AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αυτη ηταν η τελευταια σου λεξη?θες ενα ακομα μαλλον.....
βρε ουστ
Αυτη ηταν η τελευταια σου λεξη?θες ενα ακομα μαλλον.....
βρε ουστ
Είμαι πολύ περήφανος που έδινα λεφτά στο DROM. Βοήθησα πολλά τσιγγανόπουλα να μάθουν γράμματαΤωρα μαλιστα,αρχισαμε και τα επιχειρηματα...
πιστευω πως ναιΑυτη ηταν η τελευταια σου λεξη?
Λεγε ονομα και διευθυνση του γυμναστηριου,εχω αρχισει και πιανομαι τελευταια...φευγω....θα σχολασει κ η σουπερ υπεργκομενα γυμναστρια κ δεν θα την προλαβω με εσας τους μαλακες που εχω μπλεξει.κ ειμαι κ σε καλο δρομο,μεθαυριο παμε για φαγητο.μη ρωτατε για την δικια μου,ειναι στη μανα της στην πολη της
Βαρέθηκες το παπάρι μου και το γύρισες στο στραπ ον?φευγω....θα σχολασει κ η σουπερ υπεργκομενα γυμναστρια κ δεν θα την προλαβω με εσας τους μαλακες που εχω μπλεξει.κ ειμαι κ σε καλο δρομο,μεθαυριο παμε για φαγητο.μη ρωτατε για την δικια μου,ειναι στη μανα της στην πολη της
κ να σου πω δεν με φτανετε ρε αρειανα....Λεγε ονομα και διευθυνση του γυμναστηριου,εχω αρχισει και πιανομαι τελευταια...
Βαρέθηκες το παπάρι μου και το γύρισες στο στραπ ον?
Σε καμαρώνουμε γιατί είσαι κιμπάρηςη μηπως να την παρω στο γηπεδο να την κερασω κανα δυο σουβλακια κ καμια ρετσινα απο τις καντινες μας?
Καλα,κατσε να με γνωρισει και θα δεις...με το πηρουνι θα μεινεις...κ να σου πω δεν με φτανετε ρε αρειανα....
το γκομενακι εχει παθει πλακα μαζι μου....
τωρα περα απο την πλακα,ειναι θεομουνο κ ειμαι κοντα στο να το δαγκωσω
αφου δεν γυμναζομαι στον τομεα ευθυνης της,αυτη κανει κατι πιλατες κ κατι μαλακιες,εγω κανω βαρη,κ ερχεται συνεχεια κ με βοηθαει κ καλα....κ ολο πιανουμε την παρλα
της ειπα για μασα μπουκα κ ετσι φαση για σαββατο βραδυ,κ ειπε χωρις να σκεφτει τιποτα αλλο ναι,οποτε γαμαει η ΠΑΟΚΑΡΑ τον ατρομητο κ εγω την γυμναστρια μετα.
η μηπως να την παρω στο γηπεδο να την κερασω κανα δυο σουβλακια κ καμια ρετσινα απο τις καντινες μας?
Σε καμαρώνουμε γιατί είσαι κιμπάρης
εχεις χιουμορ τελικαΚαλα,κατσε να με γνωρισει και θα δεις...με το πηρουνι θα μεινεις...
Γέλα μαλάκα. Κανόνισε να πάρει πρέφα η νόμιμη. Κρέπες με παραθείο το μενού
Άμα κουραστείς με το δεξί, παίξτην λίγο και με το αριστερόεχεις χιουμορ τελικα
αλλα αυτο δεν φτανει
το γκομενακι εχει κλεισει για σαββατο βραδυ για το διπλο κρεβατι μου
μη σε πω κ για το αμαξι μου για αρχη
Και πολλα αλλα εχω αλλα αυτα ειναι κρυφα,δεν λεγονται...τα κραταω για την γυμναστρια σου.Πες μου σε ποιο γυμναστηριο ειναι και σε παω μια κοντραεχεις χιουμορ τελικα
αλλα αυτο δεν φτανει
το γκομενακι εχει κλεισει για σαββατο βραδυ για το διπλο κρεβατι μου
μη σε πω κ για το αμαξι μου για αρχη
με το αριστερο ειναι σαν να γαμαω παρθενα ρε,δεν μπορωΆμα κουραστείς με το δεξί, παίξτην λίγο και με το αριστερό
Αι στο διάολο καλό απόγευμαλος μπουλος αμιγκος