Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
pakara ολοι αυτοι που ανεφερες για τους περισσοτερους ουρλιαζατε εσεις οι ιδιοι σε ραδιοφωνα εφημεριδες ακομα και εδω οτι ειναι για πεταμα κτλ κτλ κτλ
προτείνω στις ομάδες του ΠΟΚ να δανειστούν οπαδούς από τον ΠΑΟΚ...
Ούτως ή άλλως φωνάζουν χωρίς νόημα, τουλάχιστον να έχει αντίκρυσμα στην απόδοαη τυης ομάδας.....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
pakara ολοι αυτοι που ανεφερες για τους περισσοτερους ουρλιαζατε εσεις οι ιδιοι σε ραδιοφωνα εφημεριδες ακομα και εδω οτι ειναι για πεταμα κτλ κτλ κτλ
πέραν του ότι ο μελλίσης είναι ήδη διεθνής, ο αραμπατζής τραυματίστηκε σοβαρά, ο ηλιάδης το πουλέν μου, ο μπαλάφας βασικός όλη τη χρονιά ( αν και δεν με ενθουσιάζει), ο αθανασιάδης κράζαμε που δεν έπαιζε αντί του ανεκδιήγητου σάλμον, οι τερματοφύλακες θα πα΄ρουν ευκαιρίες,
δεν απαντησες στο ερώτημα μου για το ποιους έλληνες έχετε ( περαν του νέμπε)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πέραν του ότι ο μελλίσης είναι ήδη διεθνής, ο αραμπατζής τραυματίστηκε σοβαρά, ο ηλιάδης το πουλέν μου, ο μπαλάφας βασικός όλη τη χρονιά ( αν και δεν με ενθουσιάζει), ο αθανασιάδης κράζαμε που δεν έπαιζε αντί του ανεκδιήγητου σάλμον, οι τερματοφύλακες θα πα΄ρουν ευκαιρίες,
δεν απαντησες στο ερώτημα μου για το ποιους έλληνες έχετε ( περαν του νέμπε)
Ο Ηλιαδης μπορει να ειναι το πουλεν σου αλλα μαλλον δεν ειναι του Σαντος.Ο Μπαλαφας ειναι ο πρωτος υποψηφιος για κραξιμο σε καθε στραβη,τους αλλους που ανεφερες απλα ξεχασε τους(με Σαντος βεβαια).Εμεις χωρις φανφαρες με πρωταθληματα νεων και μαλακιες βγαλαμε εναν παιχταρα που θα λαμψει φετος(Παπαζογλου)και αλλον ενα (τουλαχιστον)που θα δεις φετος.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ο Ηλιαδης μπορει να ειναι το πουλεν σου αλλα μαλλον δεν ειναι του Σαντος.Ο Μπαλαφας ειναι ο πρωτος υποψηφιος για κραξιμο σε καθε στραβη,τους αλλους που ανεφερες απλα ξεχασε τους(με Σαντος βεβαια).Εμεις χωρις φανφαρες με πρωταθληματα νεων και μαλακιες βγαλαμε εναν παιχταρα που θα λαμψει φετος(Παπαζογλου)και αλλον ενα (τουλαχιστον)που θα δεις φετος.
μας τον κρατατε για έκπληξη;
δεν πιστευω το όνομα του να αρχίζει από νέμπε και να τελειώνει σε γλέρας;
και μια απορία: πως γίνεται η πρόταση στον καλύτερο αμυντικό σας να κρίνεται πολύ γενναιόδωρη ενόψει και του γεγονότος ότι , κατά τα λεγόμενα των μεγαλόψυχων οπαδών, δεν αξίζει για τόσα αφού δεν έχει βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάποιον σημαντικό στόχο της;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δικαίωση ΠΑΟΚ για Σικαμπάλα!
Η δικαίωση για τον ΠΑΟΚ στο θέμα Σικαμπάλα είναι πλέον γεγονός. Με φαξ που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από το cas ο Δικέφαλος ενημερώθηκε για την ισχύ της πρωτόδικης απόφασης της FIFA βάσει της οποίας η Ζάμαλεκ πρέπει να καταβάλει στον ΠΑΟΚ το ποσό των 990.000 ευρώ.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.298
Πόντοι
7.195
Δικαίωση ΠΑΟΚ για Σικαμπάλα!
Η δικαίωση για τον ΠΑΟΚ στο θέμα Σικαμπάλα είναι πλέον γεγονός. Με φαξ που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ από το cas ο Δικέφαλος ενημερώθηκε για την ισχύ της πρωτόδικης απόφασης της FIFA βάσει της οποίας η Ζάμαλεκ πρέπει να καταβάλει στον ΠΑΟΚ το ποσό των 990.000 ευρώ.
Και να φανταστείς ότι πέρα από την επιδίκαση του ποσού των 990.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, η ΖΑΜΑΛΕΚ θα κληθεί να καταβάλλει και τους τόκους από την αρχή της υπόθεσης, οπότε το συνολικό ποσό θα είναι αρκετά μεγαλύτερο. Μια ακόμη επιτυχία για την ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μας τον κρατατε για έκπληξη;
δεν πιστευω το όνομα του να αρχίζει από νέμπε και να τελειώνει σε γλέρας;
και μια απορία: πως γίνεται η πρόταση στον καλύτερο αμυντικό σας να κρίνεται πολύ γενναιόδωρη ενόψει και του γεγονότος ότι , κατά τα λεγόμενα των μεγαλόψυχων οπαδών, δεν αξίζει για τόσα αφού δεν έχει βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάποιον σημαντικό στόχο της;
Μπα,αρχιζει απο Κολτσ και τελειωνει σε ιδας.Για τον Αβρααμ αν και μου αρεσει σαν παιχτης,δε θα'χω προβλημα αν πουληθει πανω απο 2 εκ.Για Σικαμπαλα απο οσο ξερω και θυμαμαι ο δικηγορος εχει να λαμβανει ενα μεγαλο(νομιζω 40%)ποσοστο απο την αποζημιωση.Παντως τωρα που τα"φυσαει" ο προεδρος σας περιμενω την επιλογη του παιχταρα που θα σας φερει.Εδω ειμαστε για να σχολιασουμε.Παντως θα σε μαλωσω πακαρα,σημερα ουτε ενα νεο δεν εχεις για Αρη.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μπα,αρχιζει απο Κολτσ και τελειωνει σε ιδας.Για τον Αβρααμ αν και μου αρεσει σαν παιχτης,δε θα'χω προβλημα αν πουληθει πανω απο 2 εκ.Για Σικαμπαλα απο οσο ξερω και θυμαμαι ο δικηγορος εχει να λαμβανει ενα μεγαλο(νομιζω 40%)ποσοστο απο την αποζημιωση.Παντως τωρα που τα"φυσαει" ο προεδρος σας περιμενω την επιλογη του παιχταρα που θα σας φερει.Εδω ειμαστε για να σχολιασουμε.Παντως θα σε μαλωσω πακαρα,σημερα ουτε ενα νεο δεν εχεις για Αρη.
1.Τελικά θέλετε ή δε θέλετε να τον πουλήσετε;
2.ο Στάμος θα πάρει 15% ( το νόμιμο άλλωστε είναι πολύ λιγότερο από 40%).
3.Για το όνομα που λες ας μην ερθει κιόλας. ¨Οχι άλη φιγούρα και λιγούρα.Αν τα έχουν υπολογίσει και τους βγαίνει ας το κάνουν.
Το συμβόλαιο του  μπακαγιόκο είναι πολύ καλό για την ομάδα.
παίξε βάλε γκολ και παρε πολλά σε πριμ.
4.Νέο δεν έχει.Άλλα φιλικά δεν ανακοινώθηκαν,αυτούς που πηρατε τους ξέρουν μόνο οι μάνατζερ τους. τι να γράψω.
άσε που περιμένω την ώρα που θα πιάσει το στυλο στα χέρια του ο Νάτσο.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
1.Τελικά θέλετε ή δε θέλετε να τον πουλήσετε;
2.ο Στάμος θα πάρει 15% ( το νόμιμο άλλωστε είναι πολύ λιγότερο από 40%).
3.Για το όνομα που λες ας μην ερθει κιόλας. ¨Οχι άλη φιγούρα και λιγούρα.Αν τα έχουν υπολογίσει και τους βγαίνει ας το κάνουν.
Το συμβόλαιο του  μπακαγιόκο είναι πολύ καλό για την ομάδα.
παίξε βάλε γκολ και παρε πολλά σε πριμ.
4.Νέο δεν έχει.Άλλα φιλικά δεν ανακοινώθηκαν,αυτούς που πηρατε τους ξέρουν μόνο οι μάνατζερ τους. τι να γράψω.
άσε που περιμένω την ώρα που θα πιάσει το στυλο στα χέρια του ο Νάτσο.
1.Αν και δεν ειμαι ο Λαμπρος,ωστοσο νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος.Ναι σε πωληση με ποσο πανω απο 2 εκ.
        2.Εχω την εντυπωση οτι ειναι παραπανω το ποσοστο του αλλα παω πασο,εσεις ξερετε...
        3.Θα παρει σιγουρα ονομα καθως οι δημοσιογραφοι(ποσο κακο να κανουν ακομα!!)τον πιεζουν ασφυκτικα
        4.Εχεις παραμελησει δραματικα τα καθηκοντα σου στην ενημερωση των απανταχου αρειανων,ελπιζω να συνελθεις αμεσα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Μπραβο ο Ζαγορ,δεν βλεπω ομως να παιρνετε παικτη,μονο ο Βγενο θα σας αγορασει...
Το νεο αθλητικο κεντρο που θα στεγαζει τα αυριανα ταλεντα του παο θα δημιουργηθει στη Ν.Μεσημβρια στη Θεσσαλονικη.Γεια σου ρε Βγενο με τις ιδεες σου...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το νεο αθλητικο κεντρο που θα στεγαζει τα αυριανα ταλεντα του παο θα δημιουργηθει στη Ν.Μεσημβρια στη Θεσσαλονικη.Γεια σου ρε Βγενο με τις ιδεες σου...
έξυπνο.
αλλά όχι οσο κινήσεις του προέδρου μας.
ανακοινώθηκε βιερίνια και βερόν (για να μην ανησυχούν κάποιοι κλείσαμε και με τα αμυντικά χαφ).
τα διαρκείας ήδη πάνω από 10.000 και αναμένεται να ξεπεράσουν σύντομα τα περυσινά.
Πολύ ακούγεται τελευταία για πολύ γνωστό όνομα.να γίνει και αυτό και μετά τα οι 20.000 μάλλον θα είναι εφικτός στόχος

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και για να τηρήσω την υπόσχεση  μου στο φίλο agnius:
1. ΄ξενο σώμα ο αμορόζο. αποφάσισε να παρατείνει τις διακοπές....την αποθεραπεία του για δύο ακόμη μήνες ( τελικά το μεγάλο όνομα δε σεβάστηκε τη φήμη του και προτιμά να "καθίσει" πανω στο συμβόλαιο του)
2. Μην υπολογίζεις στον Αβραάμ είπε ο Σκόρδας στον Μπάγεβιτς (και όλα αυτά επειδή εκβίασε {;;} την ομάδα. Πως το έκανε αυτό; απλά επειδή δεν υπεγραψε το συμβόλαιο που του πρότειναν)
3.Πραγματικά χαίρομαι που μία ομάδα της πόλης μου έχει τέτοια οικονομική άνεση και δύο από τα τέσσερα μεγάλα συμβόλαια που έχει θα είναι φέτος στην κερκίδα.Το τέταρτο στο γήπεδο ( πραγματικά σπουδαίο παίκτης ο συγκεκριμένος) και το τέταρτο θα εξαρτηθεί από το αν θα εκβιάσεις και αυτός την όμάδα.
Soorry Palermo αλλά εχω αναλάβει δέσμευση

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Παπαρια τελικα ειπα για καινουριο προεδρο στην ΚΑΕ-βλεπω τους γνωστους Τερλενγκες να επανερχονται.
αστεια εικονα να βλεπεις τα Παοκσακια να περπατανε στα παλιοχωραφα της Μεσημβριας-μου θυμισε τον συμπολιτη!!!   

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και για να τηρήσω την υπόσχεση  μου στο φίλο agnius:
1. ΄ξενο σώμα ο αμορόζο. αποφάσισε να παρατείνει τις διακοπές....την αποθεραπεία του για δύο ακόμη μήνες ( τελικά το μεγάλο όνομα δε σεβάστηκε τη φήμη του και προτιμά να "καθίσει" πανω στο συμβόλαιο του)
2. Μην υπολογίζεις στον Αβραάμ είπε ο Σκόρδας στον Μπάγεβιτς (και όλα αυτά επειδή εκβίασε {;;} την ομάδα. Πως το έκανε αυτό; απλά επειδή δεν υπεγραψε το συμβόλαιο που του πρότειναν)
3.Πραγματικά χαίρομαι που μία ομάδα της πόλης μου έχει τέτοια οικονομική άνεση και δύο από τα τέσσερα μεγάλα συμβόλαια που έχει θα είναι φέτος στην κερκίδα.Το τέταρτο στο γήπεδο ( πραγματικά σπουδαίο παίκτης ο συγκεκριμένος) και το τέταρτο θα εξαρτηθεί από το αν θα εκβιάσεις και αυτός την όμάδα.
Soorry Palermo αλλά εχω αναλάβει δέσμευση
Φιλε ανταποκριτη του Αρη πακαρα,εχω να σου πω να μην ανησυχεις,του Λαμπρου του αρεσουν τα δυσκολα και στις 2 περιπτωσεις που αναφερεις να εισαι σιγουρος οτι θα την βρει την ακρη.Για τον Αβρααμ βλεπω πωληση για τον Βραζιλιανο "σουπασταρ" βλεπω καταγγελια (μη μας ξεχασει και το ΚΑΣ!).Ο Ζαγορ παντως εγραψε,πολυ καλη ιδεα το Βγενοπουλειο!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
O δήμαρχος του Αγίου Αθανασίου αποκάλυψε πως δέχτηκε έντονες πιέσεις και παρεμβάσεις από συμβούλους και άλλους τοπικούς ή μη παράγοντες προσκείμενους στην Παπαναστασίου να μην παραχωρήσει την έκταση στον ΠΑΟΚ...(εννοείται βέβαια πως η περιοχή είναι ασπρόμαυρη και δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί ο δήμαρχος).....οι ίδιοι που λέγανε ότι ο ΠΑΟΚ απαγόρεψε την μετάδοση του αγώνα από το Φιλμνετ στο χαριλάου,που σε κάθε τους συνένετυξη αναφέρονται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ κλπ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
στο μετρόπολις και μάλιστα έγινε της πουτάνας με παρεμβάσεις κλπ

Stories