Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (7 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
είδες πουθενά να δώσω φαβορί το βάζελο;
Το θέμα είναι ότι ο βάζελος και από τους δυό είναι η καλύτερα δουλεμένη ομάδα.
Απλά έχει καστανάδες σοτν πάγκο. Νομίζουν ότι προπονούν την εθνική εφήβων και τα τσικό του βάζελου ακόμα.
Οι δηλώσεις του Νιόπλια μετά τον αγώνα ήταν τραγικές.
Ακου πρωτάθλημα παίρνεις και με +2. Πρωτάθλημα μαλάκα παίρνεις όταν ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΙΧΕ 4 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και τις έχασες όλες.
με Αρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Καβάλα.
Ο Τεντάς μετά το χι με ΑΕΚ θα είχε πάει σπίτι του.
Αυτός εδώ κάνει ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ και αυτοί βγάζουν και ανακοίνωση ότι τον στηρίζουν
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ.
Προσωπικά με τα όσα βλέπω θεωρώ πρώτο φαβορί τον ΟΣΦΠ,δεύτερο τον ΠΑΟΚ και το ΠΑΟ τρίτο,παλεύει γερά να το χάσει το πρωτάθλημα όπως λες,διαφωνείς;! :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κλαψε λιγο ακομα, μου αρεσει!! Κλαψε!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

φαντάσου να μην ήσουν και 2 πόντους πίσω..
για τόσο μαλάκες μιλάμε είστε εκεί πάνω.
κάνουμε ανάλυση μπάλλας και το παίζετε γάβρος. ποιοί; οι ΑΠΡΩΤΑΘΛΗΤΟΙ.
χου ρε.
δε σας γαμάω άλλο.

Υ.Γ.
μ αρέσουν οι εφημερίδες
ΜΕΡΕΣ 85

αααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχαχχα
εμπρός ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΖΙΡΟΟΥ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝΕ;

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
είδες πουθενά να δώσω φαβορί το βάζελο;
Το θέμα είναι ότι ο βάζελος και από τους δυό είναι η καλύτερα δουλεμένη ομάδα.
Απλά έχει καστανάδες σοτν πάγκο. Νομίζουν ότι προπονούν την εθνική εφήβων και τα τσικό του βάζελου ακόμα.
Οι δηλώσεις του Νιόπλια μετά τον αγώνα ήταν τραγικές.
Ακου πρωτάθλημα παίρνεις και με +2. Πρωτάθλημα μαλάκα παίρνεις όταν ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΙΧΕ 4 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και τις έχασες όλες.
με Αρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Καβάλα.
Ο Τεντάς μετά το χι με ΑΕΚ θα είχε πάει σπίτι του.
Αυτός εδώ κάνει ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ και αυτοί βγάζουν και ανακοίνωση ότι τον στηρίζουν
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ.
για να χασεις πρεπει να φας και γκολ και αυτο που ξεχνας να γραψεις ειναι οτι σε 23 αγωνιστικες εχω φαει 10 γκολ

Επισκέπτης
για να χασεις πρεπει να φας και γκολ και αυτο που ξεχνας να γραψεις ειναι οτι σε 23 αγωνιστικες εχω φαει 10 γκολ
Bέβαια υπήρξε και η τεσσέρα από Πας Γιάννενα που για εμένα κάτι δείχνει για την άμυνα του Παοκ!!! ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.847
Πόντοι
42.697
Υ.Γ.
μ αρέσουν οι εφημερίδες
ΜΕΡΕΣ 85

αααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχααχαχχα
εμπρός ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΖΙΡΟΟΥ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝΕ;

σου απαντώ με απλά μαθηματικά
2010-1985 = 25 χρόνια αγαμίας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προσωπικά με τα όσα βλέπω θεωρώ πρώτο φαβορί τον ΟΣΦΠ,δεύτερο τον ΠΑΟΚ και το ΠΑΟ τρίτο,παλεύει γερά να το χάσει το πρωτάθλημα όπως λες,διαφωνείς;! :think:
ποτέ ομάδα με τέτοιο πρόγραμμα και απρωτάθλητη για 1/4 του αιώνα δεν είναι φαβορί με -2.
αμα δεν το καταλαβαίνετε τι να πω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

σου γραψα για το βάζελο του τεσσέιρο (4 είπαμε έφαγες και συ από τον ΠΑΣ????) και του μαρκαριάν και συ που δείχνεις το φεγγάρι.......
σαν τον κερατά που το μαθαίνει τελευταίος είσαι. Αρνείσαι να το δεχθείς.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Το πρωταθλημα για φετος ειναι πρασινο,τερμα.Καθαριζει στην εδρα του με γαβρο και το παιρνει,ο παοκ εχει εκτος την Ξανθη,τον Αρη και την Λαρισα και εντος την Αεκ,αν τα παρει ολα αυτα τα ματς χαλαλι του,αλλα το βλεπω κομματι δυσκολο,ποσο να συνεχιστει η κωλοφαρδια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το πρωταθλημα για φετος ειναι πρασινο,τερμα.Καθαριζει στην εδρα του με γαβρο και το παιρνει,ο παοκ εχει εκτος την Ξανθη,τον Αρη και την Λαρισα και εντος την Αεκ,αν τα παρει ολα αυτα τα ματς χαλαλι του,αλλα το βλεπω κομματι δυσκολο,ποσο να συνεχιστει η κωλοφαρδια?

είπαμε
έχει ΣΧΕΔΟΝ το ίδιο πρόγραμμα μ αυτό που είχε ο βάζελος από το +8 και πήγε στο +2.

ειδικά με ΑΕΚ και ΑΡΗ (ομάδες που αν συναντηθούν στα πλέι οφφ για τους πόντους παίζει ρόλο η διαφορά) ακόμα και 3 πόντοι στα πλέι οφ σημαίνουν μια ισοπαλία.

Για να μην ξεχνιόμαστε.
ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 (νομίζω φέτος ότι η δυναμικότητα όλων είναι πολύ κοντά) για θέση στο τσου λου.
και οι 6 πρώτες ομάδες είναι ικανές στα μεταξύ τους για 1χ2. Νομίζω ότι το φετινό πλέι οφ θα είναι το πιο ενδιαφέρον από όλα τα τελευταία πρωταθλήματα και το πρωτάθλημα αυτό καθ αυτό.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Υ.Γ.
εχθές από το παίγνιο που είδες είδες πουθενά να πατήσεις το βάζελο ποδοσφαιρικά; Γιατί εγώ είδα μια ομάδα που κρυβόταν μπας και πάρει χι. Της έκατσε το διπλό. Μπράβο. Για να δούμε πόσο κωλόφαρδη θα είναι στα επόμενα 7 παίγνια......

Παίρνεις χάπια ή είδες άλλο παιχνίδι;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Έλα ρε πανιωνάρα σ' ευχαριστούμε. Προσωπικά σ' ευχαριστώ δυο φορές επειδή πάτησες την κωλοομάδα τον ΠΑΣ του μπαρμπα-Νίκου μες τα Γιάννενα (Πουστράκι Bull ακούς???). Αν κόψεις βαθμούς & απ' το βάζελο την επόμενη αγωνιστική τώρα που πήρες φόρα θα είσαι λατρεμένος.
Ποιον πάτησε ρε μπαστόπιασμα???
Ας είναι καλά το πουλί ο Ελευθερόπουλος...
Ο μάγος με τα δώρα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα θες κι εσύ τα πουστρηλίκια σου ψιψινελ... :2funny:
Με παρεξήγησες!Εδώ υπάρχει θρεντ για την Γ' Εθνική...να μην ανοίξει κι ένα για την Βου?Νομίζω ότι είσαι ο καταλληλότερος για δημιουργός του!  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom