Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τον πρωτο γυρο υπηρχε στραγαλι ρε παπαρα?
η μηπως θα ξαναυπαρξει στα πλευ οφ?
αν εχεις ομαδα και παιζεις μπαλα μπορεις να κερδιζεις,αν κανεις τον κλαψιαρη και τον ψευτομαγκα θα τρως πουτσες οπως τοσα χρονια
αυτο και τιποτα αλλο
ασε τωρα....θυμασαι στον πρωτο γυρο το δοκαρακι του φιλομενο κ την κεφαλια του που την εβγαλε στην ουσια απο μεσα το ζωο μετα απο κορνερ του σορλεν.αν δεν σου καθοταν στο 1000στο λεπτο θα μιλουσαμε για αλλα πραγματα
φετος δεν εισαι για πολλα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μολις τωρα αναναιωσε ο παυλαρας ο γκαρσια....για αλλα 2 χρονια στην ομαδα της καρδιας μας....
παυλο αλανι γαμα το λιμανι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
doriti γιατι δεν μιλας ρε φιλε?
εχω δικιο μηπως?
αλλα κ τι να πεις με την πουτσα στο στομα?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
doriti γιατι δεν μιλας ρε φιλε?
εχω δικιο μηωπς?
αλλα κ τι να πεις με την πουτσα στο στομα?
εχετε πολυ πλακα ρε πουθεναδες
το οτι μαζευτηκατε στο αεροδρομιο δειχνει ποσο ψηλα μας εχετε και ποσο σπανια γινεται αυτο που εγινε
με τετοια μυαλα δεν θα πατε ποτε πανω απο 3 θεση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εχετε πολυ πλακα ρε πουθεναδες
το οτι μαζευτηκατε στο αεροδρομιο δειχνει ποσο ψηλα μας εχετε και ποσο σπανια γινεται αυτο που εγινε
με τετοια μυαλα δεν θα πατε ποτε πανω απο 3 θεση
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:pipa2: :pipa2: :pipa2:ετσι εισαι τωρα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειστε για γελια παναθεμα σας....
καλα που σας εχω γαυρακια μου κ γελαω μετα απο μια δυσκολη μερα

Επισκέπτης

Συνημμένα

• _1_~3.JPG
    _1_~3.JPG
    37 KB · Εμφανίσεις: 6

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παρ το πισω
παρ το πισω ειπα
εμεις δεν παιζουμε με τετοιες πουστιες :grin:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τωρα εγινε το κακο...πατε για ξεματιασμα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
1  Παναθηναϊκός    48
2 ΠΑΟΚ                40
3 Ολυμπιακός     40
4 Άρης                32
5 Αστ. Τρίπολης 29
6 AEK                  29

η βαθμολογια που εχει ως τωρα.....επρεπε να μου εβαζε καποιο αρειανο στοιχημα οταν τα ελεγα αλλα δεν εβαλε....δεν θα πεσει  η διαφορα μας ποτε κατω απο 5 βαθμους κ αυτο το ελεγα κ πριν 2 μηνες.
επισης δεν θα ειναι η διαφορα μου με τον βαζελο πανω απο 5 βαθμους
φορτσα ΠΑΟΚΑΡΑ

γιατι ο παοκ πιο πανω απο τον ολυμπιακο??????   σε αυτες της καταστασεις μετρανε τα συνολικα goal? η τι εγινε στα μεταξυ τους παιχνιδια????              οτι και απο τα 2 να ισχυει ο ολυμπιακος επρεπε να ηταν πιο πανω........

για εξηγησε τωρα χωρις πλακα

Επισκέπτης
γιατι ο παοκ πιο πανω απο τον ολυμπιακο??????   σε αυτες της καταστασεις μετρανε τα συνολικα goal? η τι εγινε στα μεταξυ τους παιχνιδια????              οτι και απο τα 2 να ισχυει ο ολυμπιακος επρεπε να ηταν πιο πανω........

για εξηγησε τωρα χωρις πλακα
O Πάοκ έχει καλύτερο άθροισμα γκολ που πέτυχε - γκολ που έφαγε,νομίζω αυτό μετράει....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
O Πάοκ έχει καλύτερο άθροισμα γκολ που πέτυχε - γκολ που έφαγε,νομίζω αυτό μετράει....
στο ενεργητικο μας [ολυμπιακος] εχουμαι περισοτερα goal.......... στο παθητικο ειμασται με μικρη διαφορα πισω απο τον παοκ............  στα μεταξυ μασ εχουμαι τα ιδια goal εμεις ομως τους βαλαμε 2 στην εδρα τους..........

η επισημη liga τη θεση εχει για της 2 ομαδες?

Επισκέπτης
στο ενεργητικο μας [ολυμπιακος] εχουμαι περισοτερα goal.......... στο παθητικο ειμασται με μικρη διαφορα πισω απο τον παοκ............   στα μεταξυ μασ εχουμαι τα ιδια goal εμεις ομως τους βαλαμε 2 στην εδρα τους..........

η επισημη liga τη θεση εχει για της 2 ομαδες?
Εκεί είναι σωστά ΟΣΦΠ πρώτος!!! :rockon:

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
του γ. γρηγοριάδη

"Tυχαίνει να είμαι φίλος με έναν από τους δύο Ελληνες ατζέντηδες που έφεραν στον Π.Α.Ο.Κ. τον Γκαρσία, τον Βιτόλο και τον Μπιζέρα, πολύ πριν ασχοληθούν με το επάγγελμα. Του τηλεφώνησα χθες το πρωί για να κάνουμε "λακιρντί" και να μάθω παρασκήνιο. Μετά από κουβεντολόι 10-15 λεπτών κατέληξα (πάλι) στο αυτονόητο συμπέρασμα: Μεγάλη φάτσα ο Πάμπλο...

Δεν έβλεπε, λέει, την ώρα να αρχίσει το ματς στο Καραϊσκάκη. Δεν κρατιόταν όλη την εβδομάδα. Ήθελε να αποδείξει ότι ήταν απλώς σύμπτωση που δεν μπορούσε να κερδίσει εδώ και 1,5 χρόνο, μέσα-έξω, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Ήθελε να πανηγυρίσει σηκώνοντας τη γροθιά του μπροστά στη μούρη του Ντιόγκο. Ήθελε να δει τον Π.Α.Ο.Κ. στη δεύτερη θέση και να περιμένει με ανυπομονησία τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ήθελε να αποδείξει στον Βρύζα, τον Ζαγοράκη και τον Σάντος ότι δικαίως ο Π.Α.Ο.Κ. κουβεντιάζει την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια. Ήθελε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη θριαμβευτής για να νιώσουν υπερήφανοι οι ΠΑΟΚτσήδες, που ξέρει ότι τον αγαπούν, γιατί έχει την ίδια τρέλα με τη δική τους. Ήθελε... και τι ήθελε ο Πάμπλο από αυτό το ματς.

Το φροντιστήριο

Ελα, όμως, που το πάθος του γίνεται καμιά φορά επικίνδυνο. Ελα που χρειαζόταν "μανατζάρισμα" το θηρίο για να μη βλάψει με τα νύχια του την ίδια την ομάδα του. Βρέθηκαν οι δύο ατζέντηδες μαζί του τρεις φορές. Συζήτησαν ώρες ολόκληρες. Και επιστράτευσαν όλη την πειθώ τους στο φροντιστήριο που του έκαναν: "Ρε συ Πάμπλο, ξέσκισέ τους, αλλά αγωνιστικά. Πήγαινε, παίξε την μπάλα που ξέρεις και πάρε την εκδίκησή σου με το παιχνίδι σου. Θέλεις να δώσεις μια σφαλιάρα στον Κόκκαλη; Δωσ' την! Αλλά να μη σε δει κανείς. Βρες τον στις τουαλέτες και κάνε τη δουλειά, να μη σε πάρει χαμπάρι κανένας. Μέσα στο γήπεδο σε βλέπουν όλοι. Και, πρώτος και καλύτερος, ο διαιτητής. Ασε και τον Ντιόγκο, άσε και όλους τους άλλους να τρέχουν και να μη σε φτάνουν. Αυτό θέλει η ομάδα από εσένα και μπορείς να της το δώσεις..."

Στην αρχή τους κοιτούσε μ' εκείνο το φευγάτο αγριεμένο ύφος. Σιγά-σιγά, άρχισε να χαλαρώνει και να παραδέχεται ότι έχουν δίκιο. "Εντάξει, μη με ζαλίζετε άλλο, ξέρω τι θα κάνω", τους είπε στο τέλος κι εκείνοι το "έκοψαν", αν και δεν ήταν απόλυτα σίγουροι ότι το θηρίο θα διατηρήσει τον αυτοέλεγχό του...

Το ντέρμπι έχει τελειώσει, ο Πάμπλο Γκαρσία έχει παραδώσει μαθήματα ποδοσφαίρου και, με τους πανηγυρισμούς του, δίνει ρεσιτάλ. Χτυπάει το στήθος του με μανία, μπροστά στην καρδιά του και κάτι φωνάζει. Οι ατζέντηδές του, από την τηλεόραση, διαβάζουν τα χείλη του, γιατί ξέρουν τη γλώσσα. Και μεταφράζουν εύκολα: "Ετσι σας..."

Το μήνυμα στο κινητό

Δυο ώρες μετά, στο αεροδρόμιο, πριν "πετάξει" για Θεσσαλονίκη, βρίσκει μήνυμα στο κινητό του. Του το έχει στείλει ο δικός μου: "Πάμπλο, σαν ΠΑΟΚτσής, σ' ευχαριστώ για όλα!" Και του απαντάει: "Χα, χα, χα... Εγώ τίποτε δεν έκανα..."

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" έγινε της... τρελής, από τους... τρελούς, με τον... τρελό στο επίκεντρο. Όπως πάντα. Έχουν καταλάβει, ευτυχώς, οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ αυτή την ιδιαίτερη σχέση του Πάμπλο με τον κόσμο και δεν παρεξηγούνται. Αλλωστε και οι ίδιοι τον αναγνωρίζουν ως φυσικό ηγέτη τους.

Από φέτος το καλοκαίρι, που ξέχασε τις περσινές χαζομάρες, η προσφορά του είναι τεράστια. Ισως αυτοί τον αγαπούν περισσότερο και από τους οπαδούς. Εάν τυχόν δεν τον σταματούσε το οριζόντιο δοκάρι στο φοβερό φάουλ που εκτέλεσε, του ετοίμαζαν μεγάλη πλάκα, φοβερό γλέντι για να τον τιμήσουν ως σκόρερ. Οπως και στην Κομοτηνή...

Με φόντο τον Τσε!

Γιατί, όμως, να έχει τέτοιο μένος ο Γκαρσία για τον Ολυμπιακό, τους Ολυμπιακούς και κάθε τι ερυθρόλευκο; Από... ιδεολογία. Δεν γουστάρει τις ομάδες που φτιάχνονται μόνο με λεφτά. Γι' αυτό είναι οπαδός της... Μπαρτσελόνα, αν και έπαιξε στη Ρεάλ. Δεν γουστάρει το κατεστημένο και, σαν γνήσιος επαναστάτης, παλεύει για να το ανατρέψει. Οταν έχεις φόντο στο κινητό σου τη μορφή του Τσε Γκεβάρα, τα λόγια είναι περιττά.

Δεν γουστάρει, επίσης, τη βοήθεια που έχουν οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες από τους διαιτητές. Τα παίρνει στο κρανίο με την αδικία. Και την ένιωσε στο πετσί του, έτσι αισθάνεται τουλάχιστον, σε όλους τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό.

Οι γυναικούλες...

Αλλά πιο πολύ δεν γουστάρει τις... γυναικούλες, όπως λέει. Τους παίκτες που παίζουν θέατρο, που βουτάνε για να πάρουν το πέναλτι και φέρονται ύπουλα στον αντίπαλο. Σ' αυτή την κατηγορία έχει κατατάξει, οριστικά και αμετάκλητα, τον Ντιόγκο. Ο οποίος και σ' αυτό το ματς παραλίγο να του σπάσει τα νεύρα, με το μακροβούτι στην κόντρα με τον Σνάουτσνερ."

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εκεί είναι σωστά ΟΣΦΠ πρώτος!!! :rockon:

Στα πλέι-οφς θα έχουν τους ίδιους βαθμούς όπως είναι τώρα πάντως!!! δε μετράνε τα εκτός έδρας γκολ.... έχουν από 3 βαθμούς και 2-2 γκολ

και αν έχουν ισοβαθμία σε όλα στα πλέι οφς....πάνε για μπαράζ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom