Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
μην διακόπτεις τον δάσκαλο ρε παπάρα
ζητω ταπεινα συγνωμη...
δεν το γνωριζα οτι ηταν αυτος ο θρυλος για τον οποιο ολοι μιλατε με τοσο κολακευτικα λογια...
να εισαι σιγουρος δασκαλε οτι δεν θα ξανασυμβει...
τι να κανω για να με συγχωρεσεις;;;
να κανω χαρακιρι;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
αντε γαμησου δασκαλε
αντε γαμη
αντε γαμησου δασκαλε

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
δεν κραταμε κανεναν με το ζορι....οποιος θελει να κατσει καλως οποιος δεν θελει στο καλο να παει...
καλος ο σαντος,εστρωσε την ομαδα,εβαλε στοχους και τους τηρησε αλλα η ζωη συνεχιζεται.
Ο λόγος που έφυγε? :think: Φράγκα? :rolleyes:

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ζητω ταπεινα συγνωμη...
δεν το γνωριζα οτι ηταν αυτος ο θρυλος για τον οποιο ολοι μιλατε με τοσο κολακευτικα λογια...
να εισαι σιγουρος δασκαλε οτι δεν θα ξανασυμβει...
τι να κανω για να με συγχωρεσεις;;;
να κανω μια πιπα;
θα μου ξεσκισεις την σουφρα?

δεν ντρεπεσαι μωρη αγαματη?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
καλα μιλαμε το χιουμορ σου σκοτωνει και σκουληκι μεγαλε.
εχω παθει πλακα.
δεν μου λες, τι θα κανετε σημερα?
Δεν κανω καθολου χιουμορ,σκεψου λιγο και θα δεις οτι εχω δικιο.Ο ανθρωπος ξερει οτι δεν μπαινει στους ομιλους με τιποτα επομενως η συγκινηση του να συμμετεχει στο Τσου-Λου δεν του λεει τιποτα.Ξερει επισης οτι επιασε ταβανι με την κατακτηση της 2ης θεσης,επομενως απο δω και περα καθε χρονια θα ειναι αποτυχια για τον ιδιο.Βλεπει το μελλον ο τυπος.Συν του οτι του την εχετε σπασει εδω και καιρο με την συνεχη αμφισβητηση.Τωρα ολοι ειναι μαγκες και υπερ του,κλασσικο ελληνικο φαινομενο.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν κανω καθολου χιουμορ,σκεψου λιγο και θα δεις οτι εχω δικιο.Ο ανθρωπος ξερει οτι δεν μπαινει στους ομιλους με τιποτα επομενως η συγκινηση του να συμμετεχει στο Τσου-Λου δεν του λεει τιποτα.Ξερει επισης οτι επιασε ταβανι με την κατακτηση της 2ης θεσης,επομενως απο δω και περα καθε χρονια θα ειναι αποτυχια για τον ιδιο.Βλεπει το μελλον ο τυπος.Συν του οτι του την εχετε σπασει εδω και καιρο με την συνεχη αμφισβητηση.Τωρα ολοι ειναι μαγκες και υπερ του,κλασσικο ελληνικο φαινομενο.

εσεις δλδ του χρονου με τον ΕΡΚ αν συνεχισετε οπως φετος τι θα λετε?
και εσεις θα τον κραζετε, εδω ρε κραζουν τον μουρινιο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσεις δλδ του χρονου με τον ΕΡΚ αν συνεχισετε οπως φετος τι θα λετε?
και εσεις θα τον κραζετε, εδω ρε κραζουν τον μουρινιο.
Για την ωρα παντως μονο εσεις τον κραζετε,εμεις τα ριχνουμε εκει που πρεπει.Θα κριθει αυστηρα φετος που θα εχει δικη του την ομαδα (αν συμβει αυτο γιατι εχω καποιους φοβους καπελωματος αν κρινω απο τα ονοματα που βγαινουν στον αερα για μεταγραφες).Ομως θα προσπαθησουμε να ειμαστε δικαιοι στην κριτικη μας και θα λαβουμε υποψιν ολες τις παραμετρους,κατι που δεν κανατε εσεις.Να σου θυμισω την ρετσινια του "φοβισμενου","ηττοπαθη","αμυντικογενους" που κολλησατε στον Φερναντο οταν εχανε με τις σαρδελλες.ΤΩρα καλα ας κανει.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Επισης ειναι κριμα που υπαρχουν σε αυτην την πολη καποιοι Μυρτσοι,Ζαγορηδες κτλ που διαμορφωνουν αποψεις στα ζωα που τους ακουν και τρων τον παπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom