??????????????????????????????????????Αστειο ηταν, αλλα επι προσωπικου δεν γουσταρω πολλα πολλα!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κοιτα,αν ειναι ετσι δεν με χαλαει,θα μου φυγει που θα μου φυγει καποτε,ας εχω το κυπελλο τουλαχιστον,ουτως η αλλως για πανω απο χρονο δεν τον κοβω,εχω να κρατησω προπονητη πανω απο 2 σεζον και γω δεν ξερω απο ποτε...
Παναγουλια δεν ειχες?
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
??????????????????????????????????????
Οταν ρωταει αν παντρευτηκα ετσι, που το παει?
Ειδες εσυ ποτε να αναφερομαι σε καποιον εδω μεσα
για την προσωπικη του ζωη?
Θα μας τρελάνεις ρε? ΧαλάρωσεΟταν ρωταει αν παντρευτηκα ετσι, που το παει?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
και Φοιρο(τι μου θυμιζεις τωρα!!!)αλλα δεν μειναν για πολυ,πανω απο μια σεζον εννοω...Παναγουλια δεν ειχες?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Με εκανες τζαμπα να δω το βιντεο ρε συ...χιουμορ δεν εχετε λιγακι γ...ω την π...α μου?Οταν ρωταει αν παντρευτηκα ετσι, που το παει?
Επισκέπτης
Οταν ρωταει αν παντρευτηκα ετσι, που το παει?
Xαλάρωσε ρε φίλε...τίποτε προσβλητικό δε σου είπε.
Ο Γαμαικαν είναι απ'τα πιο ευγενικά παιδιά στο site,ξαλεγράρισε λιγάκι..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
πω πωΑστειο ηταν, αλλα επι προσωπικου δεν γουσταρω πολλα πολλα!!
μονο ο αντονιονι με την καμπαρντινα και το νυχτερινο βλεμα μπορει να σε αντιμετωπισει εσενα..
υ.γ.στο γαμα βρηκε ο αλλος
οτι να'ναι...τοματοτζους!
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
βρε τραβα να δεις αν ερχομαι απο την γωνιαΑστειο ηταν, αλλα επι προσωπικου δεν γουσταρω πολλα πολλα!!
γαμω το γυφταριο σου γαμω
οταν βγαζεις τις μπανανες εδω μεσα
θα τα δεχεσαι και συ
γκε γκε;
ποιος Κούπερ?
τί έδειξε μέχρι τώρα?
4 από ΠΑΟΚ,κλαρίνο από Πανθρακικό,Ξάνθη,παραλίγο αποκλεισμός από Ξάνθη,κλαρίνο από ΑΕΚ
παλεύει για 5άδα
εκτός απο Βαλένθια,παντού απέτυχε(όλοι έχουν μια αναλαμπή στην καριέρα τους)
κορυφαίο το 0/10 με Γεωργία,που έχει μια αξιοπρεπή Εθνική ομάδα
ΥΓ έτσι κι αλλιώς,στην πρώτη στραβή του χρόνου θα απολυθεί,γιατί αυτοί που διοικούν τον άρη είναι παντελώς άμπαλοι...
Κανένας δεν έχει τα αρχίδια του Ζαγοράκη,που κράτησε τον Σάντος σε τραγικά αποτελέσματα(04- από ΑΕΚ)
τί έδειξε μέχρι τώρα?
4 από ΠΑΟΚ,κλαρίνο από Πανθρακικό,Ξάνθη,παραλίγο αποκλεισμός από Ξάνθη,κλαρίνο από ΑΕΚ
παλεύει για 5άδα
ΥΓ έτσι κι αλλιώς,στην πρώτη στραβή του χρόνου θα απολυθεί,γιατί αυτοί που διοικούν τον άρη είναι παντελώς άμπαλοι...
Κανένας δεν έχει τα αρχίδια του Ζαγοράκη,που κράτησε τον Σάντος σε τραγικά αποτελέσματα(04- από ΑΕΚ)
η ευγενια στο φουλ βλεπωβρε τραβα να δεις αν ερχομαι απο την γωνια
γαμω το γυφταριο σου γαμω
οταν βγαζεις τις μπανανες εδω μεσα
θα τα δεχεσαι και συ
γκε γκε;
θου κυριε το στοματι μου
πω πω
μονο ο αντονιονι με την καμπαρντινα και το νυχτερινο βλεμα μπορει να σε αντιμετωπισει εσενα..
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
αρχινα να τρεχεις...ποιος Κούπερ?
τί έδειξε μέχρι τώρα?
παλεύει για 5άδα
Συνημμένα
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κοιτα,αν ειναι ετσι δεν με χαλαει,θα μου φυγει που θα μου φυγει καποτε,ας εχω το κυπελλο τουλαχιστον,ουτως η αλλως για πανω απο χρονο δεν τον κοβω,εχω να κρατησω προπονητη πανω απο 2 σεζον και γω δεν ξερω απο ποτε...
Ρε τσακαλακια, μη μπαινετε σε τετοια τρυπακια, δεν υπαρχει λογος, αμ ειμαι μα ερθει τετοια στιγμη που θα φυγει ο Κουπερ, βλεπουμε τοτε τι κανουμε. Αλλωστε, οσο και να τον ΓΟΥΣΤΑΡΩ, οσο και να τον ΠΙΣΤΕΥΩ, οσο και να θελω να μεινει 10+ χρονια στον ΑΡΗ, η ομαδα ΥΠΗΡΧΕ-ΥΠΑΡΧΕΙ και θα ΥΠΑΡΧΕΙ για παντα. Τα ιδια λεγαμε και για τον βατραχο πριν 2 χρονια και να που συντομα τον ξεχασαμε, τον βριζουμε και να ποιος ειναι ΣΗΜΕΡΑ ο προπονητης, χωρια που δε νομιζω να αποδειχθει τοσο παραδοπιστος και αυτος 'η τοσο στενοκεφαλοι οσο ο σκορδας οι τωρινοι διοικουντες........
Αυτος αλλωστε δεν ειναι που ειναι "παππους" "looser" "σε φθινουσα πορεια" και ολες οι αλλες παπαρες που μας λεγανε οταν ερχοταν???? Χαλαραααααα......
Υ.Γ. Μπορω να βοηθησω σε κατι για το Bansko??????
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Τελικα ειναι μαπα προπονητης η θα απολυθει επειδη ειναι αμπαλοι οι διοικουντες?Αποφασισε και ξαναγραψτο,δεν βγαινει ακρη...ποιος Κούπερ?
τί έδειξε μέχρι τώρα?
παλεύει για 5άδα
Ω ρε κωλοτούμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςΚανένας δεν έχει τα αρχίδια του Ζαγοράκη,που κράτησε τον Σάντος σε τραγικά αποτελέσματα(04- από ΑΕΚ)
Φέρτε τον Άγγελο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ποιος τα λεγε αυτα??(Ερωτηση κρισεως)...Ω ρε κωλοτούμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
σας βαρεθηκα ολους παω να πιω........................................................λιγο γαλαΩ ρε κωλοτούμπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
Παντελής έλλειψη τσίπας ρε μαλάκαΠοιος τα λεγε αυτα??(Ερωτηση κρισεως)...
Με μέτρο αδελφέ, είναι νωρίς ακόμασας βαρεθηκα ολους παω να πιω........................................................λιγο γαλα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 812
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 88K