You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για καμια αλλη χωρα λιγο πιο βορεια καλοι ειστε
στην ελλαδα και γενικα στην ευρωπη εχουμε το κουμαντο
[youtube=425,350]3GNZZx--CFE&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]d3uo4zOWyWw&feature=related[/youtube]
στην ελλαδα και γενικα στην ευρωπη εχουμε το κουμαντο
[youtube=425,350]3GNZZx--CFE&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]d3uo4zOWyWw&feature=related[/youtube]
Με κάτι τέτοιες μ..κίες που γράφονται στα τελευταία ποσταρίσματα, αρχίζω να πιστέυω πως ο γελοίος νόμος του ορφανού, τελικά μπορεί να μην είναι και τόσο γελοίος.
δηλαδή το θέμα ποιο είναι ; ότι 200 γάυροι πέτυχαν 10 παοκτσήδες και τους έκαναν ντα; ή ότι 200 παοκτσήδες πέτυχαν 10 γάυρους και τους έκαναν αυτοι ντα;
έχω κάνει αρκετές εκδρομές σε αθήνα και το αποτέλεσμα ποιο είναι;
αφενός ότι χαίρομαι που ήμουν τυχερός που δεν βρέθηκα σε κάποιο χαντάκι επειδή ένας βλάκας οδηγός κοιμόταν στο τιμόνι.
ότι ήμουν τυχερός επειδή ένας πραγματικός γελοίος οπαδός, που νόμιζε ότι κάτι έκανε ρίχνοντας φωτοβολίδα απο 50 μέτρα μακρυά, δε με πέτυχε ( κατά τύχη άλλωστε εφόσον ήταν αρκετά λιώμα για να δει έστω που ρίχνει. βέβαια ένα φιλαράκι μου τη γλύτωσε πραγματικά κατά τύχη όταν πέρασε από δίπλα μας και κυριολεκτικά του περασε σύρριζα);
ότι δεν χτύπησα επειδή κάποιοι "αληθινοί" μάγκες πετουσαν πέτρες στον ηλεκτρικό σπαζοντας τζάμια.
παλερμο ελπίζω εσύ αν μη τι άλλο να αντιλαμβάνεσαι ποια πραγματα είναι τα πιο σημαντικά ;
οι υπόλοιποι σκληροί μάγκες, μέρες που είναι , καλά μπάνια.
δηλαδή το θέμα ποιο είναι ; ότι 200 γάυροι πέτυχαν 10 παοκτσήδες και τους έκαναν ντα; ή ότι 200 παοκτσήδες πέτυχαν 10 γάυρους και τους έκαναν αυτοι ντα;
αφενός ότι χαίρομαι που ήμουν τυχερός που δεν βρέθηκα σε κάποιο χαντάκι επειδή ένας βλάκας οδηγός κοιμόταν στο τιμόνι.
ότι ήμουν τυχερός επειδή ένας πραγματικός γελοίος οπαδός, που νόμιζε ότι κάτι έκανε ρίχνοντας φωτοβολίδα απο 50 μέτρα μακρυά, δε με πέτυχε ( κατά τύχη άλλωστε εφόσον ήταν αρκετά λιώμα για να δει έστω που ρίχνει. βέβαια ένα φιλαράκι μου τη γλύτωσε πραγματικά κατά τύχη όταν πέρασε από δίπλα μας και κυριολεκτικά του περασε σύρριζα);
ότι δεν χτύπησα επειδή κάποιοι "αληθινοί" μάγκες πετουσαν πέτρες στον ηλεκτρικό σπαζοντας τζάμια.
παλερμο ελπίζω εσύ αν μη τι άλλο να αντιλαμβάνεσαι ποια πραγματα είναι τα πιο σημαντικά ;
Με κάτι τέτοιες μ..κίες που γράφονται στα τελευταία ποσταρίσματα, αρχίζω να πιστέυω πως ο γελοίος νόμος του ορφανού, τελικά μπορεί να μην είναι και τόσο γελοίος.
φίλε είμαι φανατικά κατά της βίας και υπέρ του νόμου ορφανού,παρά τις αντιδράσεις των ηλιθιοσυνδεσμιτών,στο κάτω κάτω της γραφής αν είσαι ήσυχος στο γήπεδο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
ο νόμος έχει πολλά κενά , καθιστά όπως αποδείχτηκε στην πράξη , του ςφιλάθλους έρμαια στις διαθέσεις του κάθε αχαρακτήριστου αστυνομικού και συγχρόνως είναι εκτός πραγματικότητας ιδίως αν λάβουμε υπόψη και αυτούς που καλούνται να τον εφαρμόσουν.φίλε είμαι φανατικά κατά της βίας και υπέρ του νόμου ορφανού,παρά τις αντιδράσεις των ηλιθιοσυνδεσμιτών,στο κάτω κάτω της γραφής αν είσαι ήσυχος στο γήπεδο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
στην πράξη αυτό που ισχύει έιναι ότι καταργήθηκε το τεκμήριο αθωότητας.
πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Εντάξει δύο είναι η ώρα, άμα έχει πιει και καμια ρετσίνα παραπάνω, μπορεί σε λίγο ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ο άλλος έχει κάνει ολόκληρη διατριβή για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ,διδακτορικό ολόκληρο....έχει κρατήσει όλο τον τύπο της πόλης για να μας πει τι?...ότι έχουμε λίγο λαό ή οτι δεν γεμίζουμε το γήπεδο?...
όσο για μεταγραφές,τι σκατά σκάουτινγκ έχουμε...αυτός ο Μάρκος Αντόνιος τι είναι?...ηθοποιός?...τι σκατά έκανε τόσα ταξίδια ο Βρύζας?...δεν πάνε να πάρουνε κανένα μάθημα από τον Πανόπουλο
όσο για μεταγραφές,τι σκατά σκάουτινγκ έχουμε...αυτός ο Μάρκος Αντόνιος τι είναι?...ηθοποιός?...τι σκατά έκανε τόσα ταξίδια ο Βρύζας?...δεν πάνε να πάρουνε κανένα μάθημα από τον Πανόπουλο
Για το θέμα των διαρκείας περιμένω μια ουσιαστική και στην ουσία απάντηση του warhol όχι τις αερολογίες του γεν. διευθυντή τους.ο άλλος έχει κάνει ολόκληρη διατριβή για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ,διδακτορικό ολόκληρο....έχει κρατήσει όλο τον τύπο της πόλης για να μας πει τι?...ότι έχουμε λίγο λαό ή οτι δεν γεμίζουμε το γήπεδο?...
για τις μεταγραφές και τη δυστοκία έχω την τιμή να έιμαι ο πρώτος εδώ μέσα που γκρίνιαξα. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε πάντως καλύτεροι από περυσι.
άλλωστε για αυτό , αν και δεν τρελαίνομαι, πιστέυω ότι ο λυμπερόπουλος πρέπει να αποκτηθεί.
Μισό λεπτό ακούω κόρνες. Κάποιοι πρεπει να είναι στον Λευκό Πύργο
Επισκέπτης
θα το πω οσο πιο απλα γινεται μπας και το καταλαβετε!!η ΠΑΕ παοκ,η οποια ειναι υπευθυνη για την διαθεση των εισιτηριων διαρκειας,πληροφορει τις εφημεριδες της πολης οσον αφορα το θεμα αυτο(των εισιτηριων)!επομενως τα δημοσιευματα που παρεθεσα προερχονται απο πληροφοριες της ιδιας της ομαδας του παοκ!οι αριθμοι ομως δεν κολλανε πακαρα και το ξερεις πολυ καλα!δεν εχετε εδρα το μαρακανα!Για το θέμα των διαρκείας περιμένω μια ουσιαστική και στην ουσία απάντηση του warhol όχι τις αερολογίες του γεν. διευθυντή τους.
για τις μεταγραφές και τη δυστοκία έχω την τιμή να έιμαι ο πρώτος εδώ μέσα που γκρίνιαξα. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε πάντως καλύτεροι από περυσι.
άλλωστε για αυτό , αν και δεν τρελαίνομαι, πιστέυω ότι ο λυμπερόπουλος πρέπει να αποκτηθεί.
Μισό λεπτό ακούω κόρνες. Κάποιοι πρεπει να είναι στον Λευκό Πύργο
καποια απαντηση για την δηλωση διοικητικου παραγοντα σας,οτι ειστε φιλλιπινεζα του αιγαλεω?
αν και μάλλον δεν ζεις στη Θεσσαλονίκη, είσαι κατι παραπάνω από ευπρόσδεκτος να πάμε μαζί στα γραφεία της ΠΑΕ για να διαπιστώσεις αυτό που έγραψα.θα το πω οσο πιο απλα γινεται μπας και το καταλαβετε!!η ΠΑΕ παοκ,η οποια ειναι υπευθυνη για την διαθεση των εισιτηριων διαρκειας,πληροφορει τις εφημεριδες της πολης οσον αφορα το θεμα αυτο(των εισιτηριων)!επομενως τα δημοσιευματα που παρεθεσα προερχονται απο πληροφοριες της ιδιας της ομαδας του παοκ!οι αριθμοι ομως δεν κολλανε πακαρα και το ξερεις πολυ καλα!δεν εχετε εδρα το μαρακανα!
καποια απαντηση για την δηλωση διοικητικου παραγοντα σας,οτι ειστε φιλλιπινεζα του αιγαλεω?
Για τον διοικητικό παράγοντα( στον Μόκα δεν αναφέρεσαι;) απαντησα επίσης.
άσε, λόγω και της ιδιότητας μου, ν αξέρω κατι παραπάνω.
Αν θες ορισμένα πράγμτα τα συζητάμε και με προσωπική επικοινωνία
θα το πω οσο πιο απλα γινεται μπας και το καταλαβετε!!η ΠΑΕ παοκ,η οποια ειναι υπευθυνη για την διαθεση των εισιτηριων διαρκειας,πληροφορει τις εφημεριδες της πολης οσον αφορα το θεμα αυτο(των εισιτηριων)!επομενως τα δημοσιευματα που παρεθεσα προερχονται απο πληροφοριες της ιδιας της ομαδας του παοκ!οι αριθμοι ομως δεν κολλανε πακαρα και το ξερεις πολυ καλα!δεν εχετε εδρα το μαρακανα!
έπιασε μια δήλωση του μόκκα,που είχε φοβερή κόντρα με γούμενο,πριν 3-4 χρόνια και την πιπιλίζει...εν τω μεταξύ το αιγάλεω είναι στη Γ'Εθνική και προφανώς θα εννοούσε καμιά ψηφοφορία στην ΕΠΟ ή κάτι τέτοιο...
συνέχισε το διδακτορικό σου,πήγαινε στην εποχή Βουλινού θα βρεις πολλές εξευτελιστικές δηλώσεις...
όσο για τα διαρκείας,ΝΑΙ επίτηδες διοχετεύουμε πλασματικό αριθμό διαρκείας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΔΕΙΑ...
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σε αποκλειστικότητα για τις Φιλιππινέζες των Βάζελων το νέο λογότυπο της ένδοξης ομάδος του Βορρά
Οι μεταγραφές σας
Ο χορηγός του χορηγού
Και το σπίτι του...
Μετά την χαριστική διαφήμιση των πετρελαίων από το Δημόσιο, η άλλη κεφαλή του Αετού σας αλλοιθώρησε προς τον Ιδιωτικό τομέα της Αθήνας.
Πάντα τέτοια και καλές χορηγίες!
Μετά την χαριστική διαφήμιση των πετρελαίων από το Δημόσιο, η άλλη κεφαλή του Αετού σας αλλοιθώρησε προς τον Ιδιωτικό τομέα της Αθήνας.
Πάντα τέτοια και καλές χορηγίες!
Επισκέπτης
ποια ηταν η θεση του στα διοικητικα του παοκ,οταν εκανε αυτη την δηλωση?την εκανε μηπως οταν εσεις ζηταγατε να χασετε απο το αιγαλεω τοτε,οπως και εγινε?έπιασε μια δήλωση του μόκκα,που είχε φοβερή κόντρα με γούμενο,πριν 3-4 χρόνια και την πιπιλίζει...εν τω μεταξύ το αιγάλεω είναι στη Γ'Εθνική και προφανώς θα εννοούσε καμιά ψηφοφορία στην ΕΠΟ ή κάτι τέτοιο...
συνέχισε το διδακτορικό σου,πήγαινε στην εποχή Βουλινού θα βρεις πολλές εξευτελιστικές δηλώσεις...
όσο για τα διαρκείας,ΝΑΙ επίτηδες διοχετεύουμε πλασματικό αριθμό διαρκείας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΔΕΙΑ...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
που να ησουν και φανατικα υπερ τι θα μας εβαζες να δουμε...φίλε είμαι φανατικά κατά της βίας και υπέρ του νόμου ορφανού,παρά τις αντιδράσεις των ηλιθιοσυνδεσμιτών,στο κάτω κάτω της γραφής αν είσαι ήσυχος στο γήπεδο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η κωλοτουμπα του αιωναφίλε είμαι φανατικά κατά της βίας και υπέρ του νόμου ορφανού,παρά τις αντιδράσεις των ηλιθιοσυνδεσμιτών,στο κάτω κάτω της γραφής αν είσαι ήσυχος στο γήπεδο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
παλερμο ten points
παλερμο deux points
Συνημμένα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
συμφωνουμε απολυτα και πρεπει να αντιδρασουν και αλλοι οπαδοι για να καταργηθειο νόμος έχει πολλά κενά , καθιστά όπως αποδείχτηκε στην πράξη , του ςφιλάθλους έρμαια στις διαθέσεις του κάθε αχαρακτήριστου αστυνομικού και συγχρόνως είναι εκτός πραγματικότητας ιδίως αν λάβουμε υπόψη και αυτούς που καλούνται να τον εφαρμόσουν.
στην πράξη αυτό που ισχύει έιναι ότι καταργήθηκε το τεκμήριο αθωότητας.
πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
agnooumenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΠΑΟΚ ρε
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
κρυβε λογια,θα τον αποθεωνεις αν ερθει...αν οχι εσυ,οι υπολοιποι που βγαινουν τωρα και τον κραζουν.τι θα γίνει,θα περιμένουμε για πολύ ακόμα τον...Στάθη Ψάλτη να μας κάνει τον δύσκολο?...κανονικά σήμερα έπρεπε να το λήξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,αφού ο παίκτης την ψάχνει για αλλού,είναι φανερό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K