ,κατι μου δειχνει οτι με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ χωρις φανφαρες και τοιτερ και διαμρτυριες παιζει την μπαλλιτσα (σε πολυ καλα επιπεδα για ψωρωκωσταινα) ειναι ουσιαστικος και αν μη τι αλλο αξιος αντιπαλος του θρυλου στο πρωταθλημα...
περναει απο γηπεδα που αλλες φορες κωλωνε (την ωρα που εγω σκονταφτω) και εχει ηδη ενα 7 Χ 7 που επειδη ξερω απο την ομαδα μου ειναι πολυ δυσκολο και αξιζει σεβασμου...
ολα καλα..
ξαναλεω ειλικρινα κανενα προβλημα απο μενα και θα δωσω συγχαρητηρια αν τα καταφερει στο τελος ο παοκ...
η νικη η ηττα η ισοπαλια ειναι μεσα σε ενα παιχνιδι οπως το ποδοσφαιρο...
θα πω κατι ομως που εχει μεγαλη σημασια...
ειπα πριν τις λέξεις ''σοβαροτητα'' και ''ταπεινοτητα΄΄...δεν τις ανεφερα τυχαια...
[size=20pt]κυκλοφορησαν καποιες φωτο με τον κλαους και δυο αλλους που ποζαρουν στον φακο δειχνοντας το 5 και υπονοωντας την διαφορα βαθμων στο πρωταθλημα...
εδω ακριβως ειναι και η ενσταση μου...
θυμαμαι καποτε τον ριβαλντο να δειχνει το 4 και στο τελος να συνομωτει το συμπαν για να παρει τελικα τα αρχιδια μου αυτος αλλα και η ομαδουλα του να ειναι στημενη στα 4 [/size]...
τι θελω να πω;απλα κατι που εχω πει πολλες φορες...
ο μονος τροπος να νικησεις τον ΓΙΓΑΝΤΑ που λεγεται ολυμπιακος ειναι να τον σεβαστεις και να τον ΄΄κοροιδεψεις΄΄...να τον κοιμησεις και να μην σε παρει χαμπαρι ...
οταν τον ξυπνας ,οταν πας μεσα στη μουρη του και καγχαζεις επειδεικτικα και ειρωνικα το μονο που μπορεις να καταφερεις ειναι να τον ξυπνησεις και
[size=20pt]ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ[/size] ...
αυτα...
καλημερα σας...