erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ενώ εσύ, μια πούτσα πάνω μια πούτσα κάτω δεν χαλιέσαι ε?
ενω εσυ δεν εχεις φαει πουτσα σε αγώνα -σωπα ρε μεγαλε;;
ενώ εσύ, μια πούτσα πάνω μια πούτσα κάτω δεν χαλιέσαι ε?
Η κίτρινη του Γκαρσία ήταν τραβηγμένη όπως και αυτή του Σορλέν (η δεύτερη). Άδικες.
Με εχουν γραμμενο τα παοκια και στ αρχιδια μου, αλλα και σεις αδερφια?
Μια νικη πηρατε και το εχετε αναγει σε μειζον Θεμα κακομοιρηδες. Ρε παοκ ρε!!!!bang3:
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Απλά εγώ όταν την έφαγα βγήκα αντρίκια και το παραδέχτηκα και δεν άρχισα τα πουστριλίκιαενω εσυ δεν εχεις φαει πουτσα σε αγώνα -σωπα ρε μεγαλε;;
Ναι ρε έκανε μαλακίες αλλά όχι και να μας λένε οτι διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα. ΜΗΔΕν σουτ εντος περιοχής γαμώ την τρέλα μουδιαιτητικα ηταν λαθος ο Σπαθας. ισχυει
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Απλά εγώ όταν την έφαγα βγήκα αντρίκια και το παραδέχτηκα και δεν άρχισα τα πουστριλίκια
Δεν το βλέπω καλά το κωλαράκι σε λέωωωωωωωωωωω
σπάστα και ξαναρίχταεσυ προσωπικα; η γενικως; Και εγω προσωπικα η γενικως άρχισα τα πουστριλικια; για να καταλαβω
Το Βίντεο τα λέει όλα όσον αφορά στην διαιτησία του Σπάθα (ξέρει κανείς για την βαθμολογία του? θα τον βάλουν να διαιτητεύσει πάλι?). Δεν έκανε το τρομερό λάθος αλλά ήταν όλη λάθος από την αρχή ώς το τέλος! (όλα τα λέφτα είναι το "σιλανσ στον Μούσλι - ε ρε Σπάθα ξέρεις και ξένες γλώσσες - και το κλείσιμο του ματιού του άλλου του Αριανού δεν ξέρω το όνομά του..)
σπάστα και ξαναρίχτα
σπάστα και ξαναρίχτα
Αν προσέξεις τι λέμε θα δεις οτι με τα πουστράκια ξύνουμε και πληγές και κωλαράκια. Με όλους τους υπόλοιπους είμαστε μέλι γάλα
Η ηττα υπαρχει και στεναχωρεί αλλος την δέχεται με συνεση και αλλος πιο λαυρα με θυμο και ισως κάποιοι δεν θελουν καν να την δεχτουν. Το μαχαιρι στην πληγη γιατι το γυριζετε; Γίνεται μεγαλύτερη η ευχαριστηση...; :S
Το μαχαιρι στην πληγη γιατι το γυριζετε;
Άστηνε ρε....ζμπαουγκάρα είναι.
Δε στρίβει...
Αν προσέξεις τι λέμε θα δεις οτι με τα πουστράκια ξύνουμε και πληγές και κωλαράκια. Με όλους τους υπόλοιπους είμαστε μέλι γάλα
Για να σε δω να σε καμαρώσωΟ νατσο με ξυνει...μαζεψε τον συνδαιτημονα σου μην γινουμε γηπεδο εδω μεσα !
την αποψη μου για την εμφανιση την ξερεις...Άσε ρε σου λέω μεγάλη κωλοφαρδία είχαμε. Με τέτοια εμφάνιση απορώ πως δεν μας διαλύσατε
Καλά ρε δικά μας δεν έχουμε και προσφέρουμε του Γαμαι?Είχαμε καλούς δασκάλους σ'αυτό.
Εσάς...
Πάρτε τα κάκαλα του Γαμαϊκανού τώρα και προσοχή στο μπούκωμα!
ποιος αρχισε τα πουστριλικια ρε συ εδω μεσα?όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Απλά εγώ όταν την έφαγα βγήκα αντρίκια και το παραδέχτηκα και δεν άρχισα τα πουστριλίκια
Είχαμε καλούς δασκάλους σ'αυτό.
Εσάς...
Πάρτε τα κάκαλα του Γαμαϊκανού τώρα και προσοχή στο μπούκωμα!