οτι και να πουμε ειναι λιγο...δεν γαμιουνται ολα τα αλλα...η κοπελα να ειναι καλα ,που μαλλον δεν θα ειναι...Προφανώς μετά από μια τέτοια νίκη της ομάδας μου μέσα στην Τούμπα θα ΄΄ασχολιόμουν΄΄ λίγο μαζί σας,αλλά το ατύχημα της άτυχης σεκιούριτυ στο ΟΑΚΑ με έχει κάνει να αηδιάζω για το ποδόσφαιρο κ δεν έχω την παραμικρή όρεξη για ΄΄πειράγματα΄΄ ,απλά θα πω μόνο μπράβο σην ομάδα μου κατάφερε κ κέρδισε εναν δυνατό αντίπαλο,στην μάλλον πιο δύσκολη έδρα της Ελλάδος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πουστράκια
1)κουπα θα σηκωνες και στο καυτατζογριο και μαλιστα το γλεντουσες στον λευκο πυργο πριν το ματςΔεν ταλειώνει εδώ η χρονιά μου..
1) Έχω να σηκώσω κούπα στο οακα &
2) Έχω να σε γλεντήσω στα πλεϊόφια!
2)ε αυτο δεν λεω?τα μονα ματς που θα σε νοιαζουν στα πλει οφ θα ειναι τα μεταξυ μας...στα λογια μου ερχεσαι
Επισκέπτης
2)ε αυτο δεν λεω?τα μονα ματς που θα σε νοιαζουν στα πλει οφ θα ειναι τα μεταξυ μας...στα λογια μου ερχεσαι
Ε....αφού τελειώνει η χρονιά με τα πλε>ϊόφια τι να κάνω??
Να συνεχίσω να παίζω μόνος μου για να μη λες εσύ παπαριές???
Όλο μαλακίες
χαζος δεν εισαι αρα μαλλον τον παριστανεις...Ε....αφού τελειώνει η χρονιά με τα πλε>ϊόφια τι να κάνω??
Να συνεχίσω να παίζω μόνος μου για να μη λες εσύ παπαριές???
ο λογος υπαρξης σου ειναι αυτος...6 ματς θα παιξεις στα πλει οφ αλλα μονο τα 2 θα σε νοιαζουν τα μεταξυ μας...
Ζαγοράκι το πέρνεις
Επισκέπτης
τι εχεις παθει εσυ πωρη πιπιτσα?δεν μας μιλας απ'ευθειας?μουτρα μας κρατας μεσα στο θρεντ μας?
Άσε...άμα δεν ξέρεις τον πρόεδρα τι να λέμε τώρα!!
ελεος
δεν σε πιανωΆσε...άμα δεν ξέρεις τον πρόεδρα τι να λέμε τώρα!!
ελεος
Επισκέπτης
ζαγορακι μαλακα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
παραθετεις τις παραθετεμενες παραθεσεις σου?
Είναι κλώνος του άλλου του απάλευτου του SSSGT-i
Επισκέπτης
ζαγορακι μαλακα
φόρος τιμής σε έναν από τους πιό αργοψημένους εγκεφάλους του siteτι εχεις παθει εσυ πωρη πιπιτσα?δεν μας μιλας απ'ευθειας?μουτρα μας κρατας μεσα στο θρεντ μας?
γινετε διαγωνισμος γι'αυτο?φόρος τιμής σε έναν από τους πιό αργοψημένους εγκεφάλους του site
που δηλωνουμε συμμετοχες?
Επισκέπτης
δεν σε πιανω
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,27871]Για τον πρόεδρα κάνε κλικ εδώ[/url]
Αλλά χρειάζεται αρκετή μελέτη..
Επισκέπτης
μαλακες θα γινουμε
ο τίτλος απονεμήθη χωρίς διαγωνισμό. Θα ήταν ανούσιοςγινετε διαγωνισμος γι'αυτο?
που δηλωνουμε συμμετοχες?
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μεχρι το σαββατο ομαδα-δοιηκηση-λαος ασχολουμασταν με το προηγουμενο ματς. ο σαντος την πεμπτη ακομα εκανε δηλωσεις για τον σπαθα το ιδιο και ο βιτολο . που ειναι η δοιηκηση ρε πουστη μου? απο κει και περα μπηκαμε στο ματσακι μουδιασμενοι φαγαμε το μπαλακι απο μια μαλακια φαση και μετα τρεχαμε και δεν φταναμε. μουσλι απογοητευση. φανηκε πολυ και η απουσια του βιερινια που θα περνε την ομαδα στις πλατες του και θα το γυρνουσαμε το ματσακι.ιβιτς γαματος.
για τα σκουληκια τι να πεις. το χειροτερο απ ολα ειναι οτι και πουτσες να τρωμε συνεχεια μεχρι να τελειωσει το πρωταθλημα παλι δε θα μας φτασουν. και συνεχιζουν και μιλανε. για τα πλευ οφφ κρυβετε λογια ληκια.
για τα σκουληκια τι να πεις. το χειροτερο απ ολα ειναι οτι και πουτσες να τρωμε συνεχεια μεχρι να τελειωσει το πρωταθλημα παλι δε θα μας φτασουν. και συνεχιζουν και μιλανε. για τα πλευ οφφ κρυβετε λογια ληκια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 86K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K