Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αναμεσα στις υπερομαδες εκανε και ενα break με τον θερμαικο να θυμηθει τα παλια ε;
άντε και εσείς βρε πεθαμένοι έπρεπε να χάσει ο Άρης για να αναστηθείτε...ντουσαν, ντουσαν, ντουσαν.
το λεωφορειο το 39 ειναι της κηφησιας;
ντουσαν, ντουσαν, ντουσαν.
το λεωφορειο το 39 ειναι της κηφησιας;
[/quote
Ωραιο ρε φιλε!
οι πεθαμενοι το γαυρο του εριξαν 4 μπαλακια στην αθηνα στον τελικο.άντε και εσείς βρε πεθαμένοι έπρεπε να χάσει ο Άρης για να αναστηθείτε...
Καλησπερα μΠαοκιαΓραφουμε καμια μαλακια κ στο δικο μας thread,ε?
Ειναι το εργαλειο της δουλειας φιλε μπαοκτζη βλεπεις εγω ειμαι Βοθρατζης και μετατρεπω το σκατο σε χρημα,ειμαι ενα συγχρονος ΑλχημιστηςΤι περιμένεις απο κάποιο που αυτοαποκαλείται σκατορουφήχτρα;
μην ανησυχεις παλερμο!!εσεις μεινατε με τα 3 του θρασυβουλου ,συν ενα καβατζα για τα ζεστα βραδυα του καλοκαιριουθυμάστε τους ψευτοπροπαγανδιστές τι έλεγαν?...αν έπαιζε ο Καράμπελας στην Τούμπα δε θα χάναμε...
που ήτανε ρε ο Καράμπελας που μας ζαλίσατε ότι χάσατε στην Τούμπα επειδή βγήκε έξω τραυματίας?...μήπως ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου και έμπαζε όλη η αριστερή πλευρά και ο Γκαλέτι έκανε πάρτυ?...μια ζωή ψευτοπροπαγάνδα...
πάλι με το....δοκάρι μείνανε τελικά
σας πηρε η ΝΕΣΤΛΕΚάποιος γνωστός μου είπε ότι τη βδομάδα που πέρασε ενδέχετε και να πήρε την ομάδα εταιρία με έδρα σε χώρα της ευρώπης; έχει ακούσει κανείς κάτι αντίστοιχο;
καταρχην ρε παλερμο εσυ δεν εχεις γκαλλετι αν δεν κανω λαθος...και μη μιλας για αρη γιατι ενταξει τους νικησες...και?αφεντικα στη πολη σουειναι...απο κατω σ εχουν σ ολα τα σπορ .και σιγα και το δυσκολο αλλα για φαντασου εσυ τους ςριξες κατηγορια και κοιτα τους τωρα...μαλλον τους ζηλευεις σε μπαλλα και μπασκετ...καμμια σχεση οθτε απο ροστερ ουτε απο διοικησεις ουτε απο φραγκα...θυμάστε τους ψευτοπροπαγανδιστές τι έλεγαν?...αν έπαιζε ο Καράμπελας στην Τούμπα δε θα χάναμε...
που ήτανε ρε ο Καράμπελας που μας ζαλίσατε ότι χάσατε στην Τούμπα επειδή βγήκε έξω τραυματίας?...μήπως ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου και έμπαζε όλη η αριστερή πλευρά και ο Γκαλέτι έκανε πάρτυ?...μια ζωή ψευτοπροπαγάνδα...
πάλι με το....δοκάρι μείνανε τελικά