You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
Τον Μπούζα να βάλω;;;;;τώρα μην κάνεις τον μαλάκα μωρέ. Τον Σκόρδα ποστάρεις? Πλάκα μας κάνεις?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ενω ο δικος σας ειναι αντικειμενικος...το θεμα ειναι ποιοι τους διαβαζουν και για ποιο λογο παιχτη...αυτος ο σκορδας παντως τα βλεπει ολα εντελως αντικειμενικα
συμφωνω με αυτο που λες αλλα σου λεω οτι υπαρχουν δικοι σου που οτι μαλακια διαβασουν για τον παοκ την ποσταρουν εδω μεσα,την υιοθετουν και προσπαθουν να μας την πουν οποτε μην τον κραζεις...τώρα μην κάνεις τον μαλάκα μωρέ. Τον Σκόρδα ποστάρεις? Πλάκα μας κάνεις?
ειπαμε η μαλακια χρωμα δεν κοιτα και απο χρωματιστους γεμισαμε
Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν αρειανό που δεν διαβάζει σκορδαΚαλα θα μας τρελλανεις ρε πιλοτε?Αν σου ποσταρω εγω Βασιλοπουλο σημαινει οτι εκφραζει τον λογικο παοκτση?Συμαζεψου...
δεν διαφωνωΕνω ο δικος σας ειναι αντικειμενικος...το θεμα ειναι ποιοι τους διαβαζουν και για ποιο λογο παιχτη...
λυπήσου μας ρε μαλάκα. ΈλεοςΠροσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν αρειανό που δεν διαβάζει σκορδα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δηλαδη ολοι σου οι αρειανοι φιλοι κυκλοφορουν με τα Αθλ. Νεα παραμασχαλα?Δεν νομιζω...εγω παντως διαβαζω ο,τι κρεμεται απο τα περιπτερα και τιποτα παραπανω.Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν αρειανό που δεν διαβάζει σκορδα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
leleouras is sick
because santos
because santos
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
gamaikanos is sick
because ERK
oooooooooo shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ πουλακι μου γιατι δεν μπηκες την μερα που στον καρφωσα στην ΤΟΥΜΠΑ?
aκομα δε μπηκαν και βαλαν και τα αβαταρ...απο αυγουστο χειμωνα βλεπω παλι..
κ δεν ειχα κ βαθμολογικη καψα
φαντασου να ειχα
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν δεν μπει στους ομιλους θα πληρωσεις τα εξοδα για να ξεπρηστουν τ'αρχιδια μας?σας υποσχομαι οτι αν του χρονου ο ΠΑΟΚ παιξει στον τελικο του τσου λου θα πληρωσω εγω για ολους ολα τα εξοδα της εκδρομης
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αντε ρε..εσυ πουλακι μου γιατι δεν μπηκες την μερα που στον καρφωσα στην ΤΟΥΜΠΑ?
κ δεν ειχα κ βαθμολογικη καψα
φαντασου να ειχα
σε 5 χρονια παλι
Με τον Κούπερ τι γίνεται;;;; Η εξέδρα εχθες έγραφε ότι ακόμη δεν έχει υπογράψειΑν δεν μπει στους ομιλους θα πληρωσεις τα εξοδα για να ξεπρηστουν τ'αρχιδια μας?
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
με τον βιερινια τι γινεταιΜε τον Κούπερ τι γίνεται;;;; Η εξέδρα εχθες έγραφε ότι ακόμη δεν έχει υπογράψει
ακουσα στην ερα οτι κατηφοριζει στο κοτερο
μεσα.....Αν δεν μπει στους ομιλους θα πληρωσεις τα εξοδα για να ξεπρηστουν τ'αρχιδια μας?
μια ζωη οι μαλακιες της εραμε τον βιερινια τι γινεται
ακουσα στην ερα οτι κατηφοριζει στο κοτερο
αν θελει να φυγει ας φυγει αφου φερει την ρητρα
αλλα δεν παιζει γιατι κ τα χρηματα ειναι πολλα για να τα δωσει καποιος για εναν τετοιο παικτη(θελει ακομα δουλεια για να πιασει εστω κ τα μισα χρηματα της ρητρας του)
αλλα επισης κ ειναι οι κλασικες παπαρολογιες της ερα για να δημιουργει κλιμα κ να μας σπαει τ αρχιδια
δεν εχει καταλαβει ομως οτι οι εποχες που ηξεραν τελειωσαν
Ο ΠΑΟΚ εχει καπετανιο πλεον κ οχι μουτσο για να κανει βολτες το πλοιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K