Για τον μπατατουδη συμφωνω. Για αυτό κάθησε μονο 3 χρόνια. Οι άλλοι όμως έχουνα κάνει 15αετίες. Στα 15 χρόνια καταλαβαίνεις ποιος κλέβει και ποιος όχι νομίζω. Ποιος αγαπάει έναν σύλλογο και ποιος όχι. Για να κρίνουμε τον Ζαγόρ είναι ακόμη νωρίς. Όμως μέχρι τώρα έχει παράξει έργο.εδώ κάνεις λάθος
όλοι εκμεταλλευτήκαν το λαό τους για να κάνουν λαμογιές με το δημόσιο
βλέπε Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης, Πατατούδης κλπ κλπ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δεν διαφωνώ με αυτόΓια τον μπατατουδη συμφωνω. Για αυτό κάθησε μονο 3 χρόνια. Οι άλλοι όμως έχουνα κάνει 15αετίες. Στα 15 χρόνια καταλαβαίνεις ποιος κλέβει και ποιος όχι νομίζω. Ποιος αγαπάει έναν σύλλογο και ποιος όχι. Για να κρίνουμε τον Ζαγόρ είναι ακόμη νωρίς. Όμως μέχρι τώρα έχει παράξει έργο.
αλλά μέχρι τώρα ΟΛΟΙ οι πρόεδροι πάνε για να κερδίσουν κάτι
εξαίρεση έχω τους Γιαννακόπουλους, Μπάρλο και Γουλανδρή που έδωσαν
ο Ζαγοράκης πιθανό να είναι ρομαντικός
Για τον μπατατουδη συμφωνω. Για αυτό κάθησε μονο 3 χρόνια. Οι άλλοι όμως έχουνα κάνει 15αετίες. Στα 15 χρόνια καταλαβαίνεις ποιος κλέβει και ποιος όχι νομίζω. Ποιος αγαπάει έναν σύλλογο και ποιος όχι. Για να κρίνουμε τον Ζαγόρ είναι ακόμη νωρίς. Όμως μέχρι τώρα έχει παράξει έργο.
Τι εισητήριο δίνεις για να δείς τον ΠΑΟΚ ? Το διαρκείας ?
Πολλαπλασίασε το επι τον αριθμό των οπαδών στο γήπεδο και βγάλε πόσα βγένουν ανα αγώνα.
Αμέσως θα σου δημιουργηθεί η απορία γιατί δεν πάιζεις με τον Αντριάνο,τον Ροντρίγκεζ,και τον Κρέσπο. ;)
Ο Κόκκαλης αν δεν είχε τον γάυρο για ασπίδα,σήμερα θα ήταν φυλακή με πολυετείς καθείρξεις
Έχει κατηγορηθεί για τα μισά κακουργήματα του Ελληνικού Ποινικού Κώδικα,με αποκορύφωμα την κατασκοπία
Όλα φυσικά μετά από κωλυσιεργίες δικαστών και ανακριτών είτε παραγράφηκαν είτε μπήκανε στο αρχείο.
Έχει κατηγορηθεί για τα μισά κακουργήματα του Ελληνικού Ποινικού Κώδικα,με αποκορύφωμα την κατασκοπία
Όλα φυσικά μετά από κωλυσιεργίες δικαστών και ανακριτών είτε παραγράφηκαν είτε μπήκανε στο αρχείο.
Ο Κόκκαλης αν δεν είχε τον γάυρο για ασπίδα,σήμερα θα ήταν φυλακή με πολυετείς καθείρξεις
Συμφωνώ σε αυτό και στο ότι είμαστε και οι δύο Palermo.Σε τπτ άλλο.
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά όχι με το ΠαλέρμοΣυμφωνώ σε αυτό και στο ότι είμαστε και οι δύο Palermo.Σε τπτ άλλο.
Ζήτω η Κρήτη!
εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά όχι με το Παλέρμο
Ζήτω η Κρήτη!
Κρητικός είσαι ????? Αντε γιατι δεν έχω βρεί πολλούς εδώ !
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ο γνωστος καλος παλερμο..
ΚΛΑΨΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΑΣ..
το παπαρι του παπαδοπουλου στο 92 δεν ξεπλυθηκε με την χτεσινη νικη..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
pleasuretakerrrrrrrr ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
Στα πλέυ όφ ετοιμάζεται νέα
από βαρβάτη πούτσα κιόλας...
1 Παναθηναϊκός 48
2 ΠΑΟΚ 40
3 Ολυμπιακός 40
4 Άρης 32
5 Αστ. Τρίπολης 29
6 AEK 29
η βαθμολογια που εχει ως τωρα.....επρεπε να μου εβαζε καποιο αρειανο στοιχημα οταν τα ελεγα αλλα δεν εβαλε....δεν θα πεσει η διαφορα μας ποτε κατω απο 5 βαθμους κ αυτο το ελεγα κ πριν 2 μηνες.
επισης δεν θα ειναι η διαφορα μου με τον βαζελο πανω απο 5 βαθμους
φορτσα ΠΑΟΚΑΡΑ
2 ΠΑΟΚ 40
3 Ολυμπιακός 40
4 Άρης 32
5 Αστ. Τρίπολης 29
6 AEK 29
η βαθμολογια που εχει ως τωρα.....επρεπε να μου εβαζε καποιο αρειανο στοιχημα οταν τα ελεγα αλλα δεν εβαλε....δεν θα πεσει η διαφορα μας ποτε κατω απο 5 βαθμους κ αυτο το ελεγα κ πριν 2 μηνες.
επισης δεν θα ειναι η διαφορα μου με τον βαζελο πανω απο 5 βαθμους
φορτσα ΠΑΟΚΑΡΑ
νομίζω οτι ο plesuregiver Πρέπει να μετονομασθεί πάραυτα σε poutsataker....
ll
Ποια ομάδα θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
Αρης
Η επιλογή σας καταχωρήθει!Refresh
Ποια ομάδα θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λίγκα
Ολυμπιακός
18%
ΠΑΟΚ
70%
Αρης
12%
Σύνολο Ψήφων4187
απο το κατω κ αριστερα
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ....
δεν μας τρομαζει τιποτα
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
Αρης
Ολυμπιακός
18%
ΠΑΟΚ
70%
Αρης
12%
Σύνολο Ψήφων4187
απο το κατω κ αριστερα
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ....
δεν μας τρομαζει τιποτα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και περσυ δευτερος τερματισες και μετα ανοιξες τα μπουτιαll
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
Αρης
Ολυμπιακός
18%
ΠΑΟΚ
70%
Αρης
12%
Σύνολο Ψήφων4187
απο το κατω κ αριστερα
αντε ΠΑΟΚΑΡΑ....
δεν μας τρομαζει τιποτα
φτος θα ανοιξεις τον κωλο σου
οπως κ προχθες κοπελαρα?και περσυ δευτερος τερματισες και μετα ανοιξες τα μπουτια
φτος θα ανοιξεις τον κωλο σου
αλλαξανε τα κοζια κ θα σας παμε πιπα κωλο χωρις το στραγαλι που ειχατε τοσα χρονια ρε ρομπες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τον πρωτο γυρο υπηρχε στραγαλι ρε παπαρα?οπως κ προχθες κοπελαρα?
αλλαξανε τα κοζια κ θα σας παμε πιπα κωλο χωρις το στραγαλι που ειχατε τοσα χρονια ρε ρομπες
η μηπως θα ξαναυπαρξει στα πλευ οφ?
αν εχεις ομαδα και παιζεις μπαλα μπορεις να κερδιζεις,αν κανεις τον κλαψιαρη και τον ψευτομαγκα θα τρως πουτσες οπως τοσα χρονια
αυτο και τιποτα αλλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 83K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K