raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το ξερες...?δε το παιξες...?Στημενο
το ξερες...?δε το παιξες...?Στημενο
το ξερες...?δε το παιξες...?
Ε ναι,λογικά ο Πάοκ εδωσε πόντο στον Πάο.
Ρε θα αλλαξεις νικ επιτελους;Στειλε κανα μυνημα στον αντισθενη.κακως που δεν το επαιξες στο στοιχημα να κονομησεις...
κακως που δεν το επαιξες στο στοιχημα να κονομησεις...
πες μας το επομενο σου... !Το παιξα, να ναι καλα ο φιλος του gl
εγω φιλαρκι χθες εκανα το γαμησι της δεκαετιας....με γυναικα....απο τις 12 μεχρι της 4 το πρωι....αν κερδιζε και η παοκαρα θα ειμουν τρισευτηχισμενος.....Με τα λεφτα που εβγαλα θα γαμησω μια πουτανα γυναικα και θα λέω στην υγεια της παουκαρας
μπρος -πισω κίνηση;εγω φιλαρκι χθες εκανα το γαμησι της δεκαετιας....με γυναικα....απο τις 12 μεχρι της 4 το πρωι..
μπρος -πισω -γλυφωμουνι γλυφωκωλι.....στα 4 ανσκελα αναποδα....μπρος -πισω κίνηση;
μπρος -πισω κίνηση;
O λαγνος ειναι 4 επι 4.....
receive and give rimming and oral
yes.....tell me what is your problem.....receive and give rimming and oral
μπρος -πισω -γλυφωμουνι γλυφωκωλι.....στα 4 ανσκελα αναποδα....
η μαρκελλα δεν εχει μουνι φιλαρακι....και στην τελικη επειδη ειμαι και ωραιος αντρας στις 100 φορες που θα κανω σεξ οι 98 ειναι με γυναικες....με τις τρανς βγαζω αλλα γουστα......Κατάλαβα. Πτώμα σήμερα η Μαρκέλα!!!!!!!!!!
η μαρκελλα δεν εχει μουνι φιλαρακι....και στην τελικη επειδη ειμαι και ωραιος αντρας στις 100 φορες που θα κανω σεξ οι 98 ειναι με γυναικες....με τις τρανς βγαζω αλλα γουστα......
travestolangos 2014
αυτοι που γραφουν πιο συχνα στο θεμα του ΠΑΟΚ ξερουν......Αυτό το τραβεστολάγνος τι το θέλεις τότε? Άλλαξέ το σε 98% λάγνος και 2% τραβεστολάγνος να καταλαβαίνουμε και μεις.