barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.950
- Πόντοι
- 5.506
Οξω μπουστη κι ασχημε!Έκανα το νούμερο μου...
Πάω παρασκήνια πάλι.....
Διαμαντάκο γαμιά....
Οξω μπουστη κι ασχημε!Έκανα το νούμερο μου...
Πάω παρασκήνια πάλι.....
Διαμαντάκο γαμιά....
στη δικη μας δε θα ερθει ποτε ο κλεφτοκοτας, αλλιως πρεπει να φιλησει την κουπα του 2018...τι να κανουμε τωρα?
και εμενα μου χαλουσε την αισθητικη ο λιγδας ο μελισσανιδης με την βοιδοκεφαλα σαν "αφεντικο" σε επαρχιακο στριπτιτζαδικο του 1980 με την κιτρινισμενη μασελα απο την νικοτινη..
ανεπιθυμητος ηταν αλλα σιγα μη με ρωτησες αν θελω να τον βλεπω ...απλα τον εβαλες μεσα στα μουτρα μας μαζι με τον αλλο τον μακαρο σαν μαφιοζικη παρωδια
σοβαρα ομως τωρα ακου προβλεψη:ο κλεφτοκοτας σε καναδυο χρονια θα ειναι προπονητης ομαδας με αθηναικες πινακιδες
Γεια σου Νταμπλουχε. 24-25Μην αγχωνεστε..ετοιμαζεται σιγα σιγα ο Νταμπλουχος Ελλαδας 2024-25
Και συ ενας ανυποληπτος μαλακας εισαι αλλα δεν το κανει κανενας θεμα, ετσι κι αλλιως για λυπηση εισαι, παοκ και κκε ρε μλκ, ειδος προς διερευνηση!
σιγα το μετρο ρε ναυαρχε ,ουτε δεκα στασεις με το ζορι(αν και εφοσον δουλευουν ολες),ενω εμεις περισυ σας τον καναμε σαν του Λονδινου,μεγαλο ,σιγουρο και βαθυ....
Ετσισιγα το μετρο ρε ναυαρχε ,ουτε δεκα στασεις με το ζορι(αν και εφοσον δουλευουν ολες),ενω εμεις περισυ σας τον καναμε σαν του Λονδινου,μεγαλο ,σιγουρο και βαθυ....
Κλαψε μπουστη κι ασχημε.εσυ δεξια αδερφη και γαυρινα τι εισαι ? εισαι νορμαλ εσυ ?
ο μονος λογος που δεν βγαινεις πρωτη στο mr. malakas ειναι για αυτον ακριβως τον λογο
οτι εισαι η πρωτη mrs. lougkra
Κλαψε μπουστη κι ασχημε.
Θα μας πεις κάτι για τα 6 εκατομμύρια του Βγενοπούλου καλέ μου φίλε, γιατί το άλλο το πουτανακι κάνει μοκο;μπουστης ασχημος και στραπονιαρης σωγαμπρος εισαι
ολη μερα εδω μεσα
φουκαρα !
αντε γεια !
Σαλόμ....Τα 6 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού που έσωσαν τον ΠΑΟΚ - sportime.gr
Ο Παναθηναϊκός διανύει ένα από τα χειρότερα διαστήματα της ιστορίας του, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που καλπάζει προς ένα ιστορικό Πρωτάθλημα.www.sportime.gr
Ποιός κάνει μόκο ρε γαμημένη πουτάνα.Θα μας πεις κάτι για τα 6 εκατομμύρια του Βγενοπούλου καλέ μου φίλε, γιατί το άλλο το πουτανακι κάνει μοκο;
Βάλε κάτι στη δημοτική γιατί αυτά που γράφει ο μπιανκοροσσις (που το βρήκες πανάθεμά σε ) είναι όλα στην καθαρευουσαν, τότε που πήγαιναν στο γήπεδο όλοι αγκαλιασμένοι. Εν τω μεταξύ ούτε ίχνος υποψίας για στημένα παιχνίδια, ανταλλαγές ποδοσφαιριστών και συνεργασίες μπροεδρων και οπαδών.Σαλόμ....
Κίτρινε οχετέ διάβασε λίγο την ιστορία της σιχαμένης ομάδας σου.
Οι σχέσεις Ολυμπιακού και Άρη μες στα χρόνια
Τα παλιά χρόνια οι σχέσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη Θεσσαλονίκης ήταν περισσότερο από άριστες.biancorossi1925.blogspot.com
Ρε κεφάλα, ο ψυχάκιας822 κάνει μοκο, εσύ γιατί παρεξηγήθηκες;Ποιός κάνει μόκο ρε γαμημένη πουτάνα.
Με τις παπαριές που αραδιάζεις?
Ο ΠΑΟΚ,αν και γνωστοί μουνοπανάδες,ήταν πάντα ομάδα εκτός παρασκηνίου.
Όχι σαν εσάς,μια ζωή είλωτες, πουτάνες και διαπλεκόμενοι παλέτες.
Κάποτε η ομάδα των Ελλήνων στην Βόρεια Ελλάδα ήταν ο Ηρακλής.
Τώρα είναι ο ΠΑΟΚ.
Εσύ αναρωτήσου για τις καταβολές σας...
Πήγαινε για αλληλομαλακία τώρα με τον γαμαικάνο και τον μακιάτο....
Είναι ψέματα ότι η ομάδα σας,είναι ομάδα των συνοικιών Εβραίων και Ντονμέδων?Βάλε κάτι στη δημοτική γιατί αυτά που γράφει ο μπιανκοροσσις (που το βρήκες πανάθεμά σε ) είναι όλα στην καθαρευουσαν, τότε που πήγαιναν στο γήπεδο όλοι αγκαλιασμένοι. Εν τω μεταξύ ούτε ίχνος υποψίας για στημένα παιχνίδια, ανταλλαγές ποδοσφαιριστών και συνεργασίες μπροεδρων και οπαδών.
Εν τω μεταξύ, με στοιχεια
Για μένα δεν το είπες ρε κωλομπαρά?Ρε κεφάλα, ο ψυχάκιας822 κάνει μοκο, εσύ γιατί παρεξηγήθηκες;
Πες μας λίγο για τα 6 εκατομμύρια του Βγενο που σας δάγκωσαν και καπάκι ήθελαν να σας πάρουν και το πρωτάθλημα οι "Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας" (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)
Φέρε στοιχεία.Είναι ψέματα ότι η ομάδα σας,είναι ομάδα των συνοικιών Εβραίων και Ντονμέδων?
Με στοιχεία...
Είναι ψέματα ότι μετά την κλωτσοπατινάδα με τον ΠΑΟΚ και την τιμωρία για όλη τη σαιζόν παικτών σας (1973 νομίζω),σας έδωσε παίκτες ο Ολυμπιακός να βγάλετε την χρονιά και να μην πέσετε?
Μετά το μπαράζ του Βόλου πόσοι παίκτες σας πήγαν καπάκια στον Ολυμπιακό,για πές μας...
Μεγάλη η χάρη σου που θα το πω για σένα ρε μηναρα.Για μένα δεν το είπες ρε κωλομπαρά?
Τι δεν είναι Έλληνες βρε ντονμέ.
Οι Πόντιοι και οι πρόσφυγες είναι πιο Έλληνες από εμάς.
Και δεν έχουν μόνο από αυτούς κόσμο.
Σε ποιές συνοικίες δημιουργήθηκε η ομάδα σας....Φέρε στοιχεία.
Το 1914 η Θεσσαλονίκη ήταν μισή μισή Εβραίοι, άντε να σου μάθω χιστορυ μηναρα.
Είναι αήθεις επιθέσεις,θα σε γαμήσει.Για το κρουασάν του Βγενο στον κωλο τους δε σε βλέπω να γράφεις. Ρε μλκ, μπαοκ είσαι; Θα τα πω του Ατενεζου να σε κάνει του αλατιού.
Δεν είμαι Πατρινός,μια χαρά Έλληνες είναι οι γαμιάδες σου.Μεγάλη η χάρη σου που θα το πω για σένα ρε μηναρα.
Το καμαρώνουν και μόνοι τους πως είναι ντουρκοι.
Γνήσιοι Πόντιοι είναι μόνο οι Καλαμαριωτες, έμαθες και τη Θεσσαλονίκη μπούστη Πατρινε
Ναι, οι υπόλοιποι είναι οπαδοί της Ρομα.
Έλα τύπε κρουασάν ΜολτοΣε ποιές συνοικίες δημιουργήθηκε η ομάδα σας....
Μαλάκα δεν ξέρεις την ιστορία σας...
Είναι αήθεις επιθέσεις,θα σε γαμήσει.
Δεν είμαι Πατρινός,μια χαρά Έλληνες είναι οι γαμιάδες σου.