Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
ʼσε με ρε φίλε σε λίγο θα μας πεις ότι είστε καθαρή ομάδα. Πιο πολλές βρωμιές και απ το γαύρο έχετε κανει. Ναι μιλώ για το καθαρότατο πέναλτι που δεν δόθηκε στην καλαμαριά εκεί στο 60-70

Εσύ δε μπήκες στο thread του Παοκ και προκάλεσες ρε φίλε?
Τα θελες και τα παθες. Και για μάνες δε μίλησε κανείς. Ζορίστικες δεν είχες τι να πεις και κλασικά βρίζουμε μάνες.

Όσο για τον Νίνη όλα τα συνθήματα ξεκινούν απο συγκεκριμένη θύρα. Τέτοιο σύνθημα μόνο και μόνο επειδή είναι ρατσιστικό δε θα ξεκινούσε ποτέ. Τώρα αν το φώναξαν 15-20 άτομα μεμονομένα από άλλες θύρες και ακούστηκε τόσο πολύ τότε παω πάσο. Εγώ πάντως δεν το άκουσα.
δεν προκαλεσα προκληθηκα.για τις μανες το παιρνω πισω δεβν ηταν και ουτε θα ειναι ποτε ολοι ιδιοι.τωρα για το οτι ειναι χειροτεροι απ το γαυρο.τι να σου πω?δες ποσα πρωταθληματα πηρανε τα δεκα χροναι και ποσα ο βαρδινογιαννης σε 12...
καθικη του κερατα ειναι ο βαρδινογιαννης και γενικοτερα η οικογενεια δε λεω.αλλα ο ολυμπιακος ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η ομαδα του δημοσιου.γιατι??δεν θελει πολυ σκεψη.εχει τους περισσοτερους φιλαθλους θεμα ψηφων και κοινης λογικης ειναι.
υγ.ΔΥΣΤΥΧΩς ειναι αληθεια ο κανιβαλισμος η διαστροφη δεν εχουν χρωματα ουτε βορειους και νοτιους.ΠΡΟΦΑΝΩς ολοι παντου και τα παντα.ολυμπιακοι παναθηναικοι αεκτζηδες παοκτζηδες.αυτα καλο βραδι και συγνωμη για τις μανες ορισμενων

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
ʼσε με ρε φίλε σε λίγο θα μας πεις ότι είστε καθαρή ομάδα. Πιο πολλές βρωμιές και απ το γαύρο έχετε κανει. Ναι μιλώ για το καθαρότατο πέναλτι που δεν δόθηκε στην καλαμαριά εκεί στο 60-70

Εσύ δε μπήκες στο thread του Παοκ και προκάλεσες ρε φίλε?
Τα θελες και τα παθες. Και για μάνες δε μίλησε κανείς. Ζορίστικες δεν είχες τι να πεις και κλασικά βρίζουμε μάνες.

Όσο για τον Νίνη όλα τα συνθήματα ξεκινούν απο συγκεκριμένη θύρα. Τέτοιο σύνθημα μόνο και μόνο επειδή είναι ρατσιστικό δε θα ξεκινούσε ποτέ. Τώρα αν το φώναξαν 15-20 άτομα μεμονομένα από άλλες θύρες και ακούστηκε τόσο πολύ τότε παω πάσο. Εγώ πάντως δεν το άκουσα.

Φιλαράκι, επειδή ξέρω οτι παρά το νεαρόν της ηλικίας σου είσαι απο τους σοβαρότερους εδώ μέσα, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι σύμφωνος με την ψυχολογία του μέσου ΠΑΟΚτζή, που για όλα του φταίει το "κατεστημένο της Αθήνας". Δεν χρειάζεται φυσικά να απολογηθείς για τις μαλακίες αυτών που βρίζανε το Νίνη, κάφροι υπάρχουν σε κάθε ομάδα.

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Με αυτή την ψυχολογία δεν είμαι σύμφωνος εν μέρει. Για κάποια πράγματα ναι φταίει όπως στημένα παιχνίδια κλπ.Αλλά για την κατάσταση της ομάδας αυτή τη στιγμή (40εκ. χρέη) δε φταίει καμιά αθήνα φταίει ο λαός που έμενε άπραγος από τότε που άρχισε να δημιουργείται όλη αυτή η κατρακύλα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μπορει ο κοσμος....η βαση των φανατικων οπαδων του ΠΑΟΚ να ηρεμησει και να παροτρυνει μονο την ομαδα του?ή ειναι μονο για να δημιουργει επεισοδια και να επισυρει προστιμα-αποκλεισμο της εδρας της ομαδος διαταρασσοντας και το κλιμα στην ομαδα συνεχεια.....Σας χαρηκα τοσο πολυ εχτες στον αγωνα κυπελλου με τον ΠΑΟ που μου θυμισατε παλιες καλες εποχες του ΠΑΟΚ(εγω ειμαι φιλος του ολυμπιακου αν και σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ομαδα για δικους μου λογους).....παροτι ομως ο παναθηναικος αδικηθηκε καταφανεστατα στα γκολ που δεχθηκε λογω της "καταραμενης αθηνας" εσεις στο γηπεδο σκουζατε και ουρλιαζατε οτι αδικηθηκατε ενω δεν ηταν ετσι....πανε οι παλιες καλες εποχες ευνοιας του ΠΑΟ επι βαρδινογιαννη με τα πιστολια στο ΟΑΚΑ.....κλπ...Το θεμα ειναι οτι αν σε καθε αγωνα μαζευετε τοσο κοσμο με τετοιο παλμο και ας μην εχετε ομαδα με αξιωσεις για μεγαλα πραματα σιγουρα θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ομαδα σας.....και την κυριακη που μας υποδεχεστε νομιζω οτι στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μας ριξετε 2 μπαλακια.....εκτος αν ο ΠΑΟΚ δεν εχει διαρκεια στο παιχνιδι του ή γινει καποιο λαθος διαιτητικο σε κρισιμη φαση γιατι ομαδα ολυμπιακος δεν υφισταται αυτη τη στιγμη οποτε βλεπω ευκολη επικρατηση του ΠΑΟΚ......

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
μπορει ο κοσμος....η βαση των φανατικων οπαδων του ΠΑΟΚ να ηρεμησει και να παροτρυνει μονο την ομαδα του?ή ειναι μονο για να δημιουργει επεισοδια και να επισυρει προστιμα-αποκλεισμο της εδρας της ομαδος διαταρασσοντας και το κλιμα στην ομαδα συνεχεια.....Σας χαρηκα τοσο πολυ εχτες στον αγωνα κυπελλου με τον ΠΑΟ που μου θυμισατε παλιες καλες εποχες του ΠΑΟΚ(εγω ειμαι φιλος του ολυμπιακου αν και σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ομαδα για δικους μου λογους).....παροτι ομως ο παναθηναικος αδικηθηκε καταφανεστατα στα γκολ που δεχθηκε λογω της "καταραμενης αθηνας" εσεις στο γηπεδο σκουζατε και ουρλιαζατε οτι αδικηθηκατε ενω δεν ηταν ετσι....πανε οι παλιες καλες εποχες ευνοιας του ΠΑΟ επι βαρδινογιαννη με τα πιστολια στο ΟΑΚΑ.....κλπ...Το θεμα ειναι οτι αν σε καθε αγωνα μαζευετε τοσο κοσμο με τετοιο παλμο και ας μην εχετε ομαδα με αξιωσεις για μεγαλα πραματα σιγουρα θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ομαδα σας.....και την κυριακη που μας υποδεχεστε νομιζω οτι στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μας ριξετε 2 μπαλακια.....εκτος αν ο ΠΑΟΚ δεν εχει διαρκεια στο παιχνιδι του ή γινει καποιο λαθος διαιτητικο σε κρισιμη φαση γιατι ομαδα ολυμπιακος δεν υφισταται αυτη τη στιγμη οποτε βλεπω ευκολη επικρατηση του ΠΑΟΚ......

zioziozio,παρατηρω ολο βλεπεις και δεν σχολιαζεις!
Πως ανεχεσαι τετοια αντικειμενικη τοποθετηση?
Τι επαθες?Τι πραγματα ειναι αυτα?Ειπαμε να ηρεμησεις,αλλα οχι κι ετσι!Γυυυυυρισεεεε!χαχαχαχαχα

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φιλαράκι, επειδή ξέρω οτι παρά το νεαρόν της ηλικίας σου είσαι απο τους σοβαρότερους εδώ μέσα, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι σύμφωνος με την ψυχολογία του μέσου ΠΑΟΚτζή, που για όλα του φταίει το "κατεστημένο της Αθήνας". Δεν χρειάζεται φυσικά να απολογηθείς για τις μαλακίες αυτών που βρίζανε το Νίνη, κάφροι υπάρχουν σε κάθε ομάδα.

Λοιπόν για τη ψυχολογία του μέσου ΠΑΟΚτζή θα πρέπει να γραφτεί κανονική πραγματεία, μελέτη και εφαρμογές κλινικής έρευνας. Κατά κύριο λόγο η συμπεριφορά του καθορίζεται από μία βασική αναντιστοιχία, από μία εφιαλτική αντίφαση: είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά με ελάχιστους τίτλους. Με τίτλους που δεν αντιστοιχούν ούτε στη δυναμική, ούτε στον όγκο των οπαδών. Ενα το κρατούμενο.
Δεύτερον, ο τοπικός Τύπος και οι τοπικοί παράγοντες που καλλιέργησαν το άλλοθι της Αθήνας πίσω από την οποία οχυρώνονται για να δικαιολογήσουν τις αδυναμίες, τα λάθη και την υστέρηση τους. Και, πίστεψε με, αν δεν φύγεις από τη Σαλονίκη δεν το καταλαβαίνεις-εγώ το συνειδητοποίησα όταν έφυγα. Οχι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει αδικηθεί υπέρ της Αθήνας, αλλά η υπερβολή βολεύει.
Και που θα ξεσπάσει το ΠΑΟκι; Στην ΑΘήνα, γιατί δεν μπορεί να φάει τις σάρκες του.

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Λοιπόν για τη ψυχολογία του μέσου ΠΑΟΚτζή θα πρέπει να γραφτεί κανονική πραγματεία, μελέτη και εφαρμογές κλινικής έρευνας. Κατά κύριο λόγο η συμπεριφορά του καθορίζεται από μία βασική αναντιστοιχία, από μία εφιαλτική αντίφαση: είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά με ελάχιστους τίτλους. Με τίτλους που δεν αντιστοιχούν ούτε στη δυναμική, ούτε στον όγκο των οπαδών.
αν και δεν ειναι απαραιτητο εχεις δικιο.η αντιστοιχια τιτλων- κοσμου δεν υπαρχει

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν για τη ψυχολογία του μέσου ΠΑΟΚτζή θα πρέπει να γραφτεί κανονική πραγματεία, μελέτη και εφαρμογές κλινικής έρευνας. Κατά κύριο λόγο η συμπεριφορά του καθορίζεται από μία βασική αναντιστοιχία, από μία εφιαλτική αντίφαση: είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά με ελάχιστους τίτλους. Με τίτλους που δεν αντιστοιχούν ούτε στη δυναμική, ούτε στον όγκο των οπαδών. Ενα το κρατούμενο.
Δεύτερον, ο τοπικός Τύπος και οι τοπικοί παράγοντες που καλλιέργησαν το άλλοθι της Αθήνας πίσω από την οποία οχυρώνονται για να δικαιολογήσουν τις αδυναμίες, τα λάθη και την υστέρηση τους. Και, πίστεψε με, αν δεν φύγεις από τη Σαλονίκη δεν το καταλαβαίνεις-εγώ το συνειδητοποίησα όταν έφυγα. Οχι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει αδικηθεί υπέρ της Αθήνας, αλλά η υπερβολή βολεύει.
Και που θα ξεσπάσει το ΠΑΟκι; Στην ΑΘήνα, γιατί δεν μπορεί να φάει τις σάρκες του.

Επιτέλους θα συμφωνήσουμε.
Αν και κάθε φορά που βλέπω την εφευρετικότητα των ΠΑΟΚτζήδων οπαδών σε καφρίλες (μιλάω για το βασικό όγκο, δεν εννοώ εσένα φυσικά) αναφωνώ "δεν είναι δυνατόν". Και κάποτε αυτή η κατάσταση πρέπει να πάρει τέλος, έτσι δεν είναι;
Και βέβαια, όταν έχουν υπάρξει κρατικές παρεμβάσεις απο άτομα της εμβέλειας του Βαγγέλη Βενιζέλου υπέρ του ΠΑΟΚ, είναι αστείο να μιλάμε σήμερα για αδικίες απο "το κατεστημένο της Αθήνας".

Υ.Γ. Αν και δεν θέλω να ξύνω πληγές, απλά είμαι περίεργος, θέλω να ρωτήσω κάτι: Το ματς που χάσατε στην Τούμπα απο τον Εθνικό την τελευταία χρονιά που αυτός έπαιξε στην Α' Εθνική, το δώσατε η όχι;

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Τι να σου πω...Η λογική λέει πως ναι, το παιχνίδι χαρίστηκε. Αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος γι΄αυτο;

s_for_sole

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ

Συνημμένα

• geormegali.gif
    geormegali.gif
    20,5 KB · Εμφανίσεις: 36

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κερδίστε τον γαύρο.Μπορείτε ξαδέλφια;Την καλησπέρα μου.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Για...προληπτικούς λόγους θα πω ότι δεν μπορούμε, διότι το ίδιο έλεγα και προ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Είναι το τέταρτο ντέρμπι στη σειρά και αν κερδίσουμε θα έχουμε πάρει τα τρία, πιστεύω δε για πρώτη φορά μετά από χρόνια υποτάσσοντας και τις τρεις ομάδες του ΠΟΚ!
Τώρα από την άλλη ο γαύρος ψάχνει έρεισμα για να Αναστηθεί και του το έχουμε χορηγήσει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν. Ακούω και διάφορα για τον Καψή...Τι να πω...
Ελπίζω τώρα, για γούρι, να μπει ο teras και να γράψει ότι θα νικήσουμε!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Για...προληπτικούς λόγους θα πω ότι δεν μπορούμε, διότι το ίδιο έλεγα και προ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Είναι το τέταρτο ντέρμπι στη σειρά και αν κερδίσουμε θα έχουμε πάρει τα τρία, πιστεύω δε για πρώτη φορά μετά από χρόνια υποτάσσοντας και τις τρεις ομάδες του ΠΟΚ!
Τώρα από την άλλη ο γαύρος ψάχνει έρεισμα για να Αναστηθεί και του το έχουμε χορηγήσει ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν. Ακούω και διάφορα για τον Καψή...Τι να πω...
Ελπίζω τώρα, για γούρι, να μπει ο teras και να γράψει ότι θα νικήσουμε!

Αμήν και πότε να το κάνετε!

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
κερδίστε το γαύρο ρεεεεεεεε!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βλέπω τα ΠΑΟΚΙΑ πολύ πορωμένα για το ματς.Sold-out στα εισιτήρια,πίστη στην ομάδα σας κ μετά τα καλά αποτελέσματα εναντίον των μεγάλων, βλέπω την Τούμπα αύριο να ζει μέρες του '80.Αν φέρει κ αοτέλεσμα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού σαν κ αυτό των ημερών του '80 θα είμαι πολύ ευτυχισμένος.

s_for_sole

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΤΡΛΟΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΤΑΑΑΑΑΑ
ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
Γ@ΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Συνημμένα

• paok_pao_17012007b.jpg
    paok_pao_17012007b.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 26

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Το πιο περιεργο ματς,κανενα αποτελεσμα δεν θα με σοκαρει.
Ο μΠαοκ μου δινει την εντυπωση πως διαλεγει ματς.Τα εδωσε ολα να κερδισει την ΑΕΚ,εχασε απο τον Ηρα-αδιαφορα.Κερδιζει τον ΠΑΟ παιζοντας λυσσασμενα(+με ενα χερι και ενα οφσαηντ :cool2: ),παιζει με τον Γαβριτς και...?Ο γαβριτς βεβαια ειναι για τα πανηγυρια, αλλα... Περιεργο ματς  :rolleyes:

s_for_sole

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
:tickedoff: :tickedoff:

EΔΩ KAI ΤΟΣΕΣ XIΛIAΔΕΣ XΡONIA
MEΣ 'THN AΘHNA ΣTEΛNAME BAΓONIA
ME ΠAOKTΣHΔEΣ TΡEΛOKOMEIA
KAI AΘHNAIOΥΣ ΣTA NOΣOKOMEIA
MEΓAΛE ΠAOK H ΔYNAMH ΣOΥ
EIMAΣTE EMEIΣ OI XIΛIAΔΕΣ OΠAΔOI ΣOΥ
KI Η TOΥMΠA ΠAΛI ΘA EINAI KAZANI
ΓAMΩ TO ΣYNTAΓMA KAI TO ΠAΣAΛIMANI
ΠAOK OΛEO, ΠAOK OΛEO
ΓAMΩ TON KOKKAΛH KAI TON BAΡΔINOΓIANNH
ΠAOK OΛEO, ΠAOK OΛEO
ΓAMΩ TO ΣYNTAΓMA KAI TO ΠAΣAΛIMANI

:dancing: :dancing:

Συνημμένα

• p1_2007_1_17_22_2_34_b.jpg
    p1_2007_1_17_22_2_34_b.jpg
    202,6 KB · Εμφανίσεις: 22

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ε οχι και 100 ευρω!Βαλε κατι παραπανω!Μην Ξεχνας πως ο Σαλπιγγιδης με οσα του χρωστουσατε μπορουσε να κανει προσφυγη,να ερθει ως ελευθερος και μην παρετε φραγκο.
Μεγαλυτερη χαρη να σας κανει δεν γινοτανε!Δεκα τσουβαλια ευρω βγαλατε.Οσον αφορα το αν ειναι μΠαοκτζης,θα μπορουσε οταν ηρθε σε μας να πει "Ειμαι Παναθηναικος,ποιος παοκ μωρε?"
να το παιξει Μιχαλακης Τρελας,αλλα ο Μητσαρας ξηγηθηκε αρχιδατα.Αυτο νομιζω πως τον τιμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom