Επισκέπτης
αφου δεν το εχω...δεν ειμαι της παντειου...εχω φοιτησει μονο στο μεγαλο πανεπιστημιο της ζωης εγω
Χαβίτο λαβς πετραν..
Πετράν ντου γιου λαβ χαβίτο???
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα
αφου δεν το εχω...δεν ειμαι της παντειου...εχω φοιτησει μονο στο μεγαλο πανεπιστημιο της ζωης εγω
Τα δικά μου τα προσέχει πάντως. Τα έχει μέσα σε ένα βάζο με φορμόλη
Γάματα...κι εγώ αυτό έπαθα.
μπα τα παρέδωσα στη γυναίκα μου όταν παντρευτήκαμε
Τα δικά μου τα προσέχει πάντως. Τα έχει μέσα σε ένα βάζο με φορμόλη
δεν μιλησα για προσωπικοτητα φιλαρακι...Τα πανεπιστήμια δημιουργούν ειδικότητες και όχι προσωπικότητες αλλόθρησκε αδελφέ μου
Θες να με φτιάξεις μεσημεριάτικα πουστράκι?Χαβίτο λαβς πετραν..
Πετράν ντου γιου λαβ χαβίτο???
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα
Μ'αρέσει που με σέβεσαι και απαντάς σοβαράδεν μιλησα για προσωπικοτητα φιλαρακι...
στο οτι δεν το κατεχω το μηχανημα απαντησα...
αν και το κατεχω λιγο απλα καποιες λεπτομερειες μου διαφευγουν...οσον αφορα το σχολιο απλα αστειευομουν...
γαμιεστε ολοι
πρωταθλημα με σαντος δεν περνετε...παρτετο αποφαση φιλοι παοκτζηδες
ακολουθω το υψηλο επιπεδο του σαιτ ρε συΜ'αρέσει που με σέβεσαι και απαντάς σοβαρά
να προσέχεις μην σου κόψει και την μαλαπέρδαΡε μαλάκα Πετράν...
Όταν προχθες προς το τέλος του αγώνα έκαναν κοντινό στο βιτόλο εγώ φώναξα "πάρε τ'αρχίδια μου τώρα".
Λες γι'αυτό να τσαντίστηκε η γυναίκα μου??
Που πρόσφερα περιουσιακά της στοιχεία????
Ρε μαλάκα Πετράν...
Όταν προχθες προς το τέλος του αγώνα έκαναν κοντινό στο βιτόλο εγώ φώναξα "πάρε τ'αρχίδια μου τώρα".
Ρε μαλάκα Πετράν...
Ας σας γαμάμε και ας το κάνουμετου χρόνου θα κάνεις το ίδιο για τον Κάμπορα
του χρόνου θα κάνεις το ίδιο για τον Κάμπορα
δεν μιλησα για προσωπικοτητα φιλαρακι...
στο οτι δεν το κατεχω το μηχανημα απαντησα...
αν και το κατεχω λιγο απλα καποιες λεπτομερειες μου διαφευγουν...οσον αφορα το σχολιο απλα αστειευομουν...
γαμιεστε ολοι
να προσέχεις μην σου κόψει και την μαλαπέρδα
Μην είσαι και τόσο σίγουρος αγαπητέ οτι συμβαίνει αυτόΤο ευχάριστο είναι ότι οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν κρύφτηκαν πίσω από την σφαγιαστική διαιτησία και διέκριναν τις ευθύνες της ομάδας, η οποία ελπίζω να κάνει το ίδιο.