Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
κλαψε.....
η τραβα στο τζαμι να δηλωσεις την στηρηξη σου στην ομαδα-φουσκα
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
*Αν θελετε μπορειτε να στηθητε τωρα στην καβαλα
μπας και δεν μπουμε 5αδα :-* :-*
ρε φίλε ήμουν έτοιμος να σου δώσω συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις σου. όπως έχεις δει δεν έχω κλάψει καθόλου. δεν νομίζω να απευθύνθηκα σε σένα. ούτε και πιστεύω όυτε και πίστεψα ποτέ ότι πρέπει να στηθώ σε καμιά καβάλα ή καλαμαριά. και για να ξέρεις για μένα το 1986 όταν ό Αρούλης σας πούλησε το ματσάκι των +35 στην τρέισερ εγώ έκλαιγα από τα νεύρα μου. άσχετα αν με είχες τότε στις πίπες. Αυτό για να καταλάβεις με τι άνθρωπο συνομιλείς.   Άλλοι στήθηκαν τότε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
κόψε ρε καραγκιόζη  την προπαγάνδα

πόσες φορές αποβλήθηκαν Γκαρσία,Βιτόλο,Αραμπατζής,Μουσλίμοβιτς κλπ?

ποιος άλλος έπρεπε να αποβληθεί?...ποιος παίζει σκληρά?

άντε παλιομαλάκα είδες χαρά στα σκέλια σου μετά από 40 χρόνια και βγήκες στη επιφάνεια
Καταλαβαινεις τι εννοω Ντεκερ?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κόψε ρε καραγκιόζη  την προπαγάνδα

πόσες φορές αποβλήθηκαν Γκαρσία,Βιτόλο,Αραμπατζής,Μουσλίμοβιτς κλπ?

ποιος άλλος έπρεπε να αποβληθεί?...ποιος παίζει σκληρά?

άντε παλιομαλάκα είδες χαρά στα σκέλια σου μετά από 40 χρόνια και βγήκες στη επιφάνεια
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε
τραβα στο τζαμι ρε
εχουν συμβουλιο ο αποφοιτοι δημοτικου
ω..ρε να βλεπεις την ζαγορακη και την βρυζα να τρεχουν για να μην φανε κοτρονα
ω..ρε κατι γουστα...

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
συγχαρητήρια στον άνθρωπο που μιλάει τώρα στον Λίμπερο και μιλάει για το π[ως σπέρνουν κάποιοι το μίσος μέσα στην πόλη

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Καταλαβαινεις τι εννοω Ντεκερ?
ρε συ φίλε AGNIUS δεν πιστεύεις ότι προστατεύτηκαν οι παίκτες του άρη , όπως αντίστοιχα έχουν προστατευτεί παίκτες του ΠΑΟΚ στο παρελθον όπως σε μάτς παοκ άρη (πχ γεωργιάδης κτλ)

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
συγχαρητήρια στον άνθρωπο που μιλάει τώρα στον Λίμπερο και μιλάει για το π[ως σπέρνουν κάποιοι το μίσος μέσα στην πόλη

Οντως εχθρός του ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι το ΠΟΚ κανένας αρης δεν μας αδίκησε σήμερα...
άλλοι σήμερα ευνοήθηκαν...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε συ φίλε AGNIUS δεν πιστεύεις ότι προστατεύτηκαν οι παίκτες του άρη , όπως αντίστοιχα έχουν προστατευτεί παίκτες του ΠΑΟΚ στο παρελθον όπως σε μάτς παοκ άρη (πχ γεωργιάδης κτλ)
Αναφερθηκα ηδη,ΟΛΕΣ τις προηγουμενες φορες με τον παοκ ειχα το κορακι απεναντι μου,καποιες φορες υπογειως,καποιες εξοφθαλμα.Φετος,εχω δει σχεδον ολα τα παιχνιδια σας και παντα το κορακι σου χαριζει καρτες,ετσι παιζεις.ΟΛες σου οι αποβολες ειναι δικαιολογημενες και καποιες κιτρινες σου χαριζονταν σκανδαλωδως.Στο 4-1 ο Καλοπουλος δεν επαιξε 80-20?Τοτε ομως,απο δω μεσα σας διναμε συγχαρητηρια,αν και γραφατε για πουτσες,αλλαζατε τα αβαταρ σας κ.τ.λ.Σημερα,αντι να παραδεχτειτε την ανωτερωτητα μας αρχισατε τις συνηθεις βρισιες,τι αλλο να πουμε?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε φίλε ήμουν έτοιμος να σου δώσω συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις σου. όπως έχεις δει δεν έχω κλάψει καθόλου. δεν νομίζω να απευθύνθηκα σε σένα. ούτε και πιστεύω όυτε και πίστεψα ποτέ ότι πρέπει να στηθώ σε καμιά καβάλα ή καλαμαριά. και για να ξέρεις για μένα το 1986 όταν ό Αρούλης σας πούλησε το ματσάκι των +35 στην τρέισερ εγώ έκλαιγα από τα νεύρα μου. άσχετα αν με είχες τότε στις πίπες. Αυτό για να καταλάβεις με τι άνθρωπο συνομιλείς.   Άλλοι στήθηκαν τότε
ε όχι και έδωσε το ματς στην Τρέισερ!
20+ χρόνια δεν βαρέθηκες να το λες ακόμα?

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
ε όχι και έδωσε το ματς στην Τρέισερ!
20+ χρόνια δεν βαρέθηκες να το λες ακόμα?
ειλικρινά πιστεύεις ότι εκείνη η ομαδάρα σου μπορούσε να χάσει ποτέ με 35 πόντους από την τρέισερ. αν ναι τότε την αδικείς σαν ομάδα

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πικραθηκα ρε σιχαμενα αρπετα..η αληθεια...πληγωθηκα μου κοψατε αρκετες ελπιδες γ πρωταθλημα.ΑΦΗΝΙΑΣΑΤΕ ΣΚΥΛΕΣ

papaki74

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Αναφερθηκα ηδη,ΟΛΕΣ τις προηγουμενες φορες με τον παοκ ειχα το κορακι απεναντι μου,καποιες φορες υπογειως,καποιες εξοφθαλμα.Φετος,εχω δει σχεδον ολα τα παιχνιδια σας και παντα το κορακι σου χαριζει καρτες,ετσι παιζεις.ΟΛες σου οι αποβολες ειναι δικαιολογημενες και καποιες κιτρινες σου χαριζονταν σκανδαλωδως.Στο 4-1 ο Καλοπουλος δεν επαιξε 80-20?Τοτε ομως,απο δω μεσα σας διναμε συγχαρητηρια,αν και γραφατε για πουτσες,αλλαζατε τα αβαταρ σας κ.τ.λ.Σημερα,αντι να παραδεχτειτε την ανωτερωτητα μας αρχισατε τις συνηθεις βρισιες,τι αλλο να πουμε?
φίλε αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ σήμερα θα δεις αν παραδέχθηκα ότι κερδίσατε δίκαια

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ειλικρινά πιστεύεις ότι εκείνη η ομαδάρα σου μπορούσε να χάσει ποτέ με 35 πόντους από την τρέισερ. αν ναι τότε την αδικείς σαν ομάδα
ειλικρινά πιστεύεις ότι η υπερομάδα της Τρέισερ με τον Μενεγκίν και όλα τα αστερια του ευρωπαϊκού μπάσκετ ήταν δυνατόν να αποκλειστεί απ τον άσημο και άπειρο Άρη της εποχής εκείνης που με τον ενθουσιασμό και μόνο κέρδισε με 30 πόντους στο πρώτο ματς?
αν είχες δει το παιχνίδι εκείνο ίσως θυμάσαι ότι Γκάλης-Γιαννάκης και λοιποί έτρεμαν τα πόδια τους όταν μπήκαν στο γήπεδο.
απλά αυτό ήταν ένα παιχνίδι που τους έδωσε μια τεράστια εμπειρία για την μεγαλειώδη πορεία στα ευρωπαϊκά σαλόνια τα επόμενα χρόνια!

Αλλά μόνο και μόνο που το (ξανα)λες μετά από 20 χρόνια δείχνει πόσο πολύ σε πονούσε και σένα που σαν ΠΑΟΚτσής έχανες επί 5 χρόνια απ αυτήν την ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελο!

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
τελικα πολυς πικραμενος λαος χαρηκε σημερα,γαυροι,χανουμια σκωληκες...χαρες και πανηγυρια!!! :rockon: αντε ας γελασει το χειλακι τους γιατι ερχονται πετρινα χρονια!!! :idiot:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Πουσταρογυφτος ο σαντος φταιει καλμα και καλμα φωναζε το αρχιδι τα πηρα τωρα ενα ματσακι που ηταν να το παρουν γαμηθηκε ο διας την τρελα μ μεσα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φίλε αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ σήμερα θα δεις αν παραδέχθηκα ότι κερδίσατε δίκαια
ΔΕν μιλαω προσωπικα για σενα,δες τα συνολικα ποστ των ομοιδεατων σου και θα καταλαβεις τι εννοω...αν μπορεις να πας καμποσες σελιδες πισω και να δεις τι γραφαμε μετα το 4-1 θα καταλαβεις ακομη καλυτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom