AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειπαμε,δεν εισαι,δεν σε καλυψα?Αστο, ξεκινας κατι και δεν ξερεις πως να το τελειωσεις.
Ειπαμε,δεν εισαι,δεν σε καλυψα?Αστο, ξεκινας κατι και δεν ξερεις πως να το τελειωσεις.
Πιπίνι μου εσύ
Ήπιε ο γαίδαρος τον φετεινό με γάλαΆσε μωρή παλιόγρια...το'πιες το φασκόμηλο??
Της επιδιδόμενης γυναικός γίνεταιγιου χεβ προμπλεμς γουιθ γιορ ιντερνετ κονέξιον?
Ειπαμε,δεν εισαι,δεν σε καλυψα?
Της επιδιδόμενης γυναικός γίνεται
αν και είμαι λίγο αργός μάλλον και γω ψιλιάστηκα ποιος μπορεί να είσαι. Αυτό που δεν μου κολλάει είναι το γιατί να κάνεις κλώνονο, ετ λιστ τελ μι, χου γιου σαπόουζτ δετ αι γουάζ.
Ι χεβ αμπσολουτελι νο αιντια,ι γουοζ τζαστ φισινγκ γιου...νο, ετ λιστ τελ μι, χου γιου σαπόουζτ δετ αι γουάζ.
αν και είμαι λίγο αργός μάλλον και γω ψιλιάστηκα ποιος μπορεί να είσαι. Αυτό που δεν μου κολλάει είναι το γιατί να κάνεις κλώνο
Θα σε πρηζει για πμ τωρα,πες του οτι δεν ειναι για να ησυχασειαν και είμαι λίγο αργός μάλλον και γω ψιλιάστηκα ποιος μπορεί να είσαι. Αυτό που δεν μου κολλάει είναι το γιατί να κάνεις κλώνο
αν και είμαι λίγο αργός μάλλον και γω ψιλιάστηκα ποιος μπορεί να είσαι. Αυτό που δεν μου κολλάει είναι το γιατί να κάνεις κλώνο
Θα σε πρηζει για πμ τωρα,πες του οτι δεν ειναι για να ησυχασει
Οκ,χεβ α γκουντ τελεβιουινγκ ετ φαιβ ο κλοκ...γκουντ ιβνινγκ.
σι γιου τουμόρου.
Οκ,χεβ α γκουντ τελεβιουινγκ ετ φαιβ ο κλοκ...
Εσυ παλι ποιανου να σαι?oloi oi areianoi eiste edw..allaxte onoma sth selida
Βάλε τώρα που γυρίζει:Παει αυτος,next klonos please...
τουντει ιζ α λοβελι ντει !!
oloi oi areianoi eiste edw..allaxte onoma sth selida
Αν δεν είσαι κλώνος καλωσήρθες απλά γράφε με ελληνικούς χαρακτήρεςoloi oi areianoi eiste edw..allaxte onoma sth selida