pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ειχα κατι δουλειες να τελειωσω και ηρθα μωρη πεταλουδιτσα
τι δουλιτσα? να πλυνεις την πατριλοκω σου μωρη?
ειχα κατι δουλειες να τελειωσω και ηρθα μωρη πεταλουδιτσα
βλακακο αν νομιζεις οτι θα ασχοληθω μαζι σου εισαι πολυ γελασμενος...δεν καταφερνεις απολυτως τιποτα με αυτα που λες εκτος απο το να γελας μονος σουsantosssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
leleouras is sick and tired
στα αρχιδια μου σε γραφω ρε....βλακακο αν νομιζεις οτι θα ασχοληθω μαζι σου εισαι πολυ γελασμενος...δεν καταφερνεις απολυτως τιποτα με αυτα που λες εκτος απο το να γελας μονος σου
εμενα με εχεσε αλλα εσυ εισαι μια ζωη ο τσιμπουκωμενος και ο γαμημενος...ο κομπλεξικος που μια ζωη κατω απο τ'αρχιδια μου θα εισαι και καθε χρονο ο μοναδικος σου στοχος θα ειναι να με φτασεις...στα αρχιδια μου σε γραφω ρε....
δεν τα ποσταρω για να απαντας
εγω θα γραφω εδω για τον σαντος και το χεσιμο που σε εριξε
ΤΕΛΟΣ
Δούλεψα τρία χρόνια με όσα μου προσέφερε ο σύλλογος. Ο πρόεδρος από την πλευρά του ήταν πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής για το ποια ήταν τα όπλα που είχε στη διάθεσή του ο ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν μου είπε ψέματα. Δεν ήταν το εμπόδιό μου το μπάτζετ. Ξεκάθαρα! Το παιχνίδι με τον Άρη μας στέρησε το πρωτάθλημα.εμενα με εχεσε αλλα εσυ εισαι μια ζωη ο τσιμπουκωμενος και ο γαμημενος...ο κομπλεξικος που μια ζωη κατω απο τ'αρχιδια μου θα εισαι και καθε χρονο ο μοναδικος σου στοχος θα ειναι να με φτασεις...
συνεχισε να καθεσαι πανω στο πουτσο μου γιατι τοσα χρονια συνηθισμενος εισαι και σ'αρεσει κιολας
παοκ θα λες μια ζωη και θα χανεις τον υπνο σου
μικρος και λιγος θα εισαι παντα
καλα κατσε αφεντικο στην πολη της θεας της χιλιογαμημενης εβραιοπουλο να χαιρεσαι γιατι νομιζεις οτι κατι εκανες...Δούλεψα τρία χρόνια με όσα μου προσέφερε ο σύλλογος. Ο πρόεδρος από την πλευρά του ήταν πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής για το ποια ήταν τα όπλα που είχε στη διάθεσή του ο ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν μου είπε ψέματα. Δεν ήταν το εμπόδιό μου το μπάτζετ. Ξεκάθαρα! Το παιχνίδι με τον Άρη μας στέρησε το πρωτάθλημα.
κλαψε μαμελουκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παράθεση από: leleouras στις 17/05/10, 15:03
ειμαι 90% σιγουρος οτι δεν θα φυγει...καντε λιγο τους πονηρους και ισως καταλαβετε γιατι το λεω
ρε τον μπαγλαμα τον λελεουρα.....
leleouras is steel loving santos
dont goooooooooooooooooooooooooooooooooo
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
καλα κατσε αφεντικο στην πολη της θεας της χιλιογαμημενης εβραιοπουλο να χαιρεσαι γιατι νομιζεις οτι κατι εκανες...
αληθεια τον στοχο σου στα πλει οφ τον πετυχες τσιμπουκωμενε;
κι αλλη φορα σε ρωτησα αλλα απαντηση δεν πηρα...
μαλλον γυριστρουλα το παιζεις γιατι τοτε εγραφες οτι θα μου κοψεις το τσου λου αλλα το μονο που ειδα ηταν εσενα να χανεις τον υπνο σου πρωταθλητη του καλοκαιριου,του αεροδρομιου και του φραντσαιζ συνδεσμου σου
αλλα τι σου λεω μια ζωη κομπεξικος ησουν,εισαι και θα εισαι
προπαγανδιστη του κωλου
μετα απο αυτο σηΚωνω τα χερια ψηλα...αυτη ειναι η μαγκια σου...αχ γιασερακο.....
τι απαντηση θες ρε συ;;μετα απο αυτο σηΚωνω τα χερια ψηλα...αυτη ειναι η μαγκια σου...
με αποστομωσες τωρα...
δεν ασχολουμαι αλλο θα με κερδισεις λογω εμπεριας
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ(ΓΑΜΑΙΚΑΝΟΣ) ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ+
(απαντηση παλι δεν δινεις)
λες ψεματα!!!!!!!!![size=18pt]Ο Γκους Χίντινγκ νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ![/size]
Εκτύπωσέ το
Ο νυν τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ρωσίας θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ,τη στιγμή που όλοι περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή την ανακοίνωση της συνεργασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης με το Ζόρζε Κόστα (ο οποίος αναλαμβάνει τελικά την Ακαντέμικα).
Ο Ολλανδός θα αναλάβει αμέσως μετά το πέρας των υποχρεώσεων της Ρωσίας στο παγκόσμιο κύπελλο φέρνοντας κατά πάσα πιθανότητα μαζί του τους Αρσάβιν και Κερζάκωφ.
Αναμένονται νεότερες εξελίξεις εντός της ημέρας.
:o :o :o :o :o :o :o
Όλο το άρθρο εδώ
λες ψεματα!!!!!!!!!
η ρωσσια δεν περασε στο μουντιαλ!!!!!
Αβανταδόρε Κόλκα,τώρα που χαλάει του Κόστα,τί κωλοτούμπα θα κάνεις(και είσαι και 200 κιλά)?....άκου δεν θέλουμε μεγάλο προπονητή!!!
"Τα αρνητικά με τα μεγάλα ονόματα που έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολλά. Κυρίως θεωρούν πως μας κάνουν χάρη και από τη στιγμή που έρχονται, πρέπει να βάλουν τη σφραγίδα τους. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει σφραγίδα που θέλει να διατηρήσει.
Η επιλογή προπονητή τύπου Ζόρζε Κόστα είναι λογική. Γιατί, εκτός του ότι διατηρεί τη σφραγίδα της ομάδας, [glow=red,2,300]διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τη δημιουργία υπεραξίας σε έναν προπονητή που τώρα ξεκινάει[/glow]. Και αυτό το σκέφτεται καλά ο Πορτογάλος τεχνικός, που θα βρεθεί να προπονεί μια έτοιμη ομάδα και θα έχει να αγχώνεται για τέσσερα-πέντε στοιχεία που θα έχει να προσθέσει στο παιχνίδι της."
Για παρομοια περιπτωση του Αρη θα εγραφαν αντιστοιχα για λυση καταδικασμενη για αποτυχια, απειρους προπονητες και τρυκ-πειραματα σε βαρος της ομαδας........ ε ρε ποσο ωραια ταιζουν το σανο μερικοι......
Συμφωνώ εν μέρει σε αυτά που λες. Εκεί που διαφωνώ είναι ότι το ποστ σου αφήνει μια αίσθηση ότι μόνο στον ΠΑΟΚ συμβαίνουν αυτά. Και πόσο μάλλον όταν στην δική σου ομάδα κουμάντο κάνει ένας σύνδεσμος. Λες και για τον μαζίνιο έγραφαν ότι είναι παλτό, ή για τον κικε ή για τον γκιγιέρμο ή για τον ολίβα. Μη προχωρήσω στους παίκτες. Παλαθουελος, τουτα, τινγκα, τον άλλον τον βραζιλιάνο που πήρατε για αντι Ίβιτς και έφυγε νύχτα, γκρατσιάν , αμπρέου κτλ κτλ κτλ. Εδώ κλείσατε τον λαζαρίδη και έχω την εντύπωση ότι πήρατε τον Παπασταθόπουλο. Έλεος.Τι εγραψε ρε ο ανθρωπας.........
Ρε τι ωραια τα γραφουν τα παπαγαλακια-μπαοξακια ρεπορτερακια των διοικησεων για να γλυψουν.........
Για παρομοια περιπτωση του Αρη θα εγραφαν αντιστοιχα για λυση καταδικασμενη για αποτυχια, απειρους προπονητες και τρυκ-πειραματα σε βαρος της ομαδας........ ε ρε ποσο ωραια ταιζουν το σανο μερικοι......