AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εγω θα τον παραδεχομουν να βγει να πει οτι ο Σαντος τον εκανε ρομπα αντι να ασχολειται με τον δικο μας...Παντελής έλλειψη τσίπας ρε μαλάκα
Εγω θα τον παραδεχομουν να βγει να πει οτι ο Σαντος τον εκανε ρομπα αντι να ασχολειται με τον δικο μας...Παντελής έλλειψη τσίπας ρε μαλάκα
ποιος Κούπερ?
τί έδειξε μέχρι τώρα?
4 από ΠΑΟΚ,κλαρίνο από Πανθρακικό,Ξάνθη,παραλίγο αποκλεισμός από Ξάνθη,κλαρίνο από ΑΕΚ
παλεύει για 5άδα
εκτός απο Βαλένθια,παντού απέτυχε(όλοι έχουν μια αναλαμπή στην καριέρα τους)
κορυφαίο το 0/10 με Γεωργία,που έχει μια αξιοπρεπή Εθνική ομάδα
ΥΓ έτσι κι αλλιώς,στην πρώτη στραβή του χρόνου θα απολυθεί,γιατί αυτοί που διοικούν τον άρη είναι παντελώς άμπαλοι...
Κανένας δεν έχει τα αρχίδια του Ζαγοράκη,που κράτησε τον Σάντος σε τραγικά αποτελέσματα(04- από ΑΕΚ)
ενα ποτηρακι μωρε ετσι για το κεφιΜε μέτρο αδελφέ, είναι νωρίς ακόμα
Παντελής έλλειψη τσίπας ρε μαλάκα
Παντελής έλλειψη τσίπας ρε μαλάκα
δεν το εκραζαν ολοι τον σαντος αλλα και ακομα οταν ηταν αρκετοι αυτοι που εκραζαν και ο ζαγορ τον κρατησε μαγκια του γιατι τωρα ολοι το βουλωσανΕγω θα τον παραδεχομουν να βγει να πει οτι ο Σαντος τον εκανε ρομπα αντι να ασχολειται με τον δικο μας...
Ο ξαδελφος του τσιπα ρε...Ποιος είναι ο Παντελής??
τι καπνιζει αυτος ρεεεεεεεεεεεεεεε?Ποιος είναι ο Παντελής??
τι καπνιζει αυτος ρεεεεεεεεεεεεεεε?
ολη μερα φτιαγμενος ειναι???????????????
Για εναν συγκεκριμενο το λεμε που γαμωσταυριζε που κρατατε τον Σαντος,οι παλιοι στο σαιτ γνωριζουν,κλασσικη γυριστρουλα...δεν το εκραζαν ολοι τον σαντος αλλα και ακομα οταν ηταν αρκετοι αυτοι που εκραζαν και ο ζαγορ τον κρατησε μαγκια του γιατι τωρα ολοι το βουλωσαν
δεν ξερω τι ειναι αυτο...δεν μου στελνεις και εμενα λιγο?Σνιφάρω ακαρεοκτόνα..
Ο ξαδελφος του τσιπα ρε...
Xαλάρωσε ρε φίλε...τίποτε προσβλητικό δε σου είπε.
Ο Γαμαικαν είναι απ'τα πιο ευγενικά παιδιά στο site,ξαλεγράρισε λιγάκι..
δεν τα εχω παρακολουθησει ολα γι'αυτο μιλαω γενικα...εσεις ξερετε πιο καλαΓια εναν συγκεκριμενο το λεμε που γαμωσταυριζε που κρατατε τον Σαντος,οι παλιοι στο σαιτ γνωριζουν,κλασσικη γυριστρουλα...
δεν το εκραζαν ολοι τον σαντος αλλα και ακομα οταν ηταν αρκετοι αυτοι που εκραζαν και ο ζαγορ τον κρατησε μαγκια του γιατι τωρα ολοι το βουλωσαν
Της οικογενειας κι αυτη...Και η έλλειψη ξαδερφή τους κι αυτή??
Ελα ρε,δεν τα εννοει...Ειδα απο την απαντηση του το ποσο ευγενικο παιδι ειναι!!
Απλα η παραθεση πηγαινε στον palermo συγκεκριμενα lele, που εχει γραψει ΕΠΙΚΑ POST κατα του σαντου( ) και υπερ του τσομπανη, οταν τα πραγματα δεν ηταν τοσο ευτυχισμενα οπως τωρα, θα τα ξαναδεις, οπως και απο ολους, οταν αρχισει να στραβωνει το πραγμα, ειναι οι κλασσικοι ελληναραδες που στις γιορτες και στα πανηγυρια ειναι πρωτοι, στη στραβη φταινε οι παντες και τα παντα!
δεν ξερω τι ειναι αυτο...δεν μου στελνεις και εμενα λιγο?
το γαλα το συνηθισα