Επισκέπτης
Κανονιστε μεσημεριατικα να τα ξερασω ολα...
Τα μεσημέρια να φροντίσεις να παρακολουθείς το ερωτικό τους κρεσέντο με άδειο στομάχι καλύτερα!!
Κανονιστε μεσημεριατικα να τα ξερασω ολα...
Έτσι είναι. Όλα τα γκομενάκια, μας γουστάρετε τους βρωμόστομουςε εισαι μαλακαρος ρε παλικαρι μου....δεν πιανεσαι με τιποτα
Πάνε κάβλα μου. Θέλω τα καπούλια σου όσο πιο σφιχτά γίνεταιλεω να σας αφησω να παω γυμναστηριο
θα ξαναρθω ομως να σας γαμησω
δεν θα σας αφησω ετσι κοριτσαρες μου
Ναι,μαλακια εκανα,δεν ηξερα οτι επεσα σε hotline...Τα μεσημέρια να φροντίσεις να παρακολουθείς το ερωτικό τους κρεσέντο με άδειο στομάχι καλύτερα!!
Λύσσα και συ από τη ζήλια σουΤα μεσημέρια να φροντίσεις να παρακολουθείς το ερωτικό τους κρεσέντο με άδειο στομάχι καλύτερα!!
βρωμοκωλος εισαι ρε οχι βρωμοστομος,μην μπερδευεσαιΈτσι είναι. Όλα τα γκομενάκια, μας γουστάρετε τους βρωμόστομους
κανω ασκησεις κ για την πουτσα.....θα σε κανω αεροπλανο κοπελαρα μουΠάνε κάβλα μου. Θέλω τα καπούλια σου όσο πιο σφιχτά γίνεται
Από πιάτο που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν μυρίζει?βρωμοκωλος εισαι ρε οχι βρωμοστομος,μην μπερδευεσαι
Να μη σας σηκωνεται ολη μερα ρε,πανε τα γιουβαρλακια μου...βρωμοκωλος εισαι ρε οχι βρωμοστομος,μην μπερδευεσαι
γι αυτο το λεω ρε μαλακα,γιατι απο τις πουτσες που στον ταιζω εχω βαρεθει να τον μυριζωΑπό πιάτο που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν μυρίζει?
εχεις δικιο....θα σε γαμησουμε κ εσενα δεν σε αφηνουμε με το παραπονοΝα μη σας σηκωνεται ολη μερα ρε,πανε τα γιουβαρλακια μου...
Εσύ είσαι ο μαλάκας που κρέμασε το τρίκιλο στο παπάρι του και τον τρέχαν χθες στο ΑΧΕΠΑ για ραφές? Τι ταλαιπωριέσαι ρε μαλάκα και το ξανακολλάς? Άχρηστο αφού είναικανω ασκησεις κ για την πουτσα.....θα σε κανω αεροπλανο κοπελαρα μου
αυτα τα κανουν για να τον μεγαλωσουν....εγω δεν εχω αναγκη απο αυτα ρε μαλακα αφου το ξερεις καλυτερα απ ολους.εγω βαζω βαρη οταν ειναι ντουρος κ τον ανεβοκατεβαζωΕσύ είσαι ο μαλάκας που κρέμασε το τρίκιλο στο παπάρι του και τον τρέχαν χθες στο ΑΧΕΠΑ για ραφές? Τι ταλαιπωριέσαι ρε μαλάκα και το ξανακολλάς? Άχρηστο αφού είναι
Τα ορθογραφικα λαθη υποθετω οτι ειναι απο την συγκινηση για πιθανη ερωτικη μας περιπτυξη?Δεν εισαι η μονη,ολες το παθαινουν μαζι μου...ρχεις δικιο....θα σε γαμησου κ εσενα δεν σε αφηνουμε με το παραπονο
βρε α στα διαλαΤα ορθογραφικα λαθη υποθετω οτι ειναι απο την συγκινηση για πιθανη ερωτικη μας περιπτυξη?Δεν εισαι η μονη,ολες το παθαινουν μαζι μου...
Τωρα μαλιστα,αρχισαμε και τα επιχειρηματα...βρε α στα διαλα
θες ενα ακομα μαλλον.....Τωρα μαλιστα,αρχισαμε και τα επιχειρηματα...