Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
sερφινγκ κανει,
αλλα ο σταυριδης ρε ντεκερ τι εγινε
ειχα ακουσει οτι ο γκαγκατσης του ταξε ενα τετοιο:
ρωτα τον γιο του που ειστε και φιλαρακια να μας το επιβεβαιωσει
τον μακη?
οχι ρε,πορσε του ειχαν παρει,ετσι μου ειπε τουλαχιστον

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ξερω οτι ειναι α.π.θ οικονομικο
νομιζα οτι εισασταν συμφοιτητας;
οχι φιλε,δεν ειμαστε
φιλοι απο μικρα παιδια
με τον γκαγκατση τον μεγαλο πινω ουζα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κ κατασρτωνω τα σχεδια της επομενης χρονιας
ο ΠΑΟΚ θα παρει πρωταθλημα του χρονου :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
κανεις λαθος φιλε,το ειπα κ σημερα το ειπα κ εκεινο το βραδυ,παιξατε καλυτερα κ χασαμε.τωρα το αν εκανα φαση ειναι αλλο θεμα κ πιστεψε με ουτε εσυ θα εκανες φαση αν δεχοσουν τον ψυχολογικο πολεμο που δεχθηκαν οι παικτες μας η αν ειχες τον σπαθαρη να σου κοβει ολες τις φασεις απο το κεντρο του γηπεδου

Βρε την αγια τουμπα που ειναι παραδεισος, οπως και το κρατικο βεβαια, οπως μας ενημερωσαν προσφατως τα τσακαλακια σας του μπασκετ.......... δηλαδη εσεις ΚΑΙ φετος, οπως παντα υποδεχθηκατε την ομαδα και τους συνοδους με ανθοδεσμες, ε??????

Ελα..... τελειωνουμε......

για το κλαμα

για τα οπισθια

ΚΑΙ ενα πιατο
για να μας τα κλασετε στην τ(ρ)ουμπα.....

Αντε, τελειωνετε, εμεις ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ δε γιναμε ΠΟΤΕ, ουτε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ καναμε.......

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αντε, τελειωνετε, εμεις ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ δε γιναμε ΠΟΤΕ, ουτε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ καναμε.......

Εδώ γελάνε και οι ρέγγες... άντε πάνε στειλε κανα μειλ με ισολογισμους
αντε δημοσιευσε και σε πρωτοσέλιδα φωτός απο επεισόδια ενώ οι κουκουλοφόροι σεκιουριτάδες μόκο

ΓΙΑΤΙ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ αρειανος ....

άντε γιατί πολλά μας τα είπατε

απο το σεπτέμβρη Μάρθα βούρτση είστε και μιλάτε ...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ γελάνε και οι ρέγγες... άντε πάνε στειλε κανα μειλ με [glow=red,2,300]ισολογισμους [/glow]
αντε δημοσιευσε και [glow=red,2,300]σε πρωτοσέλιδα φωτός απο επεισόδια[/glow] ενώ οι κουκουλοφόροι σεκιουριτάδες μόκο

ΓΙΑΤΙ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ αρειανος ....

άντε γιατί πολλά μας τα είπατε

απο το σεπτέμβρη [glow=red,2,300]Μάρθα βούρτση[/glow] είστε και μιλάτε ...

Δε χρειαζεται, ΛΟΓΙΚΑ οπου να 'ναι θα παρουν το ΣΩΣΤΟ δρομο, ολα...... ΙΣΟΝΟΜΙΑ if you know what i mean.......

Ησουν και συ εκει πουλακι μου και φοβασαι?????

Εσεις να δεις ΠΟΣΑ μας τα ειπατε........

103-95.5-107.4 κλαααααααααααψτε fm.......

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δε χρειαζεται, ΛΟΓΙΚΑ οπου να 'ναι θα παρουν το ΣΩΣΤΟ δρομο, ολα...... ΙΣΟΝΟΜΙΑ if you know what i mean.......

Ησουν και συ εκει πουλακι μου και φοβασαι?????

Εσεις να δεις ΠΟΣΑ μας τα ειπατε........

103-95.5-107.4 κλαααααααααααψτε fm.......

Φυσικά θα πρόσεξες ότι από τους Αρειανούς που ποστάρουν εδώ μόνο σε έσενα απαντάω ε? Πρέπει να έχεις τρελό κόμπλεξ με το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ δεν ξέρω από που πηγάζει και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με την καμένη περίπτωση σου περισσότερο . Φυσικά είχαμε ησυχάσει από τις παπαριές σου ένα μεγάλο διάστημα που όλα στραβά σου πήγαιναν από το θέμα του ΠΑΟΚ και εμφανίστηκες ξανά να μας ζαλίσεις με τις μαλακίες σου τώρα εκ του ασφαλούς. Δε πειράζει σε κανά μήνα το πολύ πάλι θα έχεις εξαφανιστεί στην τρύπα σου.  Συνέχισε να ποστάρεις και να μας δείχνεις πόσο βαθιά ριζωμένο είναι το σύνδρομο  κόμπλεξ που σου έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα .

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Φυσικά θα πρόσεξες ότι από τους Αρειανούς που ποστάρουν εδώ μόνο σε έσενα απαντάω ε? Πρέπει να έχεις τρελό κόμπλεξ με το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ δεν ξέρω από που πηγάζει και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με την καμένη περίπτωση σου περισσότερο . Φυσικά είχαμε ησυχάσει από τις παπαριές σου ένα μεγάλο διάστημα που όλα στραβά σου πήγαιναν από το θέμα του ΠΑΟΚ και εμφανίστηκες ξανά να μας ζαλίσεις με τις μαλακίες σου τώρα εκ του ασφαλούς. Δε πειράζει σε κανά μήνα το πολύ πάλι θα έχεις εξαφανιστεί στην τρύπα σου.  Συνέχισε να ποστάρεις και να μας δείχνεις πόσο βαθιά ριζωμένο είναι το σύνδρομο  κόμπλεξ που σου έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα .

Εγω εξαφανιστηκα? Μπερδευεσαι, ρωτα κανεναν ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ......

Οντως εχω τεραστιο κομπλεξ με την ομαδα που την ειχα ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ-ΕΜΠΛΟΚΗ επι 10 συναπτα ετη και που οποτε την πετυχαινα μπροστα μου φααααααααααααααααππππππ, ναι, ετσι εξηγειται, μου δημιουργησε τεραστιο κομπλεξ αυτη η ομαδα........

Ρωτα το βεζυρτζακο τι θα πει να εχεις κομπλεξ απεναντι σε μια πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ.......

Τα υπολοιπα στα επιστρεφω και επειδη εκτος απο εξαφανισμενη γυριστρουλα μαρθα βουρτση.... εισαι και πιτσιρικος, δε θα σου κανω τη χαρη να ξαναπαντησω σε post σου...... α... και θα γραφω ΟΠΟΥ θελω, ΟΠΟΤΕ θελω, ΟΣΟ θελω, ΟΤΙ θελω.... γκε γκε????? Αντε κατσε πισω απο το πληκτρολογιο και προετοιμασου πως θα ΞΑΝΑτραμπουκισεις στην τρουμπα, εσυ και τα λοιπα ορκς.......... σουρωτη μην ξαναπας, θα σε ρουφιανεψω.

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγω εξαφανιστηκα? Μπερδευεσαι, ρωτα κανεναν ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ......

Οντως εχω τεραστιο κομπλεξ με την ομαδα που την ειχα ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ-ΕΜΠΛΟΚΗ επι 10 συναπτα ετη και που οποτε την πετυχαινα μπροστα μου φααααααααααααααααππππππ, ναι, ετσι εξηγειται, μου δημιουργησε τεραστιο κομπλεξ αυτη η ομαδα........

Ρωτα το βεζυρτζακο τι θα πει να εχεις κομπλεξ απεναντι σε μια πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ.......

Τα υπολοιπα στα επιστρεφω και επειδη εκτος απο εξαφανισμενη γυριστρουλα μαρθα βουρτση.... εισαι και πιτσιρικος, δε θα σου κανω τη χαρη να ξαναπαντησω σε post σου...... α... και θα γραφω ΟΠΟΥ θελω, ΟΠΟΤΕ θελω, ΟΣΟ ρελω, ΟΤΙ θελω.... γκε γκε????? Αντε κατσε πισω απο το πληκτρολογιο και προετοιμασου πως θα ΞΑΝΑτραμπουκισεις στην τρουμπα, εσυ και τα λοιπα ορκς.......... σουρωτη μην ξαναπας, θα σε ρουφιανεψω.

το αν είμαι πιτσιρικος έλα να με δεις από κοντά.

PitmanGr

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες τα λεμε μετα απο κανα μηνα.
Φευγω εκτος καβάλας για ταξιδι
εις το εξωτερικον με την εργασια.

μπάιιιιιιιιιιιιιιι

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
κανενας ενηλικος υπαρχει???
καλημερα κουφαλες και στρακια
γαμιεται η αρης και ο συνδεσμος τους στην νεαπολη
ποιος????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Παιδες τα λεμε μετα απο κανα μηνα.
Φευγω εκτος καβάλας για ταξιδι
εις το εξωτερικον με την εργασια.

μπάιιιιιιιιιιιιιιι

Καλο ταξιδι, καλες δουλειες και αν βρεις χρονο για ..... adult entertainment, με το καλο!!!!!

Εμεις οι δυσμοιροι παραμενουμε, να συνεχισουμε τον ....... πολεμο..... εντυπωσεων!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κανενας ενηλικος υπαρχει???
καλημερα κουφαλες και στρακια
γαμιεται η αρης και ο συνδεσμος τους στην νεαπολη
ποιος????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα χοντρούλα μου. Γουστάρεις ώριμους άντρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom