Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σερβιέτες,δείτε τον μεγαλύτερο λαό της Ελλάδας
[youtube=425,350]-5Ss3ib-CTY&feature=related[/youtube]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
για καμια αλλη χωρα λιγο πιο βορεια καλοι ειστε
στην ελλαδα και γενικα στην ευρωπη εχουμε το κουμαντο :rockon:
[youtube=425,350]3GNZZx--CFE&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]d3uo4zOWyWw&feature=related[/youtube]

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με κάτι τέτοιες μ..κίες που γράφονται στα τελευταία ποσταρίσματα, αρχίζω να πιστέυω πως ο γελοίος νόμος του ορφανού, τελικά μπορεί να μην είναι και τόσο γελοίος.
δηλαδή το θέμα ποιο είναι ; ότι 200 γάυροι πέτυχαν 10 παοκτσήδες και τους έκαναν ντα; ή ότι 200 παοκτσήδες πέτυχαν 10 γάυρους και τους έκαναν αυτοι ντα;
έχω κάνει αρκετές εκδρομές σε αθήνα και το αποτέλεσμα ποιο είναι;
αφενός ότι χαίρομαι που ήμουν τυχερός που δεν βρέθηκα σε κάποιο χαντάκι επειδή ένας βλάκας οδηγός κοιμόταν στο τιμόνι.
ότι ήμουν τυχερός επειδή ένας πραγματικός γελοίος οπαδός, που νόμιζε ότι κάτι έκανε ρίχνοντας φωτοβολίδα απο 50 μέτρα μακρυά, δε με πέτυχε ( κατά τύχη άλλωστε εφόσον ήταν αρκετά λιώμα για να δει έστω που ρίχνει. βέβαια ένα φιλαράκι μου τη γλύτωσε πραγματικά κατά τύχη όταν πέρασε από δίπλα μας και κυριολεκτικά του περασε σύρριζα);
ότι δεν χτύπησα επειδή κάποιοι "αληθινοί" μάγκες πετουσαν πέτρες στον ηλεκτρικό σπαζοντας τζάμια.
παλερμο ελπίζω εσύ αν μη τι άλλο να αντιλαμβάνεσαι ποια πραγματα είναι τα πιο σημαντικά ;
οι υπόλοιποι σκληροί μάγκες, μέρες που είναι , καλά μπάνια.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Με κάτι τέτοιες μ..κίες που γράφονται στα τελευταία ποσταρίσματα, αρχίζω να πιστέυω πως ο γελοίος νόμος του ορφανού, τελικά μπορεί να μην είναι και τόσο γελοίος.
δηλαδή το θέμα ποιο είναι ; ότι 200 γάυροι πέτυχαν 10 παοκτσήδες και τους έκαναν ντα; ή ότι 200 παοκτσήδες πέτυχαν 10 γάυρους και τους έκαναν αυτοι ντα;
έχω κάνει αρκετές εκδρομές σε αθήνα και το αποτέλεσμα ποιο είναι;
αφενός ότι χαίρομαι που ήμουν τυχερός που δεν βρέθηκα σε κάποιο χαντάκι επειδή ένας βλάκας οδηγός κοιμόταν στο τιμόνι.
ότι ήμουν τυχερός επειδή ένας πραγματικός γελοίος οπαδός, που νόμιζε ότι κάτι έκανε ρίχνοντας φωτοβολίδα απο 50 μέτρα μακρυά, δε με πέτυχε ( κατά τύχη άλλωστε εφόσον ήταν αρκετά λιώμα για να δει έστω που ρίχνει. βέβαια ένα φιλαράκι μου τη γλύτωσε πραγματικά κατά τύχη όταν πέρασε από δίπλα μας και κυριολεκτικά του περασε σύρριζα);
ότι δεν χτύπησα επειδή κάποιοι "αληθινοί" μάγκες πετουσαν πέτρες στον ηλεκτρικό σπαζοντας τζάμια.
παλερμο ελπίζω εσύ αν μη τι άλλο να αντιλαμβάνεσαι ποια πραγματα είναι τα πιο σημαντικά ;
οι υπόλοιποι σκληροί μάγκες, μέρες που είναι , καλά μπάνια.

φίλε είμαι φανατικά κατά της βίας και υπέρ του νόμου ορφανού,παρά τις αντιδράσεις των ηλιθιοσυνδεσμιτών,στο κάτω κάτω της γραφής αν είσαι ήσυχος στο γήπεδο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μόλις βγήκε ένας αρειανός στο Ζαγόρα μεγάλος ακουγόταν και με ύφος χιλίων καρδιναλίων λέει...α ρε παοκτσήδες για 10 χρόνια ακόμα θα είστε από κάτω μας!!!....ρε τους ταλαίπωρους τους άτιτλους

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φίλε είμαι φανατικά κατά της βίας και υπέρ του νόμου ορφανού,παρά τις αντιδράσεις των ηλιθιοσυνδεσμιτών,στο κάτω κάτω της γραφής αν είσαι ήσυχος στο γήπεδο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
ο νόμος έχει πολλά κενά , καθιστά όπως αποδείχτηκε στην πράξη , του ςφιλάθλους έρμαια στις διαθέσεις του κάθε αχαρακτήριστου αστυνομικού και συγχρόνως είναι εκτός πραγματικότητας ιδίως αν λάβουμε υπόψη και αυτούς που καλούνται να τον εφαρμόσουν.
στην πράξη αυτό που ισχύει έιναι ότι καταργήθηκε το τεκμήριο αθωότητας.
πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Εντάξει δύο είναι η ώρα, άμα έχει πιει και καμια ρετσίνα παραπάνω, μπορεί σε λίγο ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο άλλος έχει κάνει ολόκληρη διατριβή για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ,διδακτορικό ολόκληρο....έχει κρατήσει όλο τον τύπο της πόλης για να μας πει τι?...ότι έχουμε λίγο λαό ή οτι δεν γεμίζουμε το γήπεδο?...
όσο για μεταγραφές,τι σκατά σκάουτινγκ έχουμε...αυτός ο Μάρκος Αντόνιος τι είναι?...ηθοποιός?...τι σκατά έκανε τόσα ταξίδια ο Βρύζας?...δεν πάνε να πάρουνε κανένα μάθημα από τον Πανόπουλο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο άλλος έχει κάνει ολόκληρη διατριβή για τα διαρκείας του ΠΑΟΚ,διδακτορικό ολόκληρο....έχει κρατήσει όλο τον τύπο της πόλης για να μας πει τι?...ότι έχουμε λίγο λαό ή οτι δεν γεμίζουμε το γήπεδο?...
όσο για μεταγραφές,τι σκατά σκάουτινγκ έχουμε...αυτός ο Μάρκος Αντόνιος τι είναι?...ηθοποιός?...τι σκατά έκανε τόσα ταξίδια ο Βρύζας?...δεν πάνε να πάρουνε κανένα μάθημα από τον Πανόπουλο
Για το θέμα των διαρκείας περιμένω μια ουσιαστική και στην ουσία απάντηση του warhol  όχι τις αερολογίες του γεν. διευθυντή τους.
για τις μεταγραφές και τη δυστοκία έχω την τιμή να έιμαι ο πρώτος εδώ μέσα που γκρίνιαξα. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε πάντως καλύτεροι από περυσι.
άλλωστε για αυτό , αν και δεν τρελαίνομαι, πιστέυω ότι ο λυμπερόπουλος πρέπει να αποκτηθεί.
Μισό λεπτό ακούω κόρνες. Κάποιοι πρεπει να είναι στον Λευκό Πύργο

Επισκέπτης
Για το θέμα των διαρκείας περιμένω μια ουσιαστική και στην ουσία απάντηση του warhol  όχι τις αερολογίες του γεν. διευθυντή τους.
για τις μεταγραφές και τη δυστοκία έχω την τιμή να έιμαι ο πρώτος εδώ μέσα που γκρίνιαξα. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε πάντως καλύτεροι από περυσι.
άλλωστε για αυτό , αν και δεν τρελαίνομαι, πιστέυω ότι ο λυμπερόπουλος πρέπει να αποκτηθεί.
Μισό λεπτό ακούω κόρνες. Κάποιοι πρεπει να είναι στον Λευκό Πύργο
θα το πω οσο πιο απλα γινεται μπας και το καταλαβετε!!η ΠΑΕ παοκ,η οποια ειναι υπευθυνη για την διαθεση των εισιτηριων διαρκειας,πληροφορει τις εφημεριδες της πολης οσον αφορα το θεμα αυτο(των εισιτηριων)!επομενως τα δημοσιευματα που παρεθεσα προερχονται απο πληροφοριες της ιδιας της ομαδας του παοκ!οι αριθμοι ομως δεν κολλανε πακαρα και το ξερεις πολυ καλα!δεν εχετε εδρα το μαρακανα!
καποια απαντηση για την δηλωση διοικητικου παραγοντα σας,οτι ειστε φιλλιπινεζα του αιγαλεω?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα το πω οσο πιο απλα γινεται μπας και το καταλαβετε!!η ΠΑΕ παοκ,η οποια ειναι υπευθυνη για την διαθεση των εισιτηριων διαρκειας,πληροφορει τις εφημεριδες της πολης οσον αφορα το θεμα αυτο(των εισιτηριων)!επομενως τα δημοσιευματα που παρεθεσα προερχονται απο πληροφοριες της ιδιας της ομαδας του παοκ!οι αριθμοι ομως δεν κολλανε πακαρα και το ξερεις πολυ καλα!δεν εχετε εδρα το μαρακανα!
καποια απαντηση για την δηλωση διοικητικου παραγοντα σας,οτι ειστε φιλλιπινεζα του αιγαλεω?
αν και μάλλον δεν ζεις στη Θεσσαλονίκη, είσαι κατι παραπάνω από ευπρόσδεκτος να πάμε μαζί στα γραφεία της ΠΑΕ για να διαπιστώσεις αυτό που έγραψα.
Για τον διοικητικό παράγοντα( στον Μόκα δεν αναφέρεσαι;) απαντησα επίσης.
άσε, λόγω και της ιδιότητας μου, ν αξέρω κατι παραπάνω.
Αν θες ορισμένα πράγμτα τα συζητάμε και με προσωπική επικοινωνία

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

έπιασε μια δήλωση του μόκκα,που είχε φοβερή κόντρα με γούμενο,πριν 3-4 χρόνια και την πιπιλίζει...εν τω μεταξύ το αιγάλεω είναι στη Γ'Εθνική και προφανώς θα εννοούσε καμιά ψηφοφορία στην ΕΠΟ  ή κάτι τέτοιο...
συνέχισε το διδακτορικό σου,πήγαινε στην εποχή Βουλινού θα βρεις πολλές εξευτελιστικές δηλώσεις...
όσο για τα διαρκείας,ΝΑΙ επίτηδες διοχετεύουμε πλασματικό αριθμό διαρκείας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΔΕΙΑ...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Σε αποκλειστικότητα για τις Φιλιππινέζες των Βάζελων το νέο λογότυπο της ένδοξης ομάδος του Βορρά

mazoretes11fh3rw2.jpg
  Οι μεταγραφές σας

soudbaalawyvj8.jpg
  Ο χορηγός του χορηγού

marfinzc5.jpg
        Και το σπίτι του...

Μετά την χαριστική διαφήμιση των πετρελαίων από το Δημόσιο, η άλλη κεφαλή του Αετού σας αλλοιθώρησε προς τον Ιδιωτικό τομέα της Αθήνας.

Πάντα τέτοια και καλές χορηγίες!     

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σαρέσουν ιδιαίτερα οι Άραβες εσένα...έχουν κάτι μαραφέτια ό,τι πρέπει...

Επισκέπτης
έπιασε μια δήλωση του μόκκα,που είχε φοβερή κόντρα με γούμενο,πριν 3-4 χρόνια και την πιπιλίζει...εν τω μεταξύ το αιγάλεω είναι στη Γ'Εθνική και προφανώς θα εννοούσε καμιά ψηφοφορία στην ΕΠΟ  ή κάτι τέτοιο...
συνέχισε το διδακτορικό σου,πήγαινε στην εποχή Βουλινού θα βρεις πολλές εξευτελιστικές δηλώσεις...
όσο για τα διαρκείας,ΝΑΙ επίτηδες διοχετεύουμε πλασματικό αριθμό διαρκείας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΔΕΙΑ...
ποια ηταν η θεση του στα διοικητικα του παοκ,οταν εκανε αυτη την δηλωση?την εκανε μηπως οταν εσεις ζηταγατε να χασετε απο το αιγαλεω τοτε,οπως και εγινε?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
που να ησουν και φανατικα υπερ τι θα μας εβαζες να δουμε...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η κωλοτουμπα του αιωνα
παλερμο ten points
παλερμο deux points

Συνημμένα

• sofos14.jpg
    sofos14.jpg
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 21

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο νόμος έχει πολλά κενά , καθιστά όπως αποδείχτηκε στην πράξη , του ςφιλάθλους έρμαια στις διαθέσεις του κάθε αχαρακτήριστου αστυνομικού και συγχρόνως είναι εκτός πραγματικότητας ιδίως αν λάβουμε υπόψη και αυτούς που καλούνται να τον εφαρμόσουν.
στην πράξη αυτό που ισχύει έιναι ότι καταργήθηκε το τεκμήριο αθωότητας.
πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
συμφωνουμε απολυτα και πρεπει να αντιδρασουν και αλλοι οπαδοι για να καταργηθει

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τι θα γίνει,θα περιμένουμε για πολύ ακόμα τον...Στάθη Ψάλτη να μας κάνει τον δύσκολο?...κανονικά σήμερα έπρεπε να το λήξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,αφού ο παίκτης την ψάχνει για αλλού,είναι φανερό

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τι θα γίνει,θα περιμένουμε για πολύ ακόμα τον...Στάθη Ψάλτη να μας κάνει τον δύσκολο?...κανονικά σήμερα έπρεπε να το λήξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,αφού ο παίκτης την ψάχνει για αλλού,είναι φανερό
κρυβε λογια,θα τον αποθεωνεις αν ερθει...αν οχι εσυ,οι υπολοιποι που βγαινουν τωρα και τον κραζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom