Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Προφανώς μετά από μια τέτοια νίκη της ομάδας μου μέσα στην Τούμπα θα ΄΄ασχολιόμουν΄΄ λίγο μαζί σας,αλλά το ατύχημα της άτυχης σεκιούριτυ στο ΟΑΚΑ με έχει κάνει να αηδιάζω για το ποδόσφαιρο κ δεν έχω την παραμικρή όρεξη για ΄΄πειράγματα΄΄ ,απλά θα πω μόνο μπράβο σην ομάδα μου κατάφερε κ κέρδισε εναν δυνατό αντίπαλο,στην μάλλον πιο δύσκολη έδρα της Ελλάδος.
οτι και να πουμε ειναι λιγο...δεν γαμιουνται ολα τα αλλα...η κοπελα να ειναι καλα ,που μαλλον δεν θα ειναι...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ταλειώνει εδώ η χρονιά μου..
1) Έχω να σηκώσω κούπα στο οακα &

2) Έχω να σε γλεντήσω στα πλεϊόφια!
1)κουπα θα σηκωνες και στο καυτατζογριο και μαλιστα το γλεντουσες στον λευκο πυργο πριν το ματς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2)ε αυτο δεν λεω?τα μονα ματς που θα σε νοιαζουν στα πλει οφ θα ειναι τα μεταξυ μας...στα λογια μου ερχεσαι :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
2)ε αυτο δεν λεω?τα μονα ματς που θα σε νοιαζουν στα πλει οφ θα ειναι τα μεταξυ μας...στα λογια μου ερχεσαι :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Ε....αφού τελειώνει η χρονιά με τα πλε>ϊόφια τι να κάνω??
Να συνεχίσω να παίζω μόνος μου για να μη λες εσύ παπαριές??? :birdman: :birdman:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ε....αφού τελειώνει η χρονιά με τα πλε>ϊόφια τι να κάνω??
Να συνεχίσω να παίζω μόνος μου για να μη λες εσύ παπαριές??? :birdman: :birdman:
χαζος δεν εισαι αρα μαλλον τον παριστανεις...
ο λογος υπαρξης σου ειναι αυτος...6 ματς θα παιξεις στα πλει οφ αλλα μονο τα 2 θα σε νοιαζουν τα μεταξυ μας...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
τι εχεις παθει εσυ πωρη πιπιτσα?δεν μας μιλας απ'ευθειας?μουτρα μας κρατας μεσα στο θρεντ μας?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
παραθετεις τις παραθετεμενες παραθεσεις σου?

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
μεχρι το σαββατο ομαδα-δοιηκηση-λαος ασχολουμασταν με το προηγουμενο ματς. ο σαντος την πεμπτη ακομα εκανε δηλωσεις για τον σπαθα το ιδιο και ο βιτολο . που ειναι η δοιηκηση ρε πουστη μου? απο κει και περα μπηκαμε στο ματσακι μουδιασμενοι φαγαμε το μπαλακι απο μια μαλακια φαση και μετα τρεχαμε και δεν φταναμε. μουσλι απογοητευση. φανηκε πολυ και η απουσια του βιερινια που θα περνε την ομαδα στις πλατες του και θα το γυρνουσαμε το ματσακι.ιβιτς γαματος.
για τα σκουληκια τι να πεις. το χειροτερο απ ολα ειναι οτι και πουτσες να τρωμε συνεχεια μεχρι να τελειωσει το πρωταθλημα παλι δε θα μας φτασουν. και συνεχιζουν και μιλανε. για τα πλευ οφφ κρυβετε λογια ληκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom