Επισκέπτης
Αυτή είναι η ποιοτική μας διαφορά:εσύ χαίρεσαι με μία νίκη,εγώ με έναν τίτλο(συνήθως)!!!
σου ζητώ συγνώμη που σε έπνιξα. Άλλη φορά μην δοκιμάσεις να τα καταπιείς
Αυτή είναι η ποιοτική μας διαφορά:εσύ χαίρεσαι με μία νίκη,εγώ με έναν τίτλο(συνήθως)!!!
σου ζητώ συγνώμη που σε έπνιξα. Άλλη φορά μην δοκιμάσεις να τα καταπιείς
η νεαπολη παοκτσηδες;;; απο ποτε;;;Mε τον Άρη πάντως το έκανα,απαπά τα σκουλίκια δεν τα πάω μία!!!
Να έβλεπες το λεωφορείο της Νεάπολης το 25,μαύρο και άραχνο!!!
ουτε στην τηλεοραση μην στηθειςμπααααααααααα, καναπεεεεεεεεεεεεεε, πιτσαααααααααααα, μπινελικιιιιιιιιιιιιιιιιι
με τον μικρο διπλααααααααααααααααα και απλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
εγώ με έναν τίλος(συνήθως)!!!
θα αργησεις να ξαναδεις χαρα στα σκελια σου. Και που σαι...όσο και να μην μ'αρέσει, πάλι πούτσα βλέπω να τρώτε αύριο γαμώ την τρέλα μουΑυτή είναι η ποιοτική μας διαφορά:εσύ χαίρεσαι με μία νίκη,εγώ με έναν τίλος(συνήθως)!!!
ουτε στην τηλεοραση μην στηθεις
Κάτσε γιατί μπορεί να λεω και παπαριές. Το δικό σας δεν αναβλήθηκε για μεθαύριο?γιατι? ξερεις τιποτε? σε πηρε τηλεφωνο ο μαξιμος? εμαθε τιποτε εκ των εσω?
για πες για πες
Κάτσε γιατί μπορεί να λεω και παπαριές. Το δικό σας δεν αναβλήθηκε για μεθαύριο?
Ακούσα πάντως ότι οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν φράγκο και έτσι δεν παίζει να δούμε μετεγγραφές το καλοκαίρι!!!
Ισχύει;;;;
Για τους μεγάλους μίλησα!!!γιατι το λες αυτο? ο αρης εκλεισε ηδη τον τσεσναουσκις.
Ακούσα πάντως ότι οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν φράγκο και έτσι δεν παίζει να δούμε μετεγγραφές το καλοκαίρι!!!
Ισχύει;;;;
ωχ σορρυ δεν ειδα που εγραφες οτι αναφερεσαι στις μεγαλες ομαδες,
παρεβλεψε το προηγουμενο μου ποστ.
Συγχωρεμένος!!!ωχ σορρυ δεν ειδα που εγραφες οτι αναφερεσαι στις μεγαλες ομαδες,
παρεβλεψε το προηγουμενο μου ποστ.
ετσι ρε ΠΑΟΚ ρε(τι κωλαρα ειναι αυτη)ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!
ετσι ρε ΠΑΟΚ ρε(τι κωλαρα ειναι αυτη)
γιατι;απο οποια μερια και αν τους δεις ιδιοι ειναισαν τον δικο σου.
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΜΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι ρε ΠΑΟΚ ρε(τι κωλαρα ειναι αυτη)
Στην καφετέρια να δεις ησυχία,νεκρικήηηη!!!Αυτο γιατι μου κουνιόταν ο νατσο τις προάλλες σε ενα αλλο θρεντ και μετα φαγανε τα δυο και ησυχασαμε...