AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Να προσεχεις οταν πινεις και διαβαζεις ταυτοχρονα
Άντε σκίσου ρε μου βγήκε ο αφρός του φραπέ απ'τη μύτη....
Άντε σκίσου ρε μου βγήκε ο αφρός του φραπέ απ'τη μύτη....
Τι να απαντησω,σαμπως και προκειται να το παραδεχτεις?Εχω μια αποψη για το ποιος εισαι αλλα δεν εχει σημασια.
Τι να απαντησω,σαμπως και προκειται να το παραδεχτεις?Εχω μια αποψη για το ποιος εισαι αλλα δεν εχει σημασια.
Αν τα λες ντομπρα τοτε πες μας αν εισαι κλωνος και θα σου στειλω μετα σε πμ ποιος νομιζω πως εισαι...Μπορεις αμα θες να μου στειλεις και με πμ την αποψη σου
και θα σου απαντησω ντομπρα!!
Γαμησε τα,και μενα μικρο μου λεγαν οι δικοι μου "μην μιλας οταν τρως" και δεν ετρωγα για καμια βδομαδα...Είναι θέμα αυτό,το διάβασμα δε μπορεί να συνδυαστεί με τίποτα.
Κάποτε είχα διαβάσει ότι το κάπνισμα βλάπτει την υγεία και αποφάσισα να το κόψω.
Το διάβασμα!
Αν τα λες ντομπρα τοτε πες μας αν εισαι κλωνος και θα σου στειλω μετα σε πμ ποιος νομιζω πως εισαι...
Γαμησε τα,και μενα μικρο μου λεγαν οι δικοι μου "μην μιλας οταν τρως" και δεν ετρωγα για καμια βδομαδα...
Εγω την ξεφορτωθηκα νωρις ευτυχως,μου ζητησε μια μερα να την πεταξω καπου με το αμαξι και απο τοτε αγνοειται...Εγώ που έχω να μιλήσω στην πεθερά μου 2 χρόνια τι να πω??
Δε θέλω να τη διακόψω!
Εγώ που έχω να μιλήσω στην πεθερά μου 2 χρόνια τι να πω??
Δε θέλω να τη διακόψω!
Εγω την ξεφορτωθηκα νωρις ευτυχως,μου ζητησε μια μερα να την πεταξω καπου με το αμαξι και απο τοτε αγνοειται...
Αρα,ειμαστε στο ιδιο σημειο,εσυ επιμενεις πως δεν εισαι κλωνος,εγω νομιζω πως εισαι,δεν εχει νοημα.Αν διαβασες απο την μερα που μπηκα, δηλωσα οτι δεν ειμαι κλωνος.
Τωρα περιμενω το πμ σου.
Δεν εχω,προμηθευτηκα ομως για την περισταση.Τριαξονικό με ανατροπή έχεις??
Αρα,ειμαστε στο ιδιο σημειο,εσυ επιμενεις πως δεν εισαι κλωνος,εγω νομιζω πως εισαι,δεν εχει νοημα.
Εσύ τη διακόπτεις τη δικιά σου??
Δεν θα σου πω,θα σου το αποδειξω στην πορεια...δλδ ντε και καλα να σου πω οτι ειμαι κλωνος?
Οκ ενταξει ειμαι κλωνος, τωρα πες εσυ ποιος
νομιζεις οτι ειμαι!!