Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και τον πας τον σεβομαι που με εριξε 4 αλλα πεφτει...τι σημαινει?οτι εγινε μεγαλη ομαδα?
και τον πας τον σεβομαι που με εριξε 4 αλλα πεφτει...τι σημαινει?οτι εγινε μεγαλη ομαδα?
την Δευτέρα βγήκαμε ρε. Εξαντλημένοι από τις απανωτές εκσπερματώσειςδεν ξερω τα δικα σας τα στρακια ομως ολα μεσα ειναι...βγηκατε απο την τρυπα σας σημερα
είπε οτι σε σέβεται ρε γιδοβοσκέ.
"...τι σημαινει?οτι εγινε μεγαλη ομαδα?"είπε οτι σε σέβεται ρε γιδοβοσκέ.
Ξερω ποιον θες αλλα δεν σου καθεται,εχει πλακωθει στα στραπ ον...Που είναι όλα τα υπόλοιπα πουστράκια σήμερα?
Που είναι όλα τα υπόλοιπα πουστράκια σήμερα?
μας πουλαει η καριόλα?Ξερω ποιον θες αλλα δεν σου καθεται,εχει πλακωθει στα στραπ ον...
Γι αυτο και δεν σου απαντησα. Ειμαι σχεδος σιγουρος για το ποιος εισαιάι τόλντ γιου γκουντμορνινγκ μπιφορ μπάτ γιου ρόουτ μι ιν γιουρ ρέντιντ μπόλς.
ι έμ χίερ, μπάτ λιτλ μπίζι ετ δε μόμεντ.
P.S. πετρο, το πμ που σου εστειλα δεν θελω απαντηση,
ηταν μια ρητορικη αποψη του θεματος!
Περιμενε στην γωνια μπας και χασουμε χθες.Ξαναρχισε τα στραπ ον μετα τον αγωνα,δεν εχει χρονο πλεον.μας πουλαει η καριόλα?
Τώρα προβάρει τα κυανέρυθραΠεριμενε στην γωνια μπας και χασουμε χθες.Ξαναρχισε τα στραπ ον μετα τον αγωνα,δεν εχει χρονο πλεον.
Γι αυτο και δεν σου απαντησα. Ειμαι σχεδος σιγουρος για το ποιος εισαι
Τώρα προβάρει τα κυανέρυθρα
Βρε ότι θες μπορείς να κάνειςωραια αυξανονται σιγα σιγα οι φιλοσοφοι εδω μεσα,
και κλωνος να ειμαι δεν μπορω να καταλαβω την
εμμονη σας με αυτο.
Δικαιωμα του καθενος δεν ειναι να αλλαζει ονομα?
μπαααααααααααααααααααιΦευγω εχω δουλεια, τα λεμε μετα ισως.
Αφου δεν ειναι κακο πες μας και ποιος εισαι.ΜΟυ εχεις στειλει πμ με το προηγουμενο σου γιουζερ,σωστα?ωραια αυξανονται σιγα σιγα οι φιλοσοφοι εδω μεσα,
και κλωνος να ειμαι δεν μπορω να καταλαβω την
εμμονη σας με αυτο.
Δικαιωμα του καθενος δεν ειναι να αλλαζει ονομα?
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ
και ο ηρακλης τοτε μεγαλη ομαδα ειναι...σε λιγο θα βγουνε και τα σκουληκια να πουν τα ιδια...δωσε θαρρος στο χωριατη..."...τι σημαινει?οτι εγινε μεγαλη ομαδα?"
Μάθετε λίγη ιστορία ρε...
Πιάστο από ΛΑ ΜΙΝΟΡΕ γιατί φαλτσάρειςκαι ο ηρακλης τοτε μεγαλη ομαδα ειναι...σε λιγο θα βγουνε και τα σκουληκια να πουν τα ιδια...δωσε θαρρος στο χωριατη...