pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
καλα ρε συ
ακομα μεσα εισαι;
εγω πηγα εκανα μασαζ ;)
τι μασαζ? για λεγε!
καλα ρε συ
ακομα μεσα εισαι;
εγω πηγα εκανα μασαζ ;)
τσιμπουκομασαζακιτι μασαζ? για λεγε!
τσιμπουκομασαζακι
Τι πμ ρε συ.στειλε με πμ ινφο κλπ
καλημερα σε ολουςκαλημερα αδερφια
καλημερα σε ολους
Γιατι δεν καθεται τωρα που πηγε στα μεγαλα σαλονια;Καλημέρα αδέρφια. Πραγματικά μεγάλη απώλεια ο τεράστιος Φερνάντο Σάντος. Αυτό φαίνεται και από την χαρά των άτιτλων. Αλλά δεν στέκομαι εκεί γιατι ο αρης είναι μια ομάδα που δεν μπορεί στο ελάχιστο να αποτελέσει απειλή για τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι γιατί έφυγε. Μπορεί ήδη να έκλεισε σε εθνική. Μπορεί να κουράστηκε από εμάς. Έχουμε μεγάλη ευθύνη. Όταν οι περισσότεροι μέχρι πριν κάποιους μήνες τον έβριζαν (ηττοπαθής, αμυντικογενής κτλ) τώρα κατάλαβαν τη μαλακία τους. Όταν έχουμε φιέστα και τα μαλακισμένα πετάνε κροτίδες και μπουκάλια στα κορνερ σε ένα αδιάφορο ματς, όταν πλακώνονται για τον κοντό. Την φάγαμε αδέρφια. Επιστροφή στην 4η θέση προβλέπω. Εκτός αν φέρουμε 4-5 παικταράδες οπότε ο νέος προπονητής να μπορέσει να χτίσει πάνω στη βάση του Σάντος. Γιατί με μεταγραφές επιπέδου φερνάντεζ (ούτε θέλω να πιστεύω ότι θα τον πάρουμε) και κονέ δεν μπορούμε χωρίς τον Σάντος να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω. Ξεκινάει δύσκολη εποχή για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πάνω σε μια πολύ καλή φάση του. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα τον Οκτώβριο να ακούγεται από τις κερκίδες η ιαχή Φερνάντο Σάντος. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε...
Γιατι δεν καθεται τωρα που πηγε στα μεγαλα σαλονια;
Για να μην φαει τα χαστουκια του χρονου και φυγει βραδυ παλι;
δεν κραταμε κανεναν με το ζορι....οποιος θελει να κατσει καλως οποιος δεν θελει στο καλο να παει...Καλημέρα αδέρφια. Πραγματικά μεγάλη απώλεια ο τεράστιος Φερνάντο Σάντος. Αυτό φαίνεται και από την χαρά των άτιτλων. Αλλά δεν στέκομαι εκεί γιατι ο αρης είναι μια ομάδα που δεν μπορεί στο ελάχιστο να αποτελέσει απειλή για τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι γιατί έφυγε. Μπορεί ήδη να έκλεισε σε εθνική. Μπορεί να κουράστηκε από εμάς. Έχουμε μεγάλη ευθύνη. Όταν οι περισσότεροι μέχρι πριν κάποιους μήνες τον έβριζαν (ηττοπαθής, αμυντικογενής κτλ) τώρα κατάλαβαν τη μαλακία τους. Όταν έχουμε φιέστα και τα μαλακισμένα πετάνε κροτίδες και μπουκάλια στα κορνερ σε ένα αδιάφορο ματς, όταν πλακώνονται για τον κοντό. Την φάγαμε αδέρφια. Επιστροφή στην 4η θέση προβλέπω. Εκτός αν φέρουμε 4-5 παικταράδες οπότε ο νέος προπονητής να μπορέσει να χτίσει πάνω στη βάση του Σάντος. Γιατί με μεταγραφές επιπέδου φερνάντεζ (ούτε θέλω να πιστεύω ότι θα τον πάρουμε) και κονέ δεν μπορούμε χωρίς τον Σάντος να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω. Ξεκινάει δύσκολη εποχή για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πάνω σε μια πολύ καλή φάση του. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα τον Οκτώβριο να ακούγεται από τις κερκίδες η ιαχή Φερνάντο Σάντος. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε...
Όχι ρε συνέχισε το διάλογό σου..Αντε πειτε τα μονοι σας τωρα να χαρειτε!!!
ο δικος σου ειχε μανα για να τον ξερει;Τον καινουριο σας προπονητη τον ξερει η μανα του;
μην διακόπτεις τον δάσκαλο ρε παπάραδεν κραταμε κανεναν με το ζορι....οποιος θελει να κατσει καλως οποιος δεν θελει στο καλο να παει...
καλος ο σαντος,εστρωσε την ομαδα,εβαλε στοχους και τους τηρησε αλλα η ζωη συνεχιζεται.
υπομονη να δουμε ποιος θα ερθει και να θυμασαι οτι θα ειναι επιλογη της διοικησης που μας εχει φτασει εδω με τις κινησεις της(μια εκ των οποιων ηταν να φερει το σαντος και το διευκρινιζω γιατι εχει βλακες που θα βγουν και θα λενε παλι)και την στηριζουμε απολυτα
Βλεπεις το μελλον εσυ...Τον φαγαν οι αμπαλλοι τον Φερναντο...Καλημέρα αδέρφια. Πραγματικά μεγάλη απώλεια ο τεράστιος Φερνάντο Σάντος. Αυτό φαίνεται και από την χαρά των άτιτλων. Αλλά δεν στέκομαι εκεί γιατι ο αρης είναι μια ομάδα που δεν μπορεί στο ελάχιστο να αποτελέσει απειλή για τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι γιατί έφυγε. Μπορεί ήδη να έκλεισε σε εθνική. Μπορεί να κουράστηκε από εμάς. Έχουμε μεγάλη ευθύνη. Όταν οι περισσότεροι μέχρι πριν κάποιους μήνες τον έβριζαν (ηττοπαθής, αμυντικογενής κτλ) τώρα κατάλαβαν τη μαλακία τους. Όταν έχουμε φιέστα και τα μαλακισμένα πετάνε κροτίδες και μπουκάλια στα κορνερ σε ένα αδιάφορο ματς, όταν πλακώνονται για τον κοντό. Την φάγαμε αδέρφια. Επιστροφή στην 4η θέση προβλέπω. Εκτός αν φέρουμε 4-5 παικταράδες οπότε ο νέος προπονητής να μπορέσει να χτίσει πάνω στη βάση του Σάντος. Γιατί με μεταγραφές επιπέδου φερνάντεζ (ούτε θέλω να πιστεύω ότι θα τον πάρουμε) και κονέ δεν μπορούμε χωρίς τον Σάντος να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω. Ξεκινάει δύσκολη εποχή για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πάνω σε μια πολύ καλή φάση του. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα τον Οκτώβριο να ακούγεται από τις κερκίδες η ιαχή Φερνάντο Σάντος. Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε...