Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν ξερω τι λενε οι αλλοι παντως μιας και ειμαι εγω εκτος.
ψηφιζω με 1000 ΠΑΟΚ  για πρωταθλητή.  :rockon:

συγχαρητηρια στον παοκ.

αν ειχαμε τα κοζια μονο τοτε θα το παιρναμε.αποδειχθηκε οτι δεν εχουμε την διαιτησια.

μπραβο στον παοκ.βουλωσε και στοματα γαυρων σημερα.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Απο το να πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος χίλιες φορές να το πάρει ο ΠΑΟΚ.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
389
Πόντοι
281
Γιατί ρε καθεστε κι ασχολειστε με τους ανυπαρκτους συμπολίτες??
Δεν έχετε καταλάβει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!
Το μονο που γουστάρουν  και τους δινει αξία είναι να βρίζουν τον ΠΑΟΚ.
Αν στην Αθήνα πει καποιος οτι είναι Αρης γελαει ο κοσμος. Και μου το παν φίλοι αρειανοι που μένουν στηνΑθήνα.
ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΗΣ! η Λάρσσα 'εχει περισσότερους τίτλους και διακρίσεις.
ειναι οι μόνοι φίλαθλοι που διαβάζουν στην εφημερίδα πρώτα για τον παοκ και μετά για την ομάδα τους.
σταματηστε να τους απαντατε και να σχολειστε μαζί τους..... Αλλωστε έχουν το καλυτερο προπονητη της ευρώπης και ομαδάρα αλλά στις εκπομπές τους στο κλαψα FM μπορεί να μιλούν 10 λεπτα πως τους εσφαξε ο διαιτητης δίνοντας λάθος ενα πλάγιο......... (αλήθεια αμα θέλετε να σκασετε στα γέλια να ακούτε κλαψα FM νομιζω 102.8) ακούγαμε τις προάλλες με κάτι φίλους Αθηναιους γυρνωντας απο Μπανσκο και τα παιδια πεθαναν απο τα γέλια
το άλλο ανέκδοτο το ξέρετε?? διαμαρτύρεται ο βάζελος για την σήμερινή διαιτησία!!!!!! Από το 2-1 και μετά ο κομπλεξάρας Δαλούκας τα σφυριζε ολά υπερ τους.... και καλά έκανε βέβαια. την πάρτυ του κοίταζε.

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
lifezf1.jpg

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο ρε παοκ,(απο πανιωνιο μερια)

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
icem70.jpg

[size=20pt]Κατερίνα Στικούδη
Απ’ ό,τι ξέρω, υπήρξες κολυμβήτρια του ΠΑΟΚ.
[/size]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Π.Α.Ο.Κ. & ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Μπράβο ρε μάγκες!
Ειλικρινά τεράστια νίκη και τεράστια πορεία στον β' γύρο.
Γαύρος είμαι αν και από Θεσσαλονίκη...Κανείς δεν είναι τέλειος :2funny: :2funny: :2funny:

Από καρδιάς να την σηκώσετε την κούπα. Τέτοιο πρωτάθλημα φέτος δεν το θέλω. Αλλά να μην το πάρουν και οι βάζελοι...έλεος!!

Έζησα για να το δω κι αυτό... Γάβροι να είναι μετριοπαθείς & να μου δίνουν & συγχαρητήρια!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
και να το παρει ο μπαοκ;;;
καλα μαλακας εισαι;
η τον παριστανεις; :idiot: :idiot:

Γαμαικανε έχει πολύ κρύο εκεί στο -15??? Έφαγες & την πούτσα σήμερα απ' την Α.Ε.Κ. & ησύχασες. Ρε αφού τα έχουμε ξαναπεί, όταν ήσασταν πιτσιρίκια σας τάισαν παραμύθι για το Ρούλη, σας μπούκωσαν & με λίγο Γκάλη & κάνατε το λάθος να γίνετε σκουλήκια. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ??? ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΑΣΠΑΖΕΣΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ "ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ"... Θα σας ξεσκίσουμε τον κώλο με οθωμανικό ΚΑΙ μες το Χαριλάου!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
ρε κολητε αστο καλυτερος σου ειναι φετος.Δουλεψε με την προπονηταρα που εχεις και χτυπα το κυπελο

Το ποιο??? Χα χα χα, ρε μην τα λες έτσι απροειδοποίητα αυτά τα αστεία & το πάρουν & στα σοβαρά τα ασπόνδυλα. ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΠΑΡΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ. Όσο για Κούπερ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. Ευτυχώς θα μας ξαναπιπιλίσει την πούτσα μας στο Χαριλάου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
μεσα απο την ΤΟΥΜΠΑ ρε πουστρακια σας στελνω
παρτε τα χυσια μου κ πασαλειψτε τα στη μαπα σας μουνια
θελω να μου βρειτε τωρα ποιος ειναι ο χορηγος κ καλα
κλαψτε πουστρακια
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ

Ο χορηγός... Χα χα χα! ΓΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Ο ΚΟΝΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. Άρης. Άντε γιατί πολλές σφαλιάρες σας χρειάζονται!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
μπραβο ρε παοκ,(απο πανιωνιο μερια)

Έλα ρε πανιωνάρα σ' ευχαριστούμε. Προσωπικά σ' ευχαριστώ δυο φορές επειδή πάτησες την κωλοομάδα τον ΠΑΣ του μπαρμπα-Νίκου μες τα Γιάννενα (Πουστράκι Bull ακούς???). Αν κόψεις βαθμούς & απ' το βάζελο την επόμενη αγωνιστική τώρα που πήρες φόρα θα είσαι λατρεμένος.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
...Aλλα τρελη γαυρου

Και μετά ξύπνησες. Πάρε τώρα μια φωτογραφία από επίσημη φωτογράφηση που είχε κάνει το μωρό με την Π.Α.Ε. για να μάθεις να μη λες ανακρίβειες.

Συνημμένα

• n87640203396_1741814_8014061.jpg
    n87640203396_1741814_8014061.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom