ρε φίλε ήμουν έτοιμος να σου δώσω συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις σου. όπως έχεις δει δεν έχω κλάψει καθόλου. δεν νομίζω να απευθύνθηκα σε σένα. ούτε και πιστεύω όυτε και πίστεψα ποτέ ότι πρέπει να στηθώ σε καμιά καβάλα ή καλαμαριά. και για να ξέρεις για μένα το 1986 όταν ό Αρούλης σας πούλησε το ματσάκι των +35 στην τρέισερ εγώ έκλαιγα από τα νεύρα μου. άσχετα αν με είχες τότε στις πίπες. Αυτό για να καταλάβεις με τι άνθρωπο συνομιλείς. Άλλοι στήθηκαν τότεκλαψε.....
η τραβα στο τζαμι να δηλωσεις την στηρηξη σου στην ομαδα-φουσκα
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
*Αν θελετε μπορειτε να στηθητε τωρα στην καβαλα
μπας και δεν μπουμε 5αδα :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καταλαβαινεις τι εννοω Ντεκερ?κόψε ρε καραγκιόζη την προπαγάνδα
πόσες φορές αποβλήθηκαν Γκαρσία,Βιτόλο,Αραμπατζής,Μουσλίμοβιτς κλπ?
ποιος άλλος έπρεπε να αποβληθεί?...ποιος παίζει σκληρά?
άντε παλιομαλάκα είδες χαρά στα σκέλια σου μετά από 40 χρόνια και βγήκες στη επιφάνεια
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεκόψε ρε καραγκιόζη την προπαγάνδα
πόσες φορές αποβλήθηκαν Γκαρσία,Βιτόλο,Αραμπατζής,Μουσλίμοβιτς κλπ?
ποιος άλλος έπρεπε να αποβληθεί?...ποιος παίζει σκληρά?
άντε παλιομαλάκα είδες χαρά στα σκέλια σου μετά από 40 χρόνια και βγήκες στη επιφάνεια
τραβα στο τζαμι ρε
εχουν συμβουλιο ο αποφοιτοι δημοτικου
ω..ρε να βλεπεις την ζαγορακη και την βρυζα να τρεχουν για να μην φανε κοτρονα
ω..ρε κατι γουστα...
δεν ξερω τιποτα,δεν ειδα τιποταΚαταλαβαινεις τι εννοω Ντεκερ?
παω να πιω κ να μαμησω μιας κ δεν μαμησα εσας
ρε συ φίλε AGNIUS δεν πιστεύεις ότι προστατεύτηκαν οι παίκτες του άρη , όπως αντίστοιχα έχουν προστατευτεί παίκτες του ΠΑΟΚ στο παρελθον όπως σε μάτς παοκ άρη (πχ γεωργιάδης κτλ)Καταλαβαινεις τι εννοω Ντεκερ?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Γαμα ρε,μη μασσας,μας τα λες αυριο...δεν ξερω τιποτα,δεν ειδα τιποτα
παω να πιω κ να μαμησω μιας κ δεν μαμησα εσας
συγχαρητήρια στον άνθρωπο που μιλάει τώρα στον Λίμπερο και μιλάει για το πως σπέρνουν κάποιοι το μίσος μέσα στην πόλη
συγχαρητήρια στον άνθρωπο που μιλάει τώρα στον Λίμπερο και μιλάει για το π[ως σπέρνουν κάποιοι το μίσος μέσα στην πόλη
Οντως εχθρός του ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι το ΠΟΚ κανένας αρης δεν μας αδίκησε σήμερα...
άλλοι σήμερα ευνοήθηκαν...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αναφερθηκα ηδη,ΟΛΕΣ τις προηγουμενες φορες με τον παοκ ειχα το κορακι απεναντι μου,καποιες φορες υπογειως,καποιες εξοφθαλμα.Φετος,εχω δει σχεδον ολα τα παιχνιδια σας και παντα το κορακι σου χαριζει καρτες,ετσι παιζεις.ΟΛες σου οι αποβολες ειναι δικαιολογημενες και καποιες κιτρινες σου χαριζονταν σκανδαλωδως.Στο 4-1 ο Καλοπουλος δεν επαιξε 80-20?Τοτε ομως,απο δω μεσα σας διναμε συγχαρητηρια,αν και γραφατε για πουτσες,αλλαζατε τα αβαταρ σας κ.τ.λ.Σημερα,αντι να παραδεχτειτε την ανωτερωτητα μας αρχισατε τις συνηθεις βρισιες,τι αλλο να πουμε?ρε συ φίλε AGNIUS δεν πιστεύεις ότι προστατεύτηκαν οι παίκτες του άρη , όπως αντίστοιχα έχουν προστατευτεί παίκτες του ΠΑΟΚ στο παρελθον όπως σε μάτς παοκ άρη (πχ γεωργιάδης κτλ)
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ε όχι και έδωσε το ματς στην Τρέισερ!ρε φίλε ήμουν έτοιμος να σου δώσω συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις σου. όπως έχεις δει δεν έχω κλάψει καθόλου. δεν νομίζω να απευθύνθηκα σε σένα. ούτε και πιστεύω όυτε και πίστεψα ποτέ ότι πρέπει να στηθώ σε καμιά καβάλα ή καλαμαριά. και για να ξέρεις για μένα το 1986 όταν ό Αρούλης σας πούλησε το ματσάκι των +35 στην τρέισερ εγώ έκλαιγα από τα νεύρα μου. άσχετα αν με είχες τότε στις πίπες. Αυτό για να καταλάβεις με τι άνθρωπο συνομιλείς. Άλλοι στήθηκαν τότε
20+ χρόνια δεν βαρέθηκες να το λες ακόμα?
ειλικρινά πιστεύεις ότι εκείνη η ομαδάρα σου μπορούσε να χάσει ποτέ με 35 πόντους από την τρέισερ. αν ναι τότε την αδικείς σαν ομάδαε όχι και έδωσε το ματς στην Τρέισερ!
20+ χρόνια δεν βαρέθηκες να το λες ακόμα?
φίλε αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ σήμερα θα δεις αν παραδέχθηκα ότι κερδίσατε δίκαιαΑναφερθηκα ηδη,ΟΛΕΣ τις προηγουμενες φορες με τον παοκ ειχα το κορακι απεναντι μου,καποιες φορες υπογειως,καποιες εξοφθαλμα.Φετος,εχω δει σχεδον ολα τα παιχνιδια σας και παντα το κορακι σου χαριζει καρτες,ετσι παιζεις.ΟΛες σου οι αποβολες ειναι δικαιολογημενες και καποιες κιτρινες σου χαριζονταν σκανδαλωδως.Στο 4-1 ο Καλοπουλος δεν επαιξε 80-20?Τοτε ομως,απο δω μεσα σας διναμε συγχαρητηρια,αν και γραφατε για πουτσες,αλλαζατε τα αβαταρ σας κ.τ.λ.Σημερα,αντι να παραδεχτειτε την ανωτερωτητα μας αρχισατε τις συνηθεις βρισιες,τι αλλο να πουμε?
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ειλικρινά πιστεύεις ότι η υπερομάδα της Τρέισερ με τον Μενεγκίν και όλα τα αστερια του ευρωπαϊκού μπάσκετ ήταν δυνατόν να αποκλειστεί απ τον άσημο και άπειρο Άρη της εποχής εκείνης που με τον ενθουσιασμό και μόνο κέρδισε με 30 πόντους στο πρώτο ματς?ειλικρινά πιστεύεις ότι εκείνη η ομαδάρα σου μπορούσε να χάσει ποτέ με 35 πόντους από την τρέισερ. αν ναι τότε την αδικείς σαν ομάδα
αν είχες δει το παιχνίδι εκείνο ίσως θυμάσαι ότι Γκάλης-Γιαννάκης και λοιποί έτρεμαν τα πόδια τους όταν μπήκαν στο γήπεδο.
απλά αυτό ήταν ένα παιχνίδι που τους έδωσε μια τεράστια εμπειρία για την μεγαλειώδη πορεία στα ευρωπαϊκά σαλόνια τα επόμενα χρόνια!
Αλλά μόνο και μόνο που το (ξανα)λες μετά από 20 χρόνια δείχνει πόσο πολύ σε πονούσε και σένα που σαν ΠΑΟΚτσής έχανες επί 5 χρόνια απ αυτήν την ομάδα σε πρωτάθλημα και κύπελο!
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
Πικραθηκα ρε σιχαμενα αρπετα..η αληθεια...πληγωθηκα μου κοψατε αρκετες ελπιδες γ πρωταθλημα.ΑΦΗΝΙΑΣΑΤΕ ΣΚΥΛΕΣ
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ΔΕν μιλαω προσωπικα για σενα,δες τα συνολικα ποστ των ομοιδεατων σου και θα καταλαβεις τι εννοω...αν μπορεις να πας καμποσες σελιδες πισω και να δεις τι γραφαμε μετα το 4-1 θα καταλαβεις ακομη καλυτερα.φίλε αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ σήμερα θα δεις αν παραδέχθηκα ότι κερδίσατε δίκαια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K