Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
και βγαλτε τον σκασμο
πουτανα ζαγορακη.....
εσυ εισαι ο πρωτος διδαξας
επαιξες και αλλο αγωνα για το πρωταθλημα με τον νιονιο,παιζεις την πεμπτη για το κυπελο και εχεις πολλες πιθανοτητες για τελικο και ακομα με τον παοκ ασχολησε?δες τε το ολοι καλα
και βγαλτε τον σκασμο
πουτανα ζαγορακη.....
εσυ εισαι ο πρωτος διδαξας
Ρε ειναι απαιχτοι,μιλαν με τον κλωνο τους,τι να πεις...
Έχω λιώσει ρε μαλάκες!!!!!!
Να φτιάξει κάποιος 3 κλώνους και ν'ανοίξουν κουβέντα μεταξύ τους είναι κορυφή......
Τέλος!!!!!!!
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε ειναι απαιχτοι,μιλαν με τον κλωνο τους,τι να πεις...
Που να αρχισουν και οι γνωριμες τους πιπες στα πλει οφφ τι θα δουμε...Αυτοί θα το πάθουν στο τέλος σαν το σκύλο που κυνηγάει την ουρά του...
Που να αρχισουν και οι γνωριμες τους πιπες στα πλει οφφ τι θα δουμε...
αυτο που εκανα εγω ομως...να μπορω να ελπιζω και να ονειρευομαι οτι ισως και να μπορω τελικα εσυ ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα φιλε μου...εσυ στο μονο που εισαι καλος ειναι να πεφτεις στην β και να τρεχεις στα αεροδρομια να υποδεχεσαι τους παιχτες που πριν τα χριστουγεννα εχουν φυγει...αληθεια ποτε ελεγε η διοικηση σας οτι πατε για 30 στις 30 νικες και πανυγιριζατε?δεν περασε πολυς καιρος ετσι δεν ειναι???Ποια πλέι οφφ ρε συ??
Αφού θα πάρουν πρωτάθλημα...
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
αυτο που εκανα εγω ομως...να μπορω να ελπιζω και να ονειρευομαι οτι ισως και να μπορω τελικα εσυ ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα φιλε μου...εσυ στο μονο που εισαι καλος ειναι να πεφτεις στην β και να τρεχεις στα αεροδρομια να υποδεχεσαι τους παιχτες που πριν τα χριστουγεννα εχουν φυγει...αληθεια ποτε ελεγε η διοικηση σας οτι πατε για 30 στις 30 νικες και πανυγιριζατε?δεν περασε πολυς καιρος ετσι δεν ειναι???
καλοκαιρι δεν ηταν ρε πρωταθλητες του αεροδρομιου και του καλοκαιριου?
Ειπες την λεξη κλειδι...χρονια τωρα!αυτο που εκανα εγω ομως...να μπορω να ελπιζω και να ονειρευομαι οτι ισως και να μπορω τελικα εσυ ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα φιλε μου...εσυ στο μονο που εισαι καλος ειναι να πεφτεις στην β και να τρεχεις στα αεροδρομια να υποδεχεσαι τους παιχτες που πριν τα χριστουγεννα εχουν φυγει...αληθεια ποτε ελεγε η διοικηση σας οτι πατε για 30 στις 30 νικες και πανυγιριζατε?δεν περασε πολυς καιρος ετσι δεν ειναι???
καλοκαιρι δεν ηταν ρε πρωταθλητες του αεροδρομιου και του καλοκαιριου?
πουστράκια
και ειδικα σε εδαφος που γλυστραει ετσι?Περιμενω Διονυση Ψωιμαδη να βγει και να δηλωσει οτι πρεπει να απαγορευτουν οι εξοδοι απο τους τερματοφυλακες τωρα...
ενω εσενα το μεγαλυτερο σου ονειρο και εφιαλτης μαζι ειναι να μην ξαναπεσεις στην β ετσι?Ειπες την λεξη κλειδι...χρονια τωρα!
Και μετά αναρωτιέσαι γιατί μετά από τόσες μέρες ασχολούμαστε μαζί σας. Αφού με τόσο κωλοτρίψιμο, δεν μας έχει πέσει ακόμα, τι να κάνουμε?το ταβανι σου ειναι να νικησεις τον παοκ και μετα τελειωνει η χρονια για σενα
ενω εσενα το μεγαλυτερο σου ονειρο και εφιαλτης μαζι ειναι να μην ξαναπεσεις στην β ετσι?
εγω το παλεψα τουλαχιστον γιατι πλησιασα...εσυ?το ταβανι σου ειναι να νικησεις τον παοκ και μετα τελειωνει η χρονια για σενα