Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Επισκέπτης
αν και δεν ξερω το υποβαθρο του, τουλαχιστον ειναι επιχειρηματιας και οχι (παγκοσμια πατεντα)γιατρος του μικροτερου οργανου του ανθρωπινου σωματος
αφου δεν ξερεις το υποβαθρο του,πως γνωριζεις οτι ειναι επιχειρηματιας?μηπως εχει κανενα παγκο στην αριστοτελους? :grin: :grin:!!παντως μια χαρα τα πατε!!στη μπαλα προεδρος ενας ανεπαγγελτος και στο μπασκετ ενας βιβλιοπωλης με παγκο στας εξοχας  :grin:

Επισκέπτης
αν και δεν ξερω το υποβαθρο του, τουλαχιστον ειναι επιχειρηματιας και οχι (παγκοσμια πατεντα)γιατρος του μικροτερου οργανου του ανθρωπινου σωματος
ο δικος μας δεν ειναι γνωστος για τη δουλεια της γυναικας του,οπως ο μιστερ λιλυς.... ;) ;)

Επισκέπτης
Ο Κωνσταντίνος Ζήτρος είναι εκδότης και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού “TV Θεσσαλονίκη”. Δραστηριοποιείται στις εκδόσεις εξειδικευμένων, κυρίως, βιβλίων για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό (αναλυτικά στο ), διατηρεί δύο βιβλιοπωλεία, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα, ενώ κατάγεται από τη Λάρισα και είναι γόνος οικογένειας εργολάβων, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, όπως μας είπαν άνθρωποι του περιβάλλοντος του. Έχει συνεργαστεί με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη - σειρά βιβλίων του διατέθηκαν μέσω γνωστής Αθηναϊκής εφημερίδας, ιδιοκτησίας του Ομίλου - ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει και έναν τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και ραδιοφωνικούς, και στη Λάρισα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι και ΠΑΟΚτσής, όπως και όλη η οικογένεια του.

Σύμφωνα με το ΕΣΡ το TV Θεσσαλονίκη πουλήθηκε τον Μάρτιο του 2007 από τον επιχειρηματία Βασίλη Χρηστίδη, έναντι 215000 ευρώ, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα (σε λίγες ημέρες εκδικάζεται έφεση) για τη γνωστή υπόθεση με τα τηλεφωνήματα με “090″ σε τηλεοπτικούς σταθμούς ιδιοκτησίας του. Θα πρέπει να τονίσουμε καταγράφοντας γεγονότα πως σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού υπάρχουν αγωγές και επισχέσεις εργασίας από αρκετούς εργαζομένους, όπως οι ίδιοι μας κατήγγειλαν. Κινήσεις που ξεκίνησαν απ’ το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς και συνεχίζονται μέχρι τώρα, όπως τονίζουν (τα στοιχεία τους στη διάθεση του “Μ”) οι ίδιοι και έχουν και σειρά σχετικών εγγράφων και ενημερώσεων στο ΕΣΡ και στις Αρχές.

Για εκκολαπτόμενο Μπατατούδη τον κόβω τον τύπο! ;)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ο δικος μας δεν ειναι γνωστος για τη δουλεια της γυναικας του,οπως ο μιστερ λιλυς.... ;) ;)
ας ειχα και εγω και εσυ την περιουσια του ζαγορ και ας μας θεωρουσαν ανεπαγγελτους, ασχετως βεβαια οτι συμμετεχει σε κεντρα διασκεδασης.
οσο για το τι ειναι γνωστος ο προεδρος, αυτο το ξερουν διαφοροι στον ευρωπαικο χωρο.
οσο για το λαμπρο  εντελως  τυχαια ακουσα μια συζητηση γνωστων του και ελεγαν τα καλυτερα.

ταρατσα τα ειδα και εγω αυτα στη μετροσπορτ , αλλα δε μου λενε κατι (σαν να λεμε ο ιδιοκτητης μας ειναι οδοντιατρος και χειροτερα)

Επισκέπτης
Μην μου πείτε ότι δεν είναι ίδιος? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

skordas_2007_1_4_19_38_7_b.jpg

bsw0046.jpg

Επισκέπτης
ας ειχα και εγω και εσυ την περιουσια του ζαγορ και ας μας θεωρουσαν ανεπαγγελτους, ασχετως βεβαια οτι συμμετεχει σε κεντρα διασκεδασης.
οσο για το τι ειναι γνωστος ο προεδρος, αυτο το ξερουν διαφοροι στον ευρωπαικο χωρο.
οσο για το λαμπρο  εντελως  τυχαια ακουσα μια συζητηση γνωστων του και ελεγαν τα καλυτερα.

ταρατσα τα ειδα και εγω αυτα στη μετροσπορτ , αλλα δε μου λενε κατι (σαν να λεμε ο ιδιοκτητης μας ειναι οδοντιατρος και χειροτερα)
ενας απλος ποδοσφαιριστης ηταν,ουτε καν απο τους ακριβοπληρωμενους!εχει και κεντρα διασκεδασης?σαν τον ψωμιαδη ενα πραγμα? :2funny: :2funny: :grin:!!
οσον αφορα το λαμπρο,αυτος παραιτηθηκε απο αντιπροεδρος της σουπερ λιγκα επειδη διαφωνουσε,αυτος δεν δεχτηκε να κανει προσφυγη στα δικαστηρια και να κερδισει το παιχνιδι με την αεκ στα χαρτια(αυτο για σενα ¨Αεκτση ταρατσα  :2funny:)!!
ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ  :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
το γλυψιμο στους παοκτσηδες συνεχιζεται απο τον ταρατσα......
Χάνεις το νόημα!
Ξεχώρισε την πλάκα!
Ίδιος είναι και το ξέρεις!!!
Δεν είπα τίποτα για το πως διοικεί και το τι κάνει στον Άρη, εχω πει σε άλλο thread ότι έκανε την δήλωση της χρονίας φέτος με εκείνο με τα βουβάλια που μαλώνουν!
Ρωτα κάποιους αρειανούς που έχουμε μιλήσει με πμ αν τους είπα καλά λόγια η όχι! Απλώς δεν τρώω το παραμύθι σαν κάποιους απο εδώ μέσα για τον Άρη που ευτυχώς λίγοι απο εσάς προσπαθείτε να αποδείξετε ότι γίνατε Μπαρτσελόνα ξαφνικα! Η έπαρση σας είναι το πρόβλημα!
Μοιάζει όμως μην γίνεσαι κακός!

Επισκέπτης
Εκτός άμα θεωρείς κακία αυτό που έγραψε ότι γήπεδο 32.000 σας είναι περιττό?
Η αλήθεια όσο και να σε πειράζει είναι ότι τόσο κόσμο που να πηγαίνει στο γήπεδο δεν έχεις αν έχεις και δεν πηγαίνουν ή είναι καναπεδάκηδες δεν ξέρω αλλά το χαριλάου που είναι μικρότερο δεν το γέμισες ακόμα!

Επισκέπτης
Χάνεις το νόημα!
Ξεχώρισε την πλάκα!
Ίδιος είναι και το ξέρεις!!!
Δεν είπα τίποτα για το πως διοικεί και το τι κάνει στον Άρη, εχω πει σε άλλο thread ότι έκανε την δήλωση της χρονίας φέτος με εκείνο με τα βουβάλια που μαλώνουν!
Ρωτα κάποιους αρειανούς που έχουμε μιλήσει με πμ αν τους είπα καλά λόγια η όχι! Απλώς δεν τρώω το παραμύθι σαν κάποιους απο εδώ μέσα για τον Άρη που ευτυχώς λίγοι απο εσάς προσπαθείτε να αποδείξετε ότι γίνατε Μπαρτσελόνα ξαφνικα! Η έπαρση σας είναι το πρόβλημα!
Μοιάζει όμως μην γίνεσαι κακός!
οταν η κριτικη ειναι καλοπροαιρετη ειναι δεκτη!
εσυ ομως ταρατσα μονιμως εκθειαζεις τον παοκ!!και σε ρωτω γιατι?τι εχει να δειξει 2 χρονια τωρα?ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
απο την αλλη εμεις φετος αποκλεισαμε την σαραγοσα και καναμε αξιοπρεπεστατη παρουσια στο ουεφα!στην ελλαδα ειμαστε στον τελικο κυπελλου και μπηκαμε στα πλευ οφ!!
μηπως να σου θυμισω ποιοι κουναγαν σεντονι τσαμπιονς λιγκ πριν μερικα χρονια και τελικα μεινανα μονο με τα απλυτα τους!
να μην αναφερθουμε στο μπασκετ!!
κανουμε βηματα προοδου και ειμαστε περηφανοι γι αυτο!αν τωρα ο παοκ μενει στασιμος προβλημα σας!!
ακομα και σε μια διαφωνια που ειχα με εναν ολυμπιακο για το πως πηγαμε στη πατρα πριν μερικα χρονια,εσυ επεμενες οτι ακουσες οτι πηγαμε με αεροπλανο  :idiot:!!και φυσικα αποδειχτηκε οτι ηταν ψεμματα!
για ποια πλακα μιλας λοιπον και για ποια κριτικη?μιλας σαν φανατικος παοκτσηδης και ειναι δικαιωμα σου!αλλα οχι να λες οτι εισαι και αντικειμενικος  ;)!

Επισκέπτης
οταν η κριτικη ειναι καλοπροαιρετη ειναι δεκτη!
εσυ ομως ταρατσα μονιμως εκθειαζεις τον παοκ!!και σε ρωτω γιατι?τι εχει να δειξει 2 χρονια τωρα?ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
απο την αλλη εμεις φετος αποκλεισαμε την σαραγοσα και καναμε αξιοπρεπεστατη παρουσια στο ουεφα!στην ελλαδα ειμαστε στον τελικο κυπελλου και μπηκαμε στα πλευ οφ!!
μηπως να σου θυμισω ποιοι κουναγαν σεντονι τσαμπιονς λιγκ πριν μερικα χρονια και τελικα μεινανα μονο με τα απλυτα τους!
να μην αναφερθουμε στο μπασκετ!!
κανουμε βηματα προοδου και ειμαστε περηφανοι γι αυτο!αν τωρα ο παοκ μενει στασιμος προβλημα σας!!
ακομα και σε μια διαφωνια που ειχα με εναν ολυμπιακο για το πως πηγαμε στη πατρα πριν μερικα χρονια,εσυ επεμενες οτι ακουσες οτι πηγαμε με αεροπλανο  :idiot:!!και φυσικα αποδειχτηκε οτι ηταν ψεμματα!
για ποια πλακα μιλας λοιπον και για ποια κριτικη?μιλας σαν φανατικος παοκτσηδης και ειναι δικαιωμα σου!αλλα οχι να λες οτι εισαι και αντικειμενικος  ;)!
Τελείως αντικειμενικός δεν είμαι αλλά δεν λέω μόνο τα στραβά, για το αεροπλάνο όπως έγραψες και εσύ είχα πει τι άκουσα όχι τι ήξερα προσωπικά! Το οτι εκθιάζω τον παοκ όπως λες είναι λόγω του κόσμου του και της παλιάς ομάδας που είχε όχι για το παρρον!!!
Πόσες φορές έγραψα σταματήστε το κόλλημα σας με τον παοκ και το ποιός είναι αφεντικό της πόλης γιατί δεν θα σας αφήσει να πάτε μπροστά!!! Επαναλαμβάνω προσέξτε την έπαρση!!!

Επισκέπτης
Η αλήθεια όσο και να σε πειράζει είναι ότι τόσο κόσμο που να πηγαίνει στο γήπεδο δεν έχεις αν έχεις και δεν πηγαίνουν ή είναι καναπεδάκηδες δεν ξέρω αλλά το χαριλάου που είναι μικρότερο δεν το γέμισες ακόμα!
θες να μιλησουμε για τον κοσμο?οκ λοιπον....
αμα το προβλημα σου ειναι οτι εχουν γινει σχεδια για γηπεδο για τον ενιαιο ΑΡΗ,τοτε προσπαθηστε σαν παοκ να κανετε το ιδιο,αντι να αρχιζετε τα κλασικα ψεμματα!!
στην β εθνικη πηγαιναμε 3000-5000 σε καθε χωριο!ειμασταν εκει ομως!!
στην πατρα ενω ειχαμε πεσει,ειχαμε χασει το κυπελλο,φωναζαμε ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!και οι γαυροι μας χειροκροτησαν στο τελος!!
να σου θυμισω οτι ειμαστε πρωτοι στα εισιτηρια στο μπασκετ και ψηφιστηκαμε ως η καλυτερη κερκιδα στην ευρωλιγκα!!
την ιδια στιγμη ο μονος λογος που οι ποακτσηδες πανε γηπεδο ειναι ο ζαγορακης!στο δε μπασκετ,μαυρη ερημια!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα κανεις και αναφερεσαι στα τελευταια 2 χρονια γιατι πιο πριν μονο πικρες, στεναχωριες και Β εθνικη υπαρχει.
και αν δεν κερδισετε και ατριο να περιμενετε μια απο τα ιδια.δεν υπαρχουν λεφτα και να περιμενετε περιφανες πωλησεις των παικτων και των διαβατηριων τους.
οσο για τη σαραγοσα τι να πω.χτες τη γλυτωσε στο 94, αν θα τη γλυτωσει στο τελος;ειδωμεν

Επισκέπτης
Τελείως αντικειμενικός δεν είμαι αλλά δεν λέω μόνο τα στραβά, για το αεροπλάνο όπως έγραψες και εσύ είχα πει τι άκουσα όχι τι ήξερα προσωπικά! Το οτι εκθιάζω τον παοκ όπως λες είναι λόγω του κόσμου του και της παλιάς ομάδας που είχε όχι για το παρρον!!!
Πόσες φορές έγραψα σταματήστε το κόλλημα σας με τον παοκ και το ποιός είναι αφεντικό της πόλης γιατί δεν θα σας αφήσει να πάτε μπροστά!!! Επαναλαμβάνω προσέξτε την έπαρση!!!
μας κατηγορεις για επαρση ταρατσα,αλλα οι παοτσηδες βριζαν μανες!!!
αγωνιστικα ειμαστε ανωτεροι απο τον παοκ!ειναι ενα γεγονος και αυτο φαινεται απο την μεχρι τωρα πορεια μας!αν εσυ το βλε[πεις επαρση,τοτε παω πασο....
και αφου δηλωνεις μη αντικειμενικος,ας το αφησουμε καλυτερα!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
date=1209922431]
[/quote]date=1209922431]
το θελει για τουςς αγωνες του τσαμπιονς λιγκ.εχει οραμα ο λαμπρος.
εκτος αν κανει μαθητικη κερκιδα, για 16.000 μαθητες.
ακου 32000 :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
καλα κανεις και αναφερεσαι στα τελευταια 2 χρονια γιατι πιο πριν μονο πικρες, στεναχωριες και Β εθνικη υπαρχει.
και αν δεν κερδισετε και ατριο να περιμενετε μια απο τα ιδια.δεν υπαρχουν λεφτα και να περιμενετε περιφανες πωλησεις των παικτων και των διαβατηριων τους.
οσο για τη σαραγοσα τι να πω.χτες τη γλυτωσε στο 94, αν θα τη γλυτωσει στο τελος;ειδωμεν
σου εχω ποσταρει τις συνολικες κουπες και των 2 μας σε μπασκετ και ποδοσφαιρο και τα αποτελεσματα τα ειδες!εχουμε σχεδον τις διπλασιες!!
παιχνιδια δεν στησαμε ποτε,ουτε ζητησαμε να χασουν οι παιχτες μας για να πεσει αλλη ομαδα,οπως εσεις!και στο μπασκετ ειδες τη διαφορα μας!
εμεις πακαρα εχουμε ακομα αγωνιστικες υποχρεωσεις!εσεις διακοπες  :grin:!
κοιτα ποιους θα πουλησετε εσεις,που θα παρακαλεσετε για να βγαλετε την επομενη χρονια,και ασε εμας να κανουμε προγραμματισμο για ουεφα,πρωταθλημα!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ;) ;)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σου εχω ποσταρει τις συνολικες κουπες και των 2 μας σε μπασκετ και ποδοσφαιρο και τα αποτελεσματα τα ειδες!εχουμε σχεδον τις διπλασιες!!
παιχνιδια δεν στησαμε ποτε,ουτε ζητησαμε να χασουν οι παιχτες μας για να πεσει αλλη ομαδα,οπως εσεις!και στο μπασκετ ειδες τη διαφορα μας!
εμεις πακαρα εχουμε ακομα αγωνιστικες υποχρεωσεις!εσεις διακοπες  :grin:!
κοιτα ποιους θα πουλησετε εσεις,που θα παρακαλεσετε για να βγαλετε την επομενη χρονια,και ασε εμας να κανουμε προγραμματισμο για ουεφα,πρωταθλημα!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ;) ;)
αν εξαιρεσεις μια δεακαετια ολο και ολο και ΜΟΝΟ στο μπασκετ καλο θα ειναι να μη μιλατε.ειδικα στο δημοφιλεστερο των αθληματων εχετε χαζεψει επειδη βγηκατε δυο συνεχομενες φορες ευρωπη(για τετοιο μεγεθος μιλαμε. ουτε οι γριες, ή οι ομιλητες δεν εκαναν ετσι).τιτλο εχετε να δειτε 30 χρονια;;(συγχωρεσε με δεν ειμαι τοσο μεγαλος)
εκτος αν υπολογιζετε και τους τιτλους των γρηγοριαδη, μιχαηλιδη οποτε παω πασο.

Επισκέπτης
αν εξαιρεσεις μια δεακαετια ολο και ολο και ΜΟΝΟ στο μπασκετ καλο θα ειναι να μη μιλατε.ειδικα στο δημοφιλεστερο των αθληματων εχετε χαζεψει επειδη βγηκατε δυο συνεχομενες φορες ευρωπη(για τετοιο μεγεθος μιλαμε. ουτε οι γριες, ή οι ομιλητες δεν εκαναν ετσι).τιτλο εχετε να δειτε 30 χρονια;;(συγχωρεσε με δεν ειμαι τοσο μεγαλος)
εκτος αν υπολογιζετε και τους τιτλους των γρηγοριαδη, μιχαηλιδη οποτε παω πασο.
η ομαδα σου πηρε τον πρωτο τιτλο της την εποχη που ειχαμε χουντα!!
μην ξεχνας τον ζλατανο
ενα πρωταθλημα το κατακτησατε επειδη εμεις κερδισαμε την αεκ αν και αδιαφοροι!
μην ξεχνας το πανο στο βολο
μην ξεχνας την απαιτηση σας να χασει η ομαδα σας για να πεσουμε
μην ξεχνας για τα πανο που βριζατε την ελλαδα και μετα παρακαλαγατε τον καραμανλη να σας βρει λυση
μην ξεχνας οτι 10 χρονια στη μπαλα σας ειχαμε πελατησες(εξου και το 10 χρονια γκομενες)
μην ξεχνας οτι φετος στο μπασκετ σωθηκατε επειδη καναμε το αυτονοητο,καρδισαμε και δεν στησαμε κωλο οπως εσεις!
μην ξεχνας τις κρατικες σας χορηγιες
μην ξεχνας οτι ειχατε σπονσορα τον γλου του ολυμπιακου
μην ξεχνας τα ψεμματα σας για τον κουδα
μην ξεχνας το ακροπολ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(Η ομαδα του γκαλη,του γιαννακη,του ιωανιδη)
ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ!!!ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ το παοκακι....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε Warhol μη τους τσιγγλας τωρα που αρχισαν να κερδιζουν!Αυτο δειχνει ποσο πολυ φοβασαι τη μεγαλειωδη ομαδα του παοκ που επιβληθηκε 2-1 της πρωταθλητριας Ολλανδιας,την αλλη εβδομαδα παιζει με Ρεαλ και τη μεθεπομενη με Ιντερ,ετσι για να μεινει και κατι απο τη φετεινη χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom