Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ενω εσυ δεν εχεις φαει πουτσα σε αγώνα -σωπα ρε μεγαλε;; :2funny: :2funny:
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Απλά εγώ όταν την έφαγα βγήκα αντρίκια και το παραδέχτηκα και δεν άρχισα τα πουστριλίκια

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
διαιτητικα ηταν λαθος ο Σπαθας. ισχυει
Ναι ρε έκανε μαλακίες αλλά όχι και να μας λένε οτι διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα. ΜΗΔΕν σουτ εντος περιοχής γαμώ την τρέλα μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Απλά εγώ όταν την έφαγα βγήκα αντρίκια και το παραδέχτηκα και δεν άρχισα τα πουστριλίκια

εσυ προσωπικα; η γενικως; Και εγω προσωπικα η γενικως άρχισα τα πουστριλικια; για να καταλαβω :)

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
Το  Βίντεο τα λέει όλα όσον αφορά στην διαιτησία του Σπάθα (ξέρει κανείς για την βαθμολογία του? θα τον βάλουν να διαιτητεύσει πάλι?). Δεν έκανε το τρομερό λάθος αλλά ήταν όλη λάθος από την αρχή ώς το τέλος! (όλα τα λέφτα είναι το "σιλανσ στον Μούσλι - ε ρε Σπάθα ξέρεις και ξένες γλώσσες - και το κλείσιμο του ματιού του άλλου του Αριανού δεν ξέρω το όνομά του..)

Για τον αγώνα, ο Αρης ήταν όντως καλύτερος όπως εξελίχτηκε και με δεδομένο το συγκεκριμένο τρόπο διαιτησίας δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Πάλι καλά να λέτε που φύγαμε μόνο με 2 αποβολές!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σπάστα και ξαναρίχτα

Η ηττα υπαρχει και στεναχωρεί αλλος την δέχεται με συνεση και αλλος πιο λαυρα με θυμο και ισως κάποιοι δεν θελουν καν να την δεχτουν. Το μαχαιρι στην πληγη γιατι το γυριζετε; Γίνεται μεγαλύτερη η ευχαριστηση...;  :S

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Η ηττα υπαρχει και στεναχωρεί αλλος την δέχεται με συνεση και αλλος πιο λαυρα με θυμο και ισως κάποιοι δεν θελουν καν να την δεχτουν. Το μαχαιρι στην πληγη γιατι το γυριζετε; Γίνεται μεγαλύτερη η ευχαριστηση...;  :S
Αν προσέξεις τι λέμε θα δεις οτι με τα πουστράκια ξύνουμε και πληγές και κωλαράκια. Με όλους τους υπόλοιπους είμαστε μέλι γάλα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άστηνε ρε....ζμπαουγκάρα είναι.
Δε στρίβει...

Εγω δεν στριβω εσυ δηλαδη που εισαι αρης το ...στριβεις; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

Αν προσέξεις τι λέμε θα δεις οτι με τα πουστράκια ξύνουμε και πληγές και κωλαράκια. Με όλους τους υπόλοιπους είμαστε μέλι γάλα

Ο νατσο με ξυνει...μαζεψε τον συνδαιτημονα σου μην γινουμε γηπεδο εδω μεσα ! :2funny: :2funny:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ποιος αρχισε τα πουστριλικια ρε συ εδω μεσα?
οποιος το εκανε αλλο ματς ειδε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom