αν ειχε λεφτα ο αδωνις θα ηταν ο ιδανικος προεδρος.Πάλι καλά που δεν είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης!
;;;;Εγώ έμαθα ότι αλλάζει όνομα ο ΠΑΟΚ!
θα γίνει ΕΛΟΧΙΜ-ΠΑΟΚ
αν ειχε λεφτα ο αδωνις θα ηταν ο ιδανικος προεδρος.Πάλι καλά που δεν είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης!
;;;;Εγώ έμαθα ότι αλλάζει όνομα ο ΠΑΟΚ!
θα γίνει ΕΛΟΧΙΜ-ΠΑΟΚ
αφου δεν ξερεις το υποβαθρο του,πως γνωριζεις οτι ειναι επιχειρηματιας?μηπως εχει κανενα παγκο στην αριστοτελους? !!παντως μια χαρα τα πατε!!στη μπαλα προεδρος ενας ανεπαγγελτος και στο μπασκετ ενας βιβλιοπωλης με παγκο στας εξοχαςαν και δεν ξερω το υποβαθρο του, τουλαχιστον ειναι επιχειρηματιας και οχι (παγκοσμια πατεντα)γιατρος του μικροτερου οργανου του ανθρωπινου σωματος
ο δικος μας δεν ειναι γνωστος για τη δουλεια της γυναικας του,οπως ο μιστερ λιλυς.... ;) ;)αν και δεν ξερω το υποβαθρο του, τουλαχιστον ειναι επιχειρηματιας και οχι (παγκοσμια πατεντα)γιατρος του μικροτερου οργανου του ανθρωπινου σωματος
ας ειχα και εγω και εσυ την περιουσια του ζαγορ και ας μας θεωρουσαν ανεπαγγελτους, ασχετως βεβαια οτι συμμετεχει σε κεντρα διασκεδασης.ο δικος μας δεν ειναι γνωστος για τη δουλεια της γυναικας του,οπως ο μιστερ λιλυς.... ;) ;)
ενας απλος ποδοσφαιριστης ηταν,ουτε καν απο τους ακριβοπληρωμενους!εχει και κεντρα διασκεδασης?σαν τον ψωμιαδη ενα πραγμα? !!ας ειχα και εγω και εσυ την περιουσια του ζαγορ και ας μας θεωρουσαν ανεπαγγελτους, ασχετως βεβαια οτι συμμετεχει σε κεντρα διασκεδασης.
οσο για το τι ειναι γνωστος ο προεδρος, αυτο το ξερουν διαφοροι στον ευρωπαικο χωρο.
οσο για το λαμπρο εντελως τυχαια ακουσα μια συζητηση γνωστων του και ελεγαν τα καλυτερα.
ταρατσα τα ειδα και εγω αυτα στη μετροσπορτ , αλλα δε μου λενε κατι (σαν να λεμε ο ιδιοκτητης μας ειναι οδοντιατρος και χειροτερα)
το γλυψιμο στους παοκτσηδες συνεχιζεται απο τον ταρατσα......Μην μου πείτε ότι δεν είναι ίδιος?
Χάνεις το νόημα!το γλυψιμο στους παοκτσηδες συνεχιζεται απο τον ταρατσα......
οταν η κριτικη ειναι καλοπροαιρετη ειναι δεκτη!Χάνεις το νόημα!
Ξεχώρισε την πλάκα!
Ίδιος είναι και το ξέρεις!!!
Δεν είπα τίποτα για το πως διοικεί και το τι κάνει στον Άρη, εχω πει σε άλλο thread ότι έκανε την δήλωση της χρονίας φέτος με εκείνο με τα βουβάλια που μαλώνουν!
Ρωτα κάποιους αρειανούς που έχουμε μιλήσει με πμ αν τους είπα καλά λόγια η όχι! Απλώς δεν τρώω το παραμύθι σαν κάποιους απο εδώ μέσα για τον Άρη που ευτυχώς λίγοι απο εσάς προσπαθείτε να αποδείξετε ότι γίνατε Μπαρτσελόνα ξαφνικα! Η έπαρση σας είναι το πρόβλημα!
Μοιάζει όμως μην γίνεσαι κακός!
Τελείως αντικειμενικός δεν είμαι αλλά δεν λέω μόνο τα στραβά, για το αεροπλάνο όπως έγραψες και εσύ είχα πει τι άκουσα όχι τι ήξερα προσωπικά! Το οτι εκθιάζω τον παοκ όπως λες είναι λόγω του κόσμου του και της παλιάς ομάδας που είχε όχι για το παρρον!!!οταν η κριτικη ειναι καλοπροαιρετη ειναι δεκτη!
εσυ ομως ταρατσα μονιμως εκθειαζεις τον παοκ!!και σε ρωτω γιατι?τι εχει να δειξει 2 χρονια τωρα?ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
απο την αλλη εμεις φετος αποκλεισαμε την σαραγοσα και καναμε αξιοπρεπεστατη παρουσια στο ουεφα!στην ελλαδα ειμαστε στον τελικο κυπελλου και μπηκαμε στα πλευ οφ!!
μηπως να σου θυμισω ποιοι κουναγαν σεντονι τσαμπιονς λιγκ πριν μερικα χρονια και τελικα μεινανα μονο με τα απλυτα τους!
να μην αναφερθουμε στο μπασκετ!!
κανουμε βηματα προοδου και ειμαστε περηφανοι γι αυτο!αν τωρα ο παοκ μενει στασιμος προβλημα σας!!
ακομα και σε μια διαφωνια που ειχα με εναν ολυμπιακο για το πως πηγαμε στη πατρα πριν μερικα χρονια,εσυ επεμενες οτι ακουσες οτι πηγαμε με αεροπλανο !!και φυσικα αποδειχτηκε οτι ηταν ψεμματα!
για ποια πλακα μιλας λοιπον και για ποια κριτικη?μιλας σαν φανατικος παοκτσηδης και ειναι δικαιωμα σου!αλλα οχι να λες οτι εισαι και αντικειμενικος ;)!
θες να μιλησουμε για τον κοσμο?οκ λοιπον....Εκτός άμα θεωρείς κακία αυτό που έγραψε ότι γήπεδο 32.000 σας είναι περιττό?
Η αλήθεια όσο και να σε πειράζει είναι ότι τόσο κόσμο που να πηγαίνει στο γήπεδο δεν έχεις αν έχεις και δεν πηγαίνουν ή είναι καναπεδάκηδες δεν ξέρω αλλά το χαριλάου που είναι μικρότερο δεν το γέμισες ακόμα!
μας κατηγορεις για επαρση ταρατσα,αλλα οι παοτσηδες βριζαν μανες!!!Τελείως αντικειμενικός δεν είμαι αλλά δεν λέω μόνο τα στραβά, για το αεροπλάνο όπως έγραψες και εσύ είχα πει τι άκουσα όχι τι ήξερα προσωπικά! Το οτι εκθιάζω τον παοκ όπως λες είναι λόγω του κόσμου του και της παλιάς ομάδας που είχε όχι για το παρρον!!!
Πόσες φορές έγραψα σταματήστε το κόλλημα σας με τον παοκ και το ποιός είναι αφεντικό της πόλης γιατί δεν θα σας αφήσει να πάτε μπροστά!!! Επαναλαμβάνω προσέξτε την έπαρση!!!
σου εχω ποσταρει τις συνολικες κουπες και των 2 μας σε μπασκετ και ποδοσφαιρο και τα αποτελεσματα τα ειδες!εχουμε σχεδον τις διπλασιες!!καλα κανεις και αναφερεσαι στα τελευταια 2 χρονια γιατι πιο πριν μονο πικρες, στεναχωριες και Β εθνικη υπαρχει.
και αν δεν κερδισετε και ατριο να περιμενετε μια απο τα ιδια.δεν υπαρχουν λεφτα και να περιμενετε περιφανες πωλησεις των παικτων και των διαβατηριων τους.
οσο για τη σαραγοσα τι να πω.χτες τη γλυτωσε στο 94, αν θα τη γλυτωσει στο τελος;ειδωμεν
αν εξαιρεσεις μια δεακαετια ολο και ολο και ΜΟΝΟ στο μπασκετ καλο θα ειναι να μη μιλατε.ειδικα στο δημοφιλεστερο των αθληματων εχετε χαζεψει επειδη βγηκατε δυο συνεχομενες φορες ευρωπη(για τετοιο μεγεθος μιλαμε. ουτε οι γριες, ή οι ομιλητες δεν εκαναν ετσι).τιτλο εχετε να δειτε 30 χρονια;;(συγχωρεσε με δεν ειμαι τοσο μεγαλος)σου εχω ποσταρει τις συνολικες κουπες και των 2 μας σε μπασκετ και ποδοσφαιρο και τα αποτελεσματα τα ειδες!εχουμε σχεδον τις διπλασιες!!
παιχνιδια δεν στησαμε ποτε,ουτε ζητησαμε να χασουν οι παιχτες μας για να πεσει αλλη ομαδα,οπως εσεις!και στο μπασκετ ειδες τη διαφορα μας!
εμεις πακαρα εχουμε ακομα αγωνιστικες υποχρεωσεις!εσεις διακοπες !
κοιτα ποιους θα πουλησετε εσεις,που θα παρακαλεσετε για να βγαλετε την επομενη χρονια,και ασε εμας να κανουμε προγραμματισμο για ουεφα,πρωταθλημα!
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;) ;)
η ομαδα σου πηρε τον πρωτο τιτλο της την εποχη που ειχαμε χουντα!!αν εξαιρεσεις μια δεακαετια ολο και ολο και ΜΟΝΟ στο μπασκετ καλο θα ειναι να μη μιλατε.ειδικα στο δημοφιλεστερο των αθληματων εχετε χαζεψει επειδη βγηκατε δυο συνεχομενες φορες ευρωπη(για τετοιο μεγεθος μιλαμε. ουτε οι γριες, ή οι ομιλητες δεν εκαναν ετσι).τιτλο εχετε να δειτε 30 χρονια;;(συγχωρεσε με δεν ειμαι τοσο μεγαλος)
εκτος αν υπολογιζετε και τους τιτλους των γρηγοριαδη, μιχαηλιδη οποτε παω πασο.