Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γαμάτη ανακοίνωση της ΠΑΕ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
οταν κατεβηκε η αποστολη του παοκ σαν τα κορακια ορμηξατε ρε αστειευεσαι τωρα???

Δε μου λες, εχεις δει ποτε πως υποδεχεστε την αποστολη μας στην τρουμπα????? Και ΕΞΩ απο το γηπεδο και ΜΕΣΑ????????? Κυριλλε ησασταν σημερα, ημουν μπροστα την ωρα που μπηκαν οι "επισημοι" σας, ακομα τσουζουν τα ματια μου απο τα δακρυγονα, 2-3 μπουκλακια προλαβαν να φανε και τελος........ τα τσογλανια που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ακομα σπερνουν τη βια, η αδικια και η ατιμωρισια φερνουν αισθημα αδικιας και αντιποινων, αν με καταλαβαινεις, δε σημαινει βεβαια οτι επικροτω τετοιες καταστασεις, αλλα καποιοι που 'κονομανε απο την αντιπαλοτητα, μια χαρα συμφωνουν και την αυξανουν.....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Στην καλυτερη χρονια σας υποκλιθηκατε στο αφεντικο της πολης,χωνεψτε το...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[size=50pt]Η σφαγη των ΑΜΝΩΝ? ΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ??[/size]

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δε μου λες, εχεις δει ποτε πως υποδεχεστε την αποστολη μας στην τρουμπα????? Και ΕΞΩ απο το γηπεδο και ΜΕΣΑ????????? Κυριλλε ησασταν σημερα, ημουν μπροστα την ωρα που μπηκαν οι "επισημοι" σας, ακομα τσουζουν τα ματια μου απο τα δακρυγονα, 2-3 μπουκλακια προλαβαν να φανε και τελος........ τα τσογλανια που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ακομα σπερνουν τη βια, η αδικια και η ατιμωρισια φερνουν αισθημα αδικιας και αντιποινων, αν με καταλαβαινεις, δε σημαινει βεβαια οτι επικροτω τετοιες καταστασεις, αλλα καποιοι που 'κονομανε απο την αντιπαλοτητα, μια χαρα συμφωνουν και την αυξανουν.....

Μην κλαίτε για ότι έχει να γίνει στα πλειφ γιατί πλεόν οι κάφροι μας έχουν αλλωθι...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ε δεν ειναι και ψεμα......

Αν το οτι ΜΟΝΟ η κιτρινη του Γκαρσια, την ωρα που σε φαουλ πηρε τη μπαλα και πηγαινε βολτα προς την αμυνα, ΙΣΩΣ να ειναι λιγο ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ θεωρειται η σφαγη του αιωνα, παω πασο......

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Επειδη βλεπω αρκετα παραπερα, σου λεω, οτι η κωλοφαρδια, η διαιτησια, τα παιχνιδια με ομαδες δορυφορους και η ρεντα καποια στιγμη τελειωνουν, δες και τις αλλες ομαδες ποσο χαλια ειναι, γαυρος,αεκ, αρης(και με κοντρα διαιτησια ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Αρης φετος) για να καταλαβεις ΓΙΑΤΙ ειναι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 2ος......... μην ανοιξουν και οι φακελοι ΧΡΕΗ, τοτε να δεις τι εχει να γινει....... αν εσυ βεβαια πιστευεις οτι η περσινη 2η θεση, φυσικα 4οι κατεληξαν ΤΕΛΙΚΑ και η φετινη ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 2η θεση ,ειναι κατι διαφορετικο απο ΦΟΥΣΚΑ παω πασο, δε θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη..... ;)
επειδη εγω βλεπω ακομα παραπερα φιλος θα σου πω οτι αμα ο σωκρατης 'επαιζε μπαλλα ακομα' τωρα ο γαυρος με τα χαλια που εχει θα ταν πρωτος και θα το παιρνε οσο και να χτυπιοταν οι αλλοι...απλα πραματα!επειδη ομως δε 'παιζει μπαλλα' εχουμε τη σημερινη κατασταση...μη μου λες για διαιτησιες οτι αδικηθηκες γιατι ολοι κλαιγονται...και τα χρεη αστα αμα ανοιξουν ολοι θα χαθουν...εγω σου λεω οτι αυτοι που δε μπορουσαν να παρουν διπλο ολοκληρο πρωταθλημα τωρα τα παιρνουν για πλακα και ειναι χαλαρα δευτεροι....και οσο και να τρεχουν οι αλλοι δε μπορουν... :)δεν ειναι φουσκα αυτο παει να γινει ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν το οτι ΜΟΝΟ η κιτρινη του Γκαρσια, την ωρα που σε φαουλ πηρε τη μπαλα και πηγαινε βολτα προς την αμυνα, ΙΣΩΣ να ειναι λιγο ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ θεωρειται η σφαγη του αιωνα, παω πασο......

Το τσεκουριασμα του καλβου σε ιβιτς???μπροστα του κιολας...τι ηταν?παλι τπτ κ εκει σε βιερινια??ποσα μαρκαρισματα μλκστηκε αρκετα θα ελεγα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μαξιμε,θυμασαι σε ποσα προηγουμενα ματς του παοκ αναφερθηκα σε καρτες που τους χαρισαν τα κορακια και ολοι τοτε ελεγαν πως κολλαμε σε λεπτομερειες?Πως παιζουν μπαλλαρα κ.τλ.,θυμαμαι χαρακτηριστικα το ματς στην τουμπα με τις γριες.Τωρα ως και ανακοινωση εβγαλε ο "αδικημενος"προεδρος.Τι να κανουμε ρε Τεο,στο επομενο ματς στα πλει οφφ κανε αιτηση να σφυριξει ο Παμποριδης η ο Καλοπουλος...

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επειδη εγω βλεπω ακομα παραπερα φιλος θα σου πω οτι αμα ο σωκρατης 'επαιζε μπαλλα ακομα' τωρα ο γαυρος με τα χαλια που εχει θα ταν πρωτος και θα το παιρνε οσο και να χτυπιοταν οι αλλοι...απλα πραματα!επειδη ομως δε 'παιζει μπαλλα' εχουμε τη σημερινη κατασταση...μη μου λες για διαιτησιες οτι αδικηθηκες γιατι ολοι κλαιγονται...και τα χρεη αστα αμα ανοιξουν ολοι θα χαθουν...εγω σου λεω οτι αυτοι που δε μπορουσαν να παρουν διπλο ολοκληρο πρωταθλημα τωρα τα παιρνουν για πλακα και ειναι χαλαρα δευτεροι....και οσο και να τρεχουν οι αλλοι δε μπορουν... :)δεν ειναι φουσκα αυτο παει να γινει ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

εστω και με μισοσηκωμενο το παλαμαρι.... :rockon:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μην κλαίτε για ότι έχει να γίνει στα πλειφ γιατί πλεόν οι κάφροι μας έχουν αλλωθι...
Πρωτον κι εσεις ερχεστε ξανα εδω στα πλει οφφ,δευτερον δεν νομιζω να εγινε κατι ιδιαιτερο σε σχεση με οσα γινονται σε σας,αποδειξη τα προστατευτικα στις θυρες,ωστε να μην γευτουν καμια αδεσποτη ρετσινα οι παιχταραδες σας...

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
επειδη εγω βλεπω ακομα παραπερα φιλος θα σου πω οτι αμα ο σωκρατης 'επαιζε μπαλλα ακομα' τωρα ο γαυρος με τα χαλια που εχει θα ταν πρωτος και θα το παιρνε οσο και να χτυπιοταν οι αλλοι...απλα πραματα!επειδη ομως δε 'παιζει μπαλλα' εχουμε τη [glow=red,2,300]σημερινη κατασταση[/glow]...μη μου λες για [glow=red,2,300]διαιτησιες οτι αδικηθηκες γιατι ολοι κλαιγονται[/glow]...και τα χρεη αστα αμα ανοιξουν [glow=red,2,300]ολοι θα χαθουν.[/glow]..εγω σου λεω οτι αυτοι που δε μπορουσαν να παρουν διπλο ολοκληρο πρωταθλημα τωρα [glow=red,2,300]τα παιρνουν για πλακα και ειναι χαλαρα δευτεροι[/glow]....και οσο και να τρεχουν οι αλλοι δε μπορουν... :)δεν ειναι φουσκα αυτο παει να γινει ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

Η σημερινη κατασταση ξερουμε ποια ειναι και επισης ΠΟΙΟΥΣ σιγονταρει, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αυτο......

Ολοι κλαιγονται, αλλα ολοι συμφωνουν ποιοι ειναι φετος οι ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ συνολικα απο τη διαιτησια.....

Καποιοι θα μπορουν να ρυθμισουν τα χρεη τους, καποιοι δυσκολα, θα πρεπει να κανουν τραγικα χαμηλα μπατζετ για να ξελασπωσουν......

Ποια ειναι τα χαλαρα διπλα φετος??? Το μονο που μπορω να τους παραδεχτω, ειναι αυτο με τον γαυρο, αλλα και ο ηρακλακος και το γιαννενο κοντεψε να κανει το ιδιο θαυμα φετος........

Τεσπα, θα δειξει το μελλον..... ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ βγαίνω και λέω από τώρα ότι όλα θα είναι καλά και το πολύ κανα 2 στραγάλια να πέσουν...

Και γω σου λεω απο τωρα, οτι καποιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι σημερα δεχθηκε..... πολεμο η αποστολη σας και ετοιμαζουν αντιποινα, αλλα αυτο δεν ειναι το κακο, το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ειναι οτι καποιοι ΑΛΛΟΙ θα φροντισουν να ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ αυτη την κατασταση......... αν συμφωνεις γενικοτερα μ' αυτο, οκ, σε καλο δρομο ειναι η πολη.....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πρωτον κι εσεις ερχεστε ξανα εδω στα πλει οφφ,δευτερον δεν νομιζω να εγινε κατι ιδιαιτερο σε σχεση με οσα γινονται σε σας,αποδειξη τα προστατευτικα στις θυρες,ωστε να μην γευτουν καμια αδεσποτη ρετσινα οι παιχταραδες σας...

Ολα είναι θέμα αντίληψης και πως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας ανάλογα με τα χρώμα γυαλιών που φοράει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom