αληθεύει ότι κυκλοφόρησε διαφήμιση για διαρκείας άλλης ομάδας: είμαι....και δεν είμαι καλά;από παιδί μικρό γράφει στα αρχίδια του τον ολυμπιακό
πως περιμενουν να πουλήσουν διαρκείας;
αληθεύει ότι κυκλοφόρησε διαφήμιση για διαρκείας άλλης ομάδας: είμαι....και δεν είμαι καλά;από παιδί μικρό γράφει στα αρχίδια του τον ολυμπιακό
απο το νηπειο μεχρι τα κ.α.π.η σας παμε γαμιωνταςαπό παιδί μικρό γράφει στα αρχίδια του τον ολυμπιακό
αυτος ειναι λαοςμπήκες κι εδώ....έχεις άραγε πατήσει σε γήπεδο στη ζωή σου...
www.imageshack.gr/view.php?file=0sqe9sysguhmrcjom3rv.jpg] [/URL]αυτή είναι η διαφορά μας...1000 εσείς,8000 εμείς....
palermo ποθυ ησασταν φετος που ηρθαμε για τελικο?δωρητη τι μου θυμισες με σκατοβουλγαρους στο παλιο καραισκακη μεσα ημουν..μην ασχολεισαι ρε συ με τους ανυπαρκτους αλλο.
τοσο καιρο περιμενα την δικεφαλη κοτα να την ξεφτιλισω και να γελασωpalermo ποθυ ησασταν φετος που ηρθαμε για τελικο?δωρητη τι μου θυμισες με σκατοβουλγαρους στο παλιο καραισκακη μεσα ημουν..μην ασχολεισαι ρε συ με τους ανυπαρκτους αλλο.
εσυ πεταγες τα ακοντια & εκαιγες τα στρωματα???palermo ποθυ ησασταν φετος που ηρθαμε για τελικο?δωρητη τι μου θυμισες με σκατοβουλγαρους στο παλιο καραισκακη μεσα ημουν..μην ασχολεισαι ρε συ με τους ανυπαρκτους αλλο.