Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
τι εγινε πουλακι μου?μερες ειχα να σε δω.....
εχεις να πεις τιποτα για την κυριακη?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι γραφετε ρε κοπροσκυλα τοσες σελιδες?

εχω να πω οτι δυστηχως δεν εχουμε την διαιτησια. το ματς επρεπε να το καθαρισουμε με 0-1 και πεναλτι.αλλα κοκκαλη.

ο ολυμπιακος αντιθετα το πηρε το πεναλτι του στην κρητη και παρολαυτα γκελαρισε!! ξεφτιλα. :2funny: :2funny:

το αφησανε χωρις χειρουργειο το ματσακι .καλα να παθουνε.

αν κανουνε το ιδιο λαθος στα υπολοιπα ...τιτλοι τελους ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχω να πω οτι δυστηχως δεν εχουμε την διαιτησια. το ματς επρεπε να το καθαρισουμε με 0-1 και πεναλτι.αλλα κοκκαλη.

ο ολυμπιακος αντιθετα το πηρε το πεναλτι του στην κρητη και παρολαυτα γκελαρισε!! ξεφτιλα. :2funny: :2funny:

το αφησανε χωρις χειρουργειο το ματσακι .καλα να παθουνε.

αν κανουνε το ιδιο λαθος στα υπολοιπα ...τιτλοι τελους ;)
ειμαι απλα για μια βδομαδα ακομα κοντα στο ονειρο
το καλο ειναι οτι δεν με υπολογιζετε ακομα κ θα σας την φερω.........

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Pipif αφιερωμενο σε εσενα και σε οσους απο σας ξεχναν ευκολα...

Με την κεφαλιά ψαράκι στο 80" του Ράντε Πάπριτσα και το 1 - 0 επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου πήρε το... μισό πρωτάθλημα. Το άλλο μισό το πήρε με το 0 - 0 μέσα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο τυπικά την προτελευταία Κυριακή. Και οι Παοκτσήδες που κατέκλησαν το αεροδρόμιο, έστησαν γιορτή την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα όπου αποθέωσαν τους Πρωταθλητές. Όταν ο αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης (17 συμμετοχές) που κέρδισε και τα δύο πρωταθλήματα σήκωσε ψηλά το Κύπελλο, η Τούμπα παραληρούσε. Με προπονητή τον Αυστριακό Βάλτερ Σκότσικ, πρώτοι με 29 συμμετοχές ήταν ο Γιώργος Σκαρτάδος (11 γκολ) και ο Ράντε Πάπριτσα (6 γκολ). Με 28 συμμετοχές ο Ιβάν Γιούρισιτς, με 27 ο Νίκος Αλαβάντας (1 γκολ) και ο Χρήστος Δημόπουλος (πρώτος σκόρερ με 12 γκολ), με 25 ο Βασίλης Βασιλάκος (1 γκολ), με 24 οι Χάρης Μπανιώτης (2 γκολ), Θωμάς Σίγκας (3 γκολ), Απόστολος Τσουρέλας και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παντέλης. Στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια, αλλά και σε 2 ως αλλαγή με 8 συμμετοχές ο Λάκης Στεργιούδας. Με 19 συμμετοχές ο Γιάννης Δαμανάκης (2 γκολ), με 18 ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης (2 γκολ), με 17 ο Γιώργος Κωστίκος (8 γκολ) και ο Άρης Καρασαββίδης (4 γκολ), με 7 ο Μιχάλης Ιορδανίδης, με 6 ο Νίκος Λιάκος (1 γκολ) και ο Σωτήρης Μαυρομάτης, με 4 ο Χαρ. Σπανοσωτηρόπουλος και ο Κώστας Μαλιούφας. Τέλος στους 2 πρώτους αγώνες έπαιξε και ο Γιάννης Ψαρράς που τραυματίστηκε κι έχασε όλη την χρονιά.

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Pipif αφιερωμενο σε εσενα και σε οσους απο σας ξεχναν ευκολα...

Με την κεφαλιά ψαράκι στο 80" του Ράντε Πάπριτσα και το 1 - 0 επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου πήρε το... μισό πρωτάθλημα. Το άλλο μισό το πήρε με το 0 - 0 μέσα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο τυπικά την προτελευταία Κυριακή. Και οι Παοκτσήδες που κατέκλησαν το αεροδρόμιο, έστησαν γιορτή την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα όπου αποθέωσαν τους Πρωταθλητές. Όταν ο αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης (17 συμμετοχές) που κέρδισε και τα δύο πρωταθλήματα σήκωσε ψηλά το Κύπελλο, η Τούμπα παραληρούσε. Με προπονητή τον Αυστριακό Βάλτερ Σκότσικ, πρώτοι με 29 συμμετοχές ήταν ο Γιώργος Σκαρτάδος (11 γκολ) και ο Ράντε Πάπριτσα (6 γκολ). Με 28 συμμετοχές ο Ιβάν Γιούρισιτς, με 27 ο Νίκος Αλαβάντας (1 γκολ) και ο Χρήστος Δημόπουλος (πρώτος σκόρερ με 12 γκολ), με 25 ο Βασίλης Βασιλάκος (1 γκολ), με 24 οι Χάρης Μπανιώτης (2 γκολ), Θωμάς Σίγκας (3 γκολ), Απόστολος Τσουρέλας και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παντέλης. Στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια, αλλά και σε 2 ως αλλαγή με 8 συμμετοχές ο Λάκης Στεργιούδας. Με 19 συμμετοχές ο Γιάννης Δαμανάκης (2 γκολ), με 18 ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης (2 γκολ), με 17 ο Γιώργος Κωστίκος (8 γκολ) και ο Άρης Καρασαββίδης (4 γκολ), με 7 ο Μιχάλης Ιορδανίδης, με 6 ο Νίκος Λιάκος (1 γκολ) και ο Σωτήρης Μαυρομάτης, με 4 ο Χαρ. Σπανοσωτηρόπουλος και ο Κώστας Μαλιούφας. Τέλος στους 2 πρώτους αγώνες έπαιξε και ο Γιάννης Ψαρράς που τραυματίστηκε κι έχασε όλη την χρονιά.

Καλα, σου χρωσταω ενα λουκουμακι.
Θα στο δωσω σε 3 αγωνιστικες!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλα, σου χρωσταω ενα λουκουμακι.
Θα στο δωσω σε 3 αγωνιστικες!!
Απο μενα δεν θα ακουσεις ποτε ανακριβειες,για οτι ειμαι σιγουρος το λεω,οταν δεν ξερω κατι η δεν θυμαμαι καλα επισης,για αυτο και επεμενα,οπως σου ειπα τοτε ημουν μεσα τουλαχιστον στα μισα παιχνιδια σας γιατι εμπαινα τζαμπα λογω του οτι επαιζα μπασκετ στην κωλοομαδα σας πιτσιρικας, :2funny: :2funny: :2funny:
Μπορω να σου πω και απο που πηρατε και ολους τους παιχτες σας μεχρι και τον τελευταιο,γουσταρα πολυ την μπαλα και την γουσταρω ακομα(δυστυχως!)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ειμαι απλα για μια βδομαδα ακομα κοντα στο ονειρο
το καλο ειναι οτι δεν με υπολογιζετε ακομα κ θα σας την φερω.........

μα δεν λεω τιτλοι τελους , για οτι μπορει να το παρει ο παοκ.

αυτο δεν υπαρχει περιπτωση. μονο ενας παοκτζης μπορει να πιστευει αφελως κατι τετοιο.

εγω λεω οτι αν δεν κοιταξουνε να θωρακισουνε την ομαδα και να χειρουργησουνε κανενα αγωνα

τιτλοι τελους. θα το δωσουνε στον πεθαμενο κοκκαλη.

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
pablo1f.jpg

pablo2s.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
διαβαζω εδω μεσα για προπαγανδα?
απο συμπολιτες?
πλακα κανουμε τωρα?
οι μεγαλοι της προπαγανδας σχολη?
που μεχρι περυσι εβγαινε ο προεδρος τους να δωσει συνεντευξη τυπου και οταν τον ακουγες νομιζες οτι ηταν ο προεδρος του παοκ,τοσες φορες μου ανεφερε το ονομα παοκ?
μιλανε για προπαγανδα αυτοι που εκαναν 2 ραδιοφωνικους σταθμους για να κανουν προπαγανδα ο ενας στον αλλο απο τοτε που καταλαβαν οτι η προπαγανδα τους δεν περναει στους αλλους οπαδους?

Πες τα γαμώ την πουτάνα μου...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Ολοι οσοι διαμορφωνουν αποψη απο τα ραδια ειναι ασχετοι,απλα η μπαλα παιρνει περισσοτερο εσας γιατι οι περισσοτεροι "αθλητικοι φωστηρες" της πολης ειναι παοκ.

Χα χα! Το άλλο με τον Τοτό τον ξέρεις; ΕΔΩ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
ΔΕν ακουω καθολου ραδιο,κανενας Αρης ΦΜ δεν θα με βοηθησει να εχω καλυτερη αποψη για καποιο θεμα,εμπιστευομαι την δικη μου κριση.

Α δηλαδή με παρθενογένεση προέκυψε η κρίση σου;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Ειναι για πολλες πιπες,οπως και η ομαδα της :2funny: :2funny:

Μπα, μόνο ο κώλος & οι βυζάρες της Άννας Καραμανλή έχουν ξεχειλώσει απ' το πολύ γαμήσι, πετάξτε μια Κυριακή την Αννούλα στη Θύρα 4 να καλοπεράσουμε, να βγει το βράδυ στην Αθλητική Κυριακή & να κάνει την εκπομπή όρθια επειδή δε θα μπορεί να κάτσει!

Συνημμένα

• 1211215601zanalogtvnetyv5.jpg
    1211215601zanalogtvnetyv5.jpg
    127,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
ο άρης φέτος θα μας δώσει το πρωτάθλημα.
κέρδισε γάβρο και κατέρρευσε.
θα κερδίσει παοκ και θα καταρρεύσει.

και εμείς όμορφα και ωραία θα του δώκουμε το κύπελλο

καταγράψτε το ποστ.......  ;)

Συνημμένα

• 080212_03.jpg
    080212_03.jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Το καταγράφω για κάθε νόμιμη χρήση.
Αν αθετήσεις τη συμφωνία θα προσλάβω τον ίσιο και θα σε πάω στη Χάγη γαμιόντας!

Μόνο με συμφωνία μπορείτε να πάρεσε εσείς το κύπελλο (Έλα, έλα, πες μου & για το γκαγκατσοκύπελλο του 2001...)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015

Έτσι, έτσι, να σας βλέπω αγκαλίτσα! Είπαμε: Με ποιον είναι κουμπάρος ο Κόντης; Σε ποια τράπεζα είναι υποθηκευμένες οι μετοχές του συμπολίτη; Έτσι να ξεμπροστιάζεστε, για να ξέρουμε ποια ομάδα είναι το πραγματικό παράρτημα του βάζελου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom