Επισκέπτης
Έλα μου ντε!!!καποιος θα κλαιει ετσι σε 3 βδομαδες αλλα ποιος?????????
οεο??????????
Έλα μου ντε!!!καποιος θα κλαιει ετσι σε 3 βδομαδες αλλα ποιος?????????
οεο??????????
υπομονη...Έλα μου ντε!!!
Σιγά μην περιμένω κι όρθιος..υπομονη...
αμα φυγεις στειλε ρε καμια μυγα κατα δω...και αμα χωραει στειλε και κανενα μπουκαλι τσιπουρο ολο και καμια θα εχει χωρο στο οχημαΣιγά μην περιμένω κι όρθιος..
Βαρέθηκα και το μυγο-βάρεμα και θα την κάνω και πιο νωρίς σήμερα για κανα τσίπουρο.
Έχει κι έναν πούστη ήλιο ότι πεις για πλατανοθεραπεία..
Γύρισε ο τροχός? Θα γαμήσει και ο φτωχός?Σιγά μην περιμένω κι όρθιος..
Βαρέθηκα και το μυγο-βάρεμα και θα την κάνω και πιο νωρίς σήμερα για κανα τσίπουρο.
Μια στις τόσες..Γύρισε ο τροχός? Θα γαμήσει και ο φτωχός?
Σήκω φύγε. Ο καιρός φωνάζει....τσίπουρααααααααααααααααααααααααααααααΜια στις τόσες..
Σκυλοβαρέθηκα ρε μαλάκα,ούτε η γειτόνισα η ψιλικατζού (μούναρος) έχει σκάσει μύτη σήμερα,ν'απασχολήσουμε λίγο το βλέμα μας.....σπαρίλα λέμε.
υπουλος καιρος ομως...προσεχτε μην βρεθητε κρεβατωμενοιΣήκω φύγε. Ο καιρός φωνάζει....τσίπουραααααααααααααααααααααααααααααα
Σήκω φύγε. Ο καιρός φωνάζει....τσίπουραααααααααααααααααααααααααααααα
Γαμαικανε νόμιζα ότι είχες μπέσα αλλά πλέον πολύ αμφιβάλλω γι' αυτό, το να μου ποστάρεις τη φωτογραφία του Πάμπλο που κλαίει για τη μάνα του που έχασε & για κανέναν άλλο λόγο & να παραθέτεις από κάτω σχόλιο "κλαψε πουστακο.... το κλαμα θα ειναι μεγαλυτερο σε 2 βδομαδες..." νομίζω ότι ξεπερνάει τα όρια της οπαδικής τρέλας & φτάνει τα όρια της χυδαιότητας. Σαν τα συνθήματα για τους νεκρούς ένα πράγμα... Και αυτό το λέω μόνο & μόνο επειδή γνωρίζω & γνωρίζεις το λόγο για τον οποίο έκλαιγε στη συγκεκριμένη φωτογραφία & είναι εντελώς ανθρώπινος, δεν προσφέρεται για χλευασμό σε καμία περίπτωση νομίζω.
Έχω ξεκινήσει ήδη προθέρμανση.Σήκω φύγε. Ο καιρός φωνάζει....τσίπουραααααααααααααααααααααααααααααα
υπουλος καιρος ομως...προσεχτε μην βρεθητε κρεβατωμενοι
Αυτα τα πρωινα ειναι τα καλυτεραΈχω ξεκινήσει ήδη προθέρμανση.
Έχω καβατζώσει κάτω απ'το γραφείο ένα Αλβανικό..δεν έχω λόγια!
και εδω καλοκαιρακι ειναι μην νομιζεις...Μπαααααα...εμείς στο νότο έχουμε καλοκαιράκι αυτές τις μέρες..
Ακριβώς. Ο κομπλεξισμός αυτής της ομάδας απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει όρια... Και αυτό γιατί το να κινείσαι με τρόπο που να προσπαθείς να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα της ομάδας σου σε μία αναμέτρηση με μία άλλη ομάδα προφανώς είναι θεμιτό, το να μπαίνεις όμως σε τέτοια τρυπάκια που καμιά σχέση δεν έχουν με όφελος της ομάδας σου αλλά μόνο σκοπό τους έχουν να καταστρέψουν το άλλο σωματείο ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΡΙΑ.
Σιγά μην περιμένω κι όρθιος..
Βαρέθηκα και το μυγο-βάρεμα και [glow=red,2,300]θα την κάνω και πιο νωρίς σήμερα για κανα τσίπουρο.[/glow]
ετσι αντιμετωπιζετε και εσεις τα παντα ομως...δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα μαςΞεκολλατε πλεον με την προπαγανδα, οταν αποφασισετε οτι δεν ειστε η αρχη και το τελος του κοσμου μπορει να ξυπνησετε απο το ληθαργο..... ΤΑ ΙΔΙΑ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ εκανε και με μας, στο παιχνιδι πρωταθληματος ΚΑΙ τοπυ κυπελλου, ασχετα αν τα ασπρομαυρα μμε της πολης δεν το προεβαλαν αντιστοιχα. Παρτε το αποφαση οτι δεν υπαρχει μια αορατη δυναμη που ειναι εναντιον σας, ουτε ασχολουνται ολοι με σας, ουτε τα παντα γινονται εναντιον σας, οπως ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ανεφερε και ο ιδιος ο -αγραμματος- προεδρος σας.
Αυτα τα πρωινα ειναι τα καλυτερα
ετσι αντιμετωπιζετε και εσεις τα παντα ομως...δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα μας
Δε λεω οτι υπαρχει διαφορα στην ευρυτερη μαζα και στα κολλημενα μυαλα, ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε.