τοτε δεν αντεχεις τον χαβαλε και την καζουρα ενω εχεις την απαιτηση να την ανεχομαστε απο εσενα και τους ομοιδεατες σου...Η σύγκριση της πούτσας με τη βούρτσα μόνο μηδίαμα μου προκαλεί αυτή τη στιγμή και έλλειψη σεβασμού προς το άτομό σου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Μου προκαλείς απίστευτη στύση όταν παίρνεις στα σοβαρά αυτά που σου λέωτοτε δεν αντεχεις τον χαβαλε και την καζουρα ενω εχεις την απαιτηση να την ανεχομαστε απο εσενα και τους ομοιδεατες σου...
ετσι ε???Μου προκαλείς απίστευτη στύση όταν παίρνεις στα σοβαρά αυτά που σου λέω
ε κατσε να γαμησω και εσενα και την αρη και τον συνδεσμο σου στην νεαπολη που δεν εχεις...
ουστ λουγκρα σιγα μην σου ξαναπαντησω σοβαρα...εριξες το επιπεδο για τελευταια φορα
Μου κάνεις μούτρα?ετσι ε???
ε κατσε να γαμησω και εσενα και την αρη και τον συνδεσμο σου στην νεαπολη που δεν εχεις...
ουστ λουγκρα σιγα μην σου ξαναπαντησω σοβαρα...εριξες το επιπεδο για τελευταια φορα
σιγα μη σου κανω και ναζια...Μου κάνεις μούτρα?
Είσαι μια ναζιάρα χοντρούλα?σιγα μη σου κανω και ναζια...
αχ που το καταλαβες?Είσαι μια ναζιάρα χοντρούλα?
χιχιχιχιχιχι
το λιβάδι με τα ξεχειλωμένα πετσάκια έχουμε καταντήσειαχ που το καταλαβες?
χιχιχιχιχιχι
Επισκέπτης
Όλοι με την ιστορική ομάδα του νιόνιου τώρα!!!!!!!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ξιώσε πρωϊ πρωϊ ή μ'φαίνιτι????και τον πας τον σεβομαι που με εριξε 4 αλλα πεφτει...τι σημαινει?οτι εγινε μεγαλη ομαδα?
αμα με εξηγησεις το ξιωσε θα σε πωΞιώσε πρωϊ πρωϊ ή μ'φαίνιτι????
αντε ρε και συ...φορτος εργασιας υπαρχειτο λιβάδι με τα ξεχειλωμένα πετσάκια έχουμε καταντήσει
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κωλοτρίβεσαι...????αμα με εξηγησεις το ξιωσε θα σε πω
Ναι και μεις εδώ παλεύουμε ποιός θα σκοτώσει πρώτος τη μύγα που κόβει βόλτεςαντε ρε και συ...φορτος εργασιας υπαρχει
γιατι ρε?Κωλοτρίβεσαι...????
τουλαχιστον εσεις εχετε και μια μυγα να ασχολειστεΝαι και μεις εδώ παλεύουμε ποιός θα σκοτώσει πρώτος τη μύγα που κόβει βόλτες
Ναι αλλά έχει πολύ τουπέ η καριόλα που ασχολείται τόσος κόσμος μαζί τηςτουλαχιστον εσεις εχετε και μια μυγα να ασχολειστε
κοψτης τον αερα τοτε μην τις δινεις σημασια...αλλιως στειντην απο δω να την στρωσωΝαι αλλά έχει πολύ τουπέ η καριόλα που ασχολείται τόσος κόσμος μαζί της
δεν ξερω τα δικα σας τα στρακια ομως ολα μεσα ειναι...βγηκατε απο την τρυπα σας σημεραΠου είναι όλα τα υπόλοιπα πουστράκια σήμερα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K