Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δες τε το ολοι καλα
και βγαλτε τον σκασμο
πουτανα ζαγορακη.....
εσυ εισαι ο πρωτος διδαξας

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτος ο ανθρωπος ειναι το ιδαλμα των πιτσιρικαδων σε ολη την Ελλαδα..Δωσε θαρρος στον χωριατη..

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
δες τε το ολοι καλα
και βγαλτε τον σκασμο
πουτανα ζαγορακη.....
εσυ εισαι ο πρωτος διδαξας
επαιξες και αλλο αγωνα για το πρωταθλημα με τον νιονιο,παιζεις την πεμπτη για το κυπελο και εχεις πολλες πιθανοτητες για τελικο και ακομα με τον παοκ ασχολησε?
γι'αυτο θα ειστε παντα η μικρη ομαδα της πολης

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχω λιώσει ρε μαλάκες!!!!!!

Να φτιάξει κάποιος 3 κλώνους και ν'ανοίξουν κουβέντα μεταξύ τους είναι κορυφή......

Τέλος!!!!!!!

αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε ειναι απαιχτοι,μιλαν με τον κλωνο τους,τι να πεις...

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ποια πλέι οφφ ρε συ??
Αφού θα πάρουν πρωτάθλημα...

αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
αυτο που εκανα εγω ομως...να μπορω να ελπιζω και να ονειρευομαι οτι ισως και να μπορω τελικα εσυ ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα φιλε μου...εσυ στο μονο που εισαι καλος ειναι να πεφτεις στην β και να τρεχεις στα αεροδρομια να υποδεχεσαι τους παιχτες που πριν τα χριστουγεννα εχουν φυγει...αληθεια ποτε ελεγε η διοικηση σας οτι πατε για 30 στις 30 νικες και πανυγιριζατε?δεν περασε πολυς καιρος ετσι δεν ειναι???
καλοκαιρι δεν ηταν ρε πρωταθλητες του αεροδρομιου και του καλοκαιριου?

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες ξυπνειστε! τι παοκ τι ολυμπιακος αεκ παναθηναικος και μαλακιες! ολα καριολια ειναι που τα εχουν οικονομησει χοντρα και μας δουλευουν! εταιρειες πλουτισμου που ελεγχουν τις μαζες του λαου!

Επισκέπτης
αυτο που εκανα εγω ομως...να μπορω να ελπιζω και να ονειρευομαι οτι ισως και να μπορω τελικα εσυ ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα φιλε μου...εσυ στο μονο που εισαι καλος ειναι να πεφτεις στην β και να τρεχεις στα αεροδρομια να υποδεχεσαι τους παιχτες που πριν τα χριστουγεννα εχουν φυγει...αληθεια ποτε ελεγε η διοικηση σας οτι πατε για 30 στις 30 νικες και πανυγιριζατε?δεν περασε πολυς καιρος ετσι δεν ειναι???

Έεεεεεεεεεεεεεεεετσι....
Και τώρα όπως θα'λεγε κι ο ανοιχτόμυαλος

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφααααααααααααααααααααααππππππππππππππππππππππ!!!!!!!!!!!!

Τώρα τη σαμπάνια σας
Champagne_Moet.jpg

Αυτή που πίνεται χωρί ποτήρι....ξέρετε εσείς!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Περιμενω Διονυση Ψωιμαδη να βγει και να δηλωσει οτι πρεπει να απαγορευτουν οι εξοδοι απο τους τερματοφυλακες τωρα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειπες την λεξη κλειδι...χρονια τωρα!

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Περιμενω Διονυση Ψωιμαδη να βγει και να δηλωσει οτι πρεπει να απαγορευτουν οι εξοδοι απο τους τερματοφυλακες τωρα...
και ειδικα σε εδαφος που γλυστραει ετσι?
κουιζ...
ποια ομαδα επαιζε 26 ωρες και δεν μπορεσε να νικησει τον ουραγο της βαθμοογιας επειδη ο τερματοφυλακας της νομιζε οτι εκανε ραφτινγκ?

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
Ειπες την λεξη κλειδι...χρονια τωρα!
ενω εσενα το μεγαλυτερο σου ονειρο και εφιαλτης μαζι ειναι να μην ξαναπεσεις στην β ετσι?
εγω το παλεψα τουλαχιστον γιατι πλησιασα...εσυ?το ταβανι σου ειναι να νικησεις τον παοκ και μετα τελειωνει η χρονια για σενα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς μετά από μια τέτοια νίκη της ομάδας μου μέσα στην Τούμπα θα ΄΄ασχολιόμουν΄΄ λίγο μαζί σας,αλλά το ατύχημα της άτυχης σεκιούριτυ στο ΟΑΚΑ με έχει κάνει να αηδιάζω για το ποδόσφαιρο κ δεν έχω την παραμικρή όρεξη για ΄΄πειράγματα΄΄ ,απλά θα πω μόνο μπράβο σην ομάδα μου κατάφερε κ κέρδισε εναν δυνατό αντίπαλο,στην μάλλον πιο δύσκολη έδρα της Ελλάδος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το ταβανι σου ειναι να νικησεις τον παοκ και μετα τελειωνει η χρονια για σενα
Και μετά αναρωτιέσαι γιατί μετά από τόσες μέρες ασχολούμαστε μαζί σας. Αφού με τόσο κωλοτρίψιμο, δεν μας έχει πέσει ακόμα, τι να κάνουμε?

Επισκέπτης
ενω εσενα το μεγαλυτερο σου ονειρο και εφιαλτης μαζι ειναι να μην ξαναπεσεις στην β ετσι?
εγω το παλεψα τουλαχιστον γιατι πλησιασα...εσυ?το ταβανι σου ειναι να νικησεις τον παοκ και μετα τελειωνει η χρονια για σενα

Δεν ταλειώνει εδώ η χρονιά μου..
1) Έχω να σηκώσω κούπα στο οακα &

2) Έχω να σε γλεντήσω στα πλεϊόφια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom