Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
H....σκατοσακούλα πάλι με τον ΠΑΟΚ τα έβαλε...ο ψευτονταής που δεν βλέπει ότι κανένας δεν θέλει να μείνει στην ομαδούλα του και φεύγουν με τα ίδια ή και λιγότερα λεφτά!!!ίβιτς-χαλκιάς ενώ ο Αβραάμ δεν μένει ούτε με τριπλασιασμό των αποδοχών του...ρε τα αφεντικά
τι είπε ο...μεγαλοπαράγοντας....
Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά των ομάδων της πρωτεύουσας, με τον Λάμπρο Σκόρδα να παίρνει ξανά τον λόγο και να πετάει τη μπηχτή του για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, σχετικά με τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. «Να ξέρετε ότι ο Άρης δεν είναι Σούπερ Μάρκετ για να δέχεται χορηγίες!», είπε.(ξέχασε τη ΝΕΤ,που του έδωσε πολλά παραπάνω από ό,τι θα έπαιρνε ομάδα που μόλις ανέβηκε από τη Β' Εθνική)...
Είναι δεδομένο...ξυπνάνε και κοιμούνται και ονειρεύονται να γίνουν ΠΑΟΚ

ΥΓ ανακοίνωσε και 2 μεταγραφάρες...έναν Πολωνό παντελώς άγνωστο και ένα 21χρονο αμυντικό από τη Β ομάδα της Παρί Σεν Ζερμαίν... ε ρε γλέντια φέτος
ΥΓ2 οι ανύπαρκτοι,τώρα που θα φύγει ο Αβραάμ,ξέρετε τι θα λένε...ποιος Αβραάμ μωρέ,σιγά τον παίκτη!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
βγαλτε χολη περασμενα μεγαλεια καλυτερα να μας ζηλευετε παρα να σας λυπομαστε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην ασχολεισαι με την 3 ομαδα του βαζελου,ακομη και ο οφη τους περναει στην ιεραρχια των παραρτηματων

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ποιον ζηλεύουμε ρε ανύπαρκτοι...που τις εφημερίδες τις ξεκινάτε από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ...σας φτύνουνε όλοι και νομίζετε ότι είναι τα πρωτοβρόχια...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποια χολή ρε φίλε.
πήρατε παίκτη από τη Β όμαδα της παρί της οποίας η πρώτη ομάδα σώθηκε με υπουργική απόφαση.
Ξυπνηστε πριν να είναι αργά και βοηθείστε οι ίδιοι την ομάδα σας.
Ο οδοντοτεχνίτης, με τους ηρωισμούς και της ηρωικές επαναστάσεις, χωρίς την παραμικρή οικονομική δυνατότητα, χωρίς την παραμικρή εμπειρία από διοίκηση ομάδας(μόνο τον οδοντοτεχνιτάδικο διοικούσε μέχρι τώρα) δεν μπορεί ξαφνικά να έγινε ο σούπερ ( όχι τρια γιατί τέτοιος είναι) μάνατζερ-διευθύνων σύμβουλος.
ο μπάγεβιτς βλέπω να παθαίνει κατάθλιψη από τα φιλικά κιόλας

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τι να πούνε ρε...φεύγουν από αυτούς που δήθεν είναι στα πάνω τους(αρχίδια δηλαδή) και έρχονται στον ΠΑΟΚ που είναι διαλυμένος και χρωστάει σε όποιον κινείται..και με τα ίδια ή και λιγότερα λέφτα...μόνο αυτό μιλάει από μόνο του

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στα δικά μας τώρα, η ομάδα εννοείται ότι θα είναι καλύτερη από πέρυσι και γιατί σε αντίθεση με άλλες ομάδες πε΄ρυσι πιάσαμε πάτο και γιατί οι κινήσεις δείχνουν προσεκτικές ( και ο μπακαγιόκο είναι καλυτερος του σάλμον( και το συμβόλαιο του είναι τέτοιο που του δίνει πολλά κίνητρα να παίξει για πληρωθεί και παραπάνω) και ο κοντρέρας καλύτερος του αμυντικού από την-άκουσον- Ολλανδία, λογικά και ο κονσεισάο που είναι και εγωιστής θα παίξει φέτος).
για πρώτη φορά μετά από χρόνια είμαι τόσο αισιόδοξος ότι η ομάδα θα πάει καλά.
πρέπει πάντως  να τη στηρίξουμε και πάλι, όλοι διαρκείας.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στα δικά μας τώρα, η ομάδα εννοείται ότι θα είναι καλύτερη από πέρυσι και γιατί σε αντίθεση με άλλες ομάδες πε΄ρυσι πιάσαμε πάτο και γιατί οι κινήσεις δείχνουν προσεκτικές ( και ο μπακαγιόκο είναι καλυτερος του σάλμον( και το συμβόλαιο του είναι τέτοιο που του δίνει πολλά κίνητρα να παίξει για πληρωθεί και παραπάνω) και ο κοντρέρας καλύτερος του αμυντικού από την-άκουσον- Ολλανδία, λογικά και ο κονσεισάο που είναι και εγωιστής θα παίξει φέτος).
για πρώτη φορά μετά από χρόνια είμαι τόσο αισιόδοξος ότι η ομάδα θα πάει καλά.
πρέπει πάντως  να τη στηρίξουμε και πάλι, όλοι διαρκείας.
ξεχασε το αυτο ακομα ειναι ζαλισμενος απο τα κλωτσιδια που εφαγε απο τον νικοπολιδη

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι να πούνε ρε...φεύγουν από αυτούς που δήθεν είναι στα πάνω τους(αρχίδια δηλαδή) και έρχονται στον ΠΑΟΚ που είναι διαλυμένος και χρωστάει σε όποιον κινείται..και με τα ίδια ή και λιγότερα λέφτα...μόνο αυτό μιλάει από μόνο του
όντως η κίνηση του ίβιτς, άσχετα με τους κομπλεξισμούς τους, κάτι λέει.
παρακαλάω μόνο ένα πράγμα: να μην κάνει το λάθος ο ζαγοράκης , παρασυρμένος ίσως από προσωπική φιλία και πάρει κανένα επιθετικό πρώην του Αρη που κοντρολάρει με τα καλάμια.
Η μεγαλύτερη μεταγραφική επιτυχία θα είναι να βοηθήσει να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του και μάλιστα με συμβόλαιο ισάξιο ή και καλύτερο με αυτό που δεν υπέγραψε ο σπουδαίος αμυντικός παπαδόπουλος

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ρητηδό μπίτσα ναε ρχιδια

Η ζήλια θα σας φάει πρωταθλητές της Β'

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και έχεις και τις κολοφυλλάδες της τρούμπας να πουλάνε ψευτομαγκιές και εκβιασμούς στο Ζαγοράκη και να γράφουνε παραμύθια για δήθεν διαλόγους μεταξύ Γκαλίτσιου Χριστοδουλόπουλου,που φυσικά ήταν ανύπαρκτοι...ομάδα,λαός και δημοσιογράφοι όλοι βουτηγμένοι στα σκατά μέχρι το λαιμό...

Συνημμένα

• FOS_b.jpg
    FOS_b.jpg
    142,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • PROTA8LHTHS_b.jpg
    PROTA8LHTHS_b.jpg
    139 KB · Εμφανίσεις: 36

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και έχεις και τις κολοφυλλάδες της τρούμπας να πουλάνε ψευτομαγκιές και εκβιασμούς στο Ζαγοράκη και να γράφουνε παραμύθια για δήθεν διαλόγους μεταξύ Γκαλίτσιου Χριστοδουλόπουλου,που φυσικά ήταν ανύπαρκτοι...ομάδα,λαός και δημοσιογράφοι όλοι βουτηγμένοι στα σκατά μέχρι το λαιμό...
ε..ας πάρουν την καρδιά του στο τηγάνι...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ποιον ζηλεύουμε ρε ανύπαρκτοι...που τις εφημερίδες τις ξεκινάτε από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ...σας φτύνουνε όλοι και νομίζετε ότι είναι τα πρωτοβρόχια...
Μαλλον εσεις απο ο,τι εχεις καταλαβει ασχολειστε με τα ρεπορταζ του Αρη,ρωτα και τον συναγωνιστη σου πακαρα.Του παρηγγειλα αυριο να μου χει αναλυτικο ρεπορταζ των μεταγραφων του Αρη!Και μεταξυ μας,καλυτερα παιχτης 21 ετων απο β ομαδα της Παρι,παρα ολοι οι ξοφλημενοι που θα συνταξιοδοτηθουν απο τον προεδρο σας.Καλα ρε σεις,ο δικος σας δεν ελεγε οτι θα χτισει τον νεο παοκ της επομενης 5ετιας?Δηλαδη,ολοι οσοι εφερε θα παιζουν ως τα σαραντα.Καταλαβα.Μετα δεν εχουν αδικο να σας δουλευουν οι οπαδοι ΟΛΩΝ των υπολοιπων ομαδων για το κουτοχορτο που τρωτε!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
«Για αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ»
Ο Πάμπλο Κοντρέρας, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «EXTRASPORT» αναφερόμενος στη νέα σελίδα της καριέρας του. Παράλληλα, ο Χιλιανός εξήγησε και τους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και είπε πως στόχος του είναι το... καλύτερο!

«Έχω αρκετές πληροφορίες θετικές για τον ΠΑΟΚ, για την πόλη, τους φιλάθλους της ομάδας, είναι όλα αυτά που μου είπε ο Ζήσης και είναι αλήθεια ότι όλα αυτά μου άρεσαν. Γνωρίζω την προσωπικότητα του Βρύζα και επειδή ξέρω τον άνθρωπο, όσα μου έχει μεταφέρει τα πιστεύω. Έχω αποκομίσει μια θετική εικόνα για την ομάδα και τους φιλάθλους της και η αλήθεια είναι ότι περιμένω να τα δω και από κοντά. Έχω ψάξει στο Ίντερνετ και είδα μερικά πράγματα ψάχνοντας μόνος μου, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να μάθω περισσότερα αφού η συμφωνία έκλεισε πολύ γρήγορα και όλα έγιναν μέσω τηλεφώνου.

Δεν έγιναν όλα μέσα σε 2-3 μέρες, περισσότερο χρόνο κράτησε η διαδικασία αφού υπήρχαν προτάσεις κι από άλλες ομάδες, αλλά όσα μου μετέφερε ο Βρύζας ήταν αυτά που με έπεισαν να συμφωνήσω με τον πρόταση του ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν υπήρξαν προτάσεις από ελληνικές ομάδες, από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά δεν φτάσαμε σε συμφωνία», ανέφερε αρχικά ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Για αυτούς που τον έπεισαν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη ανέφερε: «Η θέση του ΠΑΟΚ είναι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτός θα είναι ο στόχος μας. Ο Ζήσης μου είπε ότι πρόεδρος της ομάδας είναι ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ελλάδας που κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτό μετράει, είναι σημαντικό να διοικεί κάποιος που έχει αγωνιστεί και γνωρίζει καλά το άθλημα».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και τον χρόνο άφιξης του στη Θεσσαλονίκη, επεσήμανε: «Από την πλευρά της φυσικής κατάστασης, είμαι στο ίδιο σημείο που είναι κάθε ποδοσφαιριστής που κάνει διακοπές. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθώ και να ενημερωθώ από την ομάδα για το πρόγραμμα. Ο ΠΑΟΚ μου δίνει μια ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο και εγώ θέλω να δείξω ότι η επιλογή είναι σωστή. Είναι επιθυμία μου να ευχαριστήσω τον Ζήση, τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, με την προσπάθεια που θα κάνω, την εμπειρία μου και αυτά που θα δείξω στο γήπεδο. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά και προσπάθεια για το καλύτερο».

Συνημμένα

• newego_LARGE_t_881_1159844_type11487.jpg
    newego_LARGE_t_881_1159844_type11487.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 16

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μαλλον εσεις απο ο,τι εχεις καταλαβει ασχολειστε με τα ρεπορταζ του Αρη,ρωτα και τον συναγωνιστη σου πακαρα.Του παρηγγειλα αυριο να μου χει αναλυτικο ρεπορταζ των μεταγραφων του Αρη!Και μεταξυ μας,καλυτερα παιχτης 21 ετων απο β ομαδα της Παρι,παρα ολοι οι ξοφλημενοι που θα συνταξιοδοτηθουν απο τον προεδρο σας.Καλα ρε σεις,ο δικος σας δεν ελεγε οτι θα χτισει τον νεο παοκ της επομενης 5ετιας?Δηλαδη,ολοι οσοι εφερε θα παιζουν ως τα σαραντα.Καταλαβα.Μετα δεν εχουν αδικο να σας δουλευουν οι οπαδοι ΟΛΩΝ των υπολοιπων ομαδων για το κουτοχορτο που τρωτε!
Τα χαρακτηριστικά του...

Από το ύψος του και μόνο(1,88) γίνεται κατανοητό από τον καθένα ότι πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που "γεμίζει" την αντίπαλη περιοχή. Αυτό που τον χαρακτηρίζει ωστόσο είναι η δύναμη του στο ψηλό παιχνίδι, καθώς χάρη στο άλμα του μπορεί και κερδίζει πολλές "μάχες" στον αέρα. Άλλωστε έχει σημειώσει πολλά τέρματα με το κεφάλι και γενικά μπορεί να δημιουργήσει τους χώρους για να "δράσει" ο Κόκε.

Στις 17:00 στην Θεσσαλονίκη

Πριν πάρουν την τελική τους απόφαση οι άνθρωποι του Άρη-σε συνεννόηση πάντα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς- είδαν πολλά βίντεο του Πιότρ Βλόνταρτσικ. Το τελευταίο διάστημα ενέτειναν τις επαφές τους με τον ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα αυτές να καρποφορήσουν και να επέλθει η τελική συμφωνία. Έτσι λοιπόν ο 31χρονος Πολωνός αναμένεται σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Άρη και να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής. Να σημειώσουμε ότι εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά (εξετάσεις) ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Πάλι σε έφτιαξα.
μήπως όμως ο διοικήσεις σας του σούπερ τρια μπερδευτηκαν και αντί να πάρουν ψηλό για το ματσόν τον πήραν για το ντούσκο;
όλοι αεροδρόμιο σήμερα, αν γίνεται και περισσότεροι απ ότι με τον μεγάλο γκολτζή που έσκισε τα διχτυα,να υποδεχτούμε τη μεγάλη μεταγραφή του πολέμιου των καρτέλ των σούπερ μάρκετ.
7200 είναι λίγα έστω και αν μένουν ακόμη 2 μήνες.
όσο για το ποιος επενδύει σε έλληνες και μάλιστα νέους:
Αραμπατζής, μελλίσης, μπαλάφας, ηλιάδης,γλύκος, αθανασιάδης, γεωργίου,ο άλλος τερματοφύλακας του οποίου δε θυμάμαι το όνομα,μαλεζάς,δεν ξέρω αν μου διαφέυγει και κανένας.
Αν θες γράψε και του κανέναν δικό σας μη ισπανοβραζιλιανογιουγκοσλάβο.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
pakara ολοι αυτοι που ανεφερες για τους περισσοτερους ουρλιαζατε εσεις οι ιδιοι σε ραδιοφωνα εφημεριδες ακομα και εδω οτι ειναι για πεταμα κτλ κτλ κτλ

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Σε εθνικό σύνθημα εξελίχθηκε το γνωστό και χιλιοτραγουδισμένο στην Τούμπα «ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα μες΄ το μυαλό». Οι χιλιάδες Έλληνες που το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν στο Σάλτσμπουργκ και παρακολούθησαν τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ισπανία άλλαξαν τους στίχους τους γνωστού συνθήματος ( ωωω ΕΛΛΑΔΑΡΑ έχω τρέλα μες΄ το μυαλό ) παραδεχόμενοι ότι μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα σε μια κερκίδα. Αυτό ακριβώς είχε γίνει και στο προηγούμενο EURO όταν οι χιλιάδες Ελληνες που βρέθηκαν στην Πορτγοαλία μετέτρεψαν σε εθνική υπόθεση το σύνθημα «σήκωσε το γαμημένο δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω» που για πρώτη φορά είχε ακουστεί στην Τούμπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ( 2003 ) με τον Αρη στην Τούμπα. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του. Πρωτοπόρος.
Αναρτήθηκε από paokpress

Ναιετσι ειναι,ημουν Αυστρια στο ματς με την Ισπανια και τα ειδα απο κοντα.Φοβερη ατμοσφαιρα!!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
7500 διαρκειας μεχρι αυτην την ωρα και επεται συνεχεια!Και φισκα η ΤΟΥΜΠΑ στην πρωτη της ομαδαρας μας την Τριτη!Αθηνα γαμιολα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
7500 διαρκειας μεχρι αυτην την ωρα και επεται συνεχεια!Και φισκα η ΤΟΥΜΠΑ στην πρωτη της ομαδαρας μας την Τριτη!Αθηνα γαμιολα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Λαθος εισαι φιλε,η πρωτη του ΠΑΟΚ θα γινει την Τεταρτη τελικα !!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε εθνικό σύνθημα εξελίχθηκε το γνωστό και χιλιοτραγουδισμένο στην Τούμπα «ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα μες΄ το μυαλό». Οι χιλιάδες Έλληνες που το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν στο Σάλτσμπουργκ και παρακολούθησαν τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ισπανία άλλαξαν τους στίχους τους γνωστού συνθήματος ( ωωω ΕΛΛΑΔΑΡΑ έχω τρέλα μες΄ το μυαλό ) παραδεχόμενοι ότι μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ μπορεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα σε μια κερκίδα. Αυτό ακριβώς είχε γίνει και στο προηγούμενο EURO όταν οι χιλιάδες Ελληνες που βρέθηκαν στην Πορτγοαλία μετέτρεψαν σε εθνική υπόθεση το σύνθημα «σήκωσε το γαμημένο δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω» που για πρώτη φορά είχε ακουστεί στην Τούμπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ( 2003 ) με τον Αρη στην Τούμπα. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του. Πρωτοπόρος.
Αναρτήθηκε από paokpress
Το μόνο ελληνικό σύλλογο που θύμισε η Ελλάδα στον Γιούρο ήταν ο ΠΑΟΚ..............
ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ, έχω αλτσχάιμερ μες το μυαλό.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom